Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Gruppen családi szex a discoban sex történet

Beküldő:Enzós Niki

38 éves nő vagyok, férjjel, gyerekekkel. és egy 18 éves lánnyal. 20 éves érettségi találkozóra utaztam le szülővárosomba, ahol pontosan 20 éve nem jártam. Érettségi után Pestre kerültem, ott tanultam, majd férjhez mentem és ott élek. Szülővárosomban már nincs rokonom, amúgy meg egy szürke kisváros. Most mégis nagy izgalommal mentem oda, igaz csak egy rövid napra. Vonattal mentem, mert tudtam, hogy inni fogok és az esti 7 vagy fél 10 &*8211; es gyorssal szándékoztam visszamenni, mert másnap sok dolgom volt.
Kora délután értem oda és sok szép emlék eszembe jutott, míg a régi gimnázium felé haladtam. A találkozó jól sikerült, sokan összejöttek, jókat beszélgettünk. Főleg gyerekkori szerelmem, a nagyorrú Preistommer Bélával dumáltam sokat (ilyen név talán nincs is több). Ő volt az első, akivel lefeküdtem, ő vette el a szüzességem és többször lefeküdtem vele hajdanán. Persze ő is már nős, gyerekes, 3 gyereke volt, két fia Béla és Ede, 19 és 18 évesek, lánya fiatalabb. Negyedikes korunkban szakítottunk, utána ő elvett egy helyi szépséget és már jöttek is a gyerekek. Mesélt gyerekeiről, fiai szeretik már a nőket és állandóan a discóban lógnak. Persze most &*8211; pár pohár után &*8211; szóba kerültek ezek a dolgok is, az első szeretkezésünk, nevetve beszélgettünk arról, milyen ügyetlenek voltunk az első alkalommal. Jólesett, mikor Béla azt mondta minden percre emlékszik és nagyon szép nő voltam. Jót beszélgettünk és a 7 órás vonatra nem is akartam elmenni.
Akkor kaptam észbe mikor már 9 óra volt. Gyorsan elbúcsúztam és mentem az állomásra, azonban elszámítottam magam, a vonat az orrom előtt ment el. Október volt, hideg idő fújt a szél, elkezdett esni az eső. A következő vonat reggel 5 &*8211; kor ment, mi a fenét csináljak addig? Vegyek ki egy szállást 4 órai alvás kedvéért? Dühös voltam magamra, hogy így elbénáztam dolgot. Az állomást lezárták, így céltalanul kódorogtam a városban. Kisváros, kihalt volt minden, de egy helyről zeneszót hallottam. Egy discó volt ott, az ajtón a nyitva tartás reggel 6 &*8211; ig szólt. Nem sokat gondolkodtam, bementem, itt legalább meleg van és ellehetek hajnalig. A kabátot leadtam a ruhatárba és bementem. Ahogy gondoltam, mindenki fiatal volt, átlagosan 18 &*8211; 20 év közöttiek voltak benn, én a 38 évemmel a legöregebb voltam. Persze nem akartam mulatni, csak melegedni. Bár öltözékem alapján jöhettem volna ide is, mert szépen kiöltöztem, szoknya blúz. Leültem a pulthoz, italt kértem és révedeztem a régi emlékeken. Több mint 20 éve nem voltam discóban, pedig jó táncos vagyok és szerettem is táncolni. Fiatal koromban sokszor jártam, de úgy érzem már kiöregedtem belőle. Barátnőmmel többször fiúztunk, de hát ezért járnak ide, mert ezt szeretnék. Eszembe jutott a régi épület melletti park, oda jártunk a fiúkkal csókolózni. Meg miegymás.
Néztem a fiatalokat, szépek voltak. Sokkal több fiú volt, a lányok élvezettel cseverésztek, tudván, hogy a fiúk őket vizsgálják és lévén kevesebben voltak, nagy eséllyel mindegyiknek lesz partnere. Ekkor a jóleső melegben és a dübörgő zenében valaki a fülemhez hajolt és jó hangosan szólt:
&*8211; Szia, nem jössz táncolni?
Egy fiatal srác volt az, csinos jóképű, nagyorrú. Mintha ismerném, de hát nyilván nem lehet.
&*8211; Ne haragudj, nem táncolok, de azért kösz.
&*8211; De hát azért jöttél, hogy bulizz nem?
&*8211; Hát nem egészen.
