Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Meg lehete pakolni ha nagyobb csöcse lenne[Melinda SSBBW porn] |Tibor Ilyen lányokat keresek [Melinda SSBBW porn] |György Gyönyörű pinadvan szívesen meg kostolnam a csicseidet együtt[Pina] |Biro zoltan Megdugnálak[dagadt lány] |György Leszophatom a csicseidet meg szét szeretnélek kurni minden pozba[eszter magyar celeb] |György Gyönyörű melleid van szívesen szopnam nyalogatnam a bimboidat kényeztetnek a pinad ha szűz még akkor kinyalnyam te meg szopnak az enyemet nyalogatnam kurnalak[ápolónő picsa mellei] |György Sopjamki a csicseidet szét kurnalak mindenféle pózban fürdés közben is kétkezes nyulitanam a pinad elelveztetnekek ha veled tennem azt onnan többet nem venném ki benned hagy nam akár ezer gyereket csinálnék a pinába csak mel[Formás csöcsök] |Győrgy Szívesen kinek így nővel szopatnam nyalnam a nemiszervem én az övét mellei szopnam bimboit nyalnam két kézzel nyúlnak fel a pinája a kitagutanam rendesen kinyalnyam apinajat elelveztetnekek Orbán szájba csocsbe pinába kurn[BDSM fasszopók] |76 Hahó hová menjek, hogy lássalak[Érettsuna] |76 Találkozzunk kérlek[Érettsuna] |Erika a csalfa feleség

Beküldő:nejek

A nevem Balázs. Egyetemistaként ismerkedtem meg barátnőmmel, Erikával. Találkozásunk pillanatában tudtam, hogy kell nekem. Szemrevaló lány volt 170 cm magas karcsú derékkal, gömbölyű keblekkel, kézbe való feszes popsival. Csinos arca és hosszú szénfekete haja volt, őzikeszemében pedig mindig csillogott valami pajkosság.

