Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |xnxx BASZNI FOGSZ AZONNAL![Michelle Wild retro szex] |Lófarkasférfi Jóféle,dugnám a bögyeit[Idősebb hölgy megmutatja magát] |Peko Zoltán Jó a pinád Niki belucci basznám éjjel nappal hagy basszák meg [Niki Belucci pinája] |Sukimon Go Ez Merci! Imádom a sexfilmjeit[tanyasi gigacsöcs] |Tamás Szex[miss picsa] |Séf leszopnám a férjét[Nudista pina meztelen] |Detto Nagyon kivanatos szep csajszi, szivesen kenyeztetnem. [Amatőr szőrös pina] |Jozsi Nagyon jo vagy dugnalak.[Ruhában és meztelen] |Jácint Mi ez a summon fogas leffer? Milyen név ez? Azt hittem valami varázslat a harry potterbol.[Magyar incest pornó] |Séf Ez nálunk volt a ballagási buli, mikor a nyolcadikat kijártam 20 évesen[Magyar incest pornó] |Két tinédzser lány ismerkedése az erotikus birkózás világával

Beküldő:sasó tube

A közönség hangosan tapsolt, ahogy Sarah a szőnyeghez sétált, Ninával az oldalán. Amikor oda ért, észrevette, hogy a szőnyeg épp úgy néz ki és olyan a tapintása is, mint annak, ami Saskia irodájában volt. Különös módon az idegessége szinte teljesen elmúlt a kis csipkelődés óta Bronwynnal.

Azt hiszem, ez az újonc mutat majd neked egyet s mást, kis kelta barátom ? mosolygott magában, miközben levette a köntösét és átadta azt Ninának.

- Köszönöm. Sok sikert, kisasszony ? mosolygott a szobalány és lesietett a szőnyegről.

A szőke lány is megköszönte, majd körbe pillantott a küzdőteret övező asztalokon és megtalálta a Saskia mellett ücsörgő Wendy-t, akinek már ott is pihent egy teli pohár a kezében. A nagyobb lány rákacsintott és eltátogta neki, hogy ?Szeretlek, bébi?, mire Sarah visszamosolygott rá és kacsintott.

- Oké. Lányok, mindenki figyeljen rám! - csendült fel Jacqueline határozott hangja, ahogy fekete farmerében és bakancsában előlépve a szőnyeg közepére hívta őket. - Rendben. Akkor gyorsan vegyük át a szabályokat!Ez az én szőnyegem, úgyhogy mindent pontosan úgy csináltok, ahogy a csinos kis fejetekbe verem, vagy szétrúgom a seggeteket, világos? Akkor most letérdelni!

A két lány letérdelt egymással szemben, mélyen a másik szemébe fúrva a tekintetét.

- Oké. Gyerünk! - vakkantotta Jacqueline.

- Hallottad. Gyerünk, Sarah! Mozgás! - ingerelte Bronwyn.

Sarah fújt egyet, majd mozgása lendült, Bronwyn pedig talpra emelkedett, hogy fogadja. Ahogy a testük egymásnak feszült, a szőkeség elengedett egy nyögést az ütközés hatásaként.

- Ó, nem hiszem azt ? suttogta a walesi lány és a hátára lökte Sarah-t, megmarkolva a jobb mellét.

- Ó... a fenébe! - nyögött fel a szőke lány és megpróbálta lerúgni magáról az ellenfelét, de elvétette.

- Ennél gyorsabbnak kell lenned ? nevetett az ellenfele, kitérve az útból.

- Akkor jó ? mosolygott Sarah és megragadta a másik fejét, hogy lerántsa a szőnyegre. Miközben Bronwyn megpróbált kiszabadulni, szőke ellenfele már rá is vetette magát és megrántotta a másik tangáját, hogy az mélyen a lány farpofái közé vágjon.

- Ááá... A fenébe!

- Nem tetszik, drágám? Vegyem le inkább neked?

Mielőtt a vörös lány reagálhatott volna, Sarah egy mozdulattal lerántotta a lila ruhadarabot és félrehajította. Aztán a hátára fordította az ellenfelét és a combjai közé lökte a kezét, ujjaival kitapintva a csiklóját.

