Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |zsolt gyere hagy baszalakszet[Tini punci] |Miki Micsoda jó nő![Nudizás] |Miki Ami szép aszt elkel ismerni![Érett nő meztelen] |Miki Szexi vagy! én ki is nyalnám egy szabolcsi férfi vagyok![Öreg picsa műfaszba ül] |Miki Nagyon szép szőrös puncid van Büszke lehet aki használja én szívesen nyalnám![szőrös pinák] |Miki Minden részed csokolgatnam[Tini csaj meztelen] |Miki Jól nyalnám közben[a kövér feleségem unatkozik] |Miki Jól kinyalnam[Tini picsa nudizik] |Attila Szia..Randi?[csinos szöszi meztelen] |Alvos Nemrosz[Érett nő meztelen] |Így zajlik egy kaki szex aktus

Beküldő:kaka pornó

Először is le kell szögezni, hogy egy olyan perverzióról van szó, amiben meg lehet különböztetni különféle nagyban eltérő részterületeket. Elég sok is van belőlük és amint mondtam elég szerteágazóak, így például ha a párunk, vagy leendő párunk rajong a kakisex-ért, akkor érdemes azt is megtudni, hogy milyen jellegű játék érdekli. A legfőbb dolog amit érdemes megérdeklődni, hogy milyen szerepet vállalna az adott egyén a játék során:
-Adó szerep(hívják egyesek aktív félnek is): tehát ha azt élvezi, hogy valaki az övével játszik.
-Fogadó szerep(passzív fél): Tehát ha azt élvezi, hogy a tieddel játtszon.
-Váltószerepű fél - szerintem egyértelmű mire gondolok.

Amennyiben mi nem vagyunk oda a dologért, adni talán kellemesebb, pontosabban kevésbé zavaró(persze abból indulva ki, ha tényleg nem izgat minket a dolog tudat alatt sem). Ha valaki a vevő oldalt várja el tőlünk, akkor nyugodtan gondolkozzunk el, mert mégis csak fizikailag ez a terhelőbb.

Ha a fenti kérdésen túl vagyunk, akkor a következőket érdemes számításba venni, mint alkategóriákat:
-Leskelődés, nézés, hallgatás:
Például ha egy jól működő kapcsolatban az egyik fél úgy érzi, hogy már eléggé megbízik a másikban és elárulja a kakisex-iránti érdeklődését, akkor a leskelődős változat aligha okozhat bármilyen komoly problémát párkapcsolati téren. Persze így is sok ember van, aki annyira prűd, hogy nem bírná elviselni, ha közbe nézik, vagy hallgatják, hogyan végzi a dolgát a wc-n, esetleg orálisan elégeti ki valaki wc-zés közben és fordítva.
Azt, hogy miről van szó, a legjobban a szubkultúrát célzó videók jelenítik meg, amikben nőket(vagy férfiakat) mutatnak wc-n ülve, vagy akár kint a mezőn kakilás közben.

-Coprophilia:
Itt a fekália mint anyag élvezetéről van szó. Van aki minden formáját szereti, van aki csak az ellenkező neműét, viszont összefoglalva, itt magához a fekália iránti vonzalom létezik, például az ember magára keni, vagy szagolgatja, kézbe veszi, nyalogatja az ürüléket.
Bizonyos értelemben véve az előzőnek a továbbfejlődéséről van szó.
Az ilyen célközönségnek olyan videók készülnek, amiben kenegetik egymásra a fekáliát, esetleg megjelenik az ismert mellre ürítés és hasonló dolgok.

-Coprophagia:
Amikor az coprophilia az ürülék megevésével valósul meg, akkor beszélhetünk erről. A legtöbb ember ezt köti össze a pisi-kaki szex szóval, mert ennek a célközönségnek csinálnak olyan videókat, amikben a legtöbbet előfordul grafikusan maga az ürülék és talán pont ezért ez a forma tud internetes mém gyanánt a legkönnyebben terjedni. A fent belinkelt 2girls1cup videó például erre egy teljesen tökéletes példa.