A kapcsolatunk kezdetben nem volt nehézségektől mentes. A legfőbb probléma az volt, hogy megismerkedésünkkor volt pasija, sajnos nem is futó kapcsolatról volt szó. A srác idősebb volt és utolsó évesként már komolyan gondolkodott a lánykérésben is. Erikát erősen befolyásolták a szülei, akik biztos jövőt láttak a fiúban és szerették volna ha egybe kelnek. Köztünk azonban már az első perctől megvolt az a kapcsolat, ami közte és a fiúja közt sosem. Többször panaszkodott, hogy nem tudja, mitévő legyen. Kedvelte a fiút, de nem szerette, megbántani nem akarta és otthon sem akart csalódást okozni. Egyre közelebb kerültünk és elcsattant már néhány csók is. Ezzel párhuzamosan nem változott semmi a kapcsolatában, egy városban laktak, egy városban tanultak mégis csak telefonon beszéltek. A srác az egyetem mellett elvállalt kisebb nagyobb munkákat és teljesen elhanyagolta Erikát. Ennek a folyamatnak csak egy vége lehetett?.
Miután majd egy évig kerülgettük egymást összejöttünk. Kezdeti lelkesedésem azonban pár hónap után kezdett visszaesni. Mielőtt szakított pasijával Erika szexuálisan túlfűtött volt, többször én elégítettem egy kis pettinggel, ezt akkoriban nem viszonozta, mert általában nagyon szégyellte, hogy megcsalja a barátját. Én megértő voltam, a szerelem elvette az eszem és tűrtem az egyoldalúságot. A szemem előtt az lebegett, hogy amikor összejövünk, biztosan visszakapom majd a sok ?kedvességet?, erre joggal is számíthattam hisz Erika mindig kacér volt velem, sikamlós sokszor perverz beszélgetéseink alapján nagyétvágyú, de elhanyagolt lánynak tűnt. A látszat azonban csalókának bizonyult. Kiderült, hogy nagyon kényes a környezetre, ami egy több száz fős kollégiumban szinte megoldhatatlan problémának bizonyult. Bar kapcsolati szinten tökéletesen passzoltunk a szexuális életünk siralmas volt. Volt, hogy egy hónapig nem érhettem hozzá, mindig más okok miatt. Hivatkozott a környezetre, arra hogy túl nagy neki a farkam és ezért nem lehetünk gyakran együtt stb? Persze rajtam is meglátszott a csalódottság, ami egy idő után veszekedésekhez vezetett. A legrosszabb az volt az egészben, hogy amikor alkalmunk volt együtt lenni mindig hihetetlenül élvezte. Mindig is figyelmes szeretőnek tartottam magam, szerettem őt kényeztetni és sosem hagytam, hogy eluralkodjon rajtam a gyönyör, amíg ő nem jutott a csúcsra. Ő már nem volt ennyire odaadó. Azonnal közölte, hogy a popsijáról ne is álmodjak, szájjal mindig csak nagy unszolásra kényeztetett, akkor is kapkodva türelmetlenül, és ha ő elment utána már nem érdekelte, hogy velem mi van, csak minél előbb békén hagyjam. Persze próbáltam megoldani a dolgot szép szóval veszekedve, mindenhogy de semmi sem használt. Végig azt reméltem, hogy majd jobb lesz, összekopunk, de nem így lett.
Mesterszakosként a fővárosba kerültünk ahol végre évek munkájának gyümölcseként és némi otthoni segítséggel megvettem életem első lakását. Az új környezetben reméltem minden más lesz, nem kell többtucat emberrel osztozni a zuhanyzókon, nem zavar senki. Kezdetben javult is kissé a dolog, de lényegében minden a régiben maradt. A mesterszak keménynek bizonyult és keveset találkoztunk. Hűséges típus voltam, ő pedig rendkívül féltékeny. Így egyre többet nyúltam vissza a kamaszkori megoldásokhoz. Internetes barangolásaim alatt rengeteg oldalt felkerestem, hogy levezessem a felgyülemlett szexuális energiáimat. Egyik ilyen alkalommal találtam egy szexpartner kereső oldalra. A lányok nyíltan hirdették mit vállalnak, áraikat privátban küldték, és rengeteg képet tettek fel magukról, többségük arc nélkül. Élvezette nézegetem a képeket, mígnem megakadt szemem az egyiken. Karcsú jó alkatú lány volt, fekete hajjal. Az arca ki volt takarva, de méretei alapján 170 cm magas volt 58 kg és CC mellekkel büszkélkedhetett. Külön felfigyeltem, rá mert a mi kerületünkben hirdette magát. A képeit végignézve teljesen lemerevedtem. A képek műtermiek voltak és arca kivolt takarva de a retusálás alól lehet hogy éppen szándékosan kimarad két kicsi csillag alakú anyajegy a jobb popsiján. Pont olyanok, mint amik Erikának is voltak ugyanott. A képeken számtalan pózban, mindenféle szexi fehérneműben szerepelt. Volt olyan kép ahol két faszt is fogott, de akadt olyan is ahol egész testét sperma borította. A hirdetés szerint majdnem mindent bevállalt és több pasit is fogadott egyszerre. A képek alatt a következő volt olvasható:
