Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |A nővérem és én

Beküldő:Leszbi

Egy év telt el az óta, hogy az a kis kalandunk volt Brigivel, Bettivel és a nővéremmel, Dórival. Az óta mi ketten egyre közelebb kerültünk egymáshoz.
Egyik nap, amikor mentem hazafelé megpillantottam egy újságot a sarki újságosnál. Egy gyönyörű lány volt a címlapján. Az óta a kis kaland óta egyre jobban kezdtek előtörni a leszbikus vágyaim, úgyhogy az a lány a címoldalon teljesen megbabonázott. Az újságos már ismert. Többször is vettem már nála férfimagazinokat mondván, hogy a bátyám kérte. Annyira persze még nem ismert, hogy tudja, hogy nincs is bátyám. Amikor odaraktam elé azt az újságot elmosolyodott.
- Látom a bátyád megint élvezkedik. ? mondta.
- Hát igen. ? válaszoltam mosolyogva. Olyan természetesen hogy még talán magamat is át tudtam volna verni.
Kifizettem az újságot és mentem tovább. Amikor hazaértem rögtön levágtam a tatyómat az előszobában és elkiáltottam magam.
- Dóri! Itthon vagyok!
- Itt vagyok! ? jött gyorsan a válasz a belső szobából.
Gyorsan lerúgtam a cipőmet és besiettem a szüleink hálószobájába.
- Nézd mit találtam az újságosnál! ? huppantam le a franciaágyra.
Dóri érdeklődve ült mellém. Ő is szívesen nézegetett férfimagazinokat. Akárcsak én. Már egy egész kis gyűjteményünk volt az egyik szekrényben elrejtve az elmúlt év Playboy, FHM és hasonló erotikus magazinok számaiból. Sőt még azelőttről is. Ugyanis Dóri már azelőtt is gyűjtötte őket, hogy én tudomás szereztem volna erről az oldaláról. Ez lett a hobbink. Van, aki bugyikat gyűjt, van, aki cipőket vagy posztereket. Mi férfimagazinokat. Szóval őt is éppúgy érdekelte az az újság, mint engem.
- Nézd milyen jó csaj! ? mondtam és kinyitottam az újságot ott, ahol arról a csajról voltak a képek.
- Igazi bombázó. ? helyeselt Dóri mosolyogva. ? De korántsem olyan szép, mint te.
Éreztem, hogy pír önti el az arcomat. Bár sokszor dicsérte már Dóri a szépségemet, a lábaimat, a melleimet, a fenekemet de mégis mindig meg tudott lepni ezzel. Sokszor úgy viselkedtünk egymással, mintha nem is lennénk testvérek. Inkább két közeli barátnő voltunk. Elfordítottam a fejem hogy ne láthassa hogy mennyire meglepett ez a kijelentése. Ám ekkor éreztem, ahogy a keze végigcsúszik a vállamon majd a nyakamon, és gyengéden visszafordítja a fejem. Hirtelen lágy bizsergést éreztem a számon. Olyan volt mintha ezernyi selymes virággal simogatnák. Kinyitottam a szemem és láttam, ahogy Dóri ajkai lágyan mozognak az enyémeken. Olyan volt, mint egy álom. Úgy csókolt, mint egy istennő. Karjai lassan átfonták a derekamat. Én a pillanatnyi meglepettség után átengedtem magam a vágyaimnak és visszacsókoltam. Átkaroltuk egymást. Testünk egymáshoz simult. Úgy mozogtunk együtt, mintha csak egymás tükörképei lennénk. Mintha egy test lennénk. Egy test és egy lélek. Ám most Dóri lassan távolodni kezdett tőlem. Megijedtem hogy ennyi volt.