- Ó, ne... ne...! - zihált Bronwyn.

- Ó, igen. Tetszik, nemde? - vigyorgott a szőkeség, tovább mozgatva ujjait.

- Ne... ne...

- De igen, Bronwyn. Hajrá! Gyerünk csak! - mélyesztette bele mutatóujját Sarah ellenfele vágatába.

Wendy csak ült a helyén és megbabonázva figyelte, ahogy a szeretője felülkerekedik az ellenfelén. Érezte, hogy az ágyéka kezd nedvesedni a walesi lány nyögéseitől, miközben az kétségbeesetten próbált kiszabadulni Sarah szorításából.

- Ez az, bébi. Elkaptad ? suttogta élvezettel teli hangon.

- Ó... ne...! A pokolba! - sikoltozott Bronwyn, ahogy Sarah még mélyebbre tolta belé az ujját.

- Gyerünk csak! Mutasd meg, mit tudsz!

Bronwyn tovább zihált, majd a teste megfeszült, ahogy rátört az orgazmus, szemei pedig elkerekedtek, ahogy felpillantott a rá vigyorgó szőkeségre. Amikor az érzés végül elmúlt, teste kimerülten ernyedt el a padlón.

- Pont Miss Lawtonnak. Az állás 1:0 ? jelentette be Jacqueline.

- Ez az! Szép menet volt, bébi! - lelkendezett Wendy, szarkasztikusan Saskiára vigyorogva.

A közönség hangosan tapsolt. Szemmel láthatóan meglepte őket, hogy Sarah máris megszerezte a vezetést. A szőke lány a sarokban ácsorgott, miközben várta, hogy Bronwyn magához térjen.

Pár pillanat múlva a walesi lány talpra állt és rá pillantott. Babaszerű arca tébolyult kifejezésbe merevedett, légzése pedig egyre nehézkesebbé vált. Hevesen sietett vissza a szőnyeg közepére és letérdelt Jacqueline elé, várva, hogy a szőke lány csatlakozzon hozzá.

Sarah elmosolyodott és szembe térdelt dühös kis ellenfelével.

- Te rohadt kis marhatöcskölő! - szűrte a fogai között a walesi lány. - Szerencséd volt. Most már viszont hamarosan kegyelemért fogsz sikoltozni.

- Azt majd meglátjuk, nem igaz? - válaszolta Sarah mosolyogva.

Ez olyan volt Bronwyn számára, akár a vörös posztó a bikának. A walesi lány rávetette magát és leteperte, leverve a szemüvegét. Jacqueline lépett közbe, szétválasztva őket. A jelet azonban hamar megadta és a dühödt kis kelta ismét rávetette magát Sarah-ra, egy gyors mozdulattal letépve a bikini alsóját, feltárva a szőke lány apró pihék borította meztelen ágyékát.

- Ó, milyen édes! - vigyorgott, miközben szétfeszítette Sarah combjait és vehemensen dörzsölni kezdte a csiklóját. - Lássuk, milyen jó is vagy valójában!

- Egek... te rohadt ki...

- Ó, igen! Látom, hogy tetszik.

Bronwyn többi ujjával ellenfele bejáratát kezdte dörzsölni, hangos nyögéseket csalva elő belőle. Sarah kapálózott, ahogy próbált kiszabadulni, de ellenfele túl erősen tartotta.

- Egek... A fenébe is...! Ne... ne...!

- Lássuk csak, meddig jutunk! - suttogta Bronwyn vigyorogva és belé tolta egy ujját, miközben hüvelykujjával tovább izgatta Sarah csiklóját.

A szőke lány tovább vergődött és nyöszörgött.

- Most már nem vagy olyan magabiztos, nemde? - vigyorgott a vörös hajú lány. - Gyerünk! Sikolts csak!

- Nem... nem... Nem adom fel...

- Mégis minek ez az akaratosság? Nem maradt már semmid, újonc.

A kis szőkeség nem válaszolt, csak hangosan felsikoltott, amikor felért a csúcsra, telefröcskölve nedveivel a szőnyeget.