A fiú mellém ült és beszélgetünk. Aztán a végén gondoltam miért ne, jobban múlik az idő. Felálltam és elmentem vele. Gyors szám volt, kellett egy kis idő míg megszoktam, de aztán még élveztem is a táncot. Persze szolidabban adtam elő a dolgot, mint a többi lány, elvégre mégis öreg vagyok már. Aztán hirtelen váltott a zene és lassú szám jött. A fiú átölelt és lassan táncoltunk. Még élveztem is, mikor észrevettem, hogy a fiú közelebb húz magához. Elég nagy melleim vannak, rálapultak a fiú mellére. Melltartóban voltam, de így is éreztem, hogy simul hozzám. Magamban mosolyogtam, a kis hamis érezni akar. Aztán éreztem, hogy a fiú keze hátul elkezd vándorolni a hátamról lefelé és megállapodik a fenekemen. Kezd pimaszkodni a fiú. Még szorosabban magához húzott és elkezdte a fenekem tapizni. Gondolkodtam leállítsam &*8211; e, de aztán hagytam. A fiú felbátorodott és már egyértelműen markolászta fenekem. Közbe a fülembe súgta:
&*8211; Nem vennéd le a melltartód? Érezni szeretném ezeket a szép nagy melleket.
&*8211; Te fiú, ne vidd túlzásba a dolgot, anyád lehetnék.
&*8211; És az baj? Maga érett szexis szép nő, ez a lényeg.
Majdnem elnevettem magam. Tetszett a bók, de furának éreztem, hogy egy feleannyi idős fiú akarja csapnia szelet nekem.
A fiú hirtelen belecsókolt a nyakamba. Másik keze, (amelyik nem a fenekem taperolta éppen) benyúlt blúzom alá és egyre feljebb tapogatott, elérte melleim és blúzom alatt rásimult melleimre, egyre erősebben fogdosva azt. Na, ennyi elég, gondoltam. Láttam, hogy többen mellettünk néznek minket, eltoltam magamtól a fiút.
&*8211; Kösz a táncot, ennyi elég, kicsit túlzásba vitted a dolgot.
&*8211; De hiszen csak tetszel nekem.
&*8211; Ez már több mint tetszés, te fogdostál engem.
És visszamentem a pulthoz. Hülye vagyok gondoltam, minek mentem táncolni. Iszogattam és néztem a társaságot. A lovagom visszament a helyére, láttam többen is vannak egy társaságba, cikizték a fiút rendesen, akinek lógott az orra. Megsajnáltam a fiút, hiszen azért volt itt, hogy csajozzon, nem tudhatta, hogy én másért. Kimentem WC &*8211; re, ahogy benn ültem, bejött két csaj és beszélgettek.
&*8211; Láttad, hogy a Béla hogy lebőgött?
&*8211; Melyik Béla?
&*8211; A Preistommer. Egy idősebb tyúkot vitt el táncolni, egy nagymellű bigét és elkezdte tapizni.
&*8211; Na és aztán, ha én táncolok, engem is tapiznak a fiúk. Azért jöttem ide, hogy pasizzak.
&*8211; Ő is azt hitte, a csaj táncolt is vele, engedte, hogy a fenekét tapizza, de mikor a melléhez nyúlt, rögtön dobta.
&*8211; De szemét, biztos frigid a csaj, de akkor minek jött ide?
&*8211; Fene tudja, szegény Béla lebőgött. Ha nem akar pasizni, minek van itt. Szerintem legalább egy tízessel idősebb nálunk, bár jól tartja magát, jó nagy csöcsei vannak. Szerintem is frigid lehet és csak szórakozik vele. Majd megmutatom a tyúkot.
Kimentek. Kicsit fejbelökött a dolog. Egyrészt a fiú ezek szerint a gyerekkori szerelmem fia. Ezért volt ennyire ismerős a fiú, hisz az én Bélám fia. Megsajnáltam. Ráadásul igaza van a csajoknak, azért vannak itt, hogy szórakozzanak egymással. Kicsit mérges voltam magamra, mi bajom lesz attól, ha kicsit megfogdos? Nem halok bele, ha tapogat, nyúlkál egy kicsit, sőt még élvezhetem is. A férjem úgysem tudja meg, meg hát ez nem is megcsalás. Kimentem és megittam még egy italt, amitől még jobban feltüzeltem magam. Megnéztem a párokat, sokan csókolóztak, simogatták egymást. Szegény Béla ott ült a haverjai között búsan. Kicsit fejembe szállt az ital, felálltam és odamentem Bélához. A társaság meglepetten nézett rám, észrevettem, hogy Béla testvére is ott ül, nem lehetett összetéveszteni a nagy orrot. Kedvesen ránéztem Bélára, eljössz velem táncolni?
