Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |A főnök és a beosztott - szex történet

A főnök és a beosztott
[TELJES MÉRETBEN]
Tipikus hétfő reggel volt, legalábbis én azt hittem. Az asztalomnál ültem, amikor körülbelül 9:30-kor, a főnököm odalépett, és azt mondta, hogy azonnal beszélnie kell velem. Gyorsan megfordult, és visszaindult az irodája felé.
Nagyon kedveltem Natáliát. Majdnem egy évvel ezelőtt lépett be a céghez. Nem modellszerű szépség volt, de csinos és aranyos volt. Kissé gömbölyded izgató test; volt, de ritkán hordott olyan ruhákat, amik bármit is mutattak belőle, például mélyen dekoltált felsőket vagy szűk szoknyát. Amolyan csinos könyvtároslány típus volt. Nagyon letisztultan öltözött, stréber szemüveget viselt, normál barna haja volt, amit általában egy visszafogott copfban hordott.. biztos mindenki ismeri a típust.
Egyszerűen fogalmazva: valószínűleg nem vennénk észre egy csoportban, például egy bulin. Ha valaha is elment buliba. Nem emlékeztem arra, hogy valaha is részt vett volna munka utáni rendezvényen. Néhány hetente akadt mit ünnepelnünk vagy megtárgyalnunk, és általában egy közeli bárban találkoztunk. Egyszerűen... unalmasnak tűnt? Vagy közönyösnek? Igazából nem is tudom.
De volt benne valami csábító, valami megfoghatatlan. Olyan parfümöt használt, amitől azonnal megkeményedett a farkam. Talán ez lehetett. Komolyan mondom, a legtöbb parfümöt egyáltalán nem szeretem. Amit viselt, nagyon halvány, nagyon puha, nehezen kategorizálható volt… olyan, mint ő. Nem virágos, nem pézsmás, csak... lenyűgözően vonzó.
Az első alkalommal, amikor a cégnél töltött első napján elég közel kerültem ahhoz, hogy megszagoljam rajta, a péniszem azonnal megduzzadt. Nagyon megdöbbentett. Munkahelyi környezetben ez soha életemben nem fordult elő. Csoporttalálkozón voltunk és szerencsére viszonylag bő nadrág volt rajtam. Pokoli első benyomást keltettem volna, ha meglátják. Biztos vagyok benne, hogy nem helyénvaló szexuális magatartásért vagy ilyesmiért meg is vádoltak volna.
Felpattantam az íróasztalomtól, és szorosan mögötte haladtam és beszívtam a parfümje illatát. Ha kell, kilométereket gyalogoltam volna mögötte.
Követtem az irodájába, ő pedig becsukta mögöttem az ajtót.
–ülj le kérlek! – mondta.
Eddigi interakcióinkban nem volt semmi rendkívüli, semmi olyan, ami felhívta a figyelmemet arra, hogy valami nincs rendben. Nagyon kényelmetlenül érezte magát az íróasztalánál ülve, és eltartott néhány pillanatig, mire összeszedte magát, hogy megszólaljon. Kezdtem kicsit aggódni. Végül felkapott egy köteg kinyomtatott anyagot az asztaláról, és átnyújtotta nekem. Néhány helyen kiemelőfilccel megjelöltek benne valamit, és beletelt egy pillanatba, mire rájöttem, mit is nézek.
– Felismered valamelyik webhelyet? -kérdezte.
Ezek a cégünk informatikai részlegének internetes forgalmi naplói voltak. Bizony, felismertem a weboldalakat. Basszus! Ezek mind pornóoldalak voltak, amiket innen böngésztem a munkahelyemen. De nem a céges gépről. Behoztam a laptopomat otthonról, és a wi-fi kapcsolatot használtam, és arra gondoltam, hogy bármit csinálok, az követhetetlen! Láthatóan rosszul gondoltam. De játszottam hülyét, mert nem volt vesztenivalóm.
–Semmit sem tudok arról, hogy… – kezdtem.
–Légyszíves ne sérts meg és ne tetézd ezt még hazugsággal is! – szakított félbe.
Ismét lenéztem a lapokra. Körülbelül egy hónapig mentek vissza, és az időbélyegek többnyire este hat utániak voltak. Ott voltak a böngészőm adatai, beleértve a weboldalak bejelentkezési adatait, és az otthoni e-mail címem a nevemmel.
– Szeretnél még valamit mondani? -kérdezte.
