Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |A kalandvágyó szobalány - szex történet

A kalandvágyó szobalány
[TELJES MÉRETBEN]
– Na, szivi. Kérlek!

Angie arrébb hengergőzött George-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
– Azt már nem – felelte. – Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
– Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni – ellenkezett a férfi. – Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a seggedlyukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
– Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele is nyomtad a farkad a faromba. Kösz, ebből nem kérek.
– Azzal lenyúlt az ágy lábához, ahová a takarót dobták és a mellére húzta.


George most felállt és parancsolóan nyújtotta ki az ujját. Hirtelen váltott át a szerepjátszásra, amit időnként csináltak.
– Urad és parancsolód vagyok, te pedig engedelmeskedsz nekem.

A másodperc egy törtrészéig arra gondolt Angie, hogy a végszót mondja. De az elmúlt két évben mióta ezt a játékot játszották, erre még nem volt szükség. Most sem lesz. Tudta, George nem bántaná őt. A férfi fantáziájával összhangban négykézlábra kuporodott, majd a válla fölött nézett hátra mezítelen szerelmére, aki ott állt az ágy mellett, előremeredt álló fasszal.
– Uram, rendelkezz velem – mondta most a nő tétován. – De kérlek,
ne feledkezz meg arról, hogy még szűz vagyok ott hátul és nagyon szűk. Attól tartok, még az ujjad is túl nagy hozzám.
– Egyet se félj, jó szobalány. Minden vágyam, hogy örömet okozzak neked – fogadkozott George, aztán a fürdőszobába ment. Míg odakint volt, Angie felkapott néhány vánkost és alátámasztotta hasát. Még akár kellemes is lehet, gondolta.


Mikor George visszajött, az éjjeliszekrényre tette a tubust, aztán benyúlt a fiókba és elővette a bőrből készült bilincset.
– Kedves leányom – kezdte – ismervén a… öö… szűzies szorongásodat, azt hiszem, legjobb, ha ezek a bilincsek rajtad vannak, nehogy kísértésbe ess és félbeszakítsd urad örömét.

Angie ezúttal nem habozott. Ha őszinte akart lenni önmagához, a gondolat, hogy George ujja becsusszan a tomporába, kezdte felizgatni őt.


Kinyújtotta maga elé két karját, hagyta, hogy George rácsatolja csuklóira a bőr bilincset, majd az ágy fejtámlájához erősítse.
– Még valami – mondta a férfi, azzal Angie bokáira is bilincset csatolt. – így, most már készen állsz, hogy az enyém légy.

Angie kényszert érzett arra, hogy még valamire emlékeztesse a férfit.
– Uram – kezdte, miközben áthelyezte testsúlyát, amikor George beigazította csípőjét a neki megfelelő helyzetbe. Érezte, hogy a férfi valami hűvöset ken a végbele köré.
– Kész is, leányom – mondta George. – Pont ez a tökéletes helyzet a játékhoz. Hadd masszírozzam egy kicsit itt kívül. Tetszik, ahogy a segged lyuka fodrozódik itt a szélén.

Mikor a férfi odanyúlt, Angie összehúzta izmait, majd elernyesztette. Furcsa volt hallani, hogy George pontosan azt mondja, amit ő érez – valahogy meglepődött rajta. Úgy tűnt, saját magát lepi meg.

Miközben George birizgálta, tovább kommentálta az eseményeket.
– Feszes bőr. Sima, de klassz, ahogy itt átmegy a hajlatokba. És lám, a farpofáid olyan kerekek, mint a körte. – Másik kezével masszírozta a gömbölyded fart, markolászta a húsát. – Egészen szétnyílnak, mikor így lekushadsz. Remek. Most már a csinos kis segglyukadra összpontosíthatok.

Angie a vánkosába temette fejét, lehunyta szemét. A tiszta lepedők friss illata töltötte ki orrát. Örült, hogy aznap még korábban lecserélte az ágyneműt. Szemhéjai alatt képek villantak fel arról, amit George épp csinált, ezzel fokozva az érzést a tomporában. A férfi tompa mutatóujjának épp csak a hegyével hatolt be kissé Angie segglyukába, jobbra-balra forgatva azt. A nő érezte ezt végbelének minden oldalán és ettől a selymes masszírozástól egyre jobban felizgult.
– Ó, leányom – búgta George. – Milyen szűk vagy. Olyan szűzies.

De azért forró és nedves odabent.

Miközben George tovább haladt beljebb, Angie összeszorította izmait az ujja körül. Érezte, hogy tenyerét puncijának nedves szeméremajkain nyugtatja. Többször is összeszorította izmait, tetszett neki ez a fura érzés, ahogy a férfi ujja beljebb haladt és kitöltötte őt.
– Ez az, szivi. Szorítsd csak jól össze az ujjamat.
– George most kiesett szerepéből, hangja érdesebbé vált. – Szorítsd csak az ujjam. Ha hagynád, hogy a popódba nyomjam a farkam, tetszene neked és jól megszoríthatnád.

Angie riadtan összerezzent, a férfi azonban tovább nyugtatgatta, eközben gyengéden húzogatta ki-be ujját a fenekéből. – Tudom, tudom. Ne aggódj! Nem szegem meg szavam és nem nyomom a faszom a seggedbe. Legalábbis addig nem, míg te nem kéred. Másik kezét most lecsúsztatta a nő fenekéről és egyik ujjával széttárta nedves szeméremajkait, majd az érzékeny húsát csiklandozta, mire az már szinte lucsogott a nedvességtől.
– Tudom, milyen érzés – mondta. – Mondjad hát, jó szolgálóm, milyen érzés, mikor az ujjam a seggedben van?

