Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Tini szex buli

Beküldő:dzsuzsu

Ekkor én már 16 voltam, és neki is már csak 2-3 hónap kellett, hogy betöltse 16. életévét. Este volt, egy barátunk házibulijába igyekeztünk. Nem kell semmi különöset elképzelni. Zene, tánc, társas, asztalifoci, asztalitenisz, étel, ital, társaság - beszélgetés. Voltunk kb. 20-an. Nem volt egyáltalán züllött a társaság, habár néhányan azért végig kóstoltak jó pár alkoholos italt. De csak oldódásképpen. Voltak párok is, akik el - elvonultak néha kettesben, hogy maguk lehessenek.

Már bőven elmúlt éjfél, amikor az első emberek elkezdtek hazaszállingózni, vagy éppen a ház valamely hálószobáját keresték fel, fekhely után kutatva. De a társaság nagy része még mindig fenn volt, és táncolt.

Mivel más lányt a társaságból nem igazán kedveltem, ezért Zsuzsit pörgettem meg a táncparketten, ami körülbelül lehetett úgy 20 négyzetméter. Már eléggé belejöttünk, rocky-t twist váltott, majd újra rocky. Ilyenkor érzi csak az ember, mennyire jó a kötelező tánc óra az iskolában.

Gyakran táncoltunk együtt, habár nem voltunk osztálytársak. Az iskolában leveleztünk - igen, kézzel írott levelet vittünk egyik teremből a másikba - és sokat beszélgettünk amúgy is. Mint mondtam, ő a legjobb barátom.

De visszatérve arra a bizonyos estére.. Talán már több, mint egy órája táncoltunk, teljesen belemelegedtünk és akkor hirtelen, elment az áram. A zene egy bluetooth-os hangszóróról ment, így az ment tovább - éppen egy lassú szám volt - de a fények kialudtak. Illetve a riasztó is bekapcsolt, de ez most nem érdekes. Valamelyik pár természetesen egyből bekiabálta, hogy szabad a csók. Én ezen jót mosolyogtam, s próbáltam úgy-ahogy, Zsófi karjaival a nyakamban lassúzni tovább. Ám Ő elkezdett közeledni. Először csak a mellkasomra hajtotta fejét, majd lábujjhegyre állt, fülembe súgta - szabad a csók - majd lassan, fülemtől visszatérve megcsókolt. Én csak álltam ott, s bámultam, mint borjú az új kapura. Eszem jelezte, valami nem oké, de végül szívem nyert, főleg egy ilyen este, egy ilyen tánc után, azzal a lánnyal akit a legjobban - még ha csak barátként is - de szeretek. Elkezdtem hát visszacsókolni, lágyan, érzékien. Forogni kezdett a világ, megszűnt a zene, és egyszer csak sötétség.

Kinyitottam a szemem. Sötét volt. Valamelyik szobában voltam, egy nagyágyon, betakarva. Csak egy boxer volt rajtam. Na gondoltam, biztos csak álmodtam az egészet és nem is történt ilyen a bulin. Tudniillik én rendszeresen ott aludtam az ilyen házibulikon, nem egyszer keverve a valóságot az álmommal másnap. De ekkor megmozdult valami, pontosabban valaki mellettem. Felé fordultam. Zsuzsi volt az és engem bámult. Majd megtörte a csendet.

- Hány kiló vagy ember, 120?

- Mi van? - kérdeztem vissza.

- Marha nehéz volt téged idecipelni.

- Miért nem kértél meg valakit, hogy segítsen?

- Hát jól is néztem volna ki. " Te, Marci segítsél már légyszíves. Miért mi történt? Hát megcsókoltam, aztán beájult.." - érkezett a válasz, nagyon jól imitálva Marci barátunk hangját.

- Akkor ezt nem álmodtam?

- De nem ám.

- Értem.. és .. te miért maradtál itt? Mármint nem baj, sőt, csak miért nem mentél vissza a többiekhez?

- Reméltem hamar felkelsz, aztán folytatjuk ahol elkezdtük. Egy idő után a többiek is abbahagyták a táncot, vagy elmentek, vagy aludtak, hát gondoltam nem virrasztok egyedül.. befeküdtem melléd..

- Utcai ruhában? A Marci ezért meg fog ölni..

- Dehogy utcaiban.. Loptam a szekrényből egy gatyát és egy pólót.

