Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |xnxx BASZNI FOGSZ AZONNAL![Michelle Wild retro szex] |Lófarkasférfi Jóféle,dugnám a bögyeit[Idősebb hölgy megmutatja magát] |Peko Zoltán Jó a pinád Niki belucci basznám éjjel nappal hagy basszák meg [Niki Belucci pinája] |Sukimon Go Ez Merci! Imádom a sexfilmjeit[tanyasi gigacsöcs] |Tamás Szex[miss picsa] |Séf leszopnám a férjét[Nudista pina meztelen] |Detto Nagyon kivanatos szep csajszi, szivesen kenyeztetnem. [Amatőr szőrös pina] |Jozsi Nagyon jo vagy dugnalak.[Ruhában és meztelen] |Jácint Mi ez a summon fogas leffer? Milyen név ez? Azt hittem valami varázslat a harry potterbol.[Magyar incest pornó] |Séf Ez nálunk volt a ballagási buli, mikor a nyolcadikat kijártam 20 évesen[Magyar incest pornó] |Szexporta

Beküldő:wmn

Már vagy egy félórája ülök a vonaton. Legalább ennyit álltam is már. Természetesen tele van Szolnokig mindig a vonat, különösen így hétvége előtt. Millió ember a peronon, aztán ember-emberhátán lépdel, a vécére és vissza, ki a fülkéből és be. Valaki elől bokáig lehúzta az ablakot, vág be a hűvös, eső illatú nyár szél. Talán ettől retteg minden idősebb ember, hogy bevág a nedves huzat, de akkor ott nekem nagyon jól esett. Egy idő múlva már azért fázott a fejem nekem is, éreztem a fejbőrömön, hajam minden ide-oda csapódását...

- Ne haragudj, az ablakot nem lehetne...

Tökig fölnyomja az ablakot, és jelentőségteljesen rám néz, hogy kérem szépen itt az a szuka, aki miatt itt most mindannyian meg fogunk fulladni, de hát ha, ha ő így akarja... - volt a pillantásában. Na akkor jött ki egy férfi a hátam mögötti fülkéből, és bőröndjét maga előtt tolva a levegőben, lépdelt át, a folyosón álldogálók lábfején, csomagján, hátizsákján, és lassan araszolt a kupé kijárata irányába.

- Üljön le kisasszony, én úgy is leszállok - mondta előttem elhaladtával.

Hát így kerültem be a helyére, háttal a menetiránynak, ezt utálom, de most ez se nagyon érdekelt. Bambultam a rohanó tájat. Fák legelők, megint fák, közben a villanypóznákról lógó vezetékrendszer adott egy alapritmust is minden változó háttérnek... Elálmosodtam.

Mikor felébredtem teljesen egyedül voltam a fülkében. Úristen ennyire elaludtam volna. Kint a folyosón se tartózkodott senki már. Telefonomon láttam hogy erős negyven percet vészeltem így át. Csomagom megvan, baj nincs. Előrementem, a WC felé, és hát itt is ott is kornyadozott néhány utas.

Kisség megnyugodva foglaltam el helyem ismét. Eszembe jutott Sanyim, meg hogy most nem szóltam neki arról, hogy jövök. Nagyanyám persze, leszúrt, hogy: "egy férfihoz fiam soha se állíts be váratlanul".

Hát én bizony nem szóltam neki. Párszor behívtam a számát a telefonomba még az út során is álltomban, de valahogy felhívni... nem vitt rá a lélek. Nagyon vágytam már rá, nem dumáltunk vagy egy hónapja rendesen, szex se volt már rég, gondoltam most lesz, ami lesz. Titkon abban bíztam, hogy azt az őszinte örömöt amit kedvesének látványaként előcsalok belőle, örökre belémívódva vénségemig erősíti majd szerelmünket. Végállomás. Hervatag fényű vasútállomás, bár inkább csak a felgyülemlett felhők miatt borult sötétbe minden, mert még igencsak délutánfelé járt az idő. Villamossal egykettőre ott voltam a ház előtt, ahol Sanyi bérelt egy szobát. Harmadik-negyedik csengetésemre, csak az a rosszkedvű Horváth néni bújt elő. Magyarázkodás, beszélgetés, udvariassági körök, a "hogytecciklennik"-kel. Aztán ismét kint az utcán találtam magam egykettőre. Annyit megengedett, mert bár ezerszer látott ugyan "de mégsem lehet a szoba bérlője nélkül benn tartózkodni", szóval megengedte, hogy a batyuimat letehessem a szobába, aztán mehetek dolgomra. Öt óra. Este tízig benn van szoliban a kedvesem, valami hülye irodaház portáján. Melót vállalt esténként szegény, hogy a tandíjat, könyveket, az albérletet tudja fizetni. Mindenes egy infopultnál. Kissé hervadtan sétálgattam a délutáni vihart követő néma csöndben a város sétáló utcáján. Tócsák ismeretlen emberek, hazasiető párok... Egyre inkább hiányzott a kedves.

