Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Tini szex party

Beküldő:Teen

A forró rágógumi című vígjátékot tűzte műsorára a televízió a múlt héten. Ehhez a filmhez kapcsolódik egyik első kamaszkori szexuális élményem, ami most felelevenedett előttem és szeretném megosztani az olvasókkal.

A nyolcvanas évek vége felé jártunk akkoriban én tizenhat éves tapasztalatlan kamasz voltam, egy kis faluban éltünk. Akkor kezdődött a videó őrület, hozták a Bécsi kirándulásról az olcsó magnókat. Egy ilyen készülék került a családba is. Az egyik ismerősünknek megvolt a forró rágógumi, ami akkoriban egy legális szexfilmnek volt mondható. Persze most húsz év után ez enyhén szólva túlzás, ma már egy ilyen filmet kisgyerekek szoktak megnézni. De akkor ez volt csak elérhető. Titokban mertem kölcsönkérni (úgy értve hogy a szüleim nem tudtak róla) és először egyedül néztem végig. Tetszett ahogy idétlenkednek a velem nagyjából egykorú szereplők a lányokkal. A szomszédban lakott Zoli haverom, akiknek még nem adatott meg akkor videóhoz jutni, és elhatároztam, hogy vele is megosztom ezt a nem mindennapi élményt amit a film megtekintése okozott.

Nyári szünidő volt, délelőtt mindig egyedül voltunk otthon, én is a 14 éves, és ő is a 13 éves húgával. Áthívtam hát őket filmet nézni. Mielőtt betettem volna a kazettát figyelmeztettem a lányokat, hogy lesznek benne szexjelenetek is, amire egy kissé mintha elpirultak volna, de azért persze a kíváncsiságuk megvolt már. Először nem gondoltam én semmi ? rosszra?, de amikor a zaftosabb jelenetek következtek önkéntelenül is a szomszéd kiscsajra vetettem a tekintetem. A nyakánál beláttam a pólója alá és látszottak a kis mellei.

A farkam részben a film jelenetei, részben elkalandozó gondolataim miatt kezdett merevebbé válni. Hát még mikor a mellettem ülő Ági óvatos simogatásaimat nem utasította el. Valahogy magától megtörtént, és egyszer csak a sötétben a kezem a pólója alatt volt. Nem sikított, nem vágott pofon, de még csak nem is húzódott távolabb tőlem. Mutatóujjam hegye elérte a csecsbimbóját. Hegyes volt és kemény. Néhány perc múlva már a forrónadrágjában matattam. Vigyázta arra, hogy a többiek, akik előttünk ültek ne vegyenek észre semmit tevékenységemből.

Nem lerohanás szerűen tértem a lényegre. Először apró köröcskéket írtam le a hasa alján. Majd az ujjaim egyre inkább átlépték a bűvös határt. Ellenállásnak semmi nyomát nem észleltem és elérkeztem a vénuszdomb tetejére. Szőrös bozontot találtam ott lenn, szőrösebbet mint gondoltam. Apró simogatások a szőrszálak között, ez minden elképzelésemet felülmúlta. Ám egyszer csak valami nedvességet éreztem. Azonnal az villant át az agyamon, hogy úristen megjött a havi vérzése és tiszta vér leszek. Ezért egy hirtelen kijózanodó mozdulattal kikaptam kezem az öléből és távolabb húzódtam tőle, mintha misem történt volna. Hamarosan vége lett a filmnek, felhúztuk a redőnyöket. Meglepetésemre Ági a következő javaslatot tette: játszunk vetkőző rulettet. Én nagyon jól tudtam mi az, az egyik szilveszteri műsorban adták (ezek szerint ő is nézte). Arról szól, hogy a résztvevők egy üveget körülforgatnak a padlón, és aki felé az üveg szája mutat az levet magáról egy ruhadarabot. Nem voltam én se egy szégyenlős fiú, meg aztán valószínűleg a film hatására is de, mindannyian belementünk a buliba.

Kerítettünk egy sörös üveget és megindultak a pörgetések. Sok ruhától nem kellett megszabadulni, de így is nagyon izgalmas lett az egész. Elsőként Ági dobta le pólóját és most már a két szememmel is láthattam amit az előbb csak érinthettem. Kis pici hegyes mellek. A húgom ennél már fejlettebb volt. Nem kellett sokáig várni, mind a lányok, mind a fiúk ott álltunk egymással szemben meztelenül. Erikának a húgomnak nagy barna szőrös pinája volt, Áginak meg a haja színéhez igazodóan vörös szőrökkel borított háromszög lapult a combjai között. Állt a farkunk Zolival rendesen, kitalálták a lányok hogy mérjük meg. Az enyém 16 centis volt, Zolié meg 15. Történt még ismét egy kis simogatás, meggyőződhettem róla, hogy amit menstruációs vérnek gondoltam az csak az izgalom kiváltotta pinalé. Megengedtük a lányoknak, hogy egy kicsit húzogassák faszunk hegyéről a bőrt, ők meg a pinavágat rejtelmeit mutatták meg részünkre. Tulajdonképpen ennél több nem történt, tudtuk kontrollálni magunkat és tisztában voltunk a határokkal és a történet következményeivel is. Ez a jelenet többé már nem ismétlődött meg, én hamarosan megismerkedtem új barátnőmmel és nem volt szükségem szexuális játékokra a szomszédokkal, mert várt rám majdnem minden este egy kielégítésre váró szőrös pina.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Terhes lány

A nevem Jerry. 25 éves vagyok és van egy feleségem. Kb. 185 cm magas vagyok és alig 75 kiló, szóval elég vékony testalkatom van a magasságomhoz képest. Sötétbarna szemem és rövid, szöke hajam van.
A kirándulást Japánba nagyon élveztem, mert minden gondot az Államokban hag....

A nejem niki egy kurva

Már nem volt ártatlan amikor megismertem,hiszen tizenhárom éves korától a faluba ahol lakott minden diák ,fiatal férfi és öregek is megbaszták,sőt kefélt kutyákkal disznókkal és lovakkal is. Én 27 évesen ismertem meg és akkor is volt négy szeretője,hiszen volt egy hentes barátj....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


pina.

gecis nők szopnak

anyós várja a faszt

Privát pina

Gruppen?

Sz?rös pinabaszás a medencénél

Punci baszás

Amatõr otthoni szex Indiából

Fekete csaj fehér férfi

Mofos - Public Pick Ups - Glamorous PAWG Fucks ...