Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |xnxx BASZNI FOGSZ AZONNAL![Michelle Wild retro szex] |Lófarkasférfi Jóféle,dugnám a bögyeit[Idősebb hölgy megmutatja magát] |Peko Zoltán Jó a pinád Niki belucci basznám éjjel nappal hagy basszák meg [Niki Belucci pinája] |Sukimon Go Ez Merci! Imádom a sexfilmjeit[tanyasi gigacsöcs] |Tamás Szex[miss picsa] |Séf leszopnám a férjét[Nudista pina meztelen] |Detto Nagyon kivanatos szep csajszi, szivesen kenyeztetnem. [Amatőr szőrös pina] |Jozsi Nagyon jo vagy dugnalak.[Ruhában és meztelen] |Jácint Mi ez a summon fogas leffer? Milyen név ez? Azt hittem valami varázslat a harry potterbol.[Magyar incest pornó] |Séf Ez nálunk volt a ballagási buli, mikor a nyolcadikat kijártam 20 évesen[Magyar incest pornó] |Szállodai szexkaland

Beküldő:pupi

A volt barátommal már két hónapja együtt voltunk, s nyár lévén felötlött bennünk egy közös nyaralás lehetősége. Sajnos a kedvesem munkája miatt külföldről szó sem eshetett, így egy kőszegi hosszú hétvége mellett döntöttünk.


Mikor megérkeztünk a szállodába, azonnal elöntött minket a boldogság édes érzése, hiszen a tudat, hogy egy egész hétvégén át csak egymáséi lehetünk, zavaró tényezők nélkül, teljesen szabadon, már önmagában is fantasztikus, felemelő érzés volt.
Első este egy gyönyörű, gyertyafényes vacsorával kápráztatott el kedvesem, melyhez mézédes vörösbort kortyolgattunk, majd egy hosszú, forró nyári éjszakába nyúló andalgásra invitált, természetesen kéz a kézben. Talán a bor hatására, talán csak egymás közelségére reagált így a testem, ahogy akkor éjjel. Egyszer csak hirtelen megállt, s magához húzva a fülembe suttogott.
- Eszméletlenül kívánlak! - búgta, majd szemérmetlenül, mégis lágyan a fülembe harapott.

Ekkor következett a váratlan meglepetés, mert ahogy ott a park közepén álldogáltunk, hirtelen eleredt az eső.
Nevetni kezdtem, majd kézen fogtam, s visszasiettünk a szállodába. Tudtuk, hogy ez az éjjel más lesz, mint a többi. Hogy ma éjjel másképp fogjuk szeretni egymást.
Lassan, minden percet kiélvezőn, szabadon, kötetlenül, lágyan mégis vadul.
Egy évnek tűnt számomra, mire eljuthattunk a szobáig, s addig is fokozhattuk egymás, már így is pattanásig feszült izgalmát. Lágyan az ölébe vett, majd az ágyra fektetett. Már egy apró érintésébe is minden porcikámmal beleremegtem. Kívántam őt. Az egész testemmel ölelni, és szeretni vágytam az imádott férfit, aki akkor éjjel, mint már annyiszor máskor, a fellegek közé repített. Óvatosan a blúzom alá nyúlt, majd forró tenyerét a mellemre borította. Rögtön belázasodtam...

Megszabadított a rabruhámtól, mely közénk állt, hogy bőre a bőrömhöz érhessen. Majd látván mennyire felcsigázott, hirtelen felállt, s eltűnt a fürdőszobában.
Pár perccel később egy kendővel tért vissza, mellyel bekötötte a szemem. Ekkor csókolni kezdett, s hosszasan elidőzött a melleimen, melyeket annyira szeretett. Majd óvatosan elkalandozott a hasam, szeméremdombom, s végül a csiklóm felé. Úgy hatott rám, mint az elektrosokk. Altestem feszült, robbanásra készen, édes kínokat átélvén, miközben ő a nyelvével kényeztetett. Nem sokkal később belém hatolt az ujjaival, melynek következtében gyönyörteljes sikolyt hallattam. Mivel éreztem, hogy közeleg a beteljesülés, a visszafordíthatatlan, felültem, s lágyan ellöktem magamtól.
- Szerepcsere! - mosolyogtam pimaszul.

Nem is ellenkezett. Bekötöttem a szemét, majd vadul csókolni kezdtem. Bár csak két hónapja voltunk együtt, mégis kiismertem kedvesem minden egyes erogén zónáját, s így ki sem hagytam egyetlen szerelem-pontot sem. Lágyan harapdáltam apró mellbimbóit, majd feszes hasfalát, mely mindig is megbabonázott. Végül elértem férfiasságát, s kényeztetni kezdtem. Kezem, s nyelvem őrjítő, vad táncot lejtettek merev péniszén, ezzel is az őrület határáig juttatván őt.
Rápillantottam, s látni véltem mennyire kíván.
Így hát az ölébe ültem, s mélyen magamba vezettem őt. Lágyan lovagolni kezdtem, s hagytam hogy míg egyik kezével a csípőmbe kapaszkodjon, a másikkal a csiklómat ingerelje. Végül a laza ügetésből vágtába váltottam. Elöntött a forróság, s felsikoltottam a gyönyörtől. Ekkor felkapott, s letépte magáról a kendőt. Az ágyra fektetett, s mélyen belémhatolt. Apró lökésekkel kezdte, majd egyre gyorsabban és gyorsabban és... Ekkor éreztem, hogy már nem bírom tovább, s hogy ez már nem a föld, én már nem egy ágyon fekszem, hanem a magasban szárnyalok! Elöntött a láz, s a kéjes boldogság. Megszorítottam a kezét, s láttam, hogy ő is ugyanebben a gyönyörben részesül.
- Szeretlek! - kiáltotta, s engem átkarolván belém élvezett. Egyszerre ért minket a boldogság, a repülni vágyó érzés, a beteljesülés.
Órákon át simogattuk, kényeztettük egymást, s kéz a kézben, testünkkel a másikat körbefonva aludtunk el.

Talán a mai napig nem éltem át ehhez fogható féktelen szenvedélyt, mint Vele.
Talán ő volt a nagy Ő? Tehetném fel az égető kérdést magamnak... de mint mindenki, úgy én is tudom, hogy egyszer minden véget ér... ám egy régmúlt történet vége, egyben az eljövendő új kezdetét is magában hordozza...
Nem igaz?

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Beleélveztem a feleségem pinájába

Szabadnapos vagyok és Anna kettőre ment dolgozni. Reggel tovább aludtam, amikor felkeltem az volt az első gondolatom, hogy annyira nincs időnk egymásra az utóbbi időben. Szex? Ki emlékszik rá. Na jó emlékszem mert vagy egy hete történt, holott azelőtt naponta akár többször is. Néz....

Kutya kaland

karcsi vagyok 17 éves és ma nagyon megkivantam a kutyám peniszet kimentem az udvarra oda mentem a kutyahoz és két lábra alitottam a segglyukam a peniszehez nyomtam ami meg nem állt fel nagyon de licsit masziroztam a golyoit és mozgattam a seggem hirtelen kezdtem érezni hogy lökdös és kez....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


faszt szop.

Szájba pisilés

Szopja a faszt

A fasz árnyékában

Öregasszony pinája

Két tinilány partiban

Szopatás

Kemény szex a medencénél

Amatõr casting

Anya és fia szexfilm