Taxival vitettem ki magam végül is az irodaházig. Fogalmam se volt a költői nevű hely hollétéről. Benn a sétálóutcán kérdezősködtem, felőle, de csak egy néni tudta, hogy kifelé, a Pesti út felé van a kérdéses objektum, és csak a vállát vonogatta, hogy miképp jutok én el oda.

Kiszálltam a taxiból, és egy kivilágított bejárat elegáns anyagokból összerakott, krómosan futurisztikus képe bontakozódott ki előttem. Mintha egy taxinyi idő alatt, a messzi Anglia valamelyik exkluzív irodaháza elé repített volna az idő. Kicsit megilletődötten lépdeltem befelé, és csak reménykedni tudtam, hogy a kedvesem mosolyog majd bent, egy pult mögül és nem egy vadidegen pasas, akinek eléggé nehezen tudnám elmesélni, hogy péntek kora este, hatfelé mi a fenét keresek egy kihaltnak tűnő irodaház portájánál. Sokmindenre számítottam, de az ennyire elképedt kedvesem arca az felejthetetlen marad sokáig. Örült egy pillanatig ugyan, majd pedig rettenetesen félt valamitől. Kameráról beszélt, ami végigpásztázza időről-időre a terepet, meg, hogy nem fogadhat ismerősöket, barátokat itt a portán, mert kirúgják érte, meg hasonlókat hadart.

- Mi van? Hát nem érted? Utaztam egymillió kilométert? Te meg fosol egy idióta biztonsági kamerától, aminek felvételeit soha senki nem nézi meg, legfeljebb, ha valami gáz van akkor.

- Gyere, gyere, most be a pult mögé és valahogy ülj le, úgy hogy ne látszon ki a fejed.

- Hát te teljesen meghibbantál, hallod...

- Gyere dumálhatunk, meg minden, csak azon a kurva felvételen ne látszódjék, hogy valaki van a pult innenső oldalán., értsd meg. Tízkor lejár az időm és mehetünk haza.... nna.

Oké bementem, de semmi szék sehol, azon az egyen kívül, amelyen ő trónolt.

Húzd le a fejed gyorsan, hallod... a kamera

Akkor láttam, hogy a bejárat fölötti kis mozgó izétől rettegett oly annyira, ami lassan felénk kezdett pásztázni. Ritmikusan járt a kamera, a parkoló távoli pontja, meg a benti infopult között gépies zizegéssel. Na jó, leguggoltam az információs pult mögé, és hát onnét beszélgettem kedvesemmel. Nem biztos, hogy ez az a szituáció, amely Shakespeare Vilmost is megihletné, egy szerelmi dialógus megírására.

Tök idiótán éreztem magam, kedvesem meg szüntelenül pásztázta a messzeséget tekintetével, miközben velem dumált, persze azt is suttogva, bár azt mondja hangot nem vesz az az izé. Telefoncsörgés, unalmas információkérés valami cég felől tudakozódhatott valaki. Kedvesem meg ott áll, slicce velem majdnem egymagasságban. Simogatni kezdtem a micsodáját így nadrágon keresztül. Kezdetben dühből erősen, később már kedvem lett hozzá és szelídebben... Fojtott hangon, leszorított telefonkagylóval sziszegte, hogy ne marhuljak, és hagyjam abba. Ismét telefonált. Lassan lehúztam a slicc zipzárját. Hát az iménti ténykedésem nem volt eredménytelen, ahogy tapasztaltam.

