Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Szex a melóban (pornó mese)

Beküldő:swingerqrva

Egyszer-kétszer észrevettem már, hogy nagyon furcsán néz rám az egyik kolleganőm, pont úgy, mint aki meg akar szerezni magának!

ÉN: Egyik beszélgetésünkkor viccesen megjegyeztem, hogy ha egyszer betévednél az irodámba, mit tennék veled. Ezek után beindult a fantáziám... Elkezdtem fantáziálni, hogy mit is tehetnék veled. Azt képzeltem, hogy belépsz az irodámba egy jól kivágott blúzban és kis szoknyában. Leülsz és beszélgetünk, én az íróasztalomon írogatok és, hogy jobban lássad, felállsz és ráhasalsz az asztalra, egyszer csak érzed, hogy egy kéz rátapad szorosan a fenekedre. Hátulról mögéd állok és átölellek, magamhoz szorítalak, miközben Te felegyenesedsz. Közben én a nyakadba csókolok és megfogom a melleidet. Te kicsit próbálsz ellenállni, de nem olyan erővel, hogy kiszabadítsd magad a fogásból. Elkezdelek simogatni, a hasad, a melleid, a feneked, csókolgatom vállad, nyakad és érzem, hogy egyre jobban engeded, egyre jobban élvezed a szorításom, ami egyre finomabb ölelésbe megy át. Ha akarnál, mehetnél, de nem teszed, egyre jobban hagyod magad!

Már nagyon régen vágytam rád.

Szembe fordítalak magammal és vad csókolózásba kezdünk. Érzem, hogy teljesen begerjedsz, egyre jobban vágysz rám. Szoknyádat kétoldalt megfogva felhúzom, fenekednél fogva az asztalra ültetlek!

Ő: .... Én szétrakom a lábaimat, kezeimmel, lábaimmal átkarollak, szorosan magamhoz zárlak. Puncimnál érzem kemény farkadat. Egymás szemébe nézünk. Olyan régen vágytunk már egymásra! Most szemből tapadsz rám, nem durván, izgatóan. Átkarolsz, és a hátamat simogatod. Szád továbbra is a nyakamat, a fülemet, a hajamat, a homlokomat csókolja. Hagyom magam, teljesen be vagyok gerjedve. Puncim tüzel, forró nedveim elkezdenek a bugyimba csorogni.

?Gyere már belém, nem bírom tovább!?

Elkezded lehúzni a sliccedet és kivenni farkadat a nadrágodból. Én felhúzom a szoknyámat, le akarom venni a bugyimat, de már nincsen rá idő. Fenekemnél fogva ismét felemelsz, felraksz az asztal szélére, forró, kemény farkad csúszik belém, akadály nélkül. Hirtelen fel sem fogom, hogy mi történik velem. Csak jön belém, hosszan, vastagon. Tulajdonképpen nem is látom, mielőtt eltűnik bennem, de nem is érdekel, most jó. Forrón ott lüktetett bennem, de inkább mindig befelé jön, és nem kifelé. Lábaimmal átkulcsolom a derekadat, kezemmel vállad fölött karollak, számmal a szádat keresem. Megtalálom. Forró csókban forrunk össze, és így, ebben a helyzetben, egyszer csak érzem, hogy puncimat elönti valami forróság. Nem tudom meddig, de percekig öleljük egymást, mozdulatlanul. Ekkor kopogtatnak az iroda ajtaján...

ÉN: ...összeölelkezve állunk, én a lábad között, te félig az asztalon, farkam még benned, leizzadva, ziláltan a gyors numerától, mikor valaki benyit. Az ajtónak háttal, az asztal távolabbi oldalán vagy te, én az ajtóval szemben.. Aki belép, egy pasi, ránk néz, de csak az én tekintetemmel találkozik. Első reakció az arcán, hogy elcsodálkozik, ami aztán irigységbe megy át, hogy pont nekem jött össze veled - a legjobb nővel!

Kezemmel mutatom neki, hogy most ne zavarjon.