Letettem a papírköteget az asztalára, és megvontam a vállam.
– Ha ki akarsz rúgni, tényleg nem számít mit mondok, igaz?
-Ha most ki akarnálak rúgni, itt vártak volna a biztonságiak, hogy kikísérjenek. Nem vagy ostoba, és nem hiszem, hogy egyszerű perverz vagy. Persze bebizonyíthatod, hogy tévedek. Mindkét szempontból. Őszinte magyarázatot szeretnék! Világosat és egyszerűt!
Hátradőltem a székemben, és kifújtam a levegőt, azon gondolkodtam, mit tegyek. Ez nem volt könnyű.
–Túl kellemetlen ilyen személyes dolgot megbeszélni veled. – mondtam.
–Ez mit jelent pontosan? Jobb lenne, ha a HR-esek is képviseltetnék magukat, és bevonnánk őket ebbe a beszélgetésbe?
Nem…azt hiszem az sokkal rosszabb lenne. Szóval elmondtam neki a történetemet. A feleségem hátműtéten esett át kilenc hónapja. Azóta a mozgásképessége és sok egyébként "normális" működése lecsökkent és a felépülési időszaka nagyon elhúzódott.
–Sajnálattal hallom, de mi köze ennek ehhez?
-Nos, a műtétje óta a károsodások között szerepel az intimitásra való képessége, mind fizikailag, mind lelkileg. Alapvetően nem tud és nem is akar szexuális kapcsolatba lépni velem.
-Ezt még mindig nem tudom ehhez a helyzethez kapcsolni. - mutatott Natália a nyomatokra.
- Hát... nem tudom, hogyan fogalmazzam meg ezt…. nagyon aktív libidóm van, ha mondhatom így. És nincs módom arra, hogy otthon elégedett legyek. Úgy értem, a feleségem nagyon rosszul érzi magát, hogy nincs mellettem…ilyen módon. Az összes többi dolog mellett, amin keresztülment, depressziós lett, amiért nem tudott szexuális életet folytatni velem, ami nagyon aktív volt a műtétje előtt. Mindez sokkal tovább tart, mint amit az orvosok gondoltak. – válaszoltam.
–Szóval... itt maradtál a munkahelyeden későn, egyedül, pornót néztél az íróasztalodnál és maszturbáltál?
Nagyon megdöbbentett, amit mondott! Nem kellett hozzá nagy ész hogy kitalálja, de AHOGY mondta! Mintha arcon csapott volna vele. Eltelt néhány másodperc, mire válaszolni tudtam.
-Igen… azt hiszem, így írhatjuk le. Sokkal rosszabbul hangzik, ha hangosan kimondod, de igen.
– És miért nem tudod otthon csinálni, ahogy a normális emberek teszik?
-Említettem már, hogy a feleségem depressziós lett amiatt, hogy nem tudott meghitt lenni velem, ezért nem akartam semmit sem tenni, hogy megmutassam, hogy ez szexuálisan mennyire frusztráló számomra. Nem akartam rosszabbat neki érzelmileg.
– Szóval a pornó felé fordulsz. Mit gondolsz, ez milyen érzést kelt benne?
-Általában nincs vele problémája. Elég rendszeresen használtuk korábban a kapcsolatunkban.
-Hogyan? – kérdezte Natália nagyon tárgyilagosan.
Határozottan kezdtem kényelmetlenül érezni attól, hogy ez merre tart, főleg, hogy igazából egyáltalán nem ismertem őt személyesen.
-Elnézést? -kérdeztem vissza.
-Például milyen dolgokat csinálsz, nézel vagy olvasol? Ez is ilyesmi? – kérdezte, és a nyomatok felé intett.
-Öhm... néha igen. Vannak weboldalak pároknak, vagy olyan történeteket olvasunk, amiket együtt találunk az interneten. Vagy veszünk fizetős felnőttfilmeket. Nem tudom… normális fajtát... perverz... cuccot…ilyesmiket.
Azon kaptam magam, hogy egyre jobban izgalomba jöttem, amikor erről beszélek egy nővel, akit annyira vonzónak találtam, de mégis rájöttem, hogy ez a helyzet több, mint egy kicsit furcsa.
– Hm, hát az egészséges, hogy együtt élveztétek. – mondta Natália, majd felém fordította az asztalán lévő monitorát, felkapta a billentyűzetét, és letette elém az asztalra.
– Meg tudnád mutatni, merre jársz online?
Egy pillanatra megdöbbentem.
-Micsoda?