-Toalett-szolgálat:
Ez egy érdekes kategória és általában kevésbé közismert. Az ilyen dolgokat szerető emberek ugyanis általában nem magáért az \"anyagért\" rajonganak és nem arra izgulnak, hanem egyfajta pszichológiai játékként tekintenek erre. Számukra az a fontos, hogy szolga/mester, vagy szado-mazo kereteken belül szolgálatként felvegyék egy úrnő/úr wc-jének a szerepét(önként), vagy bűntetés gyanánt legyenek \"kényszerítve\" az evésre/ivásra.
Ez látszólag része az előzőnek, ám ez nem igaz, mert az igazán ebbe az osztályba tartozó egyének számára talán még kellemetlen is lehet, ha valami kakis lesz. Például az se ritka, hogy egy szolgát lelomboz, ha az űrnőjére/urára kaki kerül, vagy ha a föld olyan lesz, sőt totálisan \"purista\" hozzáállást követő szolgák is vannak, akiknek célja a tökéletes befogadóvá válás - például el szeretné érni, hogy le se kelljen vennie \"onnan\" a száját és problémák nélkül igyon vagy egyen. Persze még egy ilyen hozzáállású embernél is van egy betanulási fázis és persze egy ilyen szolgát sem érdemes túlterhelni, például napi használattal, mert az komoly gondokat is okozhat már hosszú távon.

Aztán persze ezeknek is vannak altípusai és mindenféle módon képesek egymásra hatni, vagy más fétisekre hatni, például fart-fetish, ami a puppolással kapcsolatos, vagy analingus, ami a fenék nyalása. Így például lehet egy (a fentieknél) kevésbé perverzebb toalett szolgának olyan vágya, hogywc-zés után kinyalja a szolgált ember fenekét, vagy hogy nem kakit, hanem csak pisit, esetleg csak puppot fogadjon magába. Szóval vannak ezeken is belül szintek, de talán így is a legfontosabb, hogy az itt felsorolt kérdésekre válaszolni tudjunk, ha a barátunk/barátnőnk kér tőlünk pisi/kaki szexet.

A dolog egészségügyi-oldaláról ezen felül külön lehetne még ennyit írni, de csak röviden összefoglalom:
-Nem, az ember nem hal bele(tapasztalat :P)
-Legalábbis nem rögtön! Azért ébernek kell lenni, ugyanis:
---Fekáliával is terjednek a különböző betegségek, nemi bajok, például AIDS.
---Bár 70% körüli része csak víz, a maradék nagy részében előfordulhatnak méregszerű anyagok, így belső szerveket evéskor terheli erősen - pl. májat - de mondjuk még így is kevésbé, mint egy nem túl erős alkoholistánál) és nagy bakteriális tartalma is van a kakinak, ami főleg E-coliból és egyéb a bélben természetesen megtalálható mikrobákból áll - de megjegyzendő, hogy itt nem a \"német\" E-coliról van szó, hanem a simáról! Ezektől nagy baj nem lesz, ha megesz őket valaki, de gyengíthetik az immunrendszert, ami például más fertőzéseknek utat enged majd. Viszont nemi szervekre kenve veszélyesebb játék már (főleg NŐKNÉL, ahol erre nagyon figyelni kell!!), mert az ottani mikro-élővilág sokkal érzékenyebb ilyen szempontból, mint a szájban lévő - gondoljatok arra, hogy az ember x ezer éven át koszos ételt is megevett a szájával, amiben ilyen-olyan dolgok nyüzsögtek, de a nemi szerveibe nem dugdosott fel levágott, napon kiszáradt féldisznókat...
-Az evés során viszont arra kell figyelni, hogy a paraziták meg pont ott veszélyesek, mert ha pont olyan balszerencsés a fogadó fél, hogy az adó fél férges, akkor akár neurocistercosis-t is kaphat, vagy a legjobb esetben is elkapja ő is a férget. Ezt úgy lehet elkerülni, hogy ismeri az ember a partnerét, ha pedig biztosra akar menni valaki akkor még szűrheti is magát ilyenekre, habár ritkák a nyugati világban a komolyabb gondot okozó, nem csak sima fonalférgek.
-Amennyiben csak kenegetés van és a nemi szerveket is elkerülik tabuként, akkor nem olyan vészes a dolog, ha pedig toalett-szolgálat jellegű, akkor az adó félnek baja elvileg nem eshet és a fogadó fél fizikai sérülése is minimalizálható a megfelelő óvintézkedésekkel és mértéktartással.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Húsos pina kitárulkozik

kép

Benyeli

Magyar pornó szereplő Cony Ferrara

karácsonyi kurva

Napiszar videó

Feka és a milf

Melles csajszi szexel

Tini latin

Fekete modell szex.