Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Donkopil Ez nem a szilágyimi[Szilagyimi Női Bugyis Fasz] |Khaby Lame Wow nice pair of boobs[Érettsuna] |jocó sexy vagy !!!!!!!!!![Nagy mellek] |séf ha lenne fasza jó is lehetne[Mosolygós pina] |Gyuri Leszopnam a csocseidet es szetkurnalak minden testreszedet[Tanárnéni pinája] |grofó Kinyalnám![Anita Dark 2.] |Delta Kívanatos[bugyis punci.] |cabsa Ez mi a kurva élet?[Feleségemen élvezkednek] |Summon Fogas leffer Jól megöregtél. Én is[Anita Dark] |Summon Fogas leffer Imádom a harisnyát[Harisnyás lábak] |Vidéki picsa

Beküldő:feketedani

? Kutyaharapást szőrével!

? Hogy érted? ? Júlia beárnyékolta a szemét, és barátnőjére hunyorgott.

Feküdtek a parton, lekerült már róluk a melltartó, és az imént a bugyi is.

? Annyit beszéltünk már a faszokról, hogy nem is látod olyan tragikusnak az esetedet. ? Látva Júlia arcán a hirtelen borulást, igyekezett viccesre fordítani: ? Ha erre jön valaki, leszopod és kész, elfelejtesz mindent?

? Csak, ha te először!

? Együtt?

? Oké! ? Már megint együtt nevettek.

? Szép kis cicid van!

? Nőhetnének még, mert borogatással elmúlik.

? Képzeld azt, hogy pasik lesnek a bokorból, és úgy verik a faszukat, hogy téged néznek!

Júlia hamar hasra fordult.

? Neked van szép cicid! Azt már meg is lehet fogni, nemcsak megcsípni ujjheggyel?

? Nem sok jelentősége van, elhiheted nekem. A pasik látni akarják, megfogni, de igazából nem ezek érdeklik őket ? markolta meg mindkettőt ?, csak lyukat akarnak, semmi mást. Még jó, ha a neved megkérdezik.

? Úgy beszélsz, mint egy kiégett?

? Kurva? Azt nem mondhatnám! Kiégett sem vagyok, mert tudnak még újat mutatni a pasik, kurva sem vagyok, mert nem pénzért, hanem élvezetből csinálom.

? Bocsi!

? Semmi baj. És egészséges vagyok, szeretem a puncimat, szeretem, ha a pasi elélvez tőlem, közben nekem is jó?

? Neked volt már egyszerre négy?

? Ne vágj fel! Akkor mondhatnád, hogy négy volt, ha meg is dugtak volna? de így semmi. A legtöbb csajszi a szopást nem is tekinti szexnek.

? Te sem?

? Szerintem szex, mert a pasi elélvez, és akkor már szex. Még a petting is szex, ha beleélveztek egymás markába, de ha csak sima fogdosás, akkor nem az.

? És a maszti? szerinted?

? Ha magadnak csinálod, akkor nem szex, de ha egymás előtt csináljátok, elélveztek, akkor már igen. Te Julcsi! Egyszer megnézheted az öcsémet? haha!... amikor visz magával egy papírzsepit és bevonul a szobájába?

? Meglested?

? Egyértelmű, hogy mit csinál, de nem érdekel. Másét megnézném, mondjuk, egy haverját? Azért is mondom neked, mert idegen fasz tetszhet.

? Elterelted a szót? Volt már egyszerre négy?

? Ne feledd, hogy öregebb vagyok két évvel!

? Tehát volt.

? Nem igazán. Meséltem már neked, amikor bezártak a srácok az öltözőbe? Persze, hogy meséltem! Úgy engedtek ki, ha megígértem, hogy mindegyikkel csókolózni fogok. Na, ők négyen voltak.

? Azt nem mondtad, hogy mind a néggyel?

