Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Sober5 Kár hogy az igazi életben nincs ilyen csaj[Kis ártatlan] |ExoVáró Ez tényleg jó picsájú [Szép segg] |Alfa drománó Huhú hűha az első két évben szia [Vörös punci] |Anyám barátnője pinája

Beküldő:zaft

Egy unalmas nyári délután néztem otthon a TV-t és arra gondoltam, bárcsak történne valami izgi ma. El lehet képzelni, hogy meleg volt, izzadtam és nagyon unatkoztam. Erre hallom, hogy anyám telefonál, mikor letette, megkérdeztem kivel beszélt, és ő azt mondta, hogy az egyik barátnőjének ígérte, hogy segít bevinni az egyik szekrényt, mert épp most vette, és egyedül nem tudja bevinni. A gond csak az volt, hogy épp nem ért rá és engem kért meg. Noszogatás után nagy nehezen bele egyeztem a dologba. Biciklire ültem és elmentem anyu barátnőjének segíteni (Zsuzsinak hívják).

Odaértem és mondtam miért is jöttem, mire ő: most telefonáltak a kiszállítási cégtől, hogy késni fognak. Mondta, hogy menjek be hozzá, igyunk valamit és várjuk meg amíg hozzák. Amúgy egy 17 éves közép sulis srác vagyok, akinek csak 1 szexuális élménye volt eddig, Zsuzsi egy 25-26 körüli nő volt, nagyon szép nem túl nagy cicikkel és formás popóval. Ahogy beszélgettünk, egyre jobban feloldódtunk mindketten, és rátértünk a szerelmi és szexuális dolgokra.

Kérdezte, hogy van e barátnőm, meglepődtem ezen a kérdésen, mert semmi köze sincs hozzá, válaszoltam, hogy nincs. Ő el kezdett beszélni egy témáról, amire már nem is emlékszem, de arra emlékszem, hogy valamiért a tekintetem a ciciére fordult és nem tudtam levenni róluk a szemem... Nem tudom miért történt ez, de azt tudom, hogy Zsuzsi észrevette és szóvá is tette. Te a melleimet nézed? Én rekedt hangon azt válaszoltam, hogy nem akartam csak a szemem tapadt meg rajta, elnézést. Azt mondta, ne kérjek elnézést, mert ez az én koromban természetes.

Ahogy közelebb jött a farkam bizsergett, majd el kezdett felállni. Én ültem és letérdelt elém, mert észrevette égnek álló falloszom. Rátette a kezét és én az üdítőt kiköptem az asztalra véletlenül. Ő ezzel nem törődött, csak megkérdezte, milyen érzés? Én azt válaszoltam, hogy kellemes. Megkérdezte, hogy nem akarom-e megfogni a melleit... én igennel válaszoltam.

Megérintettem és morzsolgatni kezdtem, éreztem milyen kemények a bimbói. Megfogta a kezem és a hálószobához vezetett. Én köpni, nyelni nem tudtam a megilletődöttségtől. Bevitt és levette csíkos toppját és mondta, hogy így fogjam meg a melleit. Én így is tettem, de farkam már nagyon felállt. Letérdelt elém és kigombolta a nadrágom, amiből kibukkan álló nemi szervem, ő pedig lassan hozzáért és nagyon lassan húzogatni kezdte, majd egy gyors mozdulattal bekapta, majd szopogatni kezdte...
Jaj nekem, milyen gyönyörű érzés volt, tudott szopni rendesen!
Később kezdtem érezni a véget és szóltam neki, de ő ügyet sem vetett rá, és amikor elsültem, egyenesen a szájába engedtem forró spermámat, amit ő lenyelt az utolsó cseppig.
Utána felállt és belesúgta a fülembe:
- Most te jössz!

Letolta rövidnaciját és a rózsaszín szívecskés tangáját és hanyatt feküdt az ágyra, és széttárta lábait. Gyönyörű borotvát puncija volt! Rámásztam és adtam neki egy szenvedélyes csókot és haladtam lefelé, de a melleinél megálltam és a mellbimbóit ingereltem nyelvemmel. Ekkor ő nagyokat nyögött. Haladtam tovább lefelé. Amikor a nunijához értem, benyálaztam az egyik ujjamat és csiklóját kezdtem izgatni... Kis idő múlva hallottam apró nyögéseit és már tocsogott a nedvtől a puncikája. Elkezdtem benyomni neki szép lassan 2 ujjamat és ki-be húzogattam őket. Ő már erősen nyögött és vonaglott a francia ágyon és kéjnedvében úszott a lepedő egy része.

Egy idő után szólt, hogy közeleg az orgazmusa és hatoljak belé. Alig vártam, hogy ezt mondja, mert farkam már a puncija után vágyott. Gyorsan felállt, négykézlábra ált, és várta hogy nedves puncijába tegyem égnek álló farkam.
Lassan kezdtem el nyomni és húzogatni, de szépen lassan gyorsítottam is...

Egy idő múlva visított az élvezettől, ami még jobban megvadított és még erősebben nyomtam neki. Utána éreztem, ahogy teste minden porcikája megfeszül és elélvez. Én is pont akkor élveztem el, amikor ő és a spermám második adagját gyönyörű seggére lőttem...

A kimerültség után (amihez hozzá járult a nagy meleg), egymás mellé estünk és összeölelkezve pihentünk. Beszélgettünk, majd utána csengettek a szállítók, és gyorsan felöltöztünk. Behoztuk a szekrényt és elbúcsúztam. Búcsúzásnál megpróbáltam lesmárolni, de az ő feje kisiklott és a fülemhez irányult. Azt mondta:
- Holnap ugyanitt, ugyanekkor... - de ez már egy másik történet!

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Niki a balatonon, szex történet

Tavaly nyáron a Balatonnál nyaraltunk a családommal, ahová már évek óta jártunk, egészen kislány koromtól kezdve. Akkoriban mindig figyeltem a fiatal párokat akik ott nyaraltak velünk, hogy egyfolytában nyalták - falták egymást. Azóta eltelt néhány év, és abból a kislányból....

A sperma íze

Eltelt a nyár, az ősz mióta a Lacival összejöttem. Minden lehetőséget kihasználtam, hogy érezzem a hatalmas szerszámát. Néha elég nehéz volt szabaddá tenni magam, máskor meg Ő volt elfoglalva (nem én voltam az egyetlen nála). Azért sok mindenen átestem. Sok élvezetben volt rés....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Magyar pornósztár : Nikky Thorne

Szopja a faszt

szopja a faszt gigacsöcs

Niki Wylde a pornós ribanc

Seggnyalás szex kép

Húsos pinájú szomszédasszony

Fiatal lány szexel

Két nagypapa és a tini kurva

Amatõr páros

Nõ dug fiút