?Szia! Örülök, hogy rám találtál:)
Várlak egy kellemes időtöltésre, hogy minél szebb napod legyen, amiért én mindent megteszek érted, kívánj bármit! Várlak vadiúj? kerületi lakásomban?
A fogadási ideje bonyolult volt a többi lányéhoz képest mindig akkor, amikor egésznap bent voltam az egyetemen. Hihetetlenül ideges lettem. Kitéptem a helyéről a klaviatúrát és szétvertem a galéria lépcsőjén. A hirdetés alatt elégedett kuncsaftok szaftos élménybeszámolóit olvashattam arról, hogy milyen profin bűvöli a dákókat és hogy a seggével akkor is megtudja fejni a partnerét ha meg sem mordul a rúdon. Az első gondolatom az volt, hogy végzek vele. Aznap sokáig volt így nem volt tanúja a jelentenek és estére egy új terv körvonalazódott bennem. Mikor megjött szélesen mosolyogva üdvözöltem és mintha mi sem történt volna csevegtem vele. Este elutasított a közeledésemet, mert ?fáradt? volt.
Másnap az egyik vicces kiegészítőket árusító boltban vettem egy hangátalakítós gégemikrofont és felhívtam hirdetésben szereplő számot. Erika hangja szolt csábosan a telefonba. Elsőre nem tudtam megszólalni, de aztán mély levegőt vettem és a tervnél maradva kérdezősködni kezdtem. Meg kell hagyni, ha kurva is volt legalább nem adta magát olcsón. Megállapodtunk, hogy két nap múlva fogad két teljes órára. Egy elég borsos összegért belement, hogy eleve bekötött szemmel fogadjon, amit azért kértem, mert ismert személy vagyok és nem szeretném ha rossz hírem kelne.
A következő két napban csak ananászlevet ittam, hogy elfedjem a számára esetleg ismerős ízeket. és vettem néhány egyéb kiegészítőt is. Az akciót megelőző este megint az oldalára fordulva feküdt le mondván másnap rengeteg ?házimunkája lesz. Reggel, mint ahogy minden nap felkeltem és elindultam az uszodába hogy edzek egy kicsit. Azonban csak az öltözőig jutottam. Bementem a fürdőbe és egy teljesen új tusfürdővel alaposan megmosakodtam azután vadiúj selyemingbe öltöztem (azelőtt nem hordtam ilyet) és egy új eddig sosem használt parfümmel is befújtam magam. szakállamat, amire mindig is büszke voltam (5 éve hordtam) lenyírtam és vastagon bekentem az arcom arcszesszel.
Visszamentem a lakáshoz, felvettem a mikrofont még egyszer befújtam magam majd becsengettem a saját csengőmnél. Erika azonnal válaszolt
- Gyere drága, már nagyon vártalak.
Felmentem. Már az ajtóban állt mikor odaértem. Szexi fekete szett volt rajta, neccharisnya, csipkés falatnyi tanga és egy általam sosem látott fekete fűző, ami még jobban kidobta melleit. Személt az én köntösöm vastag fekete övével takarta el. Bár nem látott semmit ügyesen kézen fogott és bevezetett a szobába. A megbeszéltekhez híven leültetett és azonnal nekem látott. Kibontotta az övem és elővarázsolta keményedő farkamat. Azonnal rábukott és lelkesen szopni kezdte. Hihetetlenül jól csinálta, nyelvével ördögi köröket írt a makkomra balkezével pedig a heréimet masszírozta. Több éves együttlétünk alatt egyszer sem részesített még csak hasonló élményben sem. Selyemkesztyűbe bujtatott kezemmel megfogtam a tarkóját és határozott mozdulattal a torkáig toltam a makkom. Bár nekem sosem akart mélytorkozni most meglepődés nélkül engedte torkára a farkam, sőt apró nyeléseket végzett, amitől azt hittem azonnal elélvezek. Hosszú percekig bólogatott a rudamon ajkaival keményen masszírozva azt. Ezután felállítottam. Tudta mi következik lehúzta magáról a tangát, amely időközben teljesen átázott a mézesodujának nedveitől. A dohányzó asztalon lévő apró díszdobozból (amiben, normális esetben szivarkák sorakoztak) kivett egy aranyszínű óvszert. Gyakorlott mozdulattal kibontotta majd a farkamra illesztve felszopta rá. Ezután kéjes mozdulattal beleült a farkamba. Bár rajtam volt a mikrofon visszafogtam a hangomat, mert féltem, hogy felismer (általában elég hangos vagyok). Észvesztő vágtába kezdett, tekergette csípőjét, kezeivel végigsimított a selyemingen majd borotvált arcomat csókolgatta. Hangosan nyögött és éreztem, hogy hüvelye összeszorul farkamon, már közeljárt a csúcshoz. Hirtelen alányúltam és leemeltem a farkamról.
