Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Béla Jó a pinnád [Öreg picsák] |Viktor Randiznék[Nagy fenekű feleség] |Gabesz80 Szívesen tele élveznélek akár nap mint nap,főleg így hogy nem is lax messze.Írj privátot mail: xxxpar@citromail.hu[Gangbang után] |Detto Huu, ezt a holgyet nagyon megdugnam ebben a pozban. Csodalatos. [Nudista pucsít] |Summon fogas leffer Volt régen 1 pornó film, pisihatos a garázsban.[szexgif pisiszex] |Detto Csodalatos roma punci. [Roma pina] |Detto Nagyon tetszik es szeretem nezni mikor vibratorral masztiznak a holgyek. [Punci és dildó] |ExoVáró Mellbe dugnám a rihát[nagy mellek, hatalmas csöcsök] |cigis csaba NINCS MEG A KÉP FELE A KURVA ANYÁZOKAT[dupla cumi.] |ExoVáró Bucsa álmodik a nyomor. Tényleg bomba a néni[Dögös harmincas csaj] |Orál Hugi

Beküldő:gecismackó

Eltartott egy darabig, míg megtaláltam ezt az oldalt, mert nem ez az elsődleges célom, amikor feljövök a netre, de biztos voltam benne, hogy kell ilyen lapnak lennie.

Mármint ahol megírhatom, ami tegnap előtt történt velem, és még vége sem volt, de tudtam, hogy ezt a nem mindennapi élményemet meg fogom osztani valami módon másokkal is, de úgy, hogy a kötelező diszkréciót közben be tudjam tartani.

Nos akkor...

Tegnap előtt felmentem az unokahúgomékhoz, mert megígértem nekik, hogy csinálok rendes villanyt a melléképületükbe, ahol eddig esténként csak zseblámpával tudtak világítani, ha valamit kerestek. A férje nem kimondottan műszaki zseni, én meg már láttam közelről ilyesmit, így elvállaltam a dolgot.

Majdnem de. 11 volt, hogy odaértem hozzájuk, és elkezdtem a munkát. Már elmúlt du. 3 óra, mire sikerült végeznem. Közben a férje elment dolgozni, a gyerekek meg a suliból a mamáékhoz mentek, hogy nem legyenek láb alatt, és ott nyugodtabban tudnak tanulni is.

Mivel elég koszos lettem, mire végeztem a véséssel, meg a falfúrással, a hugi javasolta, hogy tusoljak le náluk, ami előtte többször is előfordult már.

Most sem kellett kétszer mondani, mert elég kényelmetlenül éreztem magam koszosan és izzadtan.

Bevonultam a fürdőszobába, és magamra engedtem a megváltó vizet.

Amikor végeztem, észrevettem, hogy nem vittem magammal törülközőt, így kikiabáltam a huginak, hogy hozzon egyet.

Közben megcsörrent a telefonom, amit a nadrágom övén bevittem magammal a fürdőbe.

Elmélyülten beszélgettem a barátnőmmel, miközben a hugi bejött a törölközővel.

Persze hátat fordítottam neki, és úgy hallgattam a vonal másik végén a lányt.

Aztán éreztem, hogy a hátamat törölgeti a hugi, és halkan odasúgta, hogy meg fogok fázni ilyen vizesen.

Egy kicsit felé fordultam, és egy mosollyal nyugtáztam az igyekezetét.

Közben átnyúlt a hónom alatt, és a mellkasomat kezdte el törölgetni.

A hasamnál lejjebb nem ment, inkább leguggolt a hátam mögött, és a lábamat kezdte el törölgetni. Ekkor észrevettem, hogy az ösztönök elkezdtek dolgozni, és lassan, de határozottan kezdett keményebb lenni a helyzet.

Egy kicsit kényelmetlenül éreztem magam, mert a barátnőmre is figyelnem kellett a telefon másik oldalán, és figyelnem kellett, hogy a hugi se nagyon vegye észre a hatást, amit akaratlanul is gyakorolt rám.

Aztán csak azt vettem észre, hogy elémpenderedik, és elkezdi elől is törölgetni a lábam. Ahogy a combom felé haladt a törölközővel, megállt a keze, ahogy meglátta az akkor már eléggé jó erőben lévő vesszőmet.

Felnézett rám, és összetalálkozott a tekintetünk.

Megeresztettem egy olyan "bocsi, de nem én tehetek róla" nézést. Arra számítottam, hogy feláll és kimegy a fürdőből. Nem tette, csak nézte a farkam, ami nem tudta eldönteni, hogy melyik irányba induljon, mert hirtelen zavarbajött a meglepő helyzettől, de izgatta is a teljesen szokatlan helyzet.

