Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Dan koubil Izgató az asszony az biztos[Nagy segg] |xnxx fasz ki van, itthon a nudistán csak lógó csöcsű öregasszonyok vannak[Nudista Strand xxx] |xnxx uh ezek a régi szőrös pinájú nők[Magyar vintage pornós] |grey tuxmak Anyád a gyökér gyere üssünk egyet te kutya:) [Maya Gold pucsít] |Hulk Ja ,mindegy! Legközelebb meg egy faszra azt írja,hogy pina, ti meg el lesztek alélva tőle ,hogy milyen csudi-punci! LOL te gyökér[Maya Gold pucsít] |grey tuxmak nem mindegy te faszfej? [Maya Gold pucsít] |Miki Szejel tehetné a lábait! jókat élvezek kiverem rá.[Szőrös suna] |Hulk Enyhe fogalom zavarban vagy haver.Maya Gold ül, nem pucsít,te nyomorék. [Maya Gold pucsít] |Csaba Szuper csaj![perverz gecinyelő] |Robi Basználak[Baszós kurvák] |A feleségemnek faszból sosem elég

Beküldő:feleség szex

Leteszem a kávéját az éjjeliszekrényre de lépteim közben kibomlik gyengén megkötött köntösöm , farkam azonnal kiszabadul belőle. Ledobom a földre majd föllépek az ágyra, Anna feje fölé térdelek. Egyre lejjebb engedem testem pont addig amíg eléri zacskóm ajkait. Anna lihegése forró levegővel árasztja el, kinyújtja nyelvét és érzem amint hozzám ér vele de most magára koncentrál. Remeg az ágy mozgásától, hagyom hadd játsszon magával.

Lelépek az ágyról, a falnak dőlök szemben az ággyal. Férfiasságom a kezemben és lágyan érintem meg, simogatom magam, Anna játékának látványában merülök el. Egyre gyorsabban kapokodja a levegőt, hirtelen szobát betöltően felnyög, kezeit combjai közé zárva emeli meg csípőjét és megrándulva dobja csípőjét a magasba amint eluralkodik testén a kéjes csúcspont.

Lihegve nyitja ki a szemét. Gyere - suttogja felém amint megfordul és térdeivel az ágy szélére térdel. Leejti vállát, elém tárul mindig finomra epilált puncija, popsija. Nedvesség csillog szeméremajjain. Letérdelek, két kezemmel széthúzom fenekét, hogy jobban hozzáférjek, kinyújtom nyelvem és mélyen belé fúrom. Érzem mindig isteni ízét, mindig tiszta és jóízű nedvességét. Mohón falom szemérmét, bejáratától csiklójáig és vissza.

Gyere belém - követeli. Mindjárt - válaszolom majd vadul nyelem kéjének nedvét tovább. Kinyitom szeme, pont elém tárul popsija szép rózsája. Nyelvemmel felé igyekszem, először épp végighúzom rajta majd finoman simogatni kezdem.

Cicaaa, most neeee - nyögi de nem hagyom abba, igyekszem a lehető legizgatóbb lenni ott is számára. Gyere már belém - követeli hangosan. Nincs mit tenni ez most nem fog bejönni gondolom magamban. Fölállok, farkam épp egy vonalban van fenekével. kezemmmel segítem szeméremajkai közé makkomat. Amint hüvelye elé érek mohón tolja felém fenekét, akarja, követeli. Makkom belécsúszik, két kezem csipőjén, magamra húzom őt.

Ez az - nyög fel. Érzem forró hüvelye izmainak szorítását amint végigérek benne, lassan kezdek mozogni ki és be. Egyre gyorsabban teszem, elkap a hév, nagy feneke reng előttem, élvezem a kontrasztot látni, vékony csípője és popsija között. Anna ismét elveszik a kéj birodalmában, vállai és feje az ágyon, kezével a lepedőt markolja, minden egyes lökésemre egyre hangosabban és hangosabban nyög föl.

Popsijára csapok élesen tenyeremmel, majd finoman végigsimítok rajta. Élvezettel váltogatom az érintéseket, finoman összerándulnak izmai, hangjában hallom megtalálta a kéj világát. Érdekes mert ő az a nő aki mint mindig, itt is őszinte. Sosem színlel orgazmust, még a kedvemért sem, világosan tudatja azt ami jó neki és én igyekszem megadni azt. Egy hullámhosszon vagyunk.

Kapkodja a levegőt, néha mélyről magasba szárnyal élvezetének hangja, csattan szemérmem fenekén amint farkam szinte a méhébe fúródik, a kis szobánk falai verik vissza reggeli kéjünk hangjait.

Egyre gyorsabban mozgok benne, érzem jönni fog az orgazmusom pedig pár pillanatig azt hittem, hogy még tovább tudom tartani magam. Magamhoz húzom és hangosan felnyögök, lüktetem belé fehér nedvem, szorosan magamon tartva őt. Basszus még nem ment el - konstatálom magamban - de ebben a pillanatban ahogy lüktetve lövellek szinte közvetlenül méhébe Anna is megremeg és eléri őt is a kéj. Betölti a kis hálószobánkat kéjünk hangja. Szorosan és mélyen egymásba maradva csendesedünk el. Anna teste ellazul, érzem ahogy szűnik a feszültség farkamban, egyre nő neki a tér.

A szexpapíros doboz felé nyúl, így hívjuk a dobozból adagolható papírzsebkendőt és pár darabot vesz ki, puncjához szorítja ahogy farkam kicsúszik belől. Megfrodul és hátára fekszik. Édes kielégülten rámmosolyog: na akkor kávézzunk.

Mellé ülök, tüzet adok neki, csak nézem ahogy kifújja a füstöt, néha belekortyolova a kávéba. Beszélgetünk. Megpuszilom és elveszem az üres poharat, a hamutartót majd kimegyek azokkal a konyhába. A telefonomra pillantok, egy sms érkezett. Gyorsan rákattintok. Egy ismeretlen számról jött.

"heute zu mittag ein kaffe? lg erika" - ma délben egy kávé? üdv erika Megdobban az izgalomtól a szívem, azonnal válaszolok neki. Ott leszek. Elindulok a fürdőbe.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


szőrös nők

Dadgadt cigány bassza a nőt

Roma csaj meztelen

geci a szájba.

szopja a faszt.

Japán wc szex

Dögös anyuka és fiatal srác a füdrõben

Fekete nõ

Pina és szex

Lillith Lust nagy picsája