Méghogy beszéljen? Mikor lélegzethez is alig jut? Csak egy nyögés szakadt fel torkából, mikor George a csiklójának nyomta ujjhegyét.
– Ó, látom, ez tetszik neked, leányom. A csiklód a legérzékenyebb fajta, amit valaha is láttam.

Az izgalomtól borzongás futott végig Angie testén.
– Sokat látott? – kérdezte suttogva. – Mármint csiklót.

A férfi válasz nélkül hagyta ezt a kérdést.
– A tiéd a legjobb. Akárcsak a segged.
– Örülök, hogy tetszik – szavai nyögésbe fúltak, mialatt George gyengéden játszott tovább a segglyukában. Egyik ujját ki-be járatta Angie fenekéből, a másikkal meg gyengéden körözött lüktető csiklója körül.

Mikor a nő ismét felnyögött, így rendelkezett:
– Megparancsolom, mondd meg nekem, milyen érzés ez? Halljam!
– Felséges – sóhajtotta Angie, azzal fenekét riszálta, hogy még jobban magába húzza George ujját. – Ó te jó ég, ez az. Pont ott – sikoltotta.

George most még gyorsabban húzkodta ujját kibe.
– Még? Talán két ujjal?

Angie nem számított arra, hogy így felhevül, ha George beledugja az ujját a fenekébe, de most nem csak hogy totál nedves volt két lába között, de egész testét áthatotta az izgalom.

Szorosan ragadta meg az ágy fejtámláját és hátralökte magát, úgy feszült George kezének.
– Óóó, igen… – levegő után kapkodva préselte ki a szavakat: – Most két ujjal, mind a két lukba. Nem, kettőt mindegyikbe.

George úgy tett, egyszerre járatta ki be mindkét kezét, egyre tágítva a két testnyílást.
– Ó, uram – nyöszörögte, ahogy a kéjérzet egyre nőtt benne. – Mindjárt elélvezek. Hihetetlen.

George odahajolt és belecsípett a seggébe, majd tovább dugta két kézzel Angie-t. A nő teste kezdett görcsösen megfeszülni, miközben rátört az orgazmus.
– Ó, magasságos ég, ez az! Abba ne hagyd, mindjárt élvezek. George egyre csak lökdöste ujjait ki-be, most váltakozó ritmusban. A nő érezte, ahogy a hőség végigfut testén, háta ívben feszült meg, igyekezett minél jobban a seggébe fogadni George kezét. Minden ízében remegett, miközben élvezett a kettős masszázs hatására, száját kitárva feszítette meg testét a féktelen örömérzettől áthatva. Befejezésül George most lassabban dolgozott ujjaival, míg egyik ujjhegyével a nő segglukát masszírozta, a másikkal pedig a csiklóját. Angi zihálva lélegzett, szinte kapkodott a levegő után és ernyedten feküdt a hasára. George kihúzta ujját és odahajolt, mindenféle alakzatban lustán nyalogatta Angie farpofáit.
– Jó volt, szivi?

Angie felsóhajtott, még mindig szaporán lélegezve, szíve egyre kalapált.
– Fantasztikus volt, George. Álmodni sem mertem volna… Ha megígéred, hogy nem mondod azt: „Na ugye, megmondtam!” akkor lehet, hogy megkérlek, basszál seggbe!

George-nak sikerült megőriznie nyugalmát és nem esett ki szerepéből. Gyengéden simogatta Angie verítékező testét.
– Úgy gondolom, megoldható lesz ez is, leányom.
– Köszönöm, uram! – Arcát a vánkoson pihentette, az pedig puhán feszült felhevült bőrének. – Szégyellem magam, hogy kételkedtem benned. Ha bármit tehetek, amivel a kedvében járhatok… – Hangja választ várva halt el.

A férfi széles tenyere hirtelen lecsapott Angie seggére, az ütéstől belenyilallt a fájdalom.
– Bármit? – mormolta George és újból felemelte kezét.

Angie most lepillantott a férfi masszív erekciójára, a makkján erekciós csepp gyöngyözött. A nemi izgalom söpört végig testén, ettől felbátorodott.
– Bármit, amit csak kíván, uram.

George most királyian bólintott, majd véget vetett a szerepjátszásnak, izgatottan kurjantott egyet, Angie pedig hagyta, hogy újból négykézlábra állítsa őt.
– Szerencsés gazda vagy te, hogy ilyen kalandvágyó szobalányod van.

Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:Sober17
____*____
Mekkora dudák te jó ég


Szex történetek

Szex a gyermekotthonban

Ma, az utcán sétálva láttam egy jelenetet amiből eszembe jutott több évvel ezelőtti, saját történetem is. Ilyen szextörténete nem sok embernek lehet. Két idegen férf mosolygok, miközben felidézem mit műveltek. Szex az aranyos idegennel, a gyermekotthonban.

Előadás ....

Pisiszex történet buzikkal

Gyerekkorom óta izgatott a pisi, sokszor elképzeltem, hogy a számba pisil egy lány. Bátorságom azonban nem volt, hogy bárkinek szóba hozzam ezt a vágyam, így maradt a fantázia. Meg aztán néha, ha nagyon kívántam, a wc &*8211; ben az ujjamra pisiltem, és lenyaltam róla, hogy ....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


das pina

Valkó Eszter pornó (fake)

Pisilő csaj

Ex csaj

giga csöcsök

Szex a boltban.

Shemale Pornó

Néger és a transzi

Házilag segbe.

Pinába élvezés xxx