Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Béla Jó a pinnád [Öreg picsák] |Viktor Randiznék[Nagy fenekű feleség] |Gabesz80 Szívesen tele élveznélek akár nap mint nap,főleg így hogy nem is lax messze.Írj privátot mail: xxxpar@citromail.hu[Gangbang után] |Detto Huu, ezt a holgyet nagyon megdugnam ebben a pozban. Csodalatos. [Nudista pucsít] |Summon fogas leffer Volt régen 1 pornó film, pisihatos a garázsban.[szexgif pisiszex] |Detto Csodalatos roma punci. [Roma pina] |Detto Nagyon tetszik es szeretem nezni mikor vibratorral masztiznak a holgyek. [Punci és dildó] |ExoVáró Mellbe dugnám a rihát[nagy mellek, hatalmas csöcsök] |cigis csaba NINCS MEG A KÉP FELE A KURVA ANYÁZOKAT[dupla cumi.] |ExoVáró Bucsa álmodik a nyomor. Tényleg bomba a néni[Dögös harmincas csaj] |Vacsora után megbaszlak

Beküldő:don jacinto nője

?Ha izgató fantáziálásról van szó, én egy megtörtént eseményt szoktam újra és újra felidézni: azt, amikor a kettővel ezelőtti pasimmal összejöttem. A vele való kapcsolatom teljesen megváltoztatta az intimitásról és a szexről való látásmódomat. (Egyébként nem is a szex miatt szakítottunk, de ez már egy másik történet.)

Valahogy így történt: már elég régóta nézegettük egymást, lehetett sejteni, hogy összejövünk, csak, bevallom, én egy gyengéd és lassú összebújásra számítottam, amiből, mint látni fogjátok, egyáltalán semmi sem lett.

Aznap közös barátokkal vacsoráztunk együtt egy étteremben. Ettünk, beszélgettünk, én néha szolídan rápillantottam, ő alkalmanként rám. Egymás mellé ültünk, de nem tudtunk beszélni, sokan voltak körülöttünk. Egyetlen pillanatra aztán mégis csak mi maradtunk, a hallótávolságban levők ugyanis kimentek a mosdóba, dohányozni, vagy nem tudom, de eltűntek a látóterünkből. Ő ekkor odahajolt hozzám, és azt súgta a fülembe, Vacsora után megbaszlak. Nálam.Teljesen értetlenül néztem rá, semmit nem tudtam válaszolni, ehhez a stílushoz nem szoktam hozzá, ráadásul egyből megjelent valaki, leült mellénk, és az este további részében nem is szólhattunk egymáshoz. Ő úgy viselkedett, mintha semmi sem történt volna, közben, amit mondott, ott lebegett közöttünk, nem tudtam elfelejteni, és azt éreztem, hogy egyre izgatottabb vagyok, kiver a hideg és a meleg egyszerre.

Amikor végre mindenki oszolni kezdett, megkérdezte, Akkor megyünk?. Ez volt az este egyetlen olyan pillanata, amikor engedte, hogy válasszak; arra mindenképpen jó volt, hogy tudjam, minden, amit később teszek, szabad akaratomból történik, még ha nem is vagyok ebben olyan biztos az adott pillanatban. Utólag úgy gondolom, fontos ezt tisztázni. Akkor persze még nem tudhattam, mi vár rám.

Az úton teljesen lényegtelen témákat hozott fel, meg sem érintett, és kezdtem úgy érezni, talán csak valami elméleti beszélgetést akar folytatni velem a lakásán. Elbizonytalanított a viselkedése. Amikor kinyitotta a kaput, és felmentünk a lépcsőn, már nem szólt semmit. Feszült csönd volt. A lakásajtót bezárta magunk mögött, és én ránéztem, talán kérdéssel a szememben.

Ő megfogta a blúzomat, és letépte rólam, úgy, hogy az összes gomb lepergett róla (azóta sem varrtam föl). Ott, a cipőtartó mellett lenyomott a földre, a térdemre, és a számba nyomta a farkát olyan erősen, hogy kis híján fuldokolni kezdtem. Persze rájöttem azért, mit akar, hogy mit csináljak, szopni kezdtem a farkát, de nem kellett túl önállónak lennem, mert a hajamnál fogva mozgatta a fejemet. Hallottam a sóhajtását, de csak a farkát láttam, és nem tudtam mozdítani a nyakam.Egy idő után elengedett, felállított, a könyökömnél fogva behúzott a szobába. Lerúgtam a cipőmet, ő pedig a nadrágot a bugyival együtt lerántotta rólam, és az ágyra dobott. Azt hiszem, az ingét levette, de nem emlékszem erre a részletre, ahogy arra sem, mikor került le róla a többi ruhája. Hanyatt fektetett, felhúzta a lábam, és elkezdte nyalni a puncimat váratlanul erősen, kicsit fájt is. Persze mozgolódtam közben. Erre megszorította a lábam. Ne mozogj! Úgy akarlak nyalni, hogy nem mozogsz!, mondta ekkor, én pedig megpróbáltam teljesíteni a kívánságát, de egyszerűen lehetetlen volt. Akkora feszültséggel telt meg a puncim, aztán az egész testem attól, hogy nem mozoghattam, de közben éreztem a nyelvét, amelyik nem csak körülnyalt, hanem belém is hatolt, hogy, amellett, hogy talán nyöszörögtem, vagy inkább szűköltem, egy idő után mégis ficánkolni kezdtem. Ő erre abbahagyta, amit csinált, ha mozogsz, nem nyallak tovább, ismételte meg. Egy ideig megint bírtam, jó kislány akartam lenni, de úgy csinálta, hogy elrontsam. Amikor megmozdultam, ő egyik kezével megemelte a fenekemet, a másikkal rácsapott. Sikítottam. Égetett és fájt, ahol ütött. Újra kezdtük a játékot, és minden mozdulatnál kaptam a fenekemre. Nem tudom, hogyan csinálta, de úgy okozott fájdalmat, hogy még akartam. Az időérzékemet ekkorra már rég elvesztettem, fogalmam sincs, milyen hosszan próbált mozdulatlanul tartani, és csapott rám, amikor nem tudtam engedelmeskedni az akaratának, csak annyit tudok, hogy másnap reggel még piros volt a fenekem.