Kezével próbált elhessegetni föntről, miközben szüntelenül telefonállt tovább...

Én közben már marokra fogtam őt. Tetszett, a helyzet valahogy. Néha megbicsaklott a hangja odafönn, én meg idelenn elkezdtem lassan húzni, meg visszahúzni a bőrt dákóján. Ott a szemem előtt virított, az aminek bennem való érzése, meg a puszta látása sokszor elég volt otthon egy kis masztizásra is. Most itt lüktet a kezem között. Begyorsítottam némiképp mozdulataimat. Hatás nem maradt el, hülyeségeket kezdett beszélni a telefonba, folyton javította magát. Láttam a duzzadó makkját, az ereket, a megcsillanó nedvességet, a bőrt mely rá és visszahúzódik.

Megkívántam és először a nyelvem hegyével kezdtem csak hozzá érni. Lassan köröztem nyelvvel a makk nyílása körül, kezemet tovább járattam ezalatt. Aztán egyszer, majd mégegyszer becsúsztattam számba és idővel ki-bejárattam. Kedvesem eltaszító keze lassan-lassan ritmusadó simogatássá vált a fejemen. Le, és fel mozgatta a fejemet és én élveztem, hogy ennyire ura lettem a helyzetnek, nagyon finoman és klasszul akartam csinálni, hogy érezze, mennyire szeretem. Felvettem a tenyere diktálta ritmust.

Közben letette a telefont, de az újra, meg újra megszólat, úgy hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal adott információt arról, hogy pénteken miért nem működik az autogumi cég, meg mit tudom én mi... Két telefon között közben én is magamra találtam. Nagyon beindultam, és ott guggoltomban, a szoknyámat feljebb tornászva elkezdtem simítani a nunusomat, eleinte a tangámon keresztül. A két telefon közt támadt időszakot felhasználva, mindkét kezemmel félretoltam gyorsan a bugyim, s végre szabadon lüktethetett az én kis csiklókám, igencsak lubickolva jóban. Közben visszatértem kedvesemhez, a kezemmel is. Kihúztam őt a számból, hosszú nyálcsíkot húzva, néztem és kezemmel lassan mozgattam a bőrt rajta. Közben a másik kezemmel az én kishercegemet kezdtem kényeztetni. Van egy speciális fogásom erre: kis ujjal az anyagot hátul tartom, miközben a mutatóujjammal hasznosan, a kishercegnek tudok körkörösen kedveskedni. Na ezt alkalmaztam én akkor és ott. Kezdtem lassan érezni lentről a bizsergést, és kezemmel egyre gyorsabban mozdulva követtem a saját izgalmi állapotomat. Kedvesem mozgott a farával, éreztem rajta, hogy oda van ő is.

Valósággal lubickoltam a nedveimben. Egyébként szokott lenni nedvesedési gondom, de hát ez most fel sem merült. Sikamlósan és könnyen járt az ujjam kishercegem körül, néha fel is tudtam ujjazni magam, de jobb nekem ha a klitoriszomon keresztül haladok előre. Lassan nem igazán tudtam kedvesemre figyelni. Elindult a tarkóm felől, és onnét lentről egy hullámzóan erősödő érzés. Elengedtem kedvesem farkát, és jó mélyen a számba véve őt, a másik kezemmel is átvettem a mozgásomat ott lenn. Egyik kezemmel felhúztam a bőrt a kisherceg fölött, a másikkal meg az érzékeny pontom fölött köröztettem, már ha azt lehet körözésnek nevezni. Ritkán, amikor nagyon nedves vagyok, akkor tudok nagyon gyors mozgásokba kezdeni a klitoriszom fölött. Mondjuk gyors hatás érhető el vele, de egyben nekem ez elég intenzív is, ilyenkor. Hát most ez történt. Számban kedvesem dákója, amit egyre mélyebben próbálok bevenni a számba, közben pedig elindult az élvezésem hullámzása. Kedvesemmel a számba búgtam, sziszegtem állítólag. Én magam azt éreztem, hogy nagyon-nagyon jó. Végén két ujjal is magamban voltam. Ilyenkor jó belülről is alátámasztani a tényeket. Kedvesem e közben egyszerűen mondat közben lecsapta a kagylót. Mikor magamhoz tértem, látom ám, hogy Ő felülről végignézte a kis élvezkedésemet, és azt hiszem eléggé felizgult tőle. Néhány fejmozdulat után éreztem, ahogy élvezésének első hulláma a szájpadlásomnak csapódik. Nyelvemen egész számban éreztem a savanyú sperma ízét. Régebben utáltam ezt, lassan már megbarátkoztam ezzel a szájba élvezési dologgal. Most meg kifejezetten vártam, mikor is jön végre. Egy hosszú auuu előzte meg, és a kedvesem jól ismert élvezési sóhajtozgatása zárta az eseményeket. Hamar elernyedt, közben ismét az a rohadt telefon szólalt meg. A fenébe kívántam, hogy mi a frászt akar valaki péntek este egy cég kapcsán tudni még... Mennyi idióta lakik ebben a városban...