Nem azért, mert nem guggolt lány még előtte, hanem azért, mert ez a lány tabunak számított.

Bár többször is sajnáltam, hogy a hugi az hugi, mert ha nem is volt bombázó, de igencsak kívánatosnak számított.

Kb.170 centis magasságához, alig 60 kiló társul, és a szülések inkább jót tettek az alakjának, ami lánykorában inkább piszkafára emlékezttette azt, aki meglátta. Rövid fekete haja van, és én mindig is kedveltem a rövid hajú lányokat. Bár tetszett nekem, de mint nőre nem gondoltam rá.

Még most sem.

Aztán ez egy pillanat alatt megváltozott.

Nem hagyta abba a törölgetésemet a combjaimnál, hanem lassan elkezdte törölgetni azt a részt, amit a fanszőrzetem borított. Ettől hirtelen bennem akadt a szusz, és a farkamnak rögtön megszűntek a kétségei, merre induljon el.

Az unokahúgom nem nézett rám, hanem az egyik kezében a törölközővel benyúlt a heréim alá, és lassan elkezdte törölgetni őket, a másik kezében szintén törölközővel megmarkolta az akkor már ereje teljében lévő farkamat, és húzogatta rajta, ahogy törölgette.

Eszembe jutott, hogy tiltakoznom kellene, mert mégiscsak rokonom, de nem volt erőm hozzá.

Erősen próbáltam koncentrálni közben arra, amiről a barátnőm beszélt a telefonban, de nem nagyon tudtam.

Aztán a hugi a szemembe nézett, letette a törölközőt, majd újból megmarkolta a farkam, becsukta a szemét, és bevette a szájába a végét.

Ez volt az a pillanat, amikor teljesen kikapcsoltam, csak arra tudtam figyelni, mi történik velem.

A telefonba belesuttogtam elhaló hangon, hogy mindjárt lemerülök, és rögtönk kikapcsoltam a készüléket. Ekkor a hugi kivette a farkam a szájából.

- Ne szólj semmit, majd elmagyarázom. - mondta.

Majd megint a szájába vett, és olyan átéléssel kezdett el szopni, amilyet nem túl gyakran tapasztaltam azelőtt.

Úgy éreztem, Ő jobban élvezi a dolgot, mint én.

Olyan hangokat hallatott, ami egy elégedetten doromboló macskára emlékeztetett.

Mivel nem volt minek támaszkodnom, lassan elkezdtek rogyadozni a lábaim az élmény hatására. Ekkor a hugi hirtelen felállt, és a farkamnál fogva behúzott a hálószobájukba.

Ahogy ment előttem, viaskodott bennem az érzés, hogy megsimogassam a fenekét, mert ekkor inkább nő volt számomra, de valahogy visszafogtam magam, mert még mindig volt egy kis blokkolás bennem.

Amikor beértünk a hálóba, rámszólt, határozottan, de kedvesen, hogy feküdjek az ágyra.

Persze, hogy azonnal engedelmeskedtem, és hosszában elterültem a franciaágy közepén.

Ekkor összezárta a lábaimat, és kétoldalra térdelt, miközben ráült a térdemre.

Szó nélkül ismét a szájába vette a farkamat, de most már nem olyan mohón, hanem finoman, érzékien kezdett el szopni, mint aki soha sem akarja abbahagyni.

Kétféle érzés kavargott bennem, az egyik a kéj volt, a másik az a gondolat volt, hogy ki okozza ezt a kéjt.

Aztán éreztem, ahogy lassan elkezdi a térdemhez dörzsölni magát, és a farmernadrág ellenére ami rajta volt, éreztem, hogy igencsak nedves már.

Lenyúltam, megsimogattam a fejét, majd végigsimítottam a nyakát, és a kezem ösztönösen betévedt a nyaka mögött a pólója alá.

Hátranyúlt, és finoman elvette a kezem.

- Csak arra figyelj, amit csinálok. ? mondta - Utána el kell mondanod, milyen volt!

Aztán folytatta a nyelvével a játékot a makkomon.

- Szólj, mielőtt elélveznél! - De időben - szólalt meg ismét.

Nem kellett sokáig folytatnia, éreztem, hogy közeledek ahhoz a ponthoz, ami után nem lehet megállítani a folyamot, de még szóltam neki ezelőtt a pont előtt.

Ekkor kivette a szájából a farkamat, kezét, amivel eddig a finom, ritmikus mozgást végezte a farkamon, teljesen lehúzta a heréimig, így az inger nagyrésze megszűnt.

- Jó neked, ahogy csinálom? - kérdezte.

- Nagyon jó-válaszoltam rekedten.

