Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |picur tetszik[kanapém.] |picu tetszik[Pina ujjazás] |baby tetszik[Szőrös pina parádé] |mnbvmhbfv mn.mb,b khjgkjhg[kép] |Csaba Baszlak [Cigány Pina széttárja] |Öregember Végre, újra megtaláltalak. Azóta egyfolytában baszlak. Beleélvezek a pinádba a seggedbe a szádba. Többször is. Nem tudok betelni veled. Most is verem a faszom, leélvezlek [Borotvált fekete pina pucsít] |Lajosbácsi Baszlak. Élvezek a pinádba [ledumálták rólam a bugyit] |Csaba Gyönyörű. Kiverem rád a faszom. Leélvezlek [usszunk.] |Öregember Jót élveztem. Megbasztalak [Roma punci] |Ocsi Szeppinajavankinyalnamszivesenfealafarkam!Pinanyalovagyok![Kelemen Anna pinája] |A ribancok

Beküldő:Gilányi

A történet szereplői én és két jóbarátom. Ádám velem egyidős, 16 volt. Sára a rangidős, 21volt akkor. Hármasban mentünk le a horvát tengerpartra, ahol Ádám szüleinek nyaralója volt. Legjobb barátok voltunk, sosem fordult meg a fejünkben, hogy esetleg intimitás legyen köztünk (legalább is az én fejemben nem). Akkor épp egyikünknek sem volt szerelme, így csak szórakozás céljából utaztunk le a tengerhez. Ádámot bármire rá lehetett venni, Sára viszont kicsit tartózkodóbb volt, talán érettsége miatt.
Aznap csend volt a nyaralóban, mindenki az uatzás fáradalmait pihente ki. A nyaraló földszintes volt, L-alakban épült, hosszabb oldalán 3, rövidebb oldalán 1 szobával. Kertjében medence volt. Ádám a medencénél süttette magát, Sára és én elvonultunk a hűvös szobáinkba. Sára váltig állította, hogy aludni megy, hiába kérleltem, hogy beszélgessünk. Miután becsapódott Sára ajtaja, nem telt el 20 perc és újra kinyílt. Azt hittem inni megy vagy a mellékhelyiségre. Tévedtem. Hangokat hallottam a medence felől. Az ablakhoz siettem és kikukucskáltam a függöny mögül. Nem késtem le semmiről.
-Ádám, azonnal gyere ide - mondta Sára keményen. Soha nem hallottam ilyen hangnemben beszélni. Egy köntös volt rajta. Ő ritkábban mutatkozott előttünk meztelenül. Ádámon nem volt semmi. Megszoktuk egymás meztelen jelenlétét, nem voltunk szégyenlősek. Viszont egymáshoz sosem értünk. A fiú lassan felült, nem értette mit akar Sára. Egy törölközőt tekert csípője köré.Mikor közelebb ért hozzá, a lány kéjes hangon közölte:
-Egy masszázsra volna szükségem.
-Itt? - kérdezte csodálkozva Ádám.
-Nem, ott bent - mutatott a lány az üveg tolóajtós szoba felé. Megérintette a fiú meztelen testét, majd belecsípett a férfitagjába a törölközőn át. Ádám meglepetten felsóhajtott, látni lehetett mellkasán. Követte Sárát a szobába. Mikor a lány beért a helyiségbe, megfordult és ledobta köntösét. Bőre aranybarna volt, kivéve a bikini fehér foltjait. Ádám értette mit akar a lány: nem masszázst... Arcát nem láttam, de valószínűleg meglepetten állt a lánnyal szemben.
Kellemeset csalódtam Sárában. Titkon mégis csak egy vadmacska... De hogy pont Ádámmal...? Mindent láttam, hiszen a tolóajtós szobában nem volt függöny, azt társalgónak hazsnálták Ádám szülei.
A fiú egyik kezével behúzta a tolóajtót, törölközőjét ledobta a földre és elindult felé. Sára az ágyig hátrált. Ádám megérintette a lány mellét. Megsimogatta nagy barna mellbimbóját és figyelte. Aztán egyik karjával átölelte, magához húzta, majd arcát nyakába fúrta. Sára a fiúhoz simult, testük összeért. Láttam arcán az ijedtséget, hogy Ádám farka még nem reagált, ahogy testük összesimult. De amint tenyerével végigsimította ágyékát, láttam, megnyugodott. Ádámot az ágyra lökte, és mielőtt a fiú védekezhetett volna, péniszét a szájába vette és szopni kezdte. A fiú hirtelen felült, szerintem közel volt ahhoz, hogy elélvezzen. Ádám magára húzta Sárát. Taán 3 percig tartott, mikor a fiú felnyögött, megmerevedett és elélvezett. Sára legördült róla az ágy másik végébe. Cigarettát vett elő, rágyújtott és a füstöt mélyen leszívta.
Szar az egész - gondolhatta. Túl gyors, túl önző, túl fiatal. Nincs benne semmi kitartás. Aztán csak ennyit mondott:
-Most már elmehetsz!
A fiú kikászálódott az ágyból, magára terítette törölközőjét és engedelmesen kiment a szobából, vissza a medencéhez.
Hogy ezután kivel mi trötént, vagy mit érezhettek, nem tudom, úgy tettem, mint aki nemrég ébredt fel és kimentem a medencéhez fürödni.

Azóta is ugyanolyan viszonyban vannak, úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. Mégis néha látom rajtuk, hogy lehet megbánták.
Azt viszont egyik sem sejti, hogy végignéztem akciójukat. Fura volt, bevallom őszintén. Sárából ezt nem néztem ki, hogy a legjobb barátjára rámászik. Lehet azt gondolta, egy soha vissza nem térő alkalom tárult elé. De ezt már csak ők tudják...

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Pina ujjazás   Mature baszásra vár   MILF nagy mellek   Roma picsák szexelnek   
Formás segg, és kis mellek   rá verték.   Szopja a faszt   cigánylány szex szelfi   
Öreg picsa műfaszba ül   érett kurva   Maya Gold MILF pina   Szőrös muff   
két vörös leszbi a dutyiban   Formás csaj baszása   formás popó   Nagy kufferbe jó pakolni