- Gyere ki, jön a váltás, hallod, gyere már.... - sziszegte.

Ő is, én is rendeztük sorainkat pillanattok alatt. Egy mozdulattal odarúgta a székét:

- Ülj rá, oké?

Mint a villám ráültem, és a lehető legszendébb arccal vártam a váltást... (hogy mehessünk már innét a francba.)

Brrrr... Kedvesem rendkívül szolgálatkészen, megint minden francos árut felsorolt, hogy mit forgalmaz a micsoda kft. , a telefonban. Nyílt az ajtó és egy másik nyakkendős figura, úgy egy negyvenkörüli pasas képében megérkezett a váltás maga. Köszöntem neki, meg hebegni kezdtem, hogy csak messziről, váratlanul érve érkeztem, és hogy ezért vagyok csak itt... meg ilyesmi.

Közben barátom is bekapcsolódott az eseményekbe, de kiderült, hogy a kolléga nem emlékezett rá jól, hogy most kilencet, vagy tizet beszéltek meg, ezért jött korábban, és még ő kért elnézést. Mondta, hogy hétvégén 9-re jön az esti műszak, és most nem tudta, hogy péntek minek számít... Telefonált ugyan, de az végig foglalt volt, így inkább bejött, de ha már bejött nyugodtan pályázzunk el előbb, meg hogy még elmehetünk valahová szórakozni is...

Sanyi kocsijába némán ültünk be, egymásra nézni se nagyon mertünk. Aztán lassan óvatosan érdeklődni kezdtem az este további folyása felől, hogy az Egyetemi Klubba nézünk le, vagy kimegyünk a Halászba vacsorázni, vagy mi a terv, így hirtelen.

- Te azért, jó hogy nem előbb jött a srác, egy pár perccel, miii? - és hirtelen irtózatosan elkezdtünk mindketten röhögni...

U.I. Hazáig tengernyi ötletünk volt, a buli egy dizsi és egy vacsoraparti háromszögében, de mire hazaértünk minden másképp alakult. Egymásnak estünk, és bár gyötört az éhség, egész éjszaka örültünk egymásnak... de ez talán egy másik történet.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

megbasztak egy házibulin a jácinték

Sziasztok,Niki néni vagyok,és el szeretnék egy sex történetet mesélni. A barátomnak volt a szülinapja,és berugtak,hogy elaludt. Hoztak a fiúk füvet és olyankor baszok mindenkivel ha beszívok,még van, hogy kutyákkal is kefélek,meg nőkre is gerjedek. Beszívtunk keményen,és megszopt....

A beöntés

Beöntés
Nehezen telt el a hét, de nem akartam előbb telefonálni, nehogy türelmetlennek tűnjek. Valahogy szerettem volna minél előbb túllenni ezen a dolgon. Egy gyenge pillanatomban majdnem visszavonulót fújtam, de azért kitartottam. Nem tudtam elképzelni, vajon mi vár rám. Mi ....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


BUÉK 2016 xxx

Szexi pina

családi amatőr szexkép

Xxx monique covet

punci ékszer.

Pinanyalás mesterfokon

Segítség, a feleségem meztelen

Néger gangbang

Punciba spriccelés

18 éves tini a castingon