Béla felvirult arccal állt fel, megfogtam a kezét és a táncolók közé vittem. Fülébe kiabáltam:
&*8211; Ne haragudj az előzőkért, tudod nem szoktam meg, hogy 38 évesen ilyen fiatal fiúkkal vagyok, nem akartalak megbántani. Nem haragszol rám?
&*8211; Persze nem haragszom, de ha tényleg komolyan gondolod, tegyél nekem meg valamit.
&*8211; Szívesen, mi legyen az?
&*8211; Vedd le a melltartó!
Puff neki, nem vacakol. De aztán gondoltam, miért is ne. Vékony blúz volt rajtam, persze a melleim átlátszanak, nagyobbak az átlagosnál, így simán ugrálnak majd, de félhomály volt. Benyúltam blúzom alá, kicsatoltam és levettem, mutattam Bélának, itt van, mit csináljak vele. Nem volt zsebem, hova rakjam. Béla elkérte és odavitte az asztalukhoz és rádobta. A haverjai megdöbbenve nézték a melltartót és elismerően néztek Bélára. Gondoltam, legalább visszakapott valamit a cikizésből.
Összesimulva táncoltunk. Melleim immár akadálytalanul lapultak szét Béla mellein, aki ki is használta ezt és szorosan magához vont. Ahogy vártam, keze visszatért fenekemhez és erősen tapizta. Egy ideig nem mert tovább lépni, de aztán másik tapogató keze melleim felé kalandozott, ezúttal nem zavartam el, sőt kicsit elfordultam, hogy keze közénk férjen. Boldogan simogatta meg mellem, majd benyúlt blúzom alá és alatta simogatta immár pucér melleim. Láttam, hogy a haverjai figyelik, Béla élvezettel markolászott. Ami a legjobban megdöbbentett: éreztem, hogy melleim megduzzadnak, bimbóm áll minta cövek, ami nálam egyértelműen a szexuális izgalom jele. Béla nyakamat csókolta, melleim és fenekem tapizása közben. Majd fülembe súgta:
&*8211; Kérhetek még valamit?
&*8211; Tessék.
&*8211; Csak hogy a haverjaim előtt felvágjak, nem vennéd le a bugyidat is?
Meglepődtem. Aztán körülnéztem és letoltam bugyim és Béla kezébe nyomtam.
&*8211; Tessék, mondd el a haverjaidnak, hogy levetkőztettél egy érett bigét.
Béla boldogan vitte a bugyimat az asztalhoz és a melltartó mellé rakta, jól láthatóan, hogy minden haverja lássa. Láttam elismerően sugdolóznak felé, majd visszajött.
Ismét táncoltunk. Hirtelen Béla csókolni kezdett. Először meglepődtem, de aztán visszacsókoltam. Elég hevesen smároltunk. Béla közben immár bugyi nélküli fenekem simogatta, sőt egyre feljebb húzta szoknyám, míg keze immár csupasz fenekem simogatta. A csók hevében nem figyeltem erre, pedig fenekem immár nem takarta semmi, csak Béla keze. Bámulta is a környéken mindenki a pucér fenekem. De én ebből semmit sem vettem észre. Abbahagytuk a csókolózást és Béla ismét nyakam csókolgatta majd lejjebb dekoltázsom. Kigombolta blúzom és előkerült egyik mellem. Egy kézzel markolta, másik kézzel csókolta. Bimbóim szívta, nyalta miközben nagymellem tenyerével gyúrta. Becsukott szemmel élveztem a dolgot. De aztán hirtelen magamhoz tértem. Mit csinálok én itt? Férjes családanyaként egy discóban sok ember előtt egy idegen a melleim fenekem markolássza, szabadon mutogatva mellem és fenekem mindenkinek. Eltoltam magamtól Bélát és visszagomboltam blúzom, lehúztam szoknyám. Béla ijedten nézett rám, hogy otthagyom, de én magamhoz húzva fülébe súgtam:
&*8211; Drágám, azért ne feledd el sokan vannak itt. Mégsem mutogathatom a melleim meg a fenekem.
&*8211; De hiszen jól nézel ki.
&*8211; Akkor is, nem vagyok mutogatós bácsi.
&*8211; Rossz volt?
&*8211; Jaj dehogy. Nagyon is jólesett, amit csinálsz. Sőt túlzottan is, mert engem is elkapott a vágy.
