Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Fogas leffer Imádom kiverem rád [pina róza] |Fogas leffer Ez az csöcsök yéeess[super hupen] |Fogas leffer Hugyozd a nőt![pisiszex] |TÖKI Az anyós engem is így rakott meg[Lány dug fiút] |Kurvakopil Lapos mellű szutyok[Punci Karbantartó] |Roli Annyira unalmas lett az oldal! Régen jobb volt[Punci Karbantartó] |Fekete Dénes Nagyon dögös kurva puszika szeretlek nagyon szexis csábító vagy szólnál le [Aletta Ocean magyar pornós szex kép] |Hany Very good[Akt a szabadban] |Laci Gyönyörű pinája van.[Gáspár Bea pornó kép (fake)] |Rudolf Nagyon gyönyörű vagy így ez a legszebb ékszerami rajtad van[gecis.] |Anya és lány 1. rész

Beküldő:saffer

Másnap korán ébredek, fel vagyok dobva a közelgő találkozótól. Anna ma tízre megy dolgozni és kettőig lesz utána szünet én pedig kettőkor kezdek. Beviszem a kávéját, hamutartót és cigarettát a hálóba. Megcsókolom, ébredezik. Hagyom hadd végezze a reggeli rituáléját különben nem lesz jó napja és ha neki sincs akkor nekem sem lesz.

Végigvárom ahogy zuhanyzik, imádom nézni meztelen testén a habot majd a vizet ami leöblíti és utána a törölközést. Mosolyog amikor rám néz. Hálás vagyok a sorsnak, hogy vele élhetem le az életem. Sok minden történt velünk az elmúlt tíz évben, jó is és rossz is de mindig együtt voltunk.

Felöltözik és elindul. Még leviszem a kutyát sétálni aztán készülök én is. Nathalie vár. Autóval megyek pedig nincs messze viszont parkolni nehéz. Végre találok egy helyet, dobálom az eurókat az automatába majd a szélvédő mögé teszem a parkolójegyet. Villannak az irányjelzők, diszkrét Hondától megszokott kattanással záródik az autó. A kaputelefonon keresgélek de mivel nem tudom a vezetéknevét csak a keresztneveket nézem. Hamar meg is találom, felcsengetek. Gyere - hallom és nyílik a kapu. Sietve megyek az elsőre fel. Az ajtót keresném de nem kell, az egyik mögül Nathalie arca mosolyog rám.

Belépek és megpuszilom, becsukódik az ajtó. Most értem haza - mondja - gyere be. Leveszem a cípőmet és belépek a nappaliba. Meleg van ma és megizzadtam - szól - gyorsan lezuhanyzok. Leülök a kanapéra. Ahogy nyitja az ajtót kopognak. Kérlek engedd be - kiabál ki a fürdőből. Az ajtóhoz megyek és kinyitom. Nathalie anyja áll ott. Belép, puszival üdvözöljük egymást. Megint elegáns fehér egyberuha van rajta, anyaga áttetsző, talán az ami a múltkor volt.

Nézem ringó fenekét ahogy megy előttem. Megfordul és kacéran mosolyog majd beköszön a fürdőbe. Rögtön jövök - kiabál Nathalie. A bárszekrényhez lép és három poharat vesz elő. Furcsa nekem ez a helyzet - mondja - és szükségem lenne egy kis bátoságra. Whiskey-t tölt mindhárom pohárba az egyiket a kezembe adja. Várjuk meg vele Nathi-t - javaslom neki. Elmosolyodik és leül a fotelbe - persze igazad van. Én a kanapéra huppanok vele szemben. Keresztbe tett lábakkal ül, barna bőre a nyári naptól igazán szexisen vonzóvá teszi formás vádliját és combjait.

Beszélgetünk, mesél. Megtudom, hogy Jutta a neve, elvált Nathalie apjától mert az ivott és nem is tekintett nőként rá, azóta nem is akar újabb kapcsolatot, elég neki néha ha valakivel egy-egy éjszakára összegabalyodnak. Sokat dolgozik, könyvelő egy kis cégnél nem messze innen. Szégyenlősen lesüti kék szemeit néha, gondolom a helyzet miatt. Nekem is új a szituáció de mindannyian tudjuk miért is vagyunk így hármasban együtt.

Nyílik az ajtó, Nathi lép ki. Egy hatalmas fürdőlepedőbe csavarta testét, nyomában női illatok áramlanak ki a fürdőből. Felállok és kezébe nyomom a poharat. Koccintunk mindhárman. Mellém ül szorosan és az anyjára néz. Nyugi anya, engedd el magam hiszen a te ötleted volt - bíztatja. Kezét farmeromra csúsztatja övem magasságában, elég ennyi érintés ahhoz, hogy férfiasságom el kezdjen megtelni vérrel.