Bronwyn vigyorogva közelebb hajolt, lenyalta az ujjára ragadt nedveket, majd nyomott egy csókot Sarah ajkaira.

- Siess, hogy befejezhessük ezt az egyészet! - motyogta, majd felállt, fogadva a közönség tapsviharát.

- Pont Miss Evansnek. Az állás 1:1.

Sarah óráknak tűnő ideig hevert mozdulatlanul.

Egek! Ez erős volt ? gondolta.

- Ó! Ez egy kicsit sok volt neki ? vigyorgott Saskia Wendy-re.

- Egy pillanat és minden rendben lesz. Neked jobban kellene tudnod ezt, mint bárkinek ? vágott vissza a lány vehemensen.

- Touché ? sóhajtott Saskia és beleivott az italába, majd észrevette, hogy Patricia rá mosolyog.

Sarah hamarosan magához tért és szembetérdelt feszülten várakozó ellenfelével.

- Itt az idő, hogy befejezzük ? hörögte.

Amikor megkapták a jelet, Sarah megragadta az ellenfelét. Egyik karját a dereka köré fonta, másikkal pedig megragadta a tarkóját. Bronwyn torkára nyomta a nyelvét, amire az önkéntelenül is ugyanúgy válaszolt. Aztán a két lány félre billent és megkezdődött a birkózás, hogy valaki a hátára fektesse a másikat.

Előre-hátra hemperegtek, úgy tépve egymást, mint a vadmacskák. Aztán Bronwyn hirtelen ellökte Sarah-t, aki pont a hátára érkezett. Meglátva a lehetőséget, a walesi lány szétfeszítette ellenfele combjait és közéjük helyezkedett, dörzsölni kezdve vágatát és csiklóját.

- Ó... ne...! Ne megint!

- De igen, Sarah. Gyerünk! Küzdj csak!

A szőke lány összeszorította a fogait és igyekezett ellenállni a benne gyülemlő feszültségnek. Megragadta Bronwyn csuklóját és közelebb rántotta őt, majd igyekezett minden erejével ellökni.

- Ez az, újonc...! Gyerünk...! Te is tudod, hogy... már közel vagy ? zihálta Bronwyn. Izzadtságcseppek csillogtak mindenhol a testén.

Sarah látta, hogy ellenfele egyre nehézkesebben zihál, és elég is volt egy újabb lökés, hogy eltávolítsa őt magáról, a hátára teremtve a szőnyegen.

- Ó, ne...! Ne! - nyögte a kelta lány, ahogy a szőkeség fölébe kerekedett.

- Kifáradtunk, kifáradtunk? - cukkolta Sarah tehetetlen ellenfelét.

Bronwyn hevesen kapálózott, ahogy szőkeség belé hatolt és igyekezett ellenállni a benne zajló folyamatoknak. Vonaglott a szőnyegen és hangosan zihált, míg végül az orgazmus le nem taglózta.

Mielőtt felállt volna, hogy engedje elernyedni, Sarah még sebtében szájon csókolta őt és elvigyorodott.

- Pont Miss Lawtonnak, aki vezet 2:1-re. Három perc és kilenc másodperc maradt hátra.

Wendy a csodálattól elkerekedett szemekkel figyelt. Látta már a szeretőjét küzdeni korábban is, de ez most más volt. Ez most igazi, megfontolt, taktikus harc volt.

A walesi lány még mindig a padlón hevert, kezeit az arcára szorítva. Sarah már a szőnyeg közepén térdelt és várta, hogy magához térjen.

- Lenyűgöző ? jegyezte meg Patricia Saskia felé fordulva.

- Mondtam neked, hogy van ilyen jó, nemde? - válaszolta a másik nő. - Csak annyit kell tennünk, hogy kicsit felrázzuk a dolgokat. Ki tudja, hol lehet a határ?

- Hmm. Talán majd egyszer meglátjuk.

Bronwyn ismét talpra küzdötte magát és a szőnyeg közepére térdelt, hogy szembenézzen ellenfelével.

Jacqueline letérdelt mellé.