? Gondoltam, anélkül is érted. Ott álltak egy szál pöcsben, amikor kinyitották végre az ajtót, mint a te pasijaid, amikor leültél a padra. Követelték a csókolózást, közben alám nyúltak, vetkőztettek. Mire mind a néggyel megvolt a nyálaskodás, merev fasszal körbevettek, aztán ott, a hideg kövön egyenként megbasztak. Sorba álltak, mint fagyiért, és várták, míg valamelyik végez, jött a következő. Gyakorlatlan csávók lehettek, szerintem ez volt nekik az első ilyen, mert különben nem udvariaskodtak volna, hanem míg az egyik dug, a másik szopat? és négy pasi közül biztos akad legalább egy, aki a seggemet akarná?

? Én úgy igaziból nem is csókolóztam még ? sóhajtott Júlia.

? Hát igen, kimaradt az a lépcsőfok, de nyugi, kicsikém, aki a nyelvét a szádba dugja, az mihamarabb oda akarja dugni a faszát is! ? Elgondolkodott. ? Azt hiszem, a te pasijaid is gyakorlatlanok ilyen téren, mert ha kedveskednek, hosszan simogatnak téged, amikor ott a padnál bepucsítottál nekik, esetleg valaki benyal egy kicsit? akkor aztán vígan és dalolva szétteszed nekik a lábad.

? Gondolod?

? Elfelejtették, hogy el kell érni a csajszinál, hogy ő is kívánja, s utána meg sem tudnák úszni dugás nélkül.

? Hülye vagy már megint. Jó, hogy azt nem mondod, hogy ettől kezdve mindennap berángatnám őket az öltözőbe egy menetre.

? Rá lehet szokni a jóra?

? Azt szeretném, ha lenne egy fiú? de egyetlenegy? akivel lehetne sétálgatni, nevetgélni, és persze bekapnám a micsodáját, ha az jó neki?

? Haha! Az neked is jó, és ha fel vagy húzva, előveszed te magadtól! Láttam én, az öcsémét milyen gyengéden markolásztad!

? Az más?

? Azóta volt a kezedben?

? Hm? hát nem.

? Ideje elkezdeni. Próbálgasd, meglátod, hogy izgi, te is biztos élvezed!

? Ha elehetne úgy? mint az öcséd?, hogy nem erőszakos, csak simán ideadja, hogy nézegethetem?

? Mondtam én, hogy összehozlak benneteket! Mindenki jól jár, te tapasztalatokat gyűjtesz, ő meg nem a papírzsepibe maszatol, hanem ide, a cicikre. ? Megsimogatta Júlia apró melleit.

*

Az üzemben Júlia új emberekkel ismerkedett ? akik az előző héten éjszakások voltak ?, nagy különbséget nem vett észre: ugyanolyan gépiesen dolgoztak, de tudtak vidámak is lenni.

Anélkül, hogy Júlia ismerné a csoportpszichológia egyik törvényszerűségét, megállapította, hogy ebben a műszakban is léteznek ugyanazok a szerepek, mint az előzőben, csak a nevek másak. Például egy Solyához hasonló, kedves lány azonnal pártfogásába vette, egy-két szóval bemutatta neki a kollégákat:

? ? és azzal a bivalynyakúval légy ám óvatos, mert hajlamos azt hinni, hogy akit be tud csábítani az öltözőbe, azt meg is cumiztathatja. De én csak szólok, a többi a te dolgod.

Alig telt el tíz perc, az említett férfi megkörnyékezte Júliát, és szinte szájmozgás nélkül súgta:

? Ha innál valami finom hideget, gyere utánam az öltözőbe!

A lány majdnem felnevetett!

Megtalálta Robi megfelelőjét is, aki már két hónapja dolgozik ugyan az üzemben, de még újnak számít.

? Robi vagyok ? mondta a fiú váratlanul, amikor egyszerre akarták megfogni ugyanazt dobozt.

? Mi? Julcsi ? mosolygott vissza a lány. ? ?Cifra ez az élet!? ? gondolta.