Gyere anya szedjük szét - mosolyog kacéran - azaz tiéd az elsőbbség. Nathalie finom csókot nyom az arcomra, forró ajkai érintésétől megborzongok. Az anyja feláll és hozzám hajol, szájával közelít felém. Mintha a villám csapnak meg amikor ajkai az enyémhez érnek, félénken de vággyal telve csókol meg. Megfogom az arcát és azt simogatva viszonzom, nyelvem kalandra kel az övével. Nathalie elhúzódik és felteszi lábait a kanapéra, keze eltűnik a fürdőlepedő alatt. Felállok, gyengéden megfordítom az anyját és kioldom a ruha övét hátul majd a cippzárját húzom le. A vállán át lecsúsztatom a ruhát a padlóra, kilép belőle. Fehér csipkés melltartót és bugyit visel. Kioldom az övemet, megszabaddulok a farmeromtól, zoknimtól, csak a póló és a boxer marad rajtam.

Végighúzom ujjam a melltartóján, időzök rajta. Becsukja szemét és megborzong az érintéstől. Átölel és magához szorít, forrón csókoljuk egymást. Gerincét, hátát és popsiját simogatom. Ahogy kinyitom szemem, elkapom Nathalie pillantását, mosolyog majd kinyitja a fürdőlepedőt. Előtűnnek formás cicijei, hasán némi szexi felesleg, szétnyitott combjai között a félhomályban nedvesség csillan meg. Érzékien simogatja cicijeit és szeméremajkait.

Kezem eltűnik Jutta bugyijában, csak vékony csíkot érzek felfedezni szeméremdombján, egy ujjammal haladok szeméremajkai felé. Amint csiklójához érek felnyög majd szégyenlősen visszafogja hangját. Anyaaa engedd el magad - hallom Nathi hangját. Másik kezemmel közben sikerül kioldanom melltartóját, szabaddá válnak cicijei. Nyakát csókolom és haladok kívánatos mellbimbói felé. Számba veszem és finoman ízlelve izgatom azokat. Felsóhajt és hajamba túr, egészen magához von. Mellbimbóit keményen érzem nyelvemmel, kezemmel cicijeit simogatom oldalról. Elindulok hasa irányába, elé térdelek, befűzöm ujjaim bugyijába és lassan húzom le róla. Keze még mindig fejemen, nyelvemmel befurakszom zárt combjai közé. Jobb lábát a dohányzóasztalra emeli, feltárul előttem minden nő csodavilága. Megnyílnak nagyajkai és közöttük pici kisajkai duzzadt csiklójával. Mohón kapom fejem oda és húzom végig nyelvem közöttük, ízlelve és nyalogatva. Bele beleremegnek combjai az érintésbe.

Hallom Nathalie is néha felszisszen de nem látom. De finoom - nyög fel Jutta - hadd üljek rád - kér. Eldőlök a puha szőnyegen, fölém térdel épp arcom fölé, hátul megtámaszkodik. Két oldalról simogatom combját, nyelvemmel finoman fedezem fel érzékeny punciját. Nathalie-t nem látom. Hirtelen egy kéz smimít végig boxeremen majd húzza le rólam azt. Megemelem csípőmet és segítek neki. Amint lekerül rólam Nathi nyelve szalad végig farkamon, makkomra fonódnak ajkai. Érzékien-érzéssel kényezteti néha egyre és egyre mélyebben elnyelve azt. Jutta finom nedve folyik a számra, arcomra ahogy egyre inkább elhatalmasodik rajta a kéj. Kezem immár mellbimbóit simogatja, érezem ahogy ez kell neki. Nathalie egyre mohóbban szopja közben férfiasságom, kezével simogatva zacskómat és combomat.

Jutta elvesztve minden gátlását egyre hangosabban nyögdécselve élvezi ahogy már szinte csak csiklójával foglalkozok. Egyik kezemnek helyet csinálok és megnedvesítem szeméremajkai között majd lassan simogatva, masszírozva dugom forró hüvelyébe két ujjam. Hamar megtalálom G-pontját, arra koncentrálok azt akarom, hogy hatalmas orgazmust éljen meg. Szerence, hogy figyelmem megoszlik így Nathi finom, néha mélytorkos kényeztetése nyomán nem fogok hamarabb elélvezni. Anyja hirtelen, váratlanul felsikolt, hüvelyének izmai összeszorítják ujjaimat benne, éles hangon élvez el, combjával fejemet nyomja össze. Nathalie abbahagyja orális kényeztetésemet és feltérdel. Úlj rá anya - mondja Juttának. Ő lejjebb csúszik, kemény farkam akadálytalanul merül el Jutta puncijában. Lassú mozgással lovagol rajtam, felnyögök az élvezettől. Becsukja szemét és hangosan zihál ahogy farkam izgatja hüvelye minden érzékeny pontját.

Nathi megcsókol, majd ő ereszkedik a számra. Én is kérek olyat amit anya kapott - mondja nevetve. Kinyújtom nyelvem, anyja és lánya kéjnedve keveredik rajta, hangosan felnyögök a gyönyörtől.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Tökös csaj seggbe baszva

néger punci.

cicik

Szereti a faszt

Pornokép

Leszbikus nõvérek

Szõke ribi.

Szoptatás a raktárban

Néger pornó

Punciba spriccelés