Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Öcsi és én

Beküldő:gayxxx

Eljött az este. Már megint izgatottá váltam. Tudtam jól, hogy az öcsém bármit megtesz nekem, ha jól adom elő neki magam. Tisztában voltam vele, hogy ez egyáltalán nem jó dolog, bűn, utálatosság. Mint ahogy a Biblia is mondja (nem szó szerinti idézések) ?Ha férfi férfival hál az utálatosság?, de a Biblia mond olyat is, hogy ?Ha pikkelytelen tengeri állatot fogyaszt valaki az is utálatosság?. Tudtam ezeket, mivel az iskolámban kötelező hittanoktatás volt. A gondolataim össze-vissza kavarogtak. Hol arra gondoltam, hogy milyen jó dolgokat is fogunk én és az öcsém ma este csinálni, hol pedig arra gondoltam, hogy mekkora baromság is az, amit csinálok. Én vagyok az idősebb, nekem kellene példát mutatnom.

Fürdés közben is hasonlókon gondolkodtam. Természetesen álló cerkával szálltam ki a zuhany alól. Gyorsan megtörölköztem, majd magam köré csavartam a törölközőt és elindultam a szobám felé. Az ajtó előtt vettem egy nagy levegőt és bementem. Láttam, hogy az öcsém épp masztizik, az ágyamon és a telefonomon néz pornót. Az állam leesett. Mikor megpillantott egyből elmosolyodott. Odaszólt nekem:

- Nézd mit találtam! ? mutatta nekem a telefont, épp meleg pornó ment

Hirtelen eszembe jutott, hogy nem zártam be a lapokat a böngészőmben és mivel az öcsém a telefonomon szokott játszani így nem volt furcsa, hogy rátalált. Néztünk már korábban is együtt pornót, de csak heteroszexuálisat.

- Talán tetszik? ? tettem fel a kérdést hetykén

- Igen! ? vágta rá reflexből ? mi is csinálhatnánk ilyet ? mondta

izgatottsággal a hangjában

Mikor rápillantottam a telefon kijelzőjére láttam, hogy az egyik srác a másikat épp orálisan kényezteti. Nekem sem kellett több. Megszabadultam a törölközőtől és neki láttam a ?nagy munkának?. Öcsém abbahagyta, majd rámnézett.

- Akkor csináljuk? ? kérdezte

- Hát? nem is tudom, hogy ? ekkor megpillantottam és láttam, hogy elszomorodik

Nagy volt bennem a vágy és tanán csak az öcsém szomorúságára akartam fogni, de belementem.

- Persze csináljuk.

Öcsém egyből indult a farkam felé. Szerintem próbálta utánozni a látottakat. Elkezdte verni nekem. Szépen lassan csinálta, majd mikor úgy érezte, hogy elég száraz, akkor benyálazta. Isteni érzés volt. Két-három percig csinálta, de én majdnem elélveztem. Mondtam neki, hogy kapja be. Ő se szó, se beszéd bekapta. Nem nagyon tudta csinálni, de azért jól esett. Segítgettem, a kezemmel próbáltam irányítani. Pár perc elteltével azt vettem észre, hogy belejött. Már nem kellett, hogy irányítsam. Nagyon jól esett, amit csinált. Hangot is adtam neki. Közben simogattam a fejét, a hátát. Dicsérgettem és szóltam neki, hogy lassan elmegyek. Természetesen ő nem értette, hogy hova megyek így röviden elmondtam neki, hogy ez azt jelenti, hogy el fogok élvezni: ?Jönni fog az a valami? így fogalmaztam. Ő csak folytatta. Gyorsabb tempóra váltott. Ekkor egyik kezemet a fejére tettem és beleélveztem a szájába. Isteni érzés volt. Közben nyelte, szívta. Éreztem, hogy minden cseppemet akarja. Addig szopogatta, nyalogatta míg már lankadt állapotba került.

Egymásra néztünk. Láttam rajta, hogy várja az elismerést. De csak mosolyogni tudtam. Odahúztam magamhoz, majd a fülébe súgtam, hogy ?Nagyon ügyes voltál, köszönöm!?. Ekkor megfordult és ő is súgott nekem: ?Csináljuk még??. Felnevettem. Majd így szóltam:

- De épp most csináltuk. ? értetlenkedtem

Kihúzta magát a kezeim közül, majd feltérdelt az ágyra.

- Nem baj, én akarom még. ?mondta dacosan

Visszahúztam magamhoz, magunkra húztam a takarót és ezeket mondtam neki: ?Ha ketten vagyunk, mint most is, akkor csinálhatjuk. Akár többször is, de ilyenkor mindig várni kell egy kicsit, hogy a farkam ? ekkor megfogtam a kezét és a lábam közé tettem ? újra merev legyen, mint most. Reggelente is csinálhatjuk, de akkor be kell zárni az ajtót. Azt se kell megvárnod, hogy én felkelek. Mikor te felkelsz és úgy érzed kedved lesz hozzá ? közben folyamatosan markolászta a farkam és csillogó tekintettel meredt rám, hallgatta, amit mondtam és helyeselt ? akkor bebújsz hozzám a takaró alá és csinálod, nagyon örülni fogok neki.?

Égetett a vágy és lehúztam magunkról a takarót. Felkínáltam neki. Ő pedig szépen szopott. Ismételten a szájába élveztem. Majd mondtam neki, hogy aludjunk. Vissza akart menni az ágyára, de én megfogtam és visszahúztam magam mellé, a takarót pedig magunkra. Nem kellett semmit sem mondanom, tudta, hogy velem fog aludni. Mielőtt elaludtunk volna mondtam neki, hogy ha anyu bejön és meglátja, hogy együtt alszunk, akkor azt mondjuk neki, hogy rosszat álmodott. Így szenderedtünk álomba.

Reggel orális kényeztetésre ébredtem. Láttam, hogy az öcsém lábai kilógnak a takaró alól. Lehúztam róla. Rá mosolyogtam és csak élveztem. Az ajtóra pillantva észrevettem, hogy be van zárva. Megsimogattam a fejét. Mondtam, hogy nagyon ügyes és hogy erre mindig figyeljen oda. Ismételten hatalmasat élveztem. Ő közben csinálta magának, és ő is elment. Láttam azt a színtelen folyadékját.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Megbasztam anyámat


Amióta az eszemet tudom, szerelmes vagyok anyuba halálosan, ami teljesen érthető is, mert anyu csodálatosan csinos, szép nő. Mindössze tizenhat év van közöttünk, anyu egyik első \"félrelépése\" nyomán születtem, és az a kapcsolat pár év után véget ért, azót....

műfasz szex

Hazaértem munka után, nem tudom, hogy minek hatására kerültem olyan izgalmi állapotba, hogy nem bírtam kivárni amíg odaér. Elővettem a vibrátort és néhány percnyi simogatás után már a Serenne vibrátor rezgését élveztem csiklómon, puncimban. Nagyon szeretek így maszturbálni, ....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Kurvák a szaunában

puncus.

Magyar pornós kurva

Leszbi strap on szex

Vékony pina

Szõke milf

Családi szex - a mostoha

Pisiszex dugás elõtt

Házilag segbe.

Nagy csöcsû tini szopik