Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Bizarr pornó történet

Beküldő:Laló

Már negyven éve házasok leszünk pár év múlva és az elmúlt húsz éve csak idegenekkel kefélt a feleségem. Most megpróbáltam amikor reggel leült a fotelbe bejutni a lába közé. Próbáltam először simogatni a térdét,majd a combját mire közölte nem kell engem simogatni.Majd mondtam neki szeretném megcsókolni a mennyország kapujához vezető utat és belecsókolni a puncidba. Szeretném a rózsaszínű mellbimbódat megcsókolni,mert már biztosan rózsaszínű és nem fekete a melleid bimbója körüli nagy udvar.Nem akarom Még azt sem engeded meg,hogy megmossam a házadat .Nem minek akarsz megbámulni,mert több mint húsz éve nem engedsz magadhoz és én nagyon kívánlak.

Miért nem inkább nézzed a számítógépeden a puncis nőket és vert ki a faszod. legalább amikor lefekszel valakivel szeretnélek látni és kinyalni. nem vagyok olyan nagy kurva.ezt sose mondtam még neked mindig a te szájadból hallom ezeket a mondásokat. Bár az lennél ,mert akkor felajánlanék neked pénzt hogy kefélj velem is. A mű fasszal ami a szekrényedben van. Nem mindegy úgy sem lehet gyereked. Inkább bárkivel kefélek ,de nem veled.Ha megint bejössz a fürdőszobába amikor fürdök elmegyek innét és máshol fogok lakni.Tudom mindig ezt mondod.

Elmentem itthonról és vettem egy olyan szert amivel be tudtam gerjeszteni és az édes bor elvette az ízét a szernek. Még aznap elment és a barátnőjével jött vissza meg annak a kanijával és egy másik férfivel. Közölte,hogy munkát kapott és bevonultak a szobájába.Kis idő múlva a barátnője kijött és gondosan bezárta az ajtót majd bement a WC re és behívott. Elmondta,hogy a fiújának a barátját azért hozták fel hogy a feleségemet meghágja,hiszen már nem először keféli meg és a fasza is igen terebélyes hiszen 31 cm. és hat centi vastag.

Majd egy fél óra múlva menjek be és akkor a szekrény felüli oldalon lesz a feleségem széttárt combokkal és nyugodtan keféljem meg,mert közben a koma szoptatni fogja a feleségedet és megmondja,hogy az én kaním megbassza közben,de nem fog megcsalni a barátom vele. Már sokszor telebaszta a feleségedet a barátom és pár napja amikor nem voltál itthon négyen kefélték meg nálunk egy éjszaka,majd elmentek sétálni és a lakótelepen még másik hat srác megkefélte ,mert meztelenül sétáltatták. Ha azt mondja,hogy hozzám jön az azt jelenti,hogy bár nálam vetkőztetik le ,de mások kefélik amit nagyon is élvez.

Ezeket a félrekeféléseket a feleséged találta ki,mert amíg néha a barátom megkefélte az neki kevés volt,pedig akár a lovak kefélnék,mert a barátomnak 36 centis a farka hossza és a vastagsága 7 cm. Ha engem is megbasz akkor már lassan csinálja és én már hozzászoktam a méretéhez és velem nagyon finoman csinálja.megígértem már korábban,hogy nem fogom megcsalni,mert ő úgy ki tud engem elégíteni,hogy nem kívánok senki mást.

A két héttel ezelőtti elutazásodkor elmentünk hozzája a barátommal és ő meztelenül nyitott ajtót és két kani volt mellette szintén meztelenül. Kiderült,hogy egy világos színű egyrészes miniruhába ment el a piacra vásárolni és ott szedték fel a két srác és hazahozták és amikor mi mentünk már két órája baszták felváltva. Később amikor mi is keféltünk egyet kimentünk az udvarra meztelenül és az egyik komának a kutyájával kefélt a feleséged.

Szerencsére a fiad ás a felesége sem voltak itthon a másik szomszéd is átjött a feleségével és ők is hamar ledobáltak magukról mindent és azokat is megbaszták a két srác és ő mindenáron azt akarta,hogy az én nagy faszú barátom is megbassza, de ő nem volt hajlandó. Persze én se keféltem a szomszédoddal pedig neki is szép terebélyes farka volt.Én hat éve ismerem a barátomat és összesen egy komával csaltam meg egy mexikói sráccal akivel ott a kiránduláson ismertem meg , de hülye fejjel berúgtam,mint az állat és huszonnégy óráig ki sem tudtam józanodni.

