Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Sober5 Kár hogy az igazi életben nincs ilyen csaj[Kis ártatlan] |ExoVáró Ez tényleg jó picsájú [Szép segg] |Lány lánnyal

Beküldő:Leszbi

A legjobb barátnőmnél voltam az egyik este. Röhögcséltünk, iszogattunk egy kicsit, pasikról, a suliról dumáltunk. Szóba jött a lány-lány kapcsolat. Megkérdeztem, hogy kipróbálná-e. A válasz engem is meglepett, mert azt mondta, hogy csak velem. Ennek örültem, mert én már régebben fantáziálgatok ilyesmiről, persze szigorúan csak vele. Pedig van pasim.
De a barátnőm teste egyik tesiórán elkezdett izgatni, és azóta nem tudtam mit kezdeni az érzéssel. De akkor, amikor igennel felelt nekem, örültem.
Miután válaszolt, pirulós volt a hangulata, ezért nem ragoztam a témát. Hazakísért, és elkezdtünk smárolni. Nagyon jó volt. Sokkal finomabb, mint az eddigi pasijaimé. Össze-vissza tapiztuk egymást,de sajnos tovább nem jutottunk, mert egy másik oszttársunk hívta őt bulizni, hozzánk meg vendégek jöttek.
Másnap viszont találkoztunk. Persze a suliban nem lehetett semmi, de mi titokban azért fantáziálgatunk egymásról. Este meg rá masztiztam. Nagyon fel tudott izgatni. Ez két hétig ment így, titkon váltott csókok, simogatások, de semmi több. Aztán elhatároztam h lesz egy jó esténk.
A szüleim épp elutaztak, őt pedig áthívtam "tanulni". Ahogy belépett az ajtón nekem esett. Össze-vissza csókolt.
- Két hete erre vártam!! - mondta boldogan, és úgy mosolygott, hogy azt az angyalok is megirigyelhetnék.
- Én is - leheltem a fülébe és el keztem a nyakát csókolgatni.

Neki még egy pasija sem volt, és senki nem ért még ÚGY hozzá. Ezt félénken vallotta be, és úgy gondoltam, hogy nagyon meg fogom becsülni. Nagyon szerettem volna már érezni a testét.
Bevezettem a szobámba, és megálltunk az ágyam előtt. Ölelgettük egymást, majd ráhullott az ajkára a szám, és az ágyon landoltunk. Lovaglóülésben ráültem, és elkezdtem simogatni a feszes pólóján keresztül, majd gyorsan lekaptam róla. Csókolgattam a testétj gondosan kikerülve a melltartóját. Tudtam, hogy elég szégyenlős, ezért kicsit féltem, hogy mit fog szólni, ha majd azt is leveszem, de aggodalmam alaptalannak bizonyult. Mikor kikapcsoltam a melltartóját és megláttam hófehér melleit, amik pont elfértek a tenyeremben ,csak annyit tudtam mondani, hogy: - Gyönyörű! - és el kezdtem őrült módjára nyalogatni őket.

A kezem közben lehúzta a farmerját, és a bugyiját simogattam. A bimbói nagyon ágaskodtak már, én meg csak szoptam őket, ahogy csak tudtam. Mélyről jövő sóhajai tudatták velem, hogy mennyire élvezi. A csiklóját először a bugyin keresztül izgattam, és éreztem, hogy egyre jobban átnedvesedik. Ekkor én is levettem a pólóm, a melltartóm és a gatyám is. Már az én tangám is szétázott.
Finom puszikat leheltem a bugyijára, és óvatosan lehúztam róla. Elém tárult gyönyörű szép frissen borotvált puncija, ami csak úgy csillogott a nedvétől. Kívülről gyorsan lenyalogattam róla, ezt nagyon élvezte. Végigpuszilgattam a combját, majd megint rátértem legszebb pontjára, és finoman belenyaltam. Erre felnyögött, és csak annyit mondott, hogy: - Igen, igen!! - és én még egyszer belenyaltam. Fantasztikus íze volt. Éreztem, mennyire lüktet már, és hogy mennyire kíván. Gyorsan lefetyelni kezdtem, és az ujjammal is segítettem, de pont az orgazmus előtt lassítottam egy kicsit. Még játszani akartam. Rátértem megint a melleire, amik szinte izzottak minden egyes érintésemre. Körbenyalogattam, ekkor már szinte nyüszített, annyira akart már érezni magában. Beledugtam 2 ujjam a hüvelyébe, majd a nyelvemmel izgattam a csiklóját. Gyorsítottam a tempón, és ekkor hangos nyögésekkel elment. Lenyeltem a nedveit, és lenyalogattam róla. De a viszonzás sem maradt el.

Rámnézett egy huncut mosollyal a szemében, gyorsan hátrafordított és lehúzta tocsogó bugyim. A melleimet nyalogatta, de én már úgy égtem és lüktettem lent, hogy szinte már fájt, hogy nem érezhetem magamban a hosszú nyelvét. De nem engedett, csak nyalogatta forró testem, ami csak őt kívánta. Amikor hozzányúlt a puncimhoz azt hittem, rögtön elmegyek. Vonaglottam az ágyon és emelgettem a csípőm, hogy végre történjen már meg az, amit 2 hete várok. Nagyokat nyögtem, amikor a nyelvével belémhatolt, és tövig benyomta mellé 2 ujját is. Pár másodperc múlva elélveztem, mert olyan fantasztikus élményvolt!
Lihegve feküdtünk és öleltük egymást.
- Boldog vagyok - mondta
- Én is nagyon! - válaszoltam.
Ez volt az első együttlétünk, és szerencsére nem ez az utolsó. Most is együtt vagyunk, persze csak titokban, mert nekem pasim is van. De mindig csak rá maszturbálok. Ez őszinte szerelem...

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Beleélveztek a tanárnőbe

A feleségem, mit mondjak. Szerintem nagyon rondán néz ki. 38 éves, egy gyermekotthonban felügyelő. Egyik alkalommal, &*8220;megeredt&*8221;a nyelve, és&*8221;mesélni kezdett! De, előbb, még hozzá kell tennem, hogy nem egy féltékeny típus vagyok, Ő sem. Tehát,....

Megkefélt a diákom, erotikus történet

Tónival az gimnázium első évétől jártunk együtt. Soha nem érdekelt más fiú, csak ő. Boldog és elégedett voltam mellette: együtt fedeztük fel a világot, és persze egymást. Nem volt jó tanuló, az egyetemen egyik évet halasztotta a másik után, miközben én is dolgozni kezdtem: ....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Napozó pina

Nagy picsa

kis leszbik.

Öreglány és a fasz

Autós szopás, folyik a geci

Szendvicsben a kurva

Szõke ribi.

Nagy fekete fasz és nagy fehér pina

Iskolai kaland

Pisiszex videó