Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Fogas leffer Imádom kiverem rád [pina róza] |Fogas leffer Ez az csöcsök yéeess[super hupen] |Fogas leffer Hugyozd a nőt![pisiszex] |TÖKI Az anyós engem is így rakott meg[Lány dug fiút] |Kurvakopil Lapos mellű szutyok[Punci Karbantartó] |Roli Annyira unalmas lett az oldal! Régen jobb volt[Punci Karbantartó] |Fekete Dénes Nagyon dögös kurva puszika szeretlek nagyon szexis csábító vagy szólnál le [Aletta Ocean magyar pornós szex kép] |Hany Very good[Akt a szabadban] |Laci Gyönyörű pinája van.[Gáspár Bea pornó kép (fake)] |Rudolf Nagyon gyönyörű vagy így ez a legszebb ékszerami rajtad van[gecis.] |A nejem és a négerek szex történet

Beküldő:Ábel a romángeci

Lassan rájöttem,hogy a feleségemnek megint van valakije akivel rendszeresen kefél,mert az egyik nap a észrevettem,hogy fordítva van rajta a pulóver. Mikor rákérdeztem közölte,hogy igen van és nem érdekel,hogy tudod.Egy nagy faszú néger fickó kefél és imádom ahogy feszíti a pinámat.Megkérhetem,hogy hozd fel és hagy gyönyörködjek bennetek,mert szeretném látni ahogy eltűnik benned a fasza. Megkérdezte miért beszélek ilyen csúnyán,mire megválaszoltam te is közlésedkor ilyen stílusba beszéltél, de ez engem nem zavar mert jólesik hallani a szádból az ilyen szavakat is és biztosan meg is forgatod a szádban a szerszámát.

Már mondtam neked nem szeretem ha mások is látják, de én nem más vagyok hanem a férjed ha csak papíron is ,mert az a srác akivel szeretkezel az az igazi férjed. Persze ha majd a srác barátja is akkor lesz veled amikor a mostani is dug akkor is jó lesz ha bemutatod a stílusodat. Erre közölte nem kurva ő,hogy mások előtt csináljam mire válaszoltam kár mert jobban néznél ki ha kurva lennél.

Persze pár nap múlva előttem szálltak fel a villamosra és végig gyönyörködtem benne ahogy tapogatta a seggét,majd felhúzta a szoknyáját és mivel nem volt rajta most sem bugyi simogatta a seggét. Később a nejem leszállt és amikor elindult a szoknyája még fel volt csúszva a srác nevette,hogy kint van a segge, de a nejem az ujjával megfenyegette és csókot dobtak egymásnak majd leszállt.

Én megfigyeltem továbbra is és amikor ő is leszállt oda akartam menni, de olyan sokan voltak,hogy tovább sétáltam.Amikor be akart fordulni az egyik utcai kapun odaszóltam neki szeretnék magával két szót beszélni. A néger srác nagyon előzékeny volt és beinvitált magához. Akkor láttam ez egy külön lakás amit vagy bérel vagy a sajátja mert rendesen be volt rendezve és a nejem fényképe is ki volt téve meztelenül a hálószoba falára.

Ezt persze csak elmenőbe láttam és mikor leültünk megkérdezte mit akarok. Mondtam neki ne kapja fel a vizet, de lenne egy igazán intim kérdésem hozzá. Mióta keféli már a feleségemet. Megkérdezte miért kérdem el akarok válni, mert ő nem akarja elvenni bár néha mondta ezt a nejemnek is.
Pár hónapja ismerte meg és úgy,hogy a tömött villamoson rájött a kani görcs és elkezdte simogatni a hölgy seggét ahogy kidudorodott a kabátjából. A hölgy nagyon fel volt háborodva, de megkértem ha lehet ne csináljon botrányt és én bármit megteszek ha csendben marad. Persze amikor leszállt és elhívtam egy presszóba ,hogy beszéljük meg, belement. A presszóba elkezdtem simogatni a combjait és megkérdeztem lehetnék e a szeretője mert nagyon kívánatosnak találom. Erre mondta ilyen még nem történt vele,hogy ilyen módon leszólították volna, de mivel tetszik az arcom és a modorom hajlandó velem máshol is találkozni.