Akkor kefélt meg az a mexikói koma, de úgy,hogy még itthon is el kellett mennem az orvoshoz,mert annyira meghágott és a pinám is kirepedt.A srácom azóta is velem maradt és közöltem vele ha ő is meg akar csalni akkor ezt neki megengedem,mert én is megcsaltam,bár részeg voltam és nem tudtam róla.

Amikor nálatok voltunk és a lehetőséget kihasználva sikerült megbasznod a feleségedet az később elmondta,hogy ő már a nászéjszakán megcsalt téged sőt amikor a vonatra szálltatok már a régi kanija levetkőztette és míg te elmentél üdítőért addig a kupéban lévő még három srác is megdugta. a nászút alatt is többen is rendszeresen megdugták és mire hazaértetek már túl volt a negyvenedik kanin. Mikor megvették az apósa a lakást a férje unokaöccse oda költözött és az egyik alkalommal amikor a peti megkívánta a konyhába megfogdosta a melleit,majd beültette az ölébe és a bugyija félrehúzása után beletette a farkát. attól kezdve naponta többször is megbaszta és a kurvájának tartotta .

Sokszor még a srác barátaival is kefélnie kellett mert Peti azt kívánta tőle.Az egyik alkalommal amikor meglökték a férjet és a feleséged feltalálta magát és kért egy kis vizet,majd közölte lecsúszott a bugyija és nem akar meztelenül kimenni a konyhába. Akkor is éppen ketten kefélték a közös ágyatokba.Később amikor peti elköltözött a lakásba lévő lakók közül 13 rendszeresen feljárt és kefélték a feleségedet,majd az egyik szomszéd kupit csinált a lakásásból és őt is bevette oda .

Így aztán másfél évig aki sorra került mindegyik megbaszta egy este nemcsak egy emberrel dugott,hanem többel is.Nagyon sokszor ha kiment a gyerekekkel az erdőbe sétálni akkor ott is odatartotta másnak a pináját is. Az orvosbálon egész éjszaka minden szünetben mással dugott és az ott ismerkedett egy arab komával akinek a lovardájába még a lovakkal is kefélt.A lovak miatt kellett a méhét kivenni,hiszen az egyik csődör úgy meghágta,hogy a mentők vitték el és hogy ne vérezzen el kivették a méhét is.

Volt egy néger barátja akinek 36 centis fasza volt és vele ment ki egy hónapra a srácnak a szüleihez és ott naponta kétszer háromszor megbaszta mindig valaki. Amikor megvettétek a hegyi telket és ott is felépült a ház már a kanapé áthúzását végző ürgével is kefélt sőt az anyját is megkeféltette a komával. Akivel csak lehetett mindenkit a lába közé engedett és mivel az anyját is bevonta ezekbe a kefélésekben ugyan úgy mint amikor a gyerekei még kicsik voltak és ő szombat vasárnapra elment kefélni ő mindig is tudta,hogy te meg az anyját dugod. Ha elmentetek külföldre az anyjával bevásárolni mindig jöttek hozzá valakik fiatal srácok is akik rendszeresen megbaszták akik mindig bele is élveztek a pinájába.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Szex történetek

Két tinédzser lány ismerkedése az erotikus birkózás világával

A közönség hangosan tapsolt, ahogy Sarah a szőnyeghez sétált, Ninával az oldalán. Amikor oda ért, észrevette, hogy a szőnyeg épp úgy néz ki és olyan a tapintása is, mint annak, ami Saskia irodájában volt. Különös módon az idegessége szinte teljesen elmúlt a kis csipkelődés....

Rákaptam a geci ízére

Még fiatal voltam amikor legelőször megkóstoltam a saját gecimet amit a farkam simogatásával és huzigálásával értem el.
Később sokszor amikor rájöttem,hogy az unokaöcsém keféli a feleségemet néha a szellőző nyíláson bekukucskáltam és gyönyörködtem abban ahogy bas....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Negyvenes nő meztelen

mellre gecizés nagy csöcs

Hányós szex (puke)

csöcsök.

Csoportszex kép

Interracial leszbi

Tökön rúgás és szex

Leszbikus szöszik.

Vékony japán tinilány

Svéd öregasszony pornó