Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Tibor Ilyen lányokat keresek [Melinda SSBBW porn] |György Gyönyörű pinadvan szívesen meg kostolnam a csicseidet együtt[Pina] |Biro zoltan Megdugnálak[dagadt lány] |György Leszophatom a csicseidet meg szét szeretnélek kurni minden pozba[eszter magyar celeb] |György Gyönyörű melleid van szívesen szopnam nyalogatnam a bimboidat kényeztetnek a pinad ha szűz még akkor kinyalnyam te meg szopnak az enyemet nyalogatnam kurnalak[ápolónő picsa mellei] |György Sopjamki a csicseidet szét kurnalak mindenféle pózban fürdés közben is kétkezes nyulitanam a pinad elelveztetnekek ha veled tennem azt onnan többet nem venném ki benned hagy nam akár ezer gyereket csinálnék a pinába csak mel[Formás csöcsök] |Győrgy Szívesen kinek így nővel szopatnam nyalnam a nemiszervem én az övét mellei szopnam bimboit nyalnam két kézzel nyúlnak fel a pinája a kitagutanam rendesen kinyalnyam apinajat elelveztetnekek Orbán szájba csocsbe pinába kurn[BDSM fasszopók] |76 Hahó hová menjek, hogy lássalak[Érettsuna] |76 Találkozzunk kérlek[Érettsuna] |76 Ő?!?!?!?!?!?!? Asztamindenit!!!!! ????????????????????????????????????????????????????????????????[Érettsuna] |Animal szex

