Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |krisztian Igen jo vagy[cicike.] |Nyalószolga Isteni pina!Nyalnám[Pina közelről, picsa közeli] |Tibi Van hová pakolni.[Jó picsa kitárulkozik] |kari gyönyörü szép pinád van igy szép ahogy vagy [Szőrös pina parádé] |márk Szia Én is Csinálnám veled ha meg engednéd [cosa porsi cosi grasse] |Gyula Gyönyörűség[Cigány punci, roma csaj] |Roli Nagyon szexi[Szex gumival] |Irigykedő Jó nagy ribanc tényleg,négert szopni....én is szívesen a szájába élveznék!!!Igazából már a neve emlitésétől kőmerev a faszom!Az külön izgat,hogy nêgert szop,jó nagy dákót,én meg sajnos csak recskázhatok Annácskára...hát i[Kelemen Anna szájba élvezve 2 négerrel] |Edem Nagyon csinos a holgy!! [Érettsuna] |Dark Megszeretnélek baszni, minden lukadat...a popsidat kakisan. Cserébe azt csinálsz celem amit akarsz[A hatvan hetes út mellet.] |A feleségemnek faszból sosem elég

Beküldő:feleség szex

Leteszem a kávéját az éjjeliszekrényre de lépteim közben kibomlik gyengén megkötött köntösöm , farkam azonnal kiszabadul belőle. Ledobom a földre majd föllépek az ágyra, Anna feje fölé térdelek. Egyre lejjebb engedem testem pont addig amíg eléri zacskóm ajkait. Anna lihegése forró levegővel árasztja el, kinyújtja nyelvét és érzem amint hozzám ér vele de most magára koncentrál. Remeg az ágy mozgásától, hagyom hadd játsszon magával.

Lelépek az ágyról, a falnak dőlök szemben az ággyal. Férfiasságom a kezemben és lágyan érintem meg, simogatom magam, Anna játékának látványában merülök el. Egyre gyorsabban kapokodja a levegőt, hirtelen szobát betöltően felnyög, kezeit combjai közé zárva emeli meg csípőjét és megrándulva dobja csípőjét a magasba amint eluralkodik testén a kéjes csúcspont.

Lihegve nyitja ki a szemét. Gyere - suttogja felém amint megfordul és térdeivel az ágy szélére térdel. Leejti vállát, elém tárul mindig finomra epilált puncija, popsija. Nedvesség csillog szeméremajjain. Letérdelek, két kezemmel széthúzom fenekét, hogy jobban hozzáférjek, kinyújtom nyelvem és mélyen belé fúrom. Érzem mindig isteni ízét, mindig tiszta és jóízű nedvességét. Mohón falom szemérmét, bejáratától csiklójáig és vissza.

Gyere belém - követeli. Mindjárt - válaszolom majd vadul nyelem kéjének nedvét tovább. Kinyitom szeme, pont elém tárul popsija szép rózsája. Nyelvemmel felé igyekszem, először épp végighúzom rajta majd finoman simogatni kezdem.

Cicaaa, most neeee - nyögi de nem hagyom abba, igyekszem a lehető legizgatóbb lenni ott is számára. Gyere már belém - követeli hangosan. Nincs mit tenni ez most nem fog bejönni gondolom magamban. Fölállok, farkam épp egy vonalban van fenekével. kezemmmel segítem szeméremajkai közé makkomat. Amint hüvelye elé érek mohón tolja felém fenekét, akarja, követeli. Makkom belécsúszik, két kezem csipőjén, magamra húzom őt.

Ez az - nyög fel. Érzem forró hüvelye izmainak szorítását amint végigérek benne, lassan kezdek mozogni ki és be. Egyre gyorsabban teszem, elkap a hév, nagy feneke reng előttem, élvezem a kontrasztot látni, vékony csípője és popsija között. Anna ismét elveszik a kéj birodalmában, vállai és feje az ágyon, kezével a lepedőt markolja, minden egyes lökésemre egyre hangosabban és hangosabban nyög föl.

Popsijára csapok élesen tenyeremmel, majd finoman végigsimítok rajta. Élvezettel váltogatom az érintéseket, finoman összerándulnak izmai, hangjában hallom megtalálta a kéj világát. Érdekes mert ő az a nő aki mint mindig, itt is őszinte. Sosem színlel orgazmust, még a kedvemért sem, világosan tudatja azt ami jó neki és én igyekszem megadni azt. Egy hullámhosszon vagyunk.

Kapkodja a levegőt, néha mélyről magasba szárnyal élvezetének hangja, csattan szemérmem fenekén amint farkam szinte a méhébe fúródik, a kis szobánk falai verik vissza reggeli kéjünk hangjait.

Egyre gyorsabban mozgok benne, érzem jönni fog az orgazmusom pedig pár pillanatig azt hittem, hogy még tovább tudom tartani magam. Magamhoz húzom és hangosan felnyögök, lüktetem belé fehér nedvem, szorosan magamon tartva őt. Basszus még nem ment el - konstatálom magamban - de ebben a pillanatban ahogy lüktetve lövellek szinte közvetlenül méhébe Anna is megremeg és eléri őt is a kéj. Betölti a kis hálószobánkat kéjünk hangja. Szorosan és mélyen egymásba maradva csendesedünk el. Anna teste ellazul, érzem ahogy szűnik a feszültség farkamban, egyre nő neki a tér.

A szexpapíros doboz felé nyúl, így hívjuk a dobozból adagolható papírzsebkendőt és pár darabot vesz ki, puncjához szorítja ahogy farkam kicsúszik belől. Megfrodul és hátára fekszik. Édes kielégülten rámmosolyog: na akkor kávézzunk.

Mellé ülök, tüzet adok neki, csak nézem ahogy kifújja a füstöt, néha belekortyolova a kávéba. Beszélgetünk. Megpuszilom és elveszem az üres poharat, a hamutartót majd kimegyek azokkal a konyhába. A telefonomra pillantok, egy sms érkezett. Gyorsan rákattintok. Egy ismeretlen számról jött.

"heute zu mittag ein kaffe? lg erika" - ma délben egy kávé? üdv erika Megdobban az izgalomtól a szívem, azonnal válaszolok neki. Ott leszek. Elindulok a fürdőbe.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

kanapém.   Kitárt picsa   Csöcsmilf   kép   
Nyali-fali   jó a kilátás.   öreglány teniszütő   gecis szöszi.   
Szex a gellérthegyen   Maya Gold gecis arc   Érett nő nagy melle   Mit érezhet az apja ha ezt látja?   
Baszni való tiniszuka   Niki Belucci leszbi pornó   Csöcsös nudizás   Cicciolina szexkép