&*8211; Komolyan? Csak nem izgultál fel?
&*8211; De igen. Komolyan, de akkor sem lehet így.
Csendben egymáshoz simulva táncoltunk. Próbáltam megnyugodni, hiszen jobban felizgatott a fiú, mint gondoltam. Lábaim között éreztem a fiú megkeményedett farkát, tudtam ez már nem játék. De jólesett és ezért odanyúlva először megsimogattam nadrágon keresztül a fiú farkát, majd utána odaszorítottam puncim hozzá. Lehet, hogy nem kellett volna, mert a fiúnak ez ismét önbizalmat adott. Egymáshoz simultunk, de kissé féloldalason, így a fiú szabadon odaférhetett mellemhez, amit markolászott is bőszen. Majd egyre lejjebb&*8230; és odaért lábaim közé. Szoknyámon keresztül megsimogatta dombocskámat, de nem állt meg itt, lejjebb nyúlva felemelte szoknyám és alárakta kezét. Rásimult tenyere immár bugyi nélküli puncimra és csak dörzsölte, dörzsölte. A csiklóm nagyon érzékeny, ő sem tudhatta, hogy nálam ez a mozdulat egyenes utat jelent a sikerhez. Ha csiklóm izgatják elvesztem. Pöcköm ágaskodni kezdett, ő is észrevette ezt és immár célzatosan dörzsölte. Majd nagyon ügyesen csiklómon tartotta hüvelykujját, míg mutató és középső ujjával puncimhoz nyúlt és széthúzva ajkaim ujjazni kezdett. Puncim pillanatok alatt mégjobban nedves lett, ujjai simán jártak bennem. Csiklóm dörzsölése és az ujjazás hatására hangosan felnyögtem és a nyöszörgés nem maradt abba. Szerencsére a zene hangos volt, így nem hallotta senki, csak Béla. De ő hallotta és ettől önbizalma határtalan lett. Már nem táncoltunk, csak egymáshoz simulva álltunk, én élvezettel tűrtem, hogy ő egyértelmű mozdulatokkal markolássza mellem és puncimban turkál. Aki körülöttünk volt egyértelműen látta, hogy mi történik. Pár haverja is ott táncolt Bélának, ezek most elhűlve néztek minket. Hangosan ziháltam, Béla nyakába borultam. Béla ekkor kihúzta kezét szoknyám alól és átölelt. Keze arcom elé került, érzetem ujjain puncim illatát. Béla két ujját, mellyel ujjazott számhoz nyomta, én bekaptam ujjait és szopni kezdtem. Béla ekkor kezdte kigombolni nadrágját, hogy megkeféljen. Össze kellett szednem magam, hogy megszólaljak:
&*8211; Ezt ne, ne tedd.
&*8211; Miért, Kívánlak és érzem, hogy te is akarod.
&*8211; Nem dughatsz meg a tánctér közepén, mindenki előtt.
&*8211; Miért nem?
&*8211; Mert nem.
&*8211; Te nem akarod?
&*8211; De igen, de ne itt.
Odamentünk ahhoz az asztalhoz, ahol Béla és a társasága ült. Most senki sem ült ott, csak egy fiú, a többiek táncoltak. Béla leült az egyik székre, kigombolta nadrágját és félig lehúzta, előpattant már keményen álló szép farka. Szó nélkül letérdeltem a földre és rábukva farkára szopni kezdtem. Béla kéjesen tette szét lábát és hátradőlve élvezkedett. Néha megsimogatta fejem, ezzel is bíztatva a folytatásra. Aztán mutatta, hogy elég, ne tovább, elengedtem. Béla felállt, álló farokkal, letolt gatyával. Felültem az asztalra, félretolva a poharakat. Béla a combjaim közéállt, én széttettem lábaim és szabad utat engedtem farkának. Hátradőlve két kezemre támaszkodtam és néztem, ahogy Béla lassan betolja farkát puncimba. Teljesen befogadtam farkát, forró, nedves hüvelyemben eltűnt merev férfiassága. Lassan kezdte tolni húzni bennem. Lábaim nyakába raktam és ütemesen baszni kezdett. Közbe visszajöttek a haverjai, leültek az asztalhoz, melyen én ültem félig elfeküdve. Egészen közelről nézhették, ahogy Béla farka jár bennem. Szoknyám teljesen felhúzva, Béla ekkor megállva egy kicsit kigombolta blúzom teljesen és előkerültek nagy melleim. Kefélés