Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Miki Szejel tehetné a lábait! jókat élvezek kiverem rá.[Szőrös suna] |Hulk Enyhe fogalom zavarban vagy haver.Maya Gold ül, nem pucsít,te nyomorék. [Maya Gold pucsít] |Csaba Szuper csaj![perverz gecinyelő] |Robi Basználak[Baszós kurvák] |Miki Minden nap kiverem rá a vásznat![Szőrös suna] |Ferenc NAGYON GYÖNYÖRŰ [Magyar házaspár xxx] |ExoVáró Azok a ronda műmellek[Dögös szöszi meztelen] |Donkopil Jan akkor nyalj sündisznót[Szexi fotó] |Dorombor Jó faszt kapott be. Azt én is leszopnám! ????[Voksán virág pornó képe] |kiss árpád Ismerkedel[szopos szájú lányka.] |A feleségem fotózása - 3.rész

Beküldő:lakjo

Mér hét éves házasok voltunk amikor az egyik hétvégére elvitték a két gyereket az apósomék magukhoz.Alig értünk haza amikor az egyik medikus szomszéd csengetett és bejött bemutatni az egyik barátját,mert már gondolta másokkal is megismerteti hát ha akarnak fényképet készíteni magukról.
Már megittunk vagy két üveg sört amikor a férfi mondta,hogy szeretné meglátogatni a WC-t és a barátnője mondta én majd megmutatom és rám kacsintott.

Alig mentek ki az ajtón a feleségem odaszólt hallod ezzel a férfivel igazán szívesen dugnék egyet ha megengednéd.A feleségem egy végiggombolós otthonkába volt és az alsó két gombja nem is volt begombolva így többet mutatott magából mintha szoknya lett volna rajta.Mondtam neki álljál fel és emeld fel az otthonkádat a derekad fölé miért mit akarsz. erre szó nélkül lehúztam a bugyiját és amikor leengedte az otthonkát a legalsó gomb utánit is kigomboltam. Ezt nem értem mondta. Azt akarom,hogy lássa a nagy szőrös puncidat.

Te nem vagy normális. miért én te akarsz vele dugni nem én.Mutassál neki némi előleget.Közben visszajöttek és én felszolgáltam megint sört és kekszet is , de úgy tettem le,hogy ha a feleségem venni akar nyújtózkodnia kelljen és akkor szétnyílik az otthonkája és meglátszik a puncija.Mondtam a medikus csajnak írjál fel nekem egy receptet,jó de kint hagytam a táskámat mire kimentünk a konyhába és megírta nekem amit kértem. Visszamentünk a szobába és megláttam,hogy közben történt itt valami,mert a feleségem otthonkájának az alsó gombja ki van gombolva és így totál kilátszik a combja töve és a szőrös puncija is.

Mondtam a srácnak adjon egy kártyát és megbeszélem e
feleségemmel és felhívjuk mikor mennénk ki, de jó lenne ha utána valamikor majd eljönnek és ha itt lesznek a gyerekek akkor is csinálna képeket róluk és rólunk is.Megkérdeztem van e segédje . mire közölte két srác, de lehet hogy valamelyik feleség is ott lesz. Délelőtt megyünk ki és bár úgy is a műterembe csináljuk a képeket gondolom.

Amikorra megbeszéltük a kimenetelt a feleségem már kora reggel megfürdött leborotválta a pinájáról a szőrt és megkért kenjem be a seggét kenőcsel,hogy a seggéről is eltűnjön a szőrzet. Persze közben jól megbasztam a feleségem seggét és a pináját is.Mondta most már megint fürödhet,mert ki akarta áztatni a pinájából és a seggéből a gecimet.

Persze úgy öltözött fel,hogy francia bugyi ami teljesen átlátszó és hozzávaló mellemelő szép aránylag nem teljesen átlátszó blúz,mini szoknya harisnya és harisnyakötő és csizma meg magassarkú cipő is. Majd kimentünk és szívélyesen fogadtak bennünket. Levettük a kabátot és elmondtam,hogy a feleségemet lassan levetkőztetem és közben csinálni kéne mindig szólok egy képet róla majd később amikor már nem sok ruha lesz rajta különböző pozíciókba készülne róla kép és néha én is benne lennék a képbe, de te is mondtam a fotósnak.

Majd ha benn vagy szeretnék olyan felvételt rólatok ahogy kihámozod a feleségemet a ruhájából és majd megkeféled,mert szeretne veled henteregni is. Főképpen ezért ment bele csak a fotózásba. Ha aztán a segédeiddel is akar dugni hát keféljétek egyszerre mind a hárman is és majd én csinálok képeket rólatok ahogy itatjátok a feleségemet a spermáitokkal. A fotósok nagyot néztek és persze rögtön beleegyeztek ami a feleségemnek nagyon is tetszett.

Mire estére hazajöttünk úgy meg lett baszva mint talán még sose.Mondtam nekik minden fényképből szeretnék hat hat darabot és persze nektek is kell biztosan belőle, de a fotófilmet azokat én teszem el. estére amikor hazamegyünk el akarom vinni a filmeket. Azt hogy gumit használtok e vagy sem azt a feleségem dönti el.bár nem szívesen kefél gumival. Míg készültek a képek addig sokszor kefélt a fotóssal és a segédeivel is. Úgy mászkált meztelenül mindenki előtt és én nagyon is élveztem ezt.

Mikor hazafelé mentünk volt egy stoppos srác aki annyira szimpatikus volt az asszonynak,hogy hátraült hozzá és amíg beértünk a farkán lovagolt és harapdáltatta a melleit. Másnaptól kezdve közel egy évig rendszeresen kefélt a négy fotóssal és többször volt kaparáson is.Én persze a nagybátyámnak is megmutattam a fényképeket és mondtam neki amelyik tetszik neki tegye el és lassan sikerült odacsábítani a lakásunkba és oda járt fürödni,miközben a feleségemet sokszor néha még a barátaival is megkefélték.

Lassan egyre többen jártak hozzá és baszták mint egy kurvát, de nem is lehetett csodálni,hiszen ha elment nyaralni a gyerekekkel és a nagybácsi is mindig velük volt az nyaralás nagy részébe majdnem minden éjjel vele aludt egy ágyban egy szál semmibe.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


csak pozitivan.

kukker punci.

Magyar cicik

nyali fali.

cigány baszás

Masztizás

Sheena Shaw fekete fasszal.

Punciba spriccelés

Németek a délegyházi nudista strandon

Kicsit perverz