Beküldő:faszfej

A következo néhány évben semmi hasonló nem történt. Egy kicsit magamnak való gyerek voltam így kevés barátom volt, és a fiúk sem érdeklodtek utánam. Hiába kértem, szüleim hajthatatlanok voltak kutya témában, mivel társasházban laktunk.
11 voltam, mikor szülinapomra kaptam egy cicát. Mondanom sem kell nagyon imádtam a kis Titát. Külön élmény volt, ahogy az újjamról lefetyelte a májkrémet, vagy a tejszínt.
Ekkortájt már kezdett viszketni a cunim, így automatikusan jött az ötlet: Pelyhedzo ölembe tejszínt kentem és felkínáltam cicámnak. Nem kellett sokat bíztatnom, hamar nekiesett a nyalánkságnak. Érdes kis nyelvecskéje a mennyekbe repített, csak a nyalnivaló utánpótlásáról kellett gondoskodnom. Tehát a cicám okozta nekem az elso orgazmusomat. Nem feledkeztem meg kicsikori bölcsességemrol sem. Cicámat jól megdögönyöztem és kinyaltam parányi ölét. Biztos nem esett neki rosszul, hisz keményen dorombolt.
A következo évben elköltöztünk egy kertes házba. Apuékat figyelmeztettem régi igéretükre, így a 13-dik szülinapomra kaptam egy golden retviert. Szerencsére elvittek a kutyus kiválasztására, így sikerült minden ellenérv ellenében kiválasztanom a egy fiú kölyköt. Sokat kellet vele foglalkoznom, hogy apáék megengedjék, hogy a szobámban aludjon. Régi férjem után ot is Macinak hívtam, bár a törzskönyves neve más volt.
Várnom kellett míg ivaréretté vált, de nyalni hamar megtanítottam. A tejszín nála is bejött? Láthatóan megkedvelte a punimat, mert egy ido után nem volt szükség csalira sem, igaz már akkorra beindult a hormonháztartásom és bizonyos hatásokra nedvek csurogtak ki lukamból. Finom nyelvével kétszer-háromszor is csúcsra tudott repíteni egy kezelésen belül. Képzeld csak, ahogy a nagy ajkaimon keresztül végig siklott hihetetlenül finom, mozgékony lágy de mégis izmos hosszúkás nyelve a csiklómra, és újra, és újra, és mindezt a leheto legjobb tempóban. Mikor ajkaimat ujjaimmal kitártam lukamba is be-be csusszant kedves nyelve. Mikor nedveim csöpögni kezdtek, Maci nyelve egyre mélyebbre jutott keresve a forrást, persze ez egyre intenzívebb folyást eredményezett, mígnem testem görcsbe rándulva, hosszú remegésbe kezdett. Lehet hogy a gyermeki kalandom is hozzájárult, de a sors megáldott rendesen testnedvekkel, és ez bizony sok élvezethez segít engem a mai napig is. Jó néhány hónapot kellett várnom míg kutyusom elérte a kamaszkort és kezdett szexuális ingereket érezni. A baj csak az volt, hogy ingereit nem titkolta és szüleim azt mondták, hogy ez turhetetlen és ki kel heréltetni. Én megígértem, hogy találok meg oldást és nem fogja zavarni oket többet Maci viselkedése.
Eljött tehát a nap, hogy elvegyem legjobb barátom szüzességét. Mindenek elott elvittem sétálni, hogy egy kicsit kifárasszam, meg apáméknak se legyen gyanús semmi. Szerencsére szüleim tiszteletben tartották a privát zónámat, így nem kellett meglepetéstol tartanom. Kis lavórban langyos samponos vizet vittem be szobámba. Mackó érdeklodve figyelte a fejleményeket. Simogattam, majd ledöntöttem lábáról úgy folytattam, megpacskoltam pociját, majd masszírozni kezdtem hüvelyét, amitol tartalma kezdett elobújni, erosödni, nagyobbodni, míg elérte a teljes méretét. Puha szivacsot mártottam a vízbe és óvatosan átmostam pociját és szerszámát, majd puha törülközovel megtörülgettem. Persze mindig nyalogatta közben magának, de ez nem zavart, inkább irigyeltem Ot, és elképzeltem milyen lenne, ha is én képes lennék puncimat nyalogatni. Már a gondolattól is végig futott hátamon a hideg. Úgy gondoltam, hogy a szokásos játékkal kéne kezdenünk, így gyorsan ledobtam magamról a ruhámat. A szekrény tükrében megláttam magam, és örömmel nyugtáztam, hogy testem szépnek mondható. Bájos pofi; kleopátra, gesztenye színu haj, vékony, de nem csontos alkat, kreol bor, körte alakú cicik; nagy, sötétebb bimbókkal (a cicim átmérojének a fele bimbó volt) fanszörzetem még ritkás, világosabb színden borította a titokzatos háromszöget.
Közben kutyusom hozzám dörgölozött és orrával vénuszdombomat bökködte. Eleget téve kérésének behuppantam fotelomba, és lábaimat széttárva, a karfának támasztottam azokat. Maci örömmel vetette rá magát a finomságra ( megkóstoltam, nekem is ízlik ). A második orgazmus után úgy gondoltam itt az ideje, hogy megháláljam kutyámnak, azt amit eddig tole kaptam. Mellé térdeltem és elkaptam limbálózó rúdját és masszírozni kezdtem. Közben maci hátra fordult és nyaldosta kukiját. Igazad van, mondtam és én is követtem példáját, de a méret és anatómiai különbségek miatt nem igazán volt sikeres akcióm, így oldalra döntöttem. Az új póz már tökéletes volt, kézzel és szájjal is könnyen hozzáfértem. Bal kezemmel a melso lábait tartottam távol, míg a jobbal a golyóit simogattam, majd megmarkoltam vörösen izzó kéjrúdját és nyelvemmel megérintettem csúcsos hegyét. Maci nyüsszentett egyet ami azt jelentette, hogy erre várt. Felbátorodtam és nyelvem a hegyétol a tövéig, tövétol a hegyéig siklott, lent és fönt jobbra és balra, mindenhol, ahol értem. Ekkor észre vettem csalogató golyóit és rávettem magam, csókoltam, nyaltam, közben markomban virgonckodott a hatalmasra dagadt szerszám. Vékony sugarakban lövellgette ki elonedveit, amit igyekeztem a fütykösre kenegetni, de ehez kevés volt a kezem, így ideje volt ajkammal körülölelni a lükteto csövet. Ismét számban érezhettem a régi, ismeros semmihez nem hasonlítható ízt. Régi férjem villant az agyamba és elérzékenyülten könny szaladt szemembe, de nem hagytam abba a szopizást, ami mindkettonknek ilyen jól esett. Egyre több folyadék gyult a számban, a nyáltermelodésem is fokozódott az ízek hatására, így a kis adagokat leengedtem torkomon. Nagyon felizgatott ez az ismeros, de mégis új érzéseket kiváltó helyzet, így nem bírtam leállni. Kutyusom lihegése egyre erosödött, a lába kapálódzott, és a nyelvemre, szájüregem minden zugába új ízek érkeztek, surun és nagy mennyiségben. A hatás annyira tömény volt, hogy anélkül, hogy bárki hozzám ért volna elélveztem. Miután mindent gondosan letakarítottam barátom mellso farkáról, O is hálásan nyalogatta orcámról a kicsorgott kutyatejet.
Kutyámmal összebújva szenderedtem el.
Arra riadtam fel hogy combomon forróság lüktet. Lenézek és látom hogy a kismaci újra harckész állapotban van. Szóval folytatni szeretnéd, én Benne vagyok szóltam és hanyatt fekve felhúztam két térdem a nyakamba. Maci tudta mi a dolga felpattant és nekiesett a cunámnak. Hamar elöntött a kélyzuhatag, feltérdeltem, letenyereltem, és homorítottam, hogy könnyen megközelítheto legyek. Macit meglepte az új póz és eloször nem igen tudta, mi tévo legyen, aztán az ösztönei gyoztek és hátamra ugrott. Szorös melkasa símogatott, miközben ügyetlenül szúrkált fütykösével. No várj segítek, suttogtam és hátranyúltam lábam között, megfogtam és a bejárathoz irányítottam a lükteto botot. Ahogy megérezte a helyes utat, lökött egy nagyott, elorébb csúszott a hátamon, mellso lábaival keményen átkarolt és hihetetlen iramba kezdet. A hüvelyem megtelt a forró hústól, és a ki-be mozgás közben, cuppogott rendesen. Hamar elélveztem az intenzív ingertol, de Maci nem állt le, folytatta az orült tempót és harmadjára elégültem ki, mikor meleg magjával lespriccelte méhszájamat. Aléltan remego lábakkal doltem hanyatt és hagytam, hogy kedvesem kinyalja a résembol az méhem és a saját nedvébol álló koktélt. Így, kényeztetés közben merültem rettentoen mély álomba.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


segg öklözés

jó pina

Anál szex kép közeli

hajléktalan szex képek

Tini punci nyalása

Baszás az építkezésen

Lillith Lust nagy picsája

Pina nyalása az asztalon

Punciba spriccelés

Nagy fekete fasz és nagy fehér pina