Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Egy orvos emlékei 2.

Beküldő:KÁRCSI

Én mivel szokva voltam a korai keléshez, reggel már jó korán átmentem hozzá megnézni, hogy alszik-e még? Mivel nagy meleg volt, alig betakarva aludt az édes. Kis ülepe kilátszott a takaró alól, mivel a fal felé volt fordulva. A lábai is szét voltak tára, hogy kilátszott a kis szűz cuncija is. Nem tudtam tovább ellenállni a csodás látványnak, testem újra tűzben égett. Letérdeltem elébe, és csókolgatni kezdtem a takaró alól kilátszó nemes részeket. Erre Margit is felébredt és boldogan engedte, hogy csókolgassam tovább, sőt a combjait is széttárta, hogy jobban hozzáférhessek. Először beleharaptam, majd csókolgatni kezdtem a szüzi nyílást. Nyelvem gyors lapátolásától hamarosan kielégült, és kéjesen nyújtózott el az ágyon. De amikor el akartam menni Margit odahúzott magához. Levette nadrágomat és ismét játszani kezdett a farkammal. Finom kis vékony ujja a golyómat morzsolgatta, miközben forró csókot nyomott rá.

- Ugye bácsi - szólalt meg kérlelőn - megengeded hogy újból kiszívjam úgy, mint tegnap este? Az olyan finom volt nekem is.

Válaszolni már nem is volt időm, mert máris a szájába falta a kemény farkamat, és a puha ajkak észbontóan cuclizták. Ekkor megkértem, hogy a nyelvével is izgassa a betolakodót, amit aztán oly ügyesen csinált, hogy rövidesen elérkezett a kéj tetőpontja. Midőn ondóm sűrű sugárban kezdett spriccelni, oly hatalmas erővel szívta a drága, hogy az agyamig éreztem a kellemes, jó érzést. Csak akkor vette ki a szájából, mikor az már teljesen üres volt. De még utána is kéjesen nyalogatta a nedves fejet, hogy a finom csemege minden cseppjét lenyelhesse. Szobámba visszamenve elgondolkodtam, vajon tudok-e még magamnak parancsolni, vagy elveszem-e Margit szüzességét? No, de erre megfelelt a következő eset.

Esett az eső, így csukott autóval kellett a városba mennem. Margit könyörgött, hogy velem jöhessen, nem akar egy percre sem elszakadni tőlem. A kocsiban arra kért, hogy meséljek tovább. Erre elmeséltem, hogy ha a férfi beleteszi a farkát a nő pinájában ugyanaz történik mint amit tegnap látott. Margit ekkor arra kért, hogy engedjem meg egy kicsit, hogy ráüljön a farkamra. A kívánságát nem tudtam megtagadni, már csak azért sem, mert kis keze máris kihámozta a nadrágomból az újra megkeményedett farkamat. Majd ő is lehúzta magáról a kisnadrágot, és meztelen popóval az ölembe ült.

- Bácsi mutasd meg, hogy hova teszik és hogyan? - kérlelt a kislány. Erre odanyúltam, és farkam hegyét a kis cuncijába tettem. De úgy, hogy vigyáztam nehogy mélyen bemehessen. Szóltam is:

- Ne tovább, mert akkor fájni fog! - Margit vigyázott is, de amikor a kocsi kereke egy kőre került, és a kocsi egy nagyott zökkent, Margit hangosan felsikoltott, mert farkam tövig felszaladt a szűz hüvelybe. Fájdalmában ki akarta húzni, de a kocsi megint nagyott zökkent, és a kocsi rázkódása álltal farkam ki, s be csúszkált, amit most már ő is elősegített. Sziszegve sóhajtozva:

- Jaj... de... jó... jaj... bácsi...ezt kellett volna már az előbb is csinálni... jaj.. egészen bent érzem... így...olyan jó... most...! Margit hirtelen hátrahajolt, és nagyot élvezett. A kocsi közben tovább rázott, és a teste a farkamon tovább csúszkált, mialatt Margit tovább élvezett. Pár pillanat múlva nálam is elérkezett a nagy pillanat, s ekkor telelövelltem a gyönyörű kis cunciját, amit ő hangos sikoltásokkal fogadott. Ezután leemeltem őt a farkamról, egy zsebkendőt a csepegő nyílásba dugtam, s kitöröltem vele a sűrű, ragadós nedvet. Magam mellé ültetve csókolni kezdtem a szemét, száját és azt mondtam:

- Most már nő vagy, én tettelek azzá. - Erre Margit lehajolt és egy finom csókot lehelt a farkam hegyére.

- Ez az édes kis szerszám a mindenem - mondta.