Azon töröm a fejem, hogyan magyarázzam el a dolgot neki, hogy jobb lenne, ha tartaná a száját. Kilép és becsukja maga mögött az ajtót. Már nem is foglalkozom vele, hanem csak veled! Én sem voltam régóta a párommal, nekem is nagyon jólesett. Megcsókollak és megkérdezem, eljössz e velem kocsikázni? Szó nélkül bólintasz, neked is kevés volt. Összeszedjük magunkat és kilépünk a folyosóra. Szerencsére nem találkozunk a kollégával, aki ránk nyitott, gyorsan le a parkolóba és irány ki. Nem tudom hova, csak valahova ahol kettesben lehetünk. Vezetés közben a lábaidat simogatom, és azon jár az agyam, hogy minél előbb köztük szeretnék lenni. Automatikusan a házam felé veszem az irányt. Befordulunk a garázs elé, felnyílik, majd mögöttünk lecsukódik a kapu.

Ott maradunk a sötétben.

Egymásnak esünk, hátradöntjük az üléseket, én rólad, te rólam veszed le a ruhákat. Még csak félig vagyunk levetkőzve, de már a puncid felé nyúlok, te a farkamat simogatod, húzogatod le-fel a bőrt a makkomon, én benned matatok, ujjazlak, vadul csókolózunk, rám ülsz és meglovagolsz, melleidet csókolom, nyelvemmel megdagadt bimbóddal játszom, harapdálom, szívogatom, kezemmel izmos feneked markolom és élvezem, ahogy ütemesen mozogsz rajtam, te a nyakamat fogod mindkét kezeddel, vadul csókolsz, ahol tudsz.

Egymásra nézünk, egyszerre kezdünk el lassítani, visszavesszük a tempót, most senki sem fenyeget lebukással, ketten vagyunk csak, ráérünk kiélvezni a dolgot. Lassan fel-le kezdesz mozogni a farkamon, mikor majdnem kicsúszik, lassan visszaereszkedsz úgy hogy az utolsó centiken erősebben rátolod magad, mikor tövig benned vagyok, csípőddel kicsit előre-hátra mozdulsz, majd megint fel. Mindkettőnket megőrjít a tudat, hogy tiltott dolgot teszünk. Ettől még izgalmasabb az egész. Mozdulataid egyre erőteljesebbek, kezeid szorítása erősödik kezeimben és érzem én is mindjárt elélvezek.

A tempó ismét felgyorsul, egyre hangosabban zilálsz, hátamat kitámasztva megemelem csípőm, megfogom a csípődet, hogy ne mozoghass és elkezdelek alulról pumpálni, egyre vadabbul és erőteljesebben, érzem, mindjárt robbanok, elfojtott sikollyal jelzed, hogy nálad már eljött a pillanat mikor beléd élvezek.

Ismét együtt jutunk a csúcsig.

Teljes súlyoddal rám ülsz és csípőd, medencéd mozgatásával még kiélvezed az utolsó pillanatát is orgazmusodnak... Forrón megcsókollak és megkérdem, hogy miért vártunk erre idáig? Pár perc múlva remegő lábakkal elindulunk a fürdőszoba felé, ott levetkőzünk teljesen és közösen lefürdünk, közben hosszan csókoljuk, simogatjuk egymást.

A legszebb a történetben az, hogy pár nap múlva bejött az irodámba...

Megtörtént! Nem nyitottak ránk. És sokkal szenvedélyesebb volt. A vége egy ismerős kölcsönlakásában fejeződött be a következő napon!

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

A vitorlázás, pornográf mese

Még fiatal házas voltam amikor az egyik alkalommal lementünk egy balatoni ismerőssel a tóra két hét nyaralásra. Az illetőnek volt egy vitorlása amit más is használt és télen mindig nála volt aki karban is tartotta. Lementünk az ismerőssel ő egyedül jött ,mert elvált , de én a f....

Edina beindult

Az utolsó csöngetésnél idegesen hátraszólt valaki, hogy miért nem hagyod hát nyitva azt a rohadt ajtót, mi? A francért kell csukogatni állandóan. Az ajtócsengő idegesítő berregése folyamatosan fel-fel hangzott. Így van ez, amikor ennyi ember jön össze. Mi egykori kézilabdás l....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Baszás a gymben

ökölszex kép

geronazzo előtt sorba állnak a faszok

Aletta Ocean szex jelenet

pina.

Melles csajszi szexel

Análszex a szabadban

Seggbe baszás több pózban

Fake taxi szexfilm

Leszbikus pár