Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Ettől ribanc lennék? - szex történet

Ettől ribanc lennék?
[TELJES MÉRETBEN]
Szerénytelenség nélkül állíthatom hogy egész jól nézek ki. 160 körüli magasság, a melleim elég fejlettek, szép arcom van, vállig érő sötétszőke hajam és kék szemem. Ja és igen, szemüveget hordok. Mindig is hordtam, de soha nem gondoltam rá. Berci azonban igen.
Nálam egy évvel idősebb fiú volt. Nagyon aranyos volt - pontosabban be kell vallanom hogy most is az. A lényeg az, hogy azt mondta, hogy a szemüveg miatt úgy nézek ki, mint egy bagoly, és folyton nyaggatott, hogy tegyem el, amikor randizunk. Én viszont szinte vak vagyok nélküle! Emellett persze folyamatosan próbált bejutni a bugyimba, de mire számítottam, végül is fiú volt, nem?
Én azonban nem engedtem neki. Megcsókoltam, és hagytam, hogy megsimogassa a cicimet, ami nagyon tetszett neki, sőt, kétszer is kivertem neki, amikor túl sokat panaszkodott a kielégületlensége miatt, de nem engedtem ennél tovább. Legalábbis addig a napig nem.
Azon a szombaton moziba mentünk. Bercinek ott kellett volna találkoznia velem, fél órával a film kezdete előtt. Mint mindig, megpróbált rávenni, hogy menjek a szemüvegem nélkül.
-Sokkal jobban fogsz kinézni nélküle! - mondta.
Megadtam magam. A jegyek megvásárlása után levettem a szemüveget és a táskámba tettem. És úgy döntöttem, hogy talán megengedem, hogy megérintsen ott lent. De álmomban sem hagynám, hogy megbasszon! Kizárt! De a biztonság kedvéért otthon apa fiókjából hoztam egy óvszert. Csak a biztonság kedvéért.
Szóval, fel-alá járkáltam a mozi előtti járdán fél óráig, Berci minden jele nélkül. A legrosszabb az volt, hogy úgy éreztem magam, mint egy kurva, aki nyilvánosan felajánlja a testét. Mi történne, ha a rendőrök átkutatnák a táskámat, és megtalálnák a gumit? Letartóztatnának kéjelgésért!
Eljött a film kezdésének ideje és Bercit még mindig nem lehetett látni. Az, hogy a világot a szemüvegem nélkül homályosnak láttam, nem javított a közérzetemen. És telt-múlt az idő. Már öt perccel múlt el a kezdés ideje és kétségbeestem. Majdnem elmentem... amikor megláttam Bercit higgadtan jönni, mintha mi sem történt volna.
-Gyere, siess már! Már elkezdődött a film! - kiáltottam és gyorsan befordultam a moziba.
Berci követett, megállt a pattogatott kukorica árusnál, hogy vásároljon, mintha a világ minden ideje a kezünkben lenne.
-Siess! Most nincs időnk pattogatott kukoricára! -mondtam, ő pedig így válaszolt:
– Ne izgulj, csinibaba! A film nem fog elszaladni.
Mintha egy villám csapott volna belém! Egyáltalán nem Berci volt!!!!
-Te, te nem Berci vagy!!! Én-én… -dadogtam.
Csak mosolygott -legalábbis úgy éreztem, hogy mosolyog mert, nem igazán láthattam a szemüvegem nélkül – és gúnyos meghajlással azt mondta:
-Így van. A nevem Viktor. Örülök, hogy találkoztunk."
-Én-nem mehetek be veled! Bercit vártam!
Nevetett, és azt mondta:
-Hát vele nem tudsz filmet nézni. Láthatod hogy nincs itt. De velem tudnál!
- Én-én… szemüveg nélkül vagyok, ezért tévesztettelek össze benneteket. Sajnálom, de tényleg nem mehetek veled. Várom Bercit és… - hebegtem.
-Egyáltalán ki ez a Berci? A bunkó, aki várakoztat? Hülye, hogy egy ilyen csinos lányt cserben hagyjon!
– Én... Nem, tényleg nem mehetek veled! Egy tisztességes lány nem mehet bárkivel moziba. Megvárom Bercit. -ragaszkodtam hozzá, nem túl meggyőzően.
Berci tényleg jön?
– Ugyan, már! Ne pazarold magad egy taplóra! Látod, hogy nem jön, és már megvetted a jegyeket. Osszuk meg a költségeket!
Megfordult és a bejárathoz ment.