Látom, nem tudsz mozdulatlan maradni, mondta ekkor, talán tettetett elégedetlenséggel, de lehet, hogy valóssal, mindenesetre mint aki mégis el akarja érni, amit elhatározott, felém emelkedett, a feneke a fejemnél volt, átfordította a lábát, hogy 69-re alkalmas pózban legyünk, gyakorlatilag rámült, a farkát megint durván a számba nyomta, még sokkal erősebben, mint az elején, és a pinámra hajolt úgy, hogy közben fogva tartotta a kezével a lábamat. Épphogy levegőt kaptam, és nem tudom, hogy emberi lény voltam-e még ebben a helyzetben. Vinnyogtam, nyöszörögtem volna, de még arra sem volt lehetőségem.

Amikor abbahagyta, és elengedett egy kicsit, felnéztem rá, és mintha szenvedély lett volna a tekintetében, mégis megfontoltan simította végig a hátamat. A nap első gyengéd mozdulata volt ez részéről, és talán az utolsó is. Fogd meg az ágytámlát négykézláb, szólított fel, majd mikor megtettem, ő egy ideig nem csinált semmit. Hátranéztem, de ezt nem akarta. Feltérdelt, előre fordította a fejemet, megfogta a hajamat, és annál fogva hátrahúzott, másik kezével a csípőmet tartotta, belém hatolt mélyen és erősen. Lassan dugott, de olyan erővel, hogy minden alkalommal azt hittem, meghalok.Aztán egyszer csak abbahagyta. Leült, és megkérdezte, nem vagyok-e szomjas. Ezt nem értettem, és akkor még nem tudtam, hogy ő így szokta: nagyon hosszan és erősen dug, több szünettel közben. Hozott nekem inni, én meg furcsállottam, hogy hirtelen ő szolgál ki engem, és nem fordítva.

A szünet után aztán közölte, hogy fordulj meg, tovább akarlak baszni. Hagytam: engedelmesen úgy fordultam, ahogy akarta. Akkortájt jöttem rá, hogy nekem a baszás is bejön, nem csak a szeretkezés. Több oldalról is megdugott aznap,végül a szájamat fogta be, a combomat szorította, én meg már teljesen magamon kívül voltam, baszd meg a pinámat, kérlek, sóhajtottam, amikor éppen elengedte a számat, és ha jól emlékszem, így élvezett el hosszú idő után, éreztem a spermája melegét az óvszeren keresztül is.

Később többször csináltunk ilyet és hasonlót. Muszáj újra és újra felidéznem, mert még most is felizgat. Néhány hét után egyébként totál beleszerettem, de másnap még csak úgy gondoltam rá, mint a srácra, aki volt olyan jófej,és meglepett azzal, hogy szétkúrta a pinámat.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Kelemen Annának

Elég szomorú, hogy kedves hazámban az ilyesfajta lotyók a sztárok (meg a fitness „guruk”). Irritáló, hogy még a csapból is ez folyik. Újságban, TV-ben, rádióban és a NET-en. Aztán a fiatal lányok majd ezt fogják a követendő példának tartani. Hiszen minek tanulni, dolgozni, ami....

Pisti, a hugyos roma

Egy 67 eves holgy lakik a szoszedomban.tobbszor talalkozott tekintetunk mar ossze.egy forro nyari napon koran keltem kerte ontozni.felesegem dolgozni ment kerte ontozzek meg. Neki lattam jop beontozyem az agyasokat.vegeztem es a csobogas hatasara pisilnem kellett.rovid nadragombol elokaptam es pisil....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


leana sweet nagypapát szop

Amatőr roma pina

kíváncsi.

Mellre

Laura Orsolya magyar mature pornós

Sheena Shaw fekete fasszal.

Thick and Big Tits Amateur Rides Dick like a champ

Duci anyuka masztizik

Nagy seggû fekete csaj

Néger gang bang