- Biztos vagy benne, hogy folytatni akarod?

- Igen. Szó sem lehet róla, hogy ez az újonc legyőzzön ? hörögte, tekintetével Sarah-t méregetve.

- Oké. Akkor gyerünk!

Mielőtt Bronwyn bármit is tehetett volna, Sarah előre lendült és a hátára lökte őt, szétnyomva a lábait és nyelvét mélyen a kelta lány vágatába mélyesztette. A vöröske felnyögött és a szemei elkerekedtek, ahogy a szőkeség ajkai közé vette a csiklóját.

Sarah erősen tartotta őt, ahogy ellenfele vonaglott és nyöszörögve igyekezett kiszabadulni. Nem mintha sok esélye lett volna rá. A walesi lány immáron teljesen összeomlott. Sarah úgy játszott vele, ahogy csak akart, míg végül ismét fel nem juttatta a csúcsra.

Saskia izgatott tekintettel pillantott Wendy-re.

- Csinált már ilyet korábban is? - kérdezte.

- Ó, igen ? bólogatott a lány és lehunyt szemmel mosolygott. - Sokszor.

Bronwyn zihálása betöltötte a termet, míg végül az orgazmus el nem árasztotta a testét és nedveivel telespriccelte Sarah arcát.

A szőke lány előre hajolt és mélyen ellenfele szájába tolta a nyelvét, miközben megcsókolta. A kis vöröske teljesen kimerülten terült el a szőnyegen.

- Feladom... Nyertél ? zihálta, alig bírva már nyitva tartani a szemét.

- Pont Miss Lawtonnak. Miss Evans feladta. Miss Lawton nyert 3:1-re ? harsogta Jacqueline.

A közönség hangos ovációban tört ki. Sarah körbepillantott. A többség a talpán állt. Tudta, hogy kevesen adtak neki bármi esélyt is, hogy legyőzi Bronwynt. Ő pedig most, még mindig kissé idegesen, de a tapasztalatok mámorától elkábulva mosolygott és gyorsan odasietett Wendy-hez, hogy átölelje őt.

- Szép volt, bébi. Tudtam, hogy megcsinálod ? suttogta a nagyobb lány.

- Menjünk fel a szobába egy italra...! Vagy hétre! - nevetett a szőkeség.

Amikor visszafordult a szőnyeg felé, látta, hogy Bronwynt talpra segítik és Michelle feltámogatja a szobájába. Egy része nem tudta megállni, hogy együtt érezzen a lánnyal. Látszott, hogy teljesen összeroskadt.

- Gratulálok, Sarah. Ez volt a leglenyűgözőbb debütálás, amit valaha láttam ? lépett oda hozzá Patricia, hogy megrázza a kezét. - Nina átadja majd neked a nyereményed hamarosan a szobádban.

- Ööö... köszönöm, Patricia.

- Nos, én is gratulálok, Sarah ? mosolygott rá Saskia. - Élvezd az este hátralevő részét!

- Ne aggódj, Saskia! Úgy lesz ? nevetett Wendy, miközen Sarah felvette a köntösét és visszaindultak a szobájuk felé.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Elvont szado mazo sztori

-Köszönöm. - Suttogod. Megpuszillak, megtöröllek, és azon gondolkodom, tájékoztassalak-e arról, ami épp a fejemben forog.

-Szeretném, ha leírnád ezeket az együttléteket. Egyelőre lehet az én naplómba is. - Töröm meg végül a csendet. - Tudni szeretném, mit érze....

A feleségem vénségére kurva lett - bizarr

Sajnos igaza volt azoknak akik azt mondták ne vegyek el feleségül olyan nőt akit már fiatal korábban is szétbasztak a faluba és ne vegyem el mert idősebb nálam.Sajnos az apám mindig megvert ha a farkammal játszottam,vagy ha megbasztam valakiket,lányokat,ha a farkammal játszottam,mert n....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Szexi anyuka a strandon

puncis.

tini picsa

kép

Ráélveztek

Emó pina megbaszása

Telt nõvel szex

Migráns pornó

Knock Out Part 1

Nagyfaszú fiú szégyellõs csajjal