közben egyik kezével markolászta őket, nem engedve, hogy szabadon ugráljanak lökései alatt. Az asztal mellett ülő fiúk örömmel vették ezt, hisz így melleim szabadon ugráltak tőlük pár centire. Bámulták is vigyorogva, miközben iszogattak. A kefélésre az asztal is remegni kezdett, nekem is kezdett kényelmetlen lenni a helyzet. A fiúk kérésére négykézláb álltam az asztalon, Béla egy székre állva most hátulról dugott. Szoknyám hátamra hajtotta és fenekem feltárult előtte csupaszon. Melleim lógtak lefelé a mellettünk ülők örömére. Egyre gyorsabban kefélt hátulról, a zene mellett is hallani lehetett, ahogy farka fenekemen csattog. Az asztalnál 6 &*8211; 7 fiú ült, közelről néztek minket. Béla hirtelen felnyögött és éreztem, hogy puncim megtölti a forró nedvesség és szétárad bennem. Ráborult fenekemre, és puhuló farkát kivette. Leszálltam az asztalról, ott álltam meztelenül a fiúk előtt. Tejesen fel voltam izgulva, bár még éreztem puncimba az ondót, megkerestem Béla öccsét, Edét. A nagy orráról elismertem. Te vagy Ede ugye? A fiú csodálkozva nézett, honnan tudom? Mosolyogtam és arra gondoltam, hogy a Preistommer család fiútagjai apától fiúkig megismerkedhetnek az én nőiességemmel. Letérdeltem és a csodálkozó Ede nadrágját lehúztam, félig kemény farkát számba kaptam. Mohón szoptam, Ede farka rögtön megkeményedett számban. Ekkor leültettem Edét, és felálló farkába ültem. Felnyársaltam magam, a fiú meg élvezettel érezte farkán a forró asszonyos puncit. Önkéntelen is melleimet kezdte tapizni, markolni nem tudott betelni a nagy halmokkal. Most már én is éreztem, hogy a csúcs felé közeledek, ezért fokoztam az iramot. Egyre szorosabbra fogva a fiú farkát köröztem fenekemmel, amit feljajdulva vett tudomásul és nagy nyögéssel eldurrant, oda ahova a bátyja és valamikor régen az apja is, az én pinámba.
De ekkor már én is elélveztem, testem megfeszült majd elernyedt és a bámuló haverok előtt leszálltam a fiúról. Körülnéztem. A fiúk meredten néztek engem, körbe több idegen is ácsorgott és bámult. Béla még lehúzott nadrággal nézett, ahogy öccse is elélvezve ült. Mindenki testem bámulta, melleim puncim. Begombolkoztam, rendbe tettem ruhám és a két fiúhoz fordultam:
&*8211; Remélem Preistommer fiúk jól éreztétek magatokat?
&*8211; Honnan tudja, kik vagyunk?
&*8211; Ez legyen az én titkom, üdvözlöm apátokat &*8211; ha egyeltalán elmeritek mondani mi történt.
A két fiú elképedt arccal bámulta, hogy kimegyek a mosdóba. Rendbe tettem magam és visszamentem még egy italra. Bugyim és melltartóm az asztalon maradt, de nem mentem vissza érte. Mentem az állomásra, ment a vonatom.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Csajos történet

Zaklatottan nézek körül az ismerős utcán. Újra itthon. A gondolataim csak Zsolt és az elmúlt 3 év körül forognak. Itt hagytam miatta a családom, az életem. Mindent feladva Angliába költöztem vele és erre mással fekszik az ágyamba? Szép, mondhatom. Még mindig nem fogom fel mi i....

A hivatásos kurva

Azon az éjjelen, amikor megismertem, kicsit lerészegedtem, de nem annyira, hogy megakadályozzon abban, hogy kocsiba üljek. Céges bulin vettem részt, ami marha jó dolog, vedelhetsz, még bírja a gyomrod, de mi van, ha már mindenkit lefektettél, és holt unalmas? Három nő jöhetett szóba....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


das pina

VV Gigi pornó xxx

érett pinák

Meztelen nagyi

Pinaparádé

Kollégista lányok

Szex party

Családi szexvideó

Brazzers - Jenna I Foxx - Baby Got Boobs

19 éves kiscsaj élvezkedik