Ezt, az innenső Robit első benyomás alapján alkalmasnak találta arra, amit a parton tervezgettek? Barátnője akkor azt tanácsolta, hogy keressen egy srácot vagy férfit ? akár az ő öccse is lehet, de ehhez nem ragaszkodik ?, akivel kipróbálhat dolgokat, minden kötelezettség nélkül. ?Csak úgy, kíváncsiságból!?

?Viszont amaz a Robi mégis praktikusabb lenne, mert ő már látott kínos szituációban ? Júlia a gondolatba is belepirult ?, meztelen fenékkel, meztelen cicivel, nem is beszélve egyebekről? és én is láttam már a fenekét egy pillanatra, és a lába közt a micsodáját is egy kicsit. Érdekes volt. Mondhatjuk azt, hogy megkukkantjuk egymást mégegyszer. Lesz, ami lesz!?

Egy hétig ugyanezzel a műszakkal dolgozott, és kicsit tartott a harmadik társasággal találkozni, akikkel volt már egy emlékezetes ütközete. Legalábbis négyükkel.

Munka után lezuhanyozott. Körbetekintgetve megállapította, hogy csakugyan aprócska a cicije, ám olyan kis mutatóska tud lenni, ha kimerednek a bimbók. Inkább legyen kicsi, mint súlyos, vagy lógós? Különben is: neki van a leghosszabb combja az összes nő között!

Úgy tervezte, hogy mielőtt hazamenne, útba ejti a barátnőjét, és gyorsan beszámol az elképzeléseiről, már ha egyáltalán annak lehet nevezni mindazt, amin munka közben tépelődött. ?A lényeg, hogy kipróbálnám az öcsikédet! ? fogja majd barátnőjének mondani. ? Persze csak akkor, ha áll még az ajánlatod, és nem sajnálod tőlem.?

Mint a megveszekedett, meredten bámult a poros ablaküvegen át. Odabent a lány ide-oda dobálta hosszú, vörös sörényét, homorú hátát most meggörbítette, s guggoló helyzetből térdelés-szerű lovaglásra váltott. Megtámaszkodott a férfi mellkasán, és szinte hallatszott, ahogy cuppogva csúszkál föl-le a merev falloszon. A férfi ujjai kétoldalt a lepedőt gyűrögették, majd kezével felnyúlt a lányért, és magára húzta. A hosszú lábak háromszögében csípőjével őrült mozgásba lendült, másodpercenként többször megmerítkezett a lányban.

A mozgás hirtelen megszakadt, a lány átemelte a lábát és feltérdelt. A férfi felállt az ágyon, és a kinyújtott nyelvre eresztette tejfölszerű nedvét. Aztán kéjes mosollyal nézte, ahogy két apró kéz a bőrt húzogatva és nyomkodva vizsgálja: jönne-e még egy-két csepp?

Júlia mindkét szereplőt ismerte, de nem sejtette, hogy ők ilyen mélyen ismerik egymást, hiszen tudomása szerint csak egyszer beszéltek telefonon: a férfi a főnöke a városban, a lány a legbizalmasabb barátnője a faluban.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Kelemen Annának

Elég szomorú, hogy kedves hazámban az ilyesfajta lotyók a sztárok (meg a fitness „guruk”). Irritáló, hogy még a csapból is ez folyik. Újságban, TV-ben, rádióban és a NET-en. Aztán a fiatal lányok majd ezt fogják a követendő példának tartani. Hiszen minek tanulni, dolgozni, ami....

Orál az öcsémmel

Rólam annyit kell tudni, hogy gazdag családban élek, amiért hálás lehetek, de meg kell őrizni a család hírnevét, ezért is választottam a Baszó álnevet. Tizennyolc éves vagyok és néha rám jön az öt perc, amikor a perverzitásom meglepő, valamikor még számomra is.

....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


anál gruppen

Családi szex

Ciciket villant

Mit érezhet az apja ha ezt látja?

Magyar pornó szereplő Cony Ferrara

Melles csajszi szexel

Nagy picsa baszása

Segbe kúrás

Németek a délegyházi nudista strandon

Fasz szopás