Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Fogas leffer Imádom kiverem rád [pina róza] |Fogas leffer Ez az csöcsök yéeess[super hupen] |Fogas leffer Hugyozd a nőt![pisiszex] |TÖKI Az anyós engem is így rakott meg[Lány dug fiút] |Kurvakopil Lapos mellű szutyok[Punci Karbantartó] |Roli Annyira unalmas lett az oldal! Régen jobb volt[Punci Karbantartó] |Fekete Dénes Nagyon dögös kurva puszika szeretlek nagyon szexis csábító vagy szólnál le [Aletta Ocean magyar pornós szex kép] |Hany Very good[Akt a szabadban] |Laci Gyönyörű pinája van.[Gáspár Bea pornó kép (fake)] |Rudolf Nagyon gyönyörű vagy így ez a legszebb ékszerami rajtad van[gecis.] |Kiszívtam pinájából az előbb odakerült spermát

Beküldő:feketedani geci

A történet ideje alatt 16 éves vagyok és másodikos gimnazista. Nem mondhatnám, hogy én vagyok az osztály zsenije, mondjuk úgy, hogy az átlagnál nem sokkal jobban teljesítek. Többször hallottam már másoktól, hogy jóképű vagyok, bár a lányokkal szemben nincsen meg a kellő önbizalmam, és ez gátolt az ismerkedésben. Lelkiekben már bele is törődtem, hogy még egy jó ideig nem fogok találni olyan lányt, akivel azt is csinálhatnám.

Járt azonban az osztályunkba egy Anna nevű lány, aki a történet ideje alatt 17 volt. Tavaly ugyan nem sokat beszéltem vele, de idén kicsit barátibbá vált a kapcsolatunk. Az osztály legtöbb fiúja valamiért nem sorolta őt a szebb lányok közé, bár szerintem kellően csinos volt.

Mint azt már említettem, Annával egyre jobb barátok lettünk, és a szünetekben sokat beszélgettünk. Néha meghívtam egy szendvicsre vagy üdítőre a büféből, baráti gesztusból. Tanórákon egyre gyakrabban ültünk egymás mellett, ám nekem továbbra sem támadtak romantikus gondolataim vele kapcsolatban, csupán egy jó barátként tekintettem rá, és ő is ugyanígy volt ezzel.

Egyszer egy szokásos beszélgetés során a szünetben egy kissé talán kínosabb téma felé terelődött a szó. A szexre. Eddigi szexuális, vagy legalábbis ahhoz kapcsolódó élményeinkről, tapasztalatainkról meséltünk egymásnak. Hirtelen a következőt kérdeztem tőle;

-És, mondd Anna, te még...tudod...szűz vagy? - kérdeztem.

-Igen, még szűz vagyok. És...te? - kíváncsiskodott.

-Ami azt illeti, én sem voltam még ezelőtt senkivel - válaszoltam.

-Akkor ez még egy dolog, ami közös bennünk - vigyorgott.

-Igen, ahogy mondod - reagáltam rá.

Mivel egy ideje már ismerjük egymást, látta, hogy valamit mondani szeretnék neki.

-Na bökd csak ki, mit akarsz! - utasított.

-Hogy érted? - értetlenkedtem.

-Jaj, ne játszd itt nekem a hülyét, látom rajtad, hogy valamit kérdezni szeretnél - kíváncsiskodott.

-Nos, igazad van, Anna. Szóval, azon gondolkoztam, hogy...tudod...mi ketten...esetleg...nem is tudom hogy mondjam...talán...szexelhetnénk? - nyögtem végre ki mondandómat.

Láttam rajta, hogy meglepte ez a javaslat.

-Nézd, ha nem akarod, egyáltalán nem muszáj -nyugtattam meg, legalábbis próbáltam.

-Nem az, hogy nem akarom. Én is ki akarom már próbálni, csak...Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e? - aggodalmaskodott.

Csöndben hallgattam.

-Tudod mit? Egyszer élünk, próbáljuk ki! - mondta.

-Komoyan beszélsz? - hitetlenkedtem.

-Persze - válaszolta.

Akkor és ott nagyon boldognak éreztem magam. Már csak azt kellett kitalálni, hogy hol csináljuk...