Hazafelé egymást átkarolva csókolóztunk és tapogattuk egymás kiemelkedő részeit. Hazaérve megvacsoráztunk és sietve levetkőztünk, majd lefeküdtünk. Később Margit bejött hozzám, és engedelmet kért, hogy mellém feküdhessen, mondván, hogy most már tanítsam meg mindenre ami jó és erre való. Közben a takaró alatt a farkamat szorongatta, ami által az percről percre mind jobban ágaskodni kezdett. Ekkor feltérdeltem, és az ágy közepére fektettem Margitot. Végigcsókoltam édes kis testének minden részét. Száját, fülét, hasát, majd széttárt combjai közt nyalogatni kezdtem felrepedt kis punciját. Amikor már síkossá vált az út a fürgén mozgó nyelvem izgatásától, ráfeküdtem és tövig belenyomtam a farkam a pinájába. Hörgő sikoltással fogadta a kellemes támadást, ekkor én az ülepe alá nyúltam a kezemmel, és így tanítottam a helyes mozgásra, amibe hamarosan belejött. Majd feltérdepeltettem az édest, és mögéje térdepelve hátulról tettem be neki, amit még nagyobb örömmel fogadott, mondván, hogy így még jobb, mert így teljesen bent van. Nemsokára bekövetkezett a teljes kéj, és mindketten egyszerre élveztünk. Pár percig még így maradtunk, majd ledőltünk pihenni. Margit hozzám simult, teste szorosan hozzám tapadt, és úgy súgta a fülembe, hogy milyen kár, hogy csak rövid ideig maradhat nálam. Ezután Margit elmesélte, hogy az intézetben többen voltak barátnők, és mindig hasonló dolgokról beszéltek. Este mindig meg kellett fürödniük, és ott anyaszült meztelenre vetközve, mindig hárman-négyen voltak a fürdőben a földig érő tükör előtt. Úgy vizsgálgatták egymás testét. Az intézetben az volt a szabály, hogy a lányok egymást mosták és maszírozták a fürdés alatt. Egyszer egy alacsony osztálytársnőjét mosta meg, akinek gyönyörű, erős mellei voltak, amit gondosan ápolt. Amikor beszappanozta mindig sóhajtott és reszketett, és amikor a keze a hasához ért, majd a lába közé került akkor egészen extázisba esett, és könyörögve kérte, hogy még jobban dörzsölje. Pár percnyi dörzsölés után kéjes lihegések között élvezett el. Lefekvés után odakéreckedett mellé az ágyba, hogy lábait, lábai közé tehesse, így ni, és ezzel Margit szétnyitva combjait rátette az enyémre úgy, hogy a kis cuncija odakerült az újra ágaskodó farkamhoz. Megfogtam az édes combjait és ismét beletoltam a pelyhes lyukába a farkamat. Margit örömében felsikoltott:

- Bácsi most ne mozgasd, hagyd bent egy kicsit, olyan jó, egészen bent van a hasamban - majd továbbmesélte a barátnőjéről abbamaradt történetet. Elmondta, hogy amikor ott érezte a cunciját a barátnője combján, majd annak a cunciját az övéhez dörzsölte, az nagyon jól esett, és mind a ketten elélveztek. Egyszer pedig odafeküdt egy másik barátnőjéhez, mindketten egymás combjai közé tették fejüket, és egymás cunciját simogatták, nyalogatták. Mindketten nagyokat sóhajtozva elélveztek. Már nem tudtam magam tovább türtőztetni, és ajánlottam, hogy mi is csináljuk ezt. Erre Margit kirántotta a lyukából a farkamat, és odatette tüzes arcát a heréim alá, ugyanakkor kis cunciját elém tárta. Reggel volt már és a nappali fénynél gyönyörű volt az érett cunciját látni, és csókolgatni kezdtem. Erre a kezébe vette kőkemény farkamat, nyelvével finoman nyalogatta, majd bevette a szájába és szopni kezdte. Kértem, hogy játsszon a heréimmel is. Erre két kezébe vette, csiklandozta, csókolgatta, közbe-közbe bekapta. Ez a játék úgy feltüzelt, hogy kéjjel haraptam a kis cunciját. Amikor eljött a csúcspont, megrázkódott, és gyorsan mozgó nyelvemmel éreztem, hogy mi megy végbe a cuncijában. Élvezett, és csak úgy folyt a számba a folyékony erő, amit nyalogattam, mint a mézet. Ez a pillanat a végsőkig felizgatott. Farkam megmerevedett, és letoltam egészen a torkáig. Margit szívta, én meg lövelltem a szájába az ondót. Hörögtem a kéjtől és szinte kiabáltam:

- Te édes... szívjad... igyad az erőmet... - Margit ki is szívta és lenyelte az utolsó cseppig, majd körülnyalogatta, és utoljára megcsókolta a hegyét. Utána visszafordultam, testünk egymáshoz tapadt, beleugtam a lyukába a farkam és így, átölelve egymást aludtunk el.