Egy kicsit még várt, aztán lassan megmarkolta a farkam a tövénél, és finoman, nagyon lassan ismét elkezdte folytatni a fejő mozgást rajta.

Közben nézte, mit csinál, és amikor megjelent egy kis izgalmi váladék a makkom tetején, belenézett a szemembe, kidugta a nyelvét, és nagyon-nagyon lassan elkezdett vele körözni a makkom tetején.

Majd lassan ráhúzta a fejét a farkamra, de most nem hagyta abba a szokásos mélységben, hanem nagyon lassan, fokozatosan kezdte eltüntetni a szájában az egészet.

Éreztem, ahogy a makkom elér a garathoz, majd lassan a nyelőcsőbe csúszik. Hihetetlenül jó érzés volt. Aztán hirtelen felkapta a fejét, és köhögni kezdett.

- Tetszik? - kérdezte.

- Igen, ez fantasztikus. - válaszoltam.

Elmosolyodott.

- Lesz ez még jobb is. - felelte.

Aztán ismét eltüntette a farkam a szájában, és megint éreztem, ahogy a torkába érek. Ismét lerántotta a fejét rólam, és megint köhögött.

- Bocsi, mindjárt folytatom, - mondta -csak így még sohasem próbáltam.

- Hogy így? - kérdeztem.

- Majd elmondom. - titokzatoskodott.

- Bírod még? - kérdezte.

- Még egy kicsit igen. - válaszoltam.

- Nem ér sumákul elélvezni. ?mosolygott, és ismét eltűntetett a szájában.

De most teljes hosszában a torkában voltam, semmi nem maradt kint, az orra nekinyomódott a hasamnak.

Éreztem, hogy ennek nemsokára jó vége lesz.

- Hugi, vigyázz, mert nem bírom így sokáig. - mondtam.

Lassan lehúzta a fejét rólam.

-Akkor ne tartsd vissza magad! -mosolygott- De szólj közvetlenül, mielőtt elmész! -mondta.

Közben a kezével egy pillanatra sem hagyta abba a farkam húzogatását, aztán ismét elkezdett a nyelvével körözni a makkomon.

Ez már sok volt, éreztem, ahogy lassan átesek azon a ponton, ahol még meg tudom állítani az orgazmusom, próbáltam elnyújtani, de éreztem, nem fog sikerülni.

- Most! -szakadt ki belőlem a sóhaj.

Gyorsan ráhúzta a száját a makkomra, és abban a pillanatban elélveztem, de akkorát, hogy azt hittem sohasem lesz vége. Ekkor azonnal ismét elöntött az az érzés, hogy most ebből mi lesz, miközben még mindig a szájában voltam.

Hirtelen összerándult, és egy hatalmasat nyögött, ahogy elélvezett.

Közben beleharapott a farkamba, de nem nagyon, inkább tetszett is a dolog.

Kiengedte a szájából a makkom, és hallottam, amikor lenyeli a spermámat és a nyálát. Rögtön ismét a szájába vet, és finoman teljesen tisztára nyalogatta az egész farkamat.

Aztán lehemperedett rólam, és mellém feküdt az ágyra.

- Mesélj, hogy tetszett? ? kérdezte- De csak őszintén! Az igazat akarom hallani!

-Ez valami hihetetlenül jó volt! ? mondtam - Őszintén irigylem ez miatt a Kareszt.

(Ő a férje a huginak.)

- Ne irigyeld! - válaszolta.

- Miért is ne? - néztem rá értetlenül.

Hallgatott egy kicsit, és már azon voltam, felteszem mégegyszer a kérdést, de megszólalt.

- Karesznek sohasem csináltam ilyet, mert ő nem szereti.

Ettől egy kicsit ledöbbentem, mert bár hallottam olyan pasiról, aki nem szereti, ha orálisan kényeztetik, de eddig mendemondának hittem a dolgot.

- Hogyan? -nyögtem ki a kérdést.

- Elmesélek egy-két dolgot, hogy egy kicsit jobban megérthesd mi történ az előbb. -mondta.

És elkezdet mesélni.

A kóterban láttam először pornófilmet, és rögtön megragadott, ahogy a nő a szájával élvezteti el a pasit. A barátnőimmel ellentétben nem tartottam gusztustalannak, hanem inkább izgatott a dolog. Egyre többet gondoltam rá, és egyre kíváncsibb lettem. Alig vártam, hogy nekem is legyen barátom, ami azért nem volt olyan egyszerű, mert igencsak girnyó voltam lánykoromban, ha emlészel.

Aztán megismerkedtem a Karesszel, aki akkor már elvállt ember volt, és nagyon vártam, hogy megtörténjen az együttlétünk.