- Én-nem mehetek veled, tudod, nem ismerlek... - gügyögtem, miközben maga után húzott. Alig látva valamit, megbotlottam a folyosó lépcsőjén, és csak Viktor szorítása mentett meg az eséstől.
– Vigyázz! Egyébként miért nem hordod a szemüvegedet? -kérdezte.
-Berci megkért, hogy ne vegyem fel. Azt mondta, hogy csúnyává tesz, mint egy bagoly!
-Csinos vagy, a Bercid meg egy gyökér. Semmitől nem leszel kevésbé csinos! - válaszolta Viktor, és besegített a sötét terembe. A film már elkezdődött.
Be kell vallanom, hogy a bókjai boldoggá tettek. Aki addig azt mondta nekem, hogy csinos vagyok, az apám és a nagybátyám volt, és ők nem számítottak. Ó, tudom, tudom, hogy csak üres hízelgés volt, de melyik lány ne szeretné hallani, hogy csinos? Még ha tudja is, hogy ez nem igaz? De azután észrevettem, hova irányított Viktor.
-Én... Nem mehetünk oda, ez a szerelmi zóna! Nyalakodásra való! – kiáltottam fel.
Hallottam a nevetést a hangjában, amikor azt válaszolta:
-És pontosan mire készültél, amikor szemüveg nélkül jöttél moziba?
-De... de nem ismerlek! Csak egy ribanc jönnne egy fiúval, akit nem ismer!
Viktor felém fordult, és a fülembe súgta:
-Elárulok egy titkot csinibaba: a kedves lányok pontosan ugyanazt csinálják, mint a szajhák, csak bűntudatot éreznek emiatt. Sokkal jobb szajhának lenni!
Megdöbbentem. Nem akartam vele tovább menni, de ha jelenetet rendezek, az emberek felfigyelnek, és talán felismernek. Másrészt megint itt voltam azzal az óvszerrel a táskámban, és a turbékoló párok soraiba készültem egy idegennel. Nem tudtam eldönteni, mit tegyek... így egyszerűen csak mentem utána.
Az egyik hátsó, alig foglalt sorhoz ment. Elhaladtunk egy pár mellett a székükben, akik már mélyen elmerültek egymásban és mindenkitől távol helyet foglaltunk. Én legalábbis nem láttam senkit, de suttogásokat, sóhajokat és susogó hangokat hallottam nem messze.
Azt hiszem, teljesen elpirultam. Pontosan tudtam, mit jelentenek a zajok! Hú, annyira örültem, hogy sötét van! Viktor hozzám hajolt, és megpróbált megcsókolni! Ellenálltam. Tényleg!
-Nem! Ne! Hagyd abba. -suttogtam.
De ő ragaszkodott hozzá:
-Csak egy csókot szépség! Mi abban a nagy baj?
-A nevem Erika. És kérlek, ne. Te nem vagy az én… - suttogtam.
–Az a Berci fiú megvette az ajkaidat?
-Csak egy fiú barátom. - mondtam, és már nem igazán hittem magamnak sem.
– Nem vagyok én is fiú? És barátok vagyunk, nem? Még a nevedet is tudom. Erika. De a "szépség"-et jobban szeretem. – mondta Viktor gúnyosan.
Az igazat megvallva nekem is jobban tetszett ez a megszólítás. Folyamatosan ostromolt és a sok próbálkozás után az a furcsa érzésem támadt, hogy mindenki minket néz, hiszen csak mi csaptunk zajt. Így hát azt mondtam magamnak: "Egy fene! Hadd csókoljon meg…”
Be kell vallanom, hogy tetszett a csók. Libabőrös lettem, a puncim bizsergett és... még csak nem is nyalves csók volt! Felsóhajtottam, és Viktorra támaszkodtam. A vállára hajtottam a fejem és hozzábújtam. Maga felé fordította az arcom és újra megcsókolt. Ezúttal nem nagyon ellenkeztem, és a nyelve finoman megsimogatta ajkaimat. Ó! A puncim bizsergett, a mellbimbóim pedig viszkettek. Ahogy a topomhoz súrlódtak, olyan volt mint néhány apró ujj simogatott volna. Nagyon nehezen tudtam egyenesen ülni, és Viktor gyengéd nyelvét is megvizsgáltam. Olyan édes volt... és meleg, csúszott, jött majd visszamenekült, mint valami ijedt cica...