Egy kicsit éreztem, hogy keményedni kezd, ami még mindig a cuncijában volt. A farkam feszülésére Margit felébredt, rámnézett, és szeme ragyogott az örömtől. Én ekkor szó nélkül hanyatt feküdtem, és ráültettem a farkamra. Fejemet kissé fölemelve gyönyörködve néztem, mint tűnik el a nagy húsdarab abban a kis lyukban, majd úgy guggolva kezdett felemelkedni a teste, majd visszaereszkedett, és így tolta be és húzta ki a farkamat, úgy hogy a kis cunciját egészen kifordította. Az elibém tárult látvány gyönyörű volt. Teljesen megfigyelhettem közösülésünk minden mozzanatát. Később Margit megfogta a karomat, és ekkor gyorsabban kezdett a kis ülepe emelkedni. Pár pillanat múlva mindketten egyszerre kezdtük el érezni a fenséges kéj közeledtét, és amikor belelövelltem az ondómat, Margit abban a pillanatban hangosan felsikoltott:- Jaj,... de forró volt, egészen felment a hasamba. - Egy darabig még ott maradt a farkamon ülve, aztán óvatosan kihúzta a farkamat a kis lyukából, és ekkor csak úgy dőlt a hasamra az édes nedű. Margit megtörölgette magát, majd engem is óvatosan letörölt, s amikor látta, hogy a farkam még mindig keményen ágaskodik, telhetetlen kis mohó szájával ismét szopogatni kezdte. Tréfásan megkérdeztem tőle, hogy nem fog-e megártani a sok finom nyalánkság? Mire Margit megnyugtatott, hogy annyira megkedvelte az ondónak a finom ízét, hogy ha reggeltől estig azt inná, akkor sem ártana neki.

A kívánságát teljesítettem, mert pár percnyi kéjes játék után bőséges adaggal jutalmaztam meg, amit jó mélyen a torkába spricceltem. Ezután már mindketten teljesen elbágyadva váltunk szét, hogy jó hideg vízzel megmosakodhassunk, ami alaposan felfrissített. Így ment ez nap mint nap, mindig, amíg érte nem jött az anyja, hogy hazavigye. Megkérdezte Margittól, hogyan érezte nálam magát? Mire Margit így válaszolt:

- Anyukám olyan boldog vagyok. Nincs mindenkinek olyan jó nagybácsija, mint nekem. Olyan sok szépet és jót tanultam tőle, hogy örökké hálás leszek érte, és szeretnék minél hamarabb újra eljönni.

Ezt a húgom meg is ígérte neki. Ebéd után a húgom kiült a lúgasba pihenni, Margit pedig bement a szobájába csomagolni. Útközben rámnézett, és pajkosan rámkacsintott, amit én azonnal megértettem. Azzal az ürüggyel, hogy szivarért megyek be otthagytam a húgomat, és Margit után siettem. Odabent Margit a nyakamba ugrott és kért, hogy utoljára játszunk még egyet. Beleegyeztem, mire ő azonnal levetette a selyemnadrágot, majd kigombolva a nadrágomat kihámozta belőle a nagy kemény farkamat, és vadul csókolni kezdte. Nevetve kértem, hogy ne olyan mohón csinálja. Azután felültem a fotelba magamhoz emelve őt, széttártam combjait, és nyelvemmel felizgattam a kis cunciját. Oly mélyen dugtam a nyelvem a kis nyílásba, hogy Margit lihegve sóhajtozott, és pillanatok alatt elélvezett. Azután letérdelt elém és könyörögve kért, hogy még egyszer kiszophassa azt a finomat, ami a farkamban van. Boldogan adtam át magam az édesnek, gyorsan mozgó nyelvével percek alatt elvarázsolt, és bőséges ondóval ajándékoztam meg kéjes játékát. Utána sietve feltérdelt a fotelba, hátulról a kis ülepe alá, a lyukába nyomtam tövig a farkamat, mialatt ő gyakorlott rafinériával mozgatta alsótestét. Pár perc után, mialatt Margit folyton sóhajtozott, a kis lyukába lövelltem a felizgatott testem minden erejét. Óvatosan leugorva rólam sietve rendbe szedte magát, és én is mintha mi sem történt volna visszamentem a hugomhoz elszívni a szivaromat. Nemsokára elérkezett az indulás ideje. Megcsókoltam a húgomat, Margit pedig megígértette velem, hogy nemsokára menjek fel Pestre néhány napra hozzájuk. A mozgó vonatról még egyszer visszaszólt:

- Vigyázz az én kis játékszeremre!

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

A feleségem basszák, segítség

Pár éve meghívást kaptunk,hogy még ez évbe látogassak el a feleségemmel Finnországba a cégem ottani partnerének meghívására vagy két három hétre. Mivel kocsival mentünk így előbb Szlovákiába majd Lengyelbe majd komppal finnbe.Mikor megérkeztünk már elmúlt az ebéd idő sőt....

Terhes lány

A nevem Jerry. 25 éves vagyok és van egy feleségem. Kb. 185 cm magas vagyok és alig 75 kiló, szóval elég vékony testalkatom van a magasságomhoz képest. Sötétbarna szemem és rövid, szöke hajam van.
A kirándulást Japánba nagyon élveztem, mert minden gondot az Államokban hag....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


dream of ashley

Aletta Ocean pinája

lezbi gruppen

tág punci,tág popsi.

Szép segg

Néger pornó

Néger csaj gecis fejjel

Szex az osztályban

Szûz tini

Leszbi pornó