- Szóval, ha jól értem, most csak ez a két ruhadarab van rajtad?

- Pontosan...

Kis szünet következett..

- Mondd, hol is tartottunk, mielőtt beájultam volna? - kérdeztem, kissé vicces hangnemben.

- Itt. - magához húzott, és ismét megcsókolt. Testemet elöntötte a vágy, de gondoltam egy ócska poén még belefér. Úgy tettem, mint aki elájult. 1 percig feküdtem némán, eszméletlenséget tettetve. Erre felült.

- Hallod, ha nem kelsz fel fél másodpercen belül, esküszöm tökön rúglak. - több se kellett, azonnal felültem én is. - Annyira hülye vagy, hogy az már nekem fáj - mondta.

- Bocsiii - kezdtem bele, de hamar leállított. - Ezzel nem mész semmire, mostmár mindegy - kezdte el játszani a sértődött szerepét. Nekem több se kellett, vállánál fogva leterítettem, mint homo habilis a mammutot, s elkezdtem csókolni. Az elején csak lágyan, mint hattyúk úsznak a tavon. Becsatlakozott, helyettünk most csak nyelveink lassúztak..Aztán egyre hevesebb tánc lett, gyorsan csapott át kardok viharába. Pár percig csak csókoltuk egymást. Fergeteges volt. De belül izzott a vágy.

Szépen lassan lejjebb csúsztattam egyik kezem, hasát kezdtem el simogatni, csak pólón keresztül. Rettenetesen jó alakja volt, táncolt, röpizett, futott, sportos volt, de nem volt túl férfiasan izmos. Pont kellően formás volt és volt tartása.

Feneke gyönyörű volt, feszes, akárcsak formás mellei. Nem voltak nagyok, de kicsik sem, pont megfelelő. Még lassabban lejjebb mentem, s kezemet beraktam pólója alá. Simogattam a hasát, de céltudatosan csúsztattam kezem egyre feljebb. S egyszer csak elértem. Elértem azt a gyönyörű, oly csodálatos keblet. Felcsúszott rá kezem, s finoman megfogtam. Éreztem, ahogy pulzusa emelkedik. Érezni akartam. Érezni akartam őt, azt akartam, hogy velem legyen, hogy eggyé legyek Vele. Szűnjek meg létezni, csak Ővele legyek. Egyre erősebben markoltam a mellét, morzsolgattam már teljesen kemény bimbóját. Fenomenális érzés volt. Hímtagom csak úgy szúrta a boxeremet, azt hittem ott halok meg. Másik kezemet háta alá csúsztattam és srégen ráfeküdtem. Magamhoz húztam, ahogy csak tudtam. Érezni akartam testét álló falloszommal. Egy pillanatra se hagytam abba csókolását, mellénél levő kezemet viszont egyre lejjebbi harcterekre vittem..

Alábújtam a gatyapántnak, s csak hamar elértem addigra már meglehetősen nedves szentélyét. Simogatni kezdtem. Teljes tenyeremmel. Majd feljebb húztam kezem, s csak ujjaimmal izgattam csiklóját. Vonaglani kezdett, de én tartottam. Újra teljes tenyeremmel masszíroztam szeméremdombját, néha - néha nagy és kisajkait. Eközben visszatért belé az élet. Nem tétlenkedett, egyik kezével villámgyorsan leért az alsógatyámig, és rámarkolt ruhán keresztül ágaskodó farkamra. Egy pillanatig azt hittem, ott helyben elsülök. De stukkerem tartotta még a frontot.

Közben egyik ujjammal már ki-be jártam barlangjában, völgy zugolyát felfedezve. Ekkor benyúlt a gatyámba, és szép lassan elkezdte húzogatni a bőrt rajta. Majd megállt. Először ezt észre se vettem, már két ujjal jártam benne, és semmi másra nem koncentráltam, minthogy Ő mihamarabb eljusson a csúcsra. Erre nem is kellett már sokat várni, éreztem ahogy teste megfeszül, s apró kéjnyögések közepette átéli élete talán első orgazmusát.

Ekkor vettem észre, hogy ő szinte csak fekszik, dermedten.

- Mi a gond? - kérdeztem.

- Semmi - próbált kitérni a válasz adás elől, de én nem hagytam, majd végül derekát beadva, megkaptam a magyarázatot - Figyelj, én.. én még..