Ezalatt Viktor kezei folyamatosan keresték a melleimet. Felkapaszkodtak a combomon, átszorították a mellkasomat a blúzomon keresztül, majd alá simogattak. Becsúsztak a szoknyám alá, és a térdemet szorították. Úgy tűnt mintha egy polip ült volna mellettem! Küzdöttem, de amikor kihúztam a kezét az ölemből, a másik a mellkasomat tapogatta, és amikor eltoltam, az ölemben landolt és fordítva. A sok tapogatás, simogatás és csókolózás felforrósított, és amikor a keze megszorította a combom felső részét… hát a puncim eléggé vizes lett. Ó, mennyire elpirultam! Nem szabadna ilyen könnyű prédának lenni! Jó, hogy a levegő lehűtötte a szabadon lévő mellbimbóimat. Szabadon levő?! Hogy-hogy? Mikor emeltem fel a blúzomat? De Viktor nem hagyott nekem sok didőt az elmélkedésre. Kezei szorították és cirógatták a szabadon látható mellbimbóimat. Valahol a hasamban kellemesen bizsergő érzés növekedett és tágul, majd csatlakozott hozzá egy másik, ami az ágyékom felől támadt, amikor a keze felkúszott a belső combomra.
– ÓÓÓ!
Eltoltam a kezét az ölébe – és lüktető, forró hullámzást éreztem az ágyékában. NAGY volt! És forró!! Lüktetett és remegett, mint egy ketrecbe zárt állat, amely ki akar jutni! Viktor kihasználta a döbbenetemet. Amikor megérintettem azt a forró állatot, nem figyeltem jól a combomra. Megéreztem az ujját a puncim szélén!! Összecsuktam a combjaimat, de már túl késő volt... A ujja megtalálta a résemet, és végigsiklott a szélén. Elállt a lélegzetem. Egy pillanatig még vívtam a vesztes csatát, hogy összeszorítsam a combjaimat, de lassan szétcsúsztak, és amikor Viktor egy mély csókot időzített a mellbimbóim éles csípésével, ujja becsusszant a nedves pinusomba... Felsóhajtottam és a nyitott szájába nyögtem. A medencém rázkódott, mintha elektromos áramot vezettek volna bele – elvesztettem az irányítást felette, és csak követni tudtam azokat az elragadó érzéshullámokat, amelyeket a puncim küldött az agyamba. Agyam? Még mindig zavarban voltam, amiatt amit csinálok, és őszintén szólva arra gondoltam, hogy ha elérem hogy elélvezzen talán abbahagyja. Ennyi eszem maradt addigra!
Kibontottam a cipzárt, és kihúztam a szegény drága, elakadt állatot. Olyan meleg volt! Kemény és puha egyszerre! És én... csak éreztem, hogy meg akarom ölelni... Megdörzsöltem és simogattam, majd felgyorsítottam a tempót, hogy megfeleljen a saját rángatózásaim tempójának, amíg el nem ért az orgazmus… Minden akaraterőmmel azon voltam hogy tartózkodjak a sikoltozástól. De még így is felnyögtem.
Erősen zihálva jöttem le az elélvezés csúcsáról és éreztem magamon Viktor súlyát, miközben a farkát próbálta belém lökni. Azt akartam mondani: “Várj egy pillanatot, kiverem neked, ha levegőhöz jutok."
Sikerült ugyan megszólalnom, de csak annyit tudtam zihálni:
-Kérem... a táskám... gumi... kérem!"
Az édes fiú akadékoskodás nélkül feltette a gumit, és belém dugta a gyönyörű varázspálcáját... SOHA nem éreztem magam ennyire elégedettnek és izgalomban levőnek. Felemelkedtem Viktorlökései ellen… egyre gyorsabban és gyorsabban, valami még nem érzett élvezet felé, amikor néhány mély, erős staccato lökés jelezte, hogy elélvezett. Rám zuhant és a székembe lökött, miközben a lábaimat még mindig köré fontam. Olyan frusztráltnak éreztem magam! Úgy kellett volna elélveznem, hogy közben mélyen bennem van! Megpróbáltam felemelni, de hiába … teljesen kimerült. Csodálatos farka félig ernyedt volt és minden pillanatban egyre jobban puhult.
– Kérlek, ne hagyd abba! Ne, ne húzd ki még kérlek!! -könyörögtem neki.
–Nem megy! Kiégtem. Várnod kell, amíg újratöltődök. – válaszolta.
-Óóó … el akarok élvezni így is! Légy szíves, tedd be!
– Ó, szépség, nagyon sajnálom! De talán gyorsabban felélénkül, ha játszol vele! Vagy még jobb, ha a szádba veszed…
