Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Perzsa Basznam [Nádai Anikó pornó képei] |istvan tetszik[Magyar mature pina] |lajos 471szertem a szörös pinát[Meztelen nő szőrős pinája] | szívesen meg simogatnám.[tárt punci.] |Peti Igen[családi amatőr szexkép] |satya oké[Kitárlukozó pina] |Laci Belle vernem en is rendesen a farkam[Meztelen romapina] |Zoli Gyönyörű vagy! De szívesen nyalnám és dugnám azt a gyönyörű puncidat! Rendkívűl gyönyörű és szexi lány vagy! Szerelmes lettem beléd! Imádlak![Meztelen romapina] |rostás imre király[Gáspár Bea pornó kép (fake)] |Sziszko Gyönyörű vagy[borotvált pina] |A megalázós szex

Beküldő:sztori

Siettem, hogy le ne késsem a megbeszélt találkozót. A lakótelepek számomra mind egyformák, ráadásul a szám is hiányzott. Beléptem a lépcsőházba, de már sejtettem, hogy eltévedtem. Kopogtattam az első lakás ajtaján, hogy útbaigazítást kérjek, de senki sem válaszolt. Benyitottam, és beköszöntem. Kellemes zene szólt szobából, de senki sem reagált a szólongatásomra. Odaléptem a szobaajtóhoz, de azonnal be is húzódtam mögé, és onnan kukucskáltam ki. Tudtam, hogy nem a megbeszélt helyre jöttem, de a látványtól nem tudtam szabadulni.
A szobában két lány volt, akik nem vettek észre. Az egyik fekete hosszú hajú, formás gömbölyű melle, hosszú combja, karcsú alakja igazi szépséget mutatott. Ruházata vadító volt. Piros latexruha feszült az egész testén nyaktól bokáig, csak egy helyen a nemi szervénél volt egy vágás rajta. Ruhája testének minden vonulatát kihangsúlyozta. Fekete tűsarkú lakkcsizmája még jobban megnyújtott az alakját.

A másik lány gyönyörű szőke szépség, fekete lakk miniruhát viselt, necc combfixel és tűsarkú körömcipővel. A piros ruhás két tenyerével a falnak támaszkodott, háttal a szőkének, aki egy fekete lakk fűzőt vett fel a mellettük található asztalról, amit feladta a piros ruhásra. Lassan elkezdte fűzni a ruhát, majd mindig rántott egyet a bőrszíjakon. A piros ruhás minden egyes rántásra felszisszent, de nem tiltakozott. Mikor a szőke végzett a befűzéssel és egy szép masni kötött a végére a piros ruhás szembe fordult vele. Az egyébként karcsú derekát szorosabbra kötötte, és a feszes melleit még jobban megemelte a lakk fűző. Gyönyörű látvány volt.
Rejtekhelyemről figyelve éreztem, hogy a farmerom egyre szűkebb lesz. A szőke lány ezután a különböző bondage segédeszközökkel telerakott asztalról egy ballgag-et vett fel és a labdát a piros ruhás szájába tette, majd a fején hátul és az álla alatt is összeszíjazta. Ezután egy fekete bőrből készült zsákot vett elő és rászólt a fekete hajú lányra, hogy rakja hátra a kezeit, aki engedelmeskedett. A szőke felhúzta a fekete lány kezeire a bőrzsákot, majd a vállainál bőrszíjakkal rögzítette. Ezután ezt is elkezdte összefűzni, egyre szorosabban húzta össze az alkarokat, egészen addig, amíg a lány könyökei össze nem értek. Ezzel válla kicsit hátra feszültek, és tenyerével sem tudott már fogni.

A szőke lány ezután egy köteg bőrszíjat vett elő. Az egyik végén egy nyakörv volt, amit rácsatolt a piros ruhásra, majd az ehhez rögzített leomló bőrszíj kötegből elkezdett kirajzolódni egy polipszerű eszköz, amely egy fő szállal végigfutott a lány nyakától a nemi szervéig, a mellékszálak, pedig mind a polip karjai elkezdték szőke lány aktív közreműködésének köszönhetően körbe szorítani. A szőke szorosan összecsatolta őket egészen a vállaktól le a csípőig, majd a függőleges szálat, ami kicsit vékonyabb volt mint a többi áthúzta a lány két lába között és egy karabinerrel rögzítette a karrögzítő zsák alsó részén található fémkarikához. Amikor a szőke megfeszítette ezt, a piros ruhás felnyögött. A bőrszíj becsúszott a szeméremajkai közé és elkezdte ingerelni. Ezután a lakkruhás lefektette a fekete hajút a földre és 5 db szíjjal még összekötötte a lábait a comboktól a térden át egészen a bokáig, majd felhúzta a lábát és egy kis lánccal rögzítette ahhoz a fémkarikához, ahová a bőrszíj végét is erősítette. A piros latexruhás lány hason feküdt, teljesen gúzsba kötve. Mozdulni szinte alig tudott, mégis elkezdett ide-oda forgolódni és amennyire tudta, felemelte a csípőjét. Ebben a pillanatban a lába között futó bőrszíj elkezdte ingerelni a csiklóját. A lány egy pillanatra megállt felnyögött, fejét kicsit hátra feszítette és szemeit becsukta. Lehetett látni, hogy örömet okoz neki a dolog. Lassan visszaengedte a csípőjét, majd megint felemelte.
Az előre, hátra mozgó bőrszíj újból ingerelni kezdte. Ezt a mozdulatsort folytatta, közben néha az oldalára fordult majd vissza hasra. Láthatóan élvezte a dolgot, folyamatosan nyögött. Közben a fekete lakkruhás felállt, enyhén szétterpesztette a lábait és csípőre tette a kezét. Így nézte, arcán elégedett mosollyal a földön vonagló lányt. Én az ajtó mögött már nem bírtam magammal és előléptem. Gyorsan odamentem a szőke mögé és egyik kezemmel befogtam a száját, a másikkal átkaroltam, úgy hogy a karjait a testéhez szorítottam. Megijedt, próbált rúgkapálni, de tudtam, hogy erősebb vagyok nála és nem tud szabadulni. A szoba közepén található székhez vonszoltam és leültettem. Combommal a hátracsavart kezeit szék háttámlájához szorítottam. Az egyik kezem továbbra is a száján maradt, míg a másikkal a mellettünk az asztalon látható eszközök között kezdtem el válogatni. A szőke lakkruhás lány odanézett és rájött, hogy most ő lesz összekötözve. Még jobban akart szabadulni, de szorosan fogtam. Ereje egyre jobban fogyott, majd megadta magát, nem küzdött tovább, beletörődött a sorsába. Ekkor én is lazítottam a szorításomon és az asztalról felemeltem egy ballgag-et.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Szopik   Csöcsös nudizás   Cigány Pina   Pinaparádé   
Bögyös maca tejcsárda   Kelemen Anna négerekkel análozik   jó barátn?k.   szép picsa   
emos punci.   Magyar pornósztár : Nikky Thorne   Szopás pornó kép   bugyis pina   
Cigány asszony a wc ben   nejem csöcsei feleségem pinája   Aletta Ocean magyar pornós   Ciciket villant