Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Gruppen swinger parti

Beküldő:szopdfkii

A nevem Amy. Az egyetem utáni továbbképző suli második hónapjának vége felé összefutottam Janie-vel, akivel már középiskola óta nem találkoztam. Nem voltunk barátok, de futólag ismertük egymást, és talán kedveltük is. Ebédidő volt, úgyhogy beültünk az egyetemi étterembe, és rendeltünk egy salátát. Ahogy beszélgettünk, feltűnt, hogy Janie hogy megváltozott. A középiskolában is vonzó volt, de mostmár tényleg gyönyörű lett. 180 centi magas, modellalkat - gyönyörű szőke haj, kék szemek, csinos lábak. Próbáltam felidézni, hogy hogy nézett ki pucéron az öltözőben, de nem ugrott be. Kis csípője és tökéletesen kerek mellei voltak. Elegáns fehér blúz és középhosszú farmerszoknya volt rajta harisnya nélkül, csak egy szandál. Ötcentis sárga fülbevaló lógott a fülében. Hosszú körmei vörösre voltak festve.

Pszichológiáról beszélgettünk - és semleges dolgokról. Könyvek, filmek, fogyókúra. Egy kicsit a fiúkról is. Valahogy feljött a szex témája is, és azon kaptam magam, hogy a történeteimet meséltem. Tizenhét évesen vesztettem el a szüzességemet egy autó hátsó ülésén. Ahogy sok más középiskolás, én sem voltam túlságosan kielégülve, inkább csak túl akartam lenni rajta. Aztán a főiskolán volt pár futó kalandom, semmi komoly. Dugás misszionárius pózban, egy kis orális szex, egyszer-kétszer egy kis geci is jutott az ajkaimra, hogy megkóstoljam, de ennyi. Az utóbbi két évben csak pár futó kaland. Összesen hat fiú járt bennem - mindegyikre jól emlékeztem. Janie türelmesen hallgatta, és közben elmosolyodott.
- Amy - mondta -, ha elhívnálak egy partira, és lenne rá esély, hogy ööö... valami nagyobb szexuális élményhez jutnál, érdekelne?
Egy pillanatig gondolkodtam. Mostanában nem sok izgató történt velem.
- Hát persze, miért ne?
- Oké - kezdte -, akkor figyelj. Egy pár ismerős srác a futballcsapatból néha partit szervez. Ma este is lesz egy. Kibérelték a kis színháztermet az egyetemen. Vannak székek a nézőknek, és egy kerek színpad a táncolóknak, meg egy bár. Voltam már párszor - nagy élmény. De figyelmeztetlek, ezek nagyon szenvedélyes, erős, kemény srácok, és néha egészen bevadul a dolog. Mit szólsz hozzá?
Bólintottam, aztán megadtam a címemet.
- Nyolckor érted megyek.
- Mit vegyek fel? - kérdeztem. Láttam, hogy megcsillan a szeme.
- Bármit, ami kicsit izgató. Ó és Amy, tudod, mi az a Fleet’s?
- Mi? Hát az olyan beöntésféleség?
- Az esti parti előtt használni fogom, te is kéne.
- Mi? Miért... - álltam meg a mondta közepén. Azt hiszem, tudtam a választ. - Janie, ugye nem arra célzol, hogy úgy értem ne viccelj... Nem mondhatod komolyan! Úgy értem, sosem gondoltam rá...
Félbeszakított.
- Nem árt, ha felkészülünk - mondta.
Kora délután kezdtem el készülődni. Biztos lesz ott pár vonzó srác, úgyhogy olyan szexi akartam lenni, amennyire csak lehetett. Akárcsak Janie, én is 24 éves vagyok. Véletlenül éppen olyan magas, mint ő, 180 centi. A hajam barna, hosszú, a hátam közepéig ér, és zöld a szemem. Sokat biciklizek, úgyhogy a lábaim vékonyak és formásak. Odafigyelek arra, hogy mit eszek. Büszke vagyok a melleim alakjára. Kis bimbóim hamar megkeményednek, és egyenesen felállnak. Van egy piercingem is a köldökömben, egy cirkónium kővel, amit egy hirtelen ötlet alapján csináltattam.

A puncimat mindig borotválom, hogy a kedvenc bikinimet viselhessem, de sosem csupaszítom le teljesen. Olvastam erről pár cikket, úgyhogy elgondolkodtam rajta. Egy szépségszalonhoz értem, és benéztem, hogy van-e szabad hely a manikűrösnél. Szerencsére valaki lemondta az időpontot, úgyhogy egy órával később már frissen csillogó vörös körmeim voltak, de nem teljesen olyanok, mint Janie-é. A poén kedvéért befestettem a lábkörmeimet is. És persze hazafelé beugrottam egy drogériába és vettem egy duplacsomag Fleet’s-et is.
Otthon a zuhany alá álltam, és megmostam vékony hajamat egy új, illatos samponnal. A tükörben hosszan tanulmányoztam punciszőrzetemet. Döntöttem. Bekentem krémmel, és előkaptam a borotvámat. Óvatosan, de határozottan dolgoztam. Csak egy kis függőleges csíkot hagytam meg a csiklóm fölött. Hihetetlenül izgató látvány volt a csupasz puncim. Elmosolyodtam. Észrevettem a Fleet’s-et a fürdőszobaszekrényen; lehajtottam a fejem, gondolkodtam. Miért is ne, nincs vesztenivalóm! Könnyedén ment az egész, és csak pár plusz percembe került.