Sokszor játszotta már velem ezt a játékot. Felizgatott és aztán ott hagyott magamban. Ám most nem így volt. Csak egy karnyújtásnyira távolodott el tőlem. Feltérdelt az ágyon és elkezdte simogatni magát. Lassan húzta végig a kezeit a testén. Közben a szemeit lehunyta és halkan sóhajtozott. Aztán egyszer csak meg fogta a pulcsijának a cipzárját és elkezdte lefelé húzni. Arcára kaján mosoly ült ki. Testem remegni kezdett. Tágra nyílt szemekkel néztem, ahogy a szétnyíló ruha alól előbukkan a gyönyörű csillogó bőr. A szemem úgy tágra nyílt, hogy majdnem kiesett a helyéről, amikor észrevettem, hogy a pulcsija alatt nincs rajta semmi. Még egy melltartó sem. A két cipzár közti alig ujjnyi résen át csak a gyönyörű bőr látszott. Ekkor felém nyúlt és megfogta a kezem. Lassan elkezdte maga felé húzni és bedugta a ruhája alá. Éreztem a selymes bőrét, ahogy végigsiklik rajta az ujjam. Közben a csuklómmal egyre jobban toltam le róla a ruhadarabot. Nem tudtam betelni puha melleivel. Simogattam, markolásztam őket. Olyanok voltak, mint két selymes párna. Lehúztam róluk a pulcsiját közelebb hajoltam és ajkaimmal lassan ízlelgetni, kezdtem a puha bőrt. Gyengéden csókolgattam, nyaltam a puha domborulatokat. Néha eljátszottam egy kicsit a mellbimbóival.
Közben halottam, ahogy nagyokat sóhajt és éreztem, ahogy a kezei végigcsúsznak a hátamon és benyúlnak a farmerom alá. Miközben én Dóri melleit gyúrogattam és csókolgattam ő kicsatolta az övemet, letolta a nadrágomat és belemarkolt a meztelen fenekembe, amely teljes egészében kilátszott a tangám alól. Ekkor feljebb mentem. Végigcsókoltam a melleit, a vállait, a nyakát és végül belekóstoltam puha ajkaiba. Olyan volt ez, mint valami mámorító drog. Nem tudtam betelni vele. Szinte faltam az ajkait. Azt kívántam, hogy ez a pillanat sose érjen véget. Teljesen megrészegültem ajkainak bársonyos ölelésétől. Attól a csóktól, amely mintha nem csak a számat de az egész testemet és az egész lelkemet érné. A külvilág teljesen megszűnt létezni. Csak ő létezett. Csak ő és senki más. Csak az a varázslatos csók volt. Az töltötte be minden porcikám. Olyan volt mintha külön váltam volna a testemtől. Mintha csak egy száj lennék, aminek az az egyetlen feladata, hogy csókoljon és csókolják.
Megfeledkeztem mindenről. Azt sem hallottam, ahogy az újság az ágy széléről nagy csattanással leesik a földre. Csak a csókra figyeltem. Nem tudom, meddig csókolóztunk így. Talán fél órát vagy háromnegyedet. Nem tudom. Csak azt tudom, hogy amikor ajkai leváltak az enyémekről égető űrt éreztem a helyén. Mintha a puha ajkak helyére a parázsló vasrudat nyomtak volna. Közben Dóri levette rólam a pulóveremet és a szájával lassan kigombolta az ingemet. Aztán azokat az ajkakat éreztem a melleimen, amelyek az előbb az ajkaimat kényeztették. Olyan volt mintha nem is földi érzés lenne. Mintha a mennyben járnék. Már teljesen megfeledkeztem arról az űrről, amit ezek az ajkak az enyémeken hagytak. Csak azt éreztem, hogy most a melleimet kényeztetik. A testem teljesen elernyedt. A fejemet hátrahajtottam és nagyokat sóhajtottam. Ekkor lassan lefelé kezdett haladni. Végigcsókolta a hasamat miközben lassan ráfektetett az ágyra. Letolta a tangámat és a két lábam közti nedves lukkal kezdett foglalkozni. Nem is vettem észre hogy ettől a mámorító érzéstől, a csóktól, a melleim kényeztetésétől mennyire benedvesedtem. Nyelve lassan körözött a puncim körül. Mint egy cápa az áldozata körül. Egy centivel sem közeledett hozzá. Csak körözött és körözött. És hirtelen, mint egy varázsütésre belemerült a nyelve a lucskos verembe. Csak úgy nyelte a kifolyó nedvet, amely szinte teljesen elborította az arcát. Úgy nyalt, hogy a testem teljesen beleremegett. Sohasem gondoltam hogy egy szeretkezés ilyen csodálatos is lehet.