-Szeretném, ha megmutatnád! Mutasd meg a webhelyeket, amelyeket felkeresel és amiket szeretsz nézni! Ne aggódj! Az asztali gépem IP-címe mentesül az informatikai részleg forgalmi listájáról, így semmi nem kerül ki ebből a szobából. -mondta.
Hátradőlt a székében, kezét a feje mögé fonta, és vigyorgott, mint a macska, amelyik éppen megtte a kanárit. És rájöttem, hogy én voltam a kanári. El akartam hinni, hogy megtörténik, de túl bizarr volt ahhoz, hogy a való életben megtörténjen.
– Azt hiszem, aggaszt hogy hová tart ez! – mondtam neki, de nem igazán hittem a saját szavaimnak.
– Mindketten felnőttek vagyunk és már mindketten tudjuk az igazságot, hogy a cég tulajdonában levő erőforrások felhasználásával szórakoztattad magad. Gondolom nem kell mondanom, hogy normális esetben ez bőven elég ok lenne a felmondásra. De együtt érzek veled. Megértem, min mész keresztül. És azt kell mondanom, hogy ha én lennék a helyzetedben, nem mondhatom őszintén, hogy másként tettem volna! – válaszolta.
Na, ennyit a visszafogott könyvtároslányról. Hirtelen egészen más megvilágításban láttam őt. Szenvedélyes, empatikus és igazán szexi nőként komolyan meg akartam baszni!
– Rajta! -biztatott.
Előre húztam a székemet, hogy elérhessem az asztalán lévő billentyűzetet. Beírtam egy weboldal címét, jó történetet keresve. Nem mintha pontosan tudtam volna, mit fogok csinálni, amikor odaérek. Tovább navigáltam a feleségtörténetekkel foglalkozó részbe, és rákattintottam egy jóra, amelyet korábbi látogatásaimból ismertem. Női szemszögből íródott, a nőről és a férjéről, valamint arról, hogy először hármasban éltek egy másik sráccal. Arról, hogy eleinte mennyire vonakodik, és hogyan csábítja el a pasit.
– Oké, és most mi legyen? – kérdeztem.
–Hadd lássam! – mondta, és maga felé fordította a monitort.
Elkezdte olvasni az első pár bekezdést, majd elmosolyodott, és felém fordította a monitort.
– Mesélj erről! Ezt szereti a feleséged?
– Öhm... igen?
Felnevetett.
– Nincs jó vagy rossz válasz. Csak kérdezem.
-Igen, szereti a történeteket, amikor a párok találnak egy harmadik személyt, hogy lehessen velük szexelni. Általában pasikkal. Leginkább a nő szemszögéből elmesélt történeteket szereti. Szerinte ezek erőt adnak. Szerintem csak simán izgatóak.
-Hogyan használod a történeteket? Mit szoktatok csinálni?
– Nem vagyok benne biztos, hogy jól értem mit kérdezel. – válaszoltam.
Persze pontosan értettem, de szerettem volna, ha konkrétan elmondja nekem.
-Ha eljutsz az oldalra és ott a történet… mi lesz ezután? Ő olvassa el, vagy te?
– Nos, általában elolvassa, én pedig nyalom… vagy ilyesmi.
Láttam, hogy Natália szeme egy pillanatra elkerekedik. Ez egyre furcsább és szexisebb lett. Éreztem, hogy a farkam megkeményedett a nadrágomban. Folytattam:
– Vagy lehet, hogy én olvasom fel ő pedig a hangulatától függően maszturbál, amíg el nem élvez, vagy kiveri nekem.
-És mi történik, amikor itt vagy az irodában? Amikor egyedül vagy?
Tudtam hová vezet, és örömmel követtem.
-Keresek egy történetet, amit már ismerek, vagy egy újat, amit most tettek közzé és elolvasom. Közben felizgulok, benyúlok a nadrágomba és addig verem a farkam, amíg el nem élvezek.
– Most megtennéd? Csak nézni akarom, semmi több. – kérdezte Natália.
A farkam már 110%-ban egyetértett a tervvel, de forgott a fejem. Tényleg ezt fogom csinálni? Visszagondoltam arra, amit mondott arról, hogy korábbi tevékenységeim a felmondás alapját jelentették, és úgy döntöttem, amíg bent vagyok, mindenben benne vagyok. Hátradőltem a székben, lenyúltam és kicipzároztam a nadrágomat. Egyáltalán nem kellett a hímvesszőm után kotorásznom, mert már átnyomakodott az alsónadrágom nyílásán, és ott várt rám. Már az idáig vezető beszélgetésünktől is benedvesedtem az előváladéktól. Végigfuttattam az ujjaimat a sima nedvemen, és fel-alá dörzsöltem a száron. Nagyszerű érzés volt, és tudtam, hogy ebben a helyzetben, ezen szexi nő előtt, aki KÉRTE, hogy elégítsem ki magam, nem tart majd sokáig hogy befejezzem.