Nem volt vesztegetni való idő. Teljesen be voltam indulva és végül is semmi az a szopás miután már megbaszott? Viktor hátradőlt, én pedig a számba vettem a már petyhüdt farkát. Meg kell mondanom, hogy a nedvem íze fura volt. Csípős és enyhén sós, némi édes fedéssel... és az illata még jobban beindított – ha lehetséges. De nem tetszett a guminak az íze, amit néhány nyalás után elkezdtem érezni. Levettem az óvszert és elkezdtem szopni és nyalni magát a hímtagot. Elég nagy falat volt, még petyhüdt állapotában is. Viktor spermájának csodálatos íze volt! Ha nem kívántam volna annyira a puncimban, örökké nyaltam volna!
Viktor láthatóan élvezte a kezelésemet. Halk, elégedett hangokat hallatott, és folyamatosan a farkára nyomta a fejemet, amíg minden alkalommal neki nem ütköztem a szeméremtestének. Nem bántam, mígnem egy idő után a növekvő hímvesszőjétől öklendezni kezdtem. A farka válaszolt! Nem akartam a számra pazarolni belőle! Némi erőfeszítéssel -Viktor nem akart elengedni - sikerült kirángatnom és rámásztam, félig egyenes farkát a puncimba gyömöszölve. Ó, igen! Ez volt az a teltségérzet, amire vártam! Viktor arca mélyen belemerült a melleimbe, és elkezdte csókolgatni a mellbimbóimat. Folyamatosan fel-le mozogtam az ölében, amitől a farka folyamatosan nőtt bennem. Olyan kemény és nagy lett, mint az előbb.
– Ó, igen!
Fokoztam a tempómat. Kicsit megvadultam és beestem a széksorok közé, Viktor farkával még mindig magamban. Erőteljesen dugott és betöltött a farka. ÓÓÓ! Éreztem, ahogy újra és újra nekiütközik a hasadékomnak! Csak azt akartam, hogy továbbra is érezzem a teljességnek ezt a leírhatatlan örömét. OHHH!. A hüvelyem rohamosan növekvő sebességgel hullámzott és szorított – ó, micsoda boldogság! Minden elsötétült körülöttem, és megremegtem… vagy inkább a világ remegett körülöttem.
Amikor elélveztem, a film véget ért, és az emberek elkezdtek felállni a helyükön. Még körülöttünk is. Viktor folyamatosan bökdösött, hogy igazítsam meg a ruhámat és tegyem rendbe magam. De mindenekelőtt a táskámat kértem tőle. Nem, nem volt ott másik óvszer – és már amúgy is késő lett volna. Tudom, tudom! Ne szexeljek védelem nélkül …. Most könnyen beszélsz! De hol voltál akkor? Feltettem a szemüvegem, amikor felgyulladtak a lámpák, megállítottam Viktor kezét és ránéztem. Nagyon jóképű volt! Vágytam rá, hogy megcsókoljam, de égtek a lámpák, és az emberek forgolódtak körülöttünk “Nos.. lesz még alkalmam” -gondoltam.
Bercinek a következő napon elmondtam, hogy addig vártam rá szemüveg nélkül, amíg valaki más nem jött, akivel elmentem és jól megbaszott. Nem hitt nekem. Nem bánom és nem érzek bűntudatot. Ettől ribanc lennék? Hát örülök, hogy az vagyok! Ez sokkal szórakoztatóbb!

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
Szex történetek

Kutya és a hugom

Sokáig azt hittem, hogy a húgom még mindig szüz. Pedig már 18 éves volt, én pedig már majdnem 20. Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem egy helyes srác segítségével, aki 5 évvel volt nálam idösebb, és akivel a Balatonot találkoztam.
A húgommal hasonlítunk kicsit egy....

Sex Story

When Nathan got to Emma\s house he was pleasantly surprised; sure they\d been sexting, but when she told him that she would answer the door in nothing but her top and panties...Well, he\d thought it just been all talk. Even when she opened the door and let him come in, he was still sure she wouldn\t....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


gecis.

faszt szop.

Magyar pisilő csajok

Bevág a tanga

Kovi pornó

Hotelszobai pornó

Négerek és a nejem

Milf toszás

Szûz tini

Gruppen party