Erre fizettem és felhoztam ide a lakásomba ami a saját tulajdonom és a szomszéd szobában sikerült levetkőztetnem,majd vagy három órán keresztül szeretkeznem vele. Azóta rendszeresen minden másnap találkozunk és szeretkezhetek vele és szoptathatom is. Mindig megengedi,hogy teleengedjem a zacskóm tartalmával,mert közölte sajnos nem lehet gyereke már. Igaz hogy nagy a közöttünk lévő korkülönbség,de csodásan tetszik a sima bőre és csak az arca ráncos. Sok fiatal lánnyal volt már kapcsolatom, de ilyen heves élvezetet csak vele éltem meg. Reméli nem fogom eltiltani a továbbiakról sem. Mondtam neki én nagyon örülök ennek a dolognak,mert engem kikészített a feleségem és a 28 cm farkamból 2 centit csinált,mert fűszálat dugott a farkamba.

A srác megköszönte a felvilágosításokat és megbeszéltük,hogy majd egy adódó alkalommal megengedi,hogy meglessem ahogy keféli vagy kefélik.mert szeretné rávenni,hogy az egyik barátja is betársulna a kefélésébe. Átmentünk a hálószobába ahol megláttam a szoba falán a meztelen fényképét két példányban az egyiken még szőrösen a másikon teljesen csupaszon. mutatott egy másik képet is azon a srác farkára készül ráülni és az utolsón totál benne van a srác farka. egyébként elmondta,hogy eleinte alig tudta megbaszni, de két hónap múlva a harminchárom centis faszát is elnyelte a pinája.

Mondtam neki köszönöm,hogy elmondta ezeket és megmutatta a fényképeket róla, de megköszönném ha továbbra is használná a feleségemet csak azt nem szeretném,hogy valamit felszedjen és baja legyen. Én úgy se tudnék labdába rúgni magánál,mert ha felállna a farkam is az övé öt centivel hosszabb és három centivel vastagabb. Mikor hazaértem telefonált. A nejem közölte,hogy a hétvégén eljön a néger barátja és előttem fognak kefélni egyet és ha minden jól megy te is megbaszhatsz,mert megpróbál neked szerezni egy tubus olyan tablettát amitől feláll a farkad és tudsz kefélni és majd egyszerre keféltek meg.

Úgy is lett eljött, megismerkedtünk összehaverkodtunk és örömmel töltött el amikor megengedte a nejem,hogy kivegyem a melleit a ruhából és megkértem a srácot vegye be a mellét a szájába és esetleg harapja le. Persze nem harapta le de nekem nagyon tetszett ahogy marta és szívta az egész testét,használta majd az esti órákban elkezdtem vele kefélni és a néger koma hátulról belenyomta a faszát a nejembe. Majd én amikor elélvezéshez közeledtem a nejem kinyitotta a száját és utána lenyelte az egészet majd megköszönte a finom szószt.

Azóta többször is élveztem ahogy keféli a nejemet és a másik koma is megbassza.Annak vékonyabb a farka és a hossza is csak harminc centi és sokszor kefélnek úgy,hogy a feleségem a nagy faszú sráccal kefél a másik a szájába dugja a farkát és a szája a koma hasához ér. Annyira hozzászoktam ehhez a látványhoz,hogy ha valamilyen okból elmarad már hiányzik a közös élményben való gyönyörködés.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


strandolunk.

Öregasszony szoptatása

Tracy Wonder magyar pornós kurva a class fm -en

bulis szopás.

Popsi szex

Házilag segbe.

Pornó

Kemény pornó

Hajlékony csaj, kúrva baszva

A néger kurvát rendel