Néhány pillanat múlva Natália azt mondta::
-Szeretném, ha elolvasnád a történetet! Olvasd el, és ne nézz rám!
Közelebb helyezte a monitort az asztala széléhez, hogy jobban lássam. Oldalra mozdította a székét, hogy továbbra is figyelhessen rám. A monitorra néztem és olvasni kezdtem. “A francba is… ez rossz választás volt. Nagyon izgató a történet, a feléig sem fogok jutni.” -gondoltam
Ahogy simogattam a farkamat, a perifériás látásomban láttam, hogy Natália feszülten figyel engem. Furcsa volt, hogy nem csinált semmit. Nem játszott önmagával, vagy nem mutatta meg a melleit, ahogy reméltem – csak engem figyelt.
Éreztem, hogy közeledek az orgazmushoz és biztos voltam benne, hogy ezzel ő is tisztában van. A légzésem nagyon gyors és felületes lett, és izzadtam. Láttam, hogy egy papírzsebkendő-doboz jelenik meg az íróasztalon a monitor előtt. Odanéztem. Natália előredőlt a székében, hogy jobban lásson az ölembe.
Végül nem tudtam tovább visszatartani. Miközben bal kezemmel pumpáltam a farkamat, a jobb kezemet egy zsebkendővel elé tartottam, hogy elkapjam a nedvemet és nehogy az egész a nadrágomra kerüljön. Az első lövés elrepült a kezem mellett, és Natália asztalának elejét érte. Sikerült a legtöbbet elkapnom, de hatalmas adag volt, és egy része kicsöpögött az ujjaim között.
Kinyújtottam a bal kezem, és kivettem még néhány papírzsebkendőt, hogy letöröljem a spermát a kezemről és a székről a lábam között. Megszorítottam a farkamat közvetlenül a lila feje alatt, és egy nagy gömb szivárgott ki, amit szintén feltöröltem.
Natália elvette a papírkosarát a széke mellől és az íróasztala tetejére tette, én pedig beleraktam a zsebkendőket. Utána visszatette a földre.
-Jobb? – kérdezte.
– Öhm... hát igen!
– Rendben…a továbbiakban nem szeretném, hogy több ilyen munkaidő utáni dolog történjen! Ez gondolom világos! – folytatta.
-Igen. Igen, abszolút, 100%-ban. - válaszoltam, és még mindig próbáltam felfogni, hogy mi történt.
Arra gondoltam, hogy más utat kell találnom a túlméretezett libidóm kezeléséhez.
-Ha szükségét érzed hogy könnyíts magadon, ne tedd azt, amit korábban! Ez nagy butaság volt részedről, remélem megérted!
– Igen…
–Ha úgy adódik, csak kukkants be ide! Ha ráérek, minden további nélkül bejöhetsz.
Újra megdöbbentem.
-Várjunk csak… úgy érted, jöjjek be az irodádba? Amíg itt vagy? És verjem ki? Megint??
–Pontosan! Talán van ezzel valami gondod? –válaszolta.

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
Szex történetek

Kutya szex történet , plusz 3 történet

Vagy harminc éve amikor akaratlanul is szemtanúja voltam milyen jól érzi magát a feleségem ha idegen ismeretlen férfiakkal szeretkezik az ágyamba én is rákaptam más asszonyára is.Később az egyik alkalommal az egyik szomszédasszonnyal láttam ahogy franciáznak amikor a szomszédasszon....

Erotika

Ethan nagyon rövid idő alatt kapta meg azokat az információkat, amik eldöntötték, hogyan is cselekedjen a továbbiakban. Ott ült az asztalánál, teljesen magába roskadt a tények súlyától. A megfigyelést nem függesztette fel, kérte a magánnyomozót, hogy terjessze ki azt a lány bar....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


pucsit.

XXX szőke

ekkora csöcsöket baszni

faszos nő

dagadt néger sex

Magyar szereplõs szexfilm

Alyssa Cole szex

Idõs fiatal szex

Fekete nõ

Szex kaszting