- Igen? Te még?

- Én még sose láttam faszt...

- És? Túl gyors? Vagy mi a baj?

- Nem, csak.. mi barátok vagyunk, nem?

- De, barátok vagyunk. Ez ettől nem fog változni, vagy kevesebb lenni. Ez csak több lehet...

- És mi van akkor ha én többet már nem akarok a barátod lenni? -kérdezte

- Ezt hogy érted? Talán valami rosszat csináltam, vagy..vagy - nem hagyta befejeznem.

- Nem, csak.. én már nem úgy nézek Rád, mint egy barátra.. nekem te több vagy annál..

- Azt hiszem nem mondok újat, ha azt mondom én se vagyok másképpen a dologgal. De Zsuzsi, ez nem baj. Ez jó. Szeretjük egymást, mindent megosztunk egymással. Nekem TE, TE vagy a lelkitársam. És ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnél a testitársam is.. Az a mondás, hogy a jó nőkkel akarsz ágyba bújni és a jófej lányokat oltárhoz vinni..itt egyszerre megvalósul.. Én téged szeretlek, tiszta szívemből, ezt Te is tudod..

- Igen, tudom..

- Akkor? MI a baj? - kérdeztem, mert már potyogtak a könnyei.

- Semmi, szeretlek.. - érkezett a válasz..

- Én is téged.. - a nagy érzelgősség közepette péniszem lelankadt, de egyelőre nem is volt rá szükség. Magamhoz húztam, s átkaroltam. Megcsókoltam, majd hagytam, hogy fejét mellkasomra rakja, egyik lábát átvesse rajtam, s mint Panda maci a fán, aludjunk el.

Álló fasszal ébredek. Pontosabban arra ébredek, hogy fogdossa, és nézegeti. Az ablakon már besütött a Nap.

- Na, mostmár láttál egyet, nem?

- De.. nem hittem volna..hogy.. így néz ki egy "szerszám".. na mindegy.. azért kemény vagy te gyerek, hallod-e. Úgy felnyomtad ezzel a lábamat alvás közben, hogy csak néztem.

- Tetszik?

- Hát izé.. nem kicsi.. sőt..- elkezdte összevissza fogdosni, nyomkodni, húzogatni- ez neked jó?

- Hát nem rossz...

- Így jobb? - kérdezte, s közben már ritmusosan verte.

- Igen, elég jó te lány - mondtam, kaján vigyorral az arcomon. Felnevetett..

- Tudod, valamit mindig is ki akartam próbálni. Nincs kedved..szájjal is csinálni? - válaszként megpuszilta, majd nyaldosni kezdte. Végül teljesen rábukott, és szopni kezdett. Először csinálta, de nekem is ez volt az első, és nagyon élveztem. Pár röpke perc alatt eljuttatott a csúcsra.

- Izé..Zsuzsi.. elmehetek a szádban? - nem válaszolt, csak szopott tovább..

- Zsuzsiii..- nem tudtam befejezni, óriásit élveztem a szájába. Picit sok volt neki, egy része kifolyt. Megkóstolta, ízlett neki, tisztára nyalta a farkam.

Ezután felöltöztünk, elköszöntünk a házigazdától, és kéz a kézben elmentünk. Azt még hallottuk, hogy észreveszik, több van itt, mint barátság..

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Szex történetek

A nevelőanyám vette el a szüzességem

Csabi pár óra elteltével felébredve meglátja a még mindig mellette pucéran békésen alvó mostoha anyját. Az udvarról beszűrődő fényben fürdőző Nikoletta meztelen testét figyelve eszébe jutnak a pár órával ezelőtti események. Megvalósult a legnagyobb, de egyben a legperver....

Anya és lány 1. rész

Másnap korán ébredek, fel vagyok dobva a közelgő találkozótól. Anna ma tízre megy dolgozni és kettőig lesz utána szünet én pedig kettőkor kezdek. Beviszem a kávéját, hamutartót és cigarettát a hálóba. Megcsókolom, ébredezik. Hagyom hadd végezze a reggeli rituáléját kül....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


pinaróza szopik

Pinaparádé

dagadt néger sex

Maya gold 2 néger faszt szop

Napi pornókép fasz veréshez

Dugás a kocsiban

Mami szex.

Félvér csaj dugása

Szõke picsa

Fiatal pina maszturbál