Másnap tanítás után Annával együtt feljöttünk hozzánk, lévén itt senki sem fog minket megzavarni még legalább 2-3 óráig. Leraktuk a kabátokat és felmentünk a szobámba. Nagyon izgultam, és reméltem, hogy minden rendben lesz. Mindketten szótlanul az ágyat bámultuk, ahol nemsokára ruhátlanul fogunk egymás karjaiban feküdni.

-Szóval, hogyan is kell nekikezdeni? -

-Talán így - mondta, és kicsit bizonytalanul felém fordult és szájoncsókolt. Én karjaimmal hátulról átöleltem és viszonoztam neki a csókját.

A ruhán át megérezhette álló farkamat, ugyanis elmosolyodott és a fülembe súgta, hogy ne türelmetlenkedjek. Ledobtam magamról a felsőmet, mire ő ugyanezt tette. Letérdeltem és a hasát csókolgattam, közben kicsatoltam az övét és lehúztam a nadrágját is. Bugyiján lévő foltból arra következtettem,hogy már ő is felizgult. Felálltam és megszabadultam a még rajtam lévő ruhadaraboktól. Szemei a borotvált péniszemre tapadtak. Leültem az ágyam szélére, ő pedig letérdelt elém és farkamat a szájába vette. Először csak a makkomat szopta, majd egyre többet kapott be, miközben egyik kezével a golyóimat izgatta. Lévén ez volt az első alkalmam, nem kellett sokat tennie ahhoz, hogy elélvezzek.

Bevállalós lány volt, ezért mindent lenyelt.

Utána szerepcsere; leszedtem a maradék ruháit, lefektettem az ágyra és megcsókoltam. A csókolózás közben egyik kezemmel lejjebb haladtam és csiklóját kezdtem izgatni, amit nyögésekkel nyugtázott.

Rátértem a nyakára, és gyengéd harapásokkal próbáltam fokozni izgalmát. Lejjebb haladva melleit vettem kezelésbe; egyiken kezemmel köröztem, másiknak pedig a mellbimbóját ingereltem a számmal. Végül lábai közé érve nyelvemmel a csiklóját kezdtem nyalogatni, míg két ujjamat hüvelyébe helyeztem. Egyre intenzívebben rángatózott, majd elélvezett.

Felmásztam és megcsókoltam.

-Milyen volt, Anna? -

-Nagyon élveztem, köszönöm - mondta.

-Még ne köszönd, még nem végeztem veled - válaszoltam.

-Arra gondolsz? -

-Arra -

-Hozzak óvszert? -

-Nem kell, szedek fogamzásgátlót - nyugtatott meg.

-Nagyszerű - mondtam, és megcsókoltam.

Farkamat pinájához mozgattam. Beraktam neki, és szép lassan elkezdtem tolni. Mikor a szűzhártyához értem, megtorpantam, de kérte, hogy folytassam. Átszakítottam. Kicsit fájt neki, de megnyugtatott, hogy egyébként élvezi.

Misszionárius pózba helyezkedtünk. Lábait közelebb húzta magához, ami még jobb hozzáférést biztosított számomra. Mélyen egymás szemébe néztünk egy hosszú csók előtt. Farkamat próbáltam egyre mélyebbre nyomni Annába. Ő nem mondott semmit, csak nyögött és nyögött. Kezeimmel a melleit maszíroztam. Hamar elértem a csúcsra, és az egészet belelőttem. Lemásztam róla, de hogy ő sem maradjon kielégületlenül, úgy döntöttem, kinyalom. Kiszívtam pinájából az előbb odakerült spermát, közben ujjaimmal csiklóját izgattam. Hamar elélvezett.

Egy ideig csak feküdtünk az ágyamban egymás karjaiban. Sajnos neki mennie kellett, ezért felöltözött és elindult. Az ajtóban állva még mondott valamit.

-Én nagyon élveztem ezt. Majd még megismételhetnénk - mondta egy huncut mosollyal.

-Részemről nincs akadálya - mondtam.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Szex party

kép

Rózsaszín hajú szexi csaj múfaszt szopogat

Magyar szex Gabriella

Szőrös pinájú cigányasszony

Szexi molett csaj dugása

Mellszex

Nagyfaszú néger tinilánnyal

Amirah Adara nagy picsája

Telt nõvel szex