Ekkor döbbentem rá a leszbikusság igazi varázsára. A férfiak durvák és erőszakosak. Nekik csak az a lényeg hogy nekik jó legyen. Vagy ha valamelyikük mégis igazán törődik a nővel, akit ágyba visz akkor is csak a maga durva, és erőszakos módján tud neki örömet szerezni. De egy nő teljesen más. Dóri teljesen más. Ő tudja ?mi kell a nőnek?. Gyöngéd és érzéki. Nem a szexre hajt, hanem az élvezetre. Az igazi élvezetre. Egy mély és puha csók egy lánytól felér millió férfi csókjával. Sőt még a világ legjobb pasija sem tud úgy csókolni, mint egy nő. A nyalásról nem is beszélve. A férfiak egy része ezt csak a ?szükséges rossznak? fogja fel. Mások szívesen belefognak, de egy alig pár másodpercig tartó nyelvkörzés után félbehagyják az egészet. Aki nem, aki tényleg jól nyal még az sem versenyezhet egy nő nyelvének az erejével. Dóri maga volt a megtestesült gyönyör. Olyan volt, mintha meghaltam volna és most a mennyben, lennék.
Nem tudott olyat csinálni, ami ne emelte volna a gyönyör legmagasabb szintjére minden porcikámat. Most lassan fölfelé indult, míg csókjaival az egész testemet el nem borította. Aztán én következtem. Végigcsókoltam az arcát, az ajkait, a nyakát, a fülcimpáját, a vállait, a melleit. Azokat a csodálatos melleket, amelyek érintése a mennyen is túl repített. Azután a hasát, a combját, a lábait és végül belekóstoltam gyönyörű, frissen nyírt, lucskos puncijába. Az a nedv édesebb volt minden nektárnál. Mindennél, amit valaha kóstoltam. Nem hiába. Amit Isten teremt az jobb minden emberinél. Tudtam, hogy sohasem lehet részem ekkora gyönyörben. Teljesen kifáradtam. Minden porcikám elzsibbadt. Átöleltem Dórit és beletemetkeztem mámorító csókjaiba. Ott feküdtünk a franciaágyon meztelenül, ahogy az
Isten megteremtette az embert. Egyetlen porcikánk sem maradt rejtve egymás elől. Úgy öleltük egymást mintha az életünk múlna rajta. A puncink egymásnak feszült. Két nyílás nedve árasztotta el mindkettőnk ágyékát. Elernyedve feküdtünk az ágyon csukott szemmel. Csak az ajkaink mozogtak egymáson. Órákig csókolóztunk, amíg csak el nem aludtunk. Nem tudom hogy ez az egész meddig tartott. Az biztos hogy fél háromkor értem haza és amikor felébredtem már hét óra volt. Ez volt addigi életem legjobb szeretkezése. Tudtam, hogy nem élem túl, ha ezt nem ismételjük meg.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Sadomazo hetero szex

Már jó ideje (hetek, talán hónapok) óta minden nagyszerűen működött körülöttünk. Nyilván voltak nehezebb napok ? de ezeket feltöltődve, lényegében gond nélkül tudtuk átvészelni. Éppen dolgoztam ? már nem volt sok munka hátra ? amikor SMS-em érkezett. Még nem volt dél, de ....

Családi szexcsaták

Történetemet úgy kezdem, hogy ami megtörtént, lányom és én köztem, az elsősorban a lányomnak, másodsorban a véletlennek köszönhető!

A feleségemmel és tizennégy éves, nagyon szép és fejlett kislányommal, Erikával élünk egy vidéki kisvárosban, jó harmóniáb....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


BUÉK csajok 2016 xxx

Suzie Diamond

giga csöcsök

baszni való picsa

Magyar szex Gabriella

Fiatal pina maszturbál

Apáca szex

Családi szex - a mostoha

Leszbikus puncik.

Fekete nõ