Aztán megtörtént, de nem mertem elsőre kipróbálni, amire vágytam, gondoltam majd később.

Aztán szinte azonnal teherbe estem, de innen már te is tudod a folytatást.

Már pocakkal mentem férjhez, és a nászéjszakán szerettem volna a számmal meglepni őt.

Amikor végre ágyba kerültünk, céloztam rá, hogy már elég nagy a pocakom, nem biztos, hogy a hagyományos szex jólesne, de nagyon szívesen segítek rajta másképpen, ha van valami jó ötlete.

Azt mondta, végül is megoldhatom máshogyan is. Erre vártam évek óta.

Elkezdtem kézzel izgatni, és megindultam lefelé, hogy a számba veszem, de vissza felhúzott, hogy folytassam csak kézzel, jó az neki.

Igencsak csalódott lettem, de folytattam kézzel, és arra gondoltam, legközelebb talán nem lesz ilyen fáradt, és akkor...

Azóta se hagyta.

Elmondta, hogy taszítja a dolog, és nem szeretné, ha megtenném neki.

Már le is mondtam a dologról, csak a vágyaimban élt eddig tovább.

Amikor bevittem neked a törölközőt, még nem gondoltam semmire, akkor sem, amikor elkezdtelek törölgetni. Viszont amikor szembenéztem a majdnem teljesen álló farkaddal, akkor eszembe jutottak a vágyaim. Elhatároztam, megpróbálom.

Mégsem vagy idegen, gondolom, nem híreszteled a rokonságban sem a dolgot.

Aztán amikor megfogtalak ott lent, és nem húzódtál el, éreztem, igen! Most kell megtennem!

A többinél ott voltál?

- Tényleg ott voltam. -feleltem-és nagyon nem bántam meg a dolgot.

- De ha sohasem csináltál ilyet, hogyan tudtad teljesen benyelni a farkam, mert a barátnőm is próbálta néhányszor, de neki nem nagyon akar sikerülni.

- Lehet, hogy hülyének nézel, de gyakoroltam. ?válaszolta -Először csak virslivel, aztán amikor az már rutinból ment, akkor jött a krinolin. Azzal nem volt könnyű, de érezted a végeredményt. -mosolygott.

- Hát arra tényleg nem lehetett panasz! - válaszoltam. - És te hogy érzed, érdemes volt várni, hogy kipróbálhasd végre? - kérdeztem.

- Izgalamas volt, el is élveztem. - mondta.

-E zt le sem tagadhattad volna. -mosolyogtam rá. - Majdnem eltörted a térdem.

- Húúú. És most nagyon haragszol? - kérdezte.

- Nem vagyok én olyan, -válaszoltam vigyorogva - de most már felöltözök, mert kezdek fázni egy kicsit.

- Behozom a ruháidat. - mondta, és kiment a fürdőbe.

Tényleg behozta őket, és el kezdte adogatni egyesével, én meg felhúztam őket. Zokni bal, zokni jobb, póló, aztán megállt.

- Nagyon sietsz? - nézett rám félrefordított fejjel, mosolyogva.

- Hááááát, ha jobban belegondolok, semmi sürgős dolgom sincs. - válaszoltam.

Már döntött is hanyatt az ágyon.

- Akkor megpróbálhatom mégegyszer? - kérdezte. - Már majdnem elfelejtettem milyen volt az előbb, úgy izgultam közben. - mondta.

Engedtem az elnyomásnak/szívásnak/.

Aztán végzett velem ismét, megbeszéltük, hogy soha egy szót sem az ismerősöknek, levittem kocsival a mamáékhoz a gyerekekért, hazavittem Őket, és én is hazamentem.

Ez tegnap előtt volt, és azóta nem hívtuk még egymást.

De hosszú még ez az élet, legalábbis remélem.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Erotikus mese

néha aztán, tudod hogy megy ez, csak úgy ülök fél kettő tájt az ágyam szélén és nem is tudom, melyik adón nézek mit; hiába lapozgatok a tévében, semmi nem köt le. Aztán megadom magam és végignyúlok az ágyamon a sötét szobában és arra gondolok, miért nem kellek neked?... M....

A feleségem története

Már sajnos nem csinálja nyíltan, de régebben a barátaimmal rendszeresen kefélt a feleségem.egyszer aztán közöltem,ha megint itt alszik valamelyik barátom akkor vagy előttem keféltek vagy én hozok fel agy arab férfit akinek a fasza a fejénél legalább tíz centi.

Erre ....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Hopyhe baszik xxx

Útszéli prosti szopik

India szex raj

kingus pucsit

Fehérneműs nő

Anya fia terhes szex

Ázsiai csaj

Taxis szex

Feldugja a baseball üt?t

VR pornó