- Most mi a baj? - kérdezte csalódott hangon.
Nem feleltem, táskámból egy valódi rendőrségi bilincset vettem elő és karjait a háta mögé bilincseltem. Elmosolyodott és rádőlt kedvenc fotelom karfájára. Fenekével hívogatóan pucsított nekem.
- Na, mire vársz nagyfiú?- kérdezte kacagva.
Az asztalon álló síkosítóból jó adagot kentem a fenekére majd oda illesztettem a rudamat a bejárathoz.
- Oda csak óvatosan baby, mert nagyon nagy vagy- Kérte.
Megfogtam a csípőjét és egyetlen kemény mozdulattal tövig vágtam belé a farkam. Felsikantott de nem mert panaszkodni. Hatalmas lökésekkel elkezdtem pumpálni eddig szűznek hitt seggét, és lassan ő is hozzám tágult. Látszott, hogy nagyon alaposan felkészült, mert nagyon kitisztította magát mielőtt jöttem. Az egyik lökés után letéptem az óvszert és meztelen toltam vissza farkam. Tovább pumpáltam. Nemsokára érzetem, hogy megint a csúcs közelében van. Ki vettem a farkam és a szájához mentem. Megérezte, hogy nincs rajtam a koton és kérdőre vont.
- Plusz ötven, csak ennyit mondtam csendesen, a mikrofon furcsán torzan törte meg hangom. Erika nem kérdezett többet, engedelmesen rábukott a farkamra. Megint a torkáig engedte, ezután visszamentem a fenekéhez és folytattam. Ezt többször is megismételtem, de legutoljára a puncijába tettem vissza. Éreztem közeleg a vég. Ő felsikoltott olyan hangon, amit még nem hallottam tőle, teste megremegett teljesen ráfeszült a dorongomra és ekkor eléveztem évek feszültsége és hetek visszatartott mennyisége lövellt ki belőlem, olyan mennyiséget termeltem, hogy két lökés közt elkezdett kifolyni Erikából az anyag. Miután véget ért a vihar kihúztam belőle még mindig kemény farkam ezzel szabad utat engedve egy újabb fehér áradatnak.
Kíváncsian felemelte a fejét, de még nem volt vége a kalandnak. Leoldottam róla a fűzőt és lefektettem a kanapéra. Farkam a szájába adtam és melleivel kezdtem foglalkozni. Síkosítót kentem rájuk majd fölé terpesztve közéjük fúrtam a farkamat úgy hogy a makkom pont a szájához ért. A keze még mindig hátra volt bilincselve, de azért ügyesen dolgozott. Az élmény olyan erősen hatott rám hogy nem sokkal később újra a csúcsra jutottam. Telepumpáltam a száját, amit igyekezett ugyan lenyelni, de így is bőven jutott rajta mindenhová. Az arca a mellei a hasa tiszta síkosító és sperma volt mindenütt. Nagyon kifáradt és halkan pihegett.
- Na, milyen volt, meg vagy elégedve édes?- kérdezte bágyadt hangon.
Lassan levettem a gégemikrofont és saját hangomon megszólaltam.
- Igen drágám, majd írok egy szép értékelést.
Megmerevedett, idegesen felkapta fejét és azt kérdezte:
- Balázs, te vagy az? - Leoldottam szeméről a kötést és gyors mozdulatokkal a betömtem vele a száját. Nem voltam kíváncsi a magyarázataira.
Kényelmesen elmentem megfürödtem és át öltöztem. Ezután bőröndjét megtöltöttem ruháival és minden személyes holmijával. (nem volt neki túl sok). Mikor visszatértem a szobába még mindig ott feküdt, látszott, hogy megpróbál kiszabadulni, de bilincs csúcsminőségű acél volt, nem bírt vele. Szemei rémülten kitágultak. Talpra állítottam. Balkezemmel felemeltem a cuccait jobbal megfogtam a karját, és úgy ahogy volt spermától, és izzadságtól csillogó bőrrel lekísértem a kapuhoz. Kinyitottam a kaput ami az egyik forgalmas körútra nyílt, kidobtam a bőröndjét és kilöktem őt is.
- Remélem, nem kell mondanom hogy jobban jársz ha többet nem találkozunk mondtam neki. De csak hogy ne váljunk el haraggal,- Felmutattam a bilincs kulcsát és mellé dobtam a járdára. Döbbenten meredt rám, én pedig hagytam, hogy a kapu becsukódjon. Ezután visszaértem a lakásba hogy megírjam az értékelést róla, hisz megígértem.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


leszbi.

nagy mellek, hatalmas csöcsök

kanapém.

Napi pornókép fasz veréshez

puncis.

Fiatal pina maszturbál

Brazzers - Jenna I Foxx - Baby Got Boobs

BDSM tortúra

Falusi szexfilm

Mexikói szex a konyhalánnyal