Mit vegyek fel? Egy fekete, csíkos harisnya és fekete harisnyakötő mellett döntöttem. Előkaptam a legkisebb vörös bugyimat és egy hozzáillő vörös melltartót. Vagy hagyjam a melleimet csak úgy? Szerényen úgy döntöttem, hogy fel fogom venni. Aztán jött a spagettipántos vörös top és egy közepesen rövid fekete szoknya. A cipőm sarka tíz centis volt. Fekete. Majd szandálban megyek, és a kocsiban átveszem a magassarkút. Felraktam magamnak két holdat ábrázoló sárga, játékos fülbevalót is.
Ebédeltem valami könnyűt, és hétre kifestettem az arcom, fél nyolcra pedig felvettem az előkészített ruhákat. Egy kicsit magamra fújtam a kedvenc parfümömből is. Egész jól néztem ki, de a cipőm elég régi volt, és azt kívántam, bárcsak lenne valami szexibb cuccom. Izgatott, hogy a kis vörös bugyi alatt teljesen csupasz a puncim. Nyolc előtt öt perccel megszólalt a csengő.

Janie nagyon jól nézett ki. Hosszú, szőke haja csodálatos volt. Pont jó volt a sminke, egy kis szemceruza, kék szemárnyék, világos rúzs. Vörös, ötcentis fülbevalót viselt. Vörös blúza szoros volt, a mellei jól kidudorodtak alóla. Nyilvánvaló volt, hogy nincs rajta melltartó, a bimbóit látni lehetett a vékony anyagon át. Barna miniszoknya volt rajta, harisnya nélkül - a szoknya túl rövid volt.
- Kész vagy? - kérdezte. Bólintottam, és már kint is voltunk. Egy műanyagzacskóban vittem a cipőmet. A kocsiban Janie udvarolt egy kicsit, hogy milyen jól nézek ki. Nem mondtam neki, hogy a nagy alkalomra leborotváltam magam, csak mosolyogtam. Azon tűnődtem, hogy vajon Janie puncija is teljesen csupasz-e, és arra tippeltem, hogy valószínűleg igen. Az is eszembe jutott, hogy meg fogom-e pillantani ma éjjel...

A színházterem csak pár percre volt. Leparkoltunk, Janie hátrafordult és elővett két cipősdobozt. Kinyitotta az egyiket, levette a cipőjét, és elővett a dobozból egy tizenöt centis sarkú, szexi pántos cipőt. Ezzel meg is változott az egész lány. Nyeltem egy nagyot, mire megértően mosolygott.
- Tessék - mondta. - Hoztam neked egy kis kiegészítőt. Kinyitotta a másik dobozt, amiben egy másik fekete tizenöt centis cipő volt. Ezen nem voltak pántok, de a harisnyámra úgysem jött volna jól. Pont az én méretem volt, felkaptam. Először nem voltam biztos benne, hogy tudok-e majd járni benne, de feltaláltam magam.
- Hát jó - mondta. - Nagyszerűen nézel ki, szét fognak kapni. Menjünk be.
Kíváncsi voltam, hogy ezt szó szerint értette-e...

Bementünk a főbejáraton. Az ajtóban egy nagy, jó kiállású srác állt, úgy nézett ki, mintha ő is egy futballjátékos lenne. Ő volt a kidobófiú, nehogy valaki idegen bejöjjön. Az ajtó mellett ki volt írva, hogy \"Zártkörű rendezvény\". Csak pár lámpa világított a háttérben rockzene dübörgött, és néhány izmos srác állt a folyosón, kezükben egy-egy sörrel. Más lányt nem vettem észre. Odajött egy srác, hogy üdvözölje Janie-t és Don-ként mutatkozott be. Bemutatott egy másik, Alan nevű srácnak, és két másiknak. Egyre beljebb mentünk, közben zenéről, filmekről, sportról, ilyesmiről beszélgettünk. Ezek a srácok mind nagyon izmosak voltak, és majdnem mindegyikük magasabb volt nálunk, még a magassarkú cipőink ellenére is. Valaki itallal kínált. Janie vodkát kért jéggel és citrommal, ami elég jól hangzott, úgyhogy én is azt kértem.

Az italtól kimelegedtem. Mintha a zene is hangosabb lett volna. Don elhívta Janie-t táncolni, és egy perc múlva Alan-nel táncoltam. A zene gyors volt és hangos, szenvedélyesen táncoltunk. Le akartam rúgni magamról a magassarkút, de azért kibírtam. A következő szám lassú volt, Alan pedig kedves. Udvarias. A fülembe suttogta, hogy tetszik neki a parfümöm. Beleremegtem. A vodka végigszaladt az ereimen. A zene lüktetett. A jelenet kezdett egy pogány rituáléra emlékeztetni. Janie-re és Don-ra pillantottam. Szenvedélyesen csókolóztak. Don Janie fenekét markolászta mindkét kezével, és a lány mintha csak beleolvadt volna a pasiba. Alan ajka megint a fülemet perzselte. A szemébe néztem, és ajkunk egyre közelebb került egymáshoz - végül lassan megcsókoltuk egymást. Aztán keményebbre váltottunk, és nyelvünk keresni kezdte a másikat. Éreztem, hogy máris benedvesedek.

Don keze feljebbkúszott Janie hátára. Aztán a vörös kis blúzt áthúzta a lány feje fölött, így már a lány félmeztelenül állt ott. A bimbói teljesen megkeményedtek. Belemarkolt Don ingébe, és nekilátott, hogy kigombolja, közben pedig a száját csókolgatta. Tovább táncoltak, de a számnak vége lett. Megint gyors szám következett. Janie és Don keményen mozogtak a zene ütemére. A lány mellei vadul himbálóztak. Mindkettejükön izzadság csillogott. Janie ledobta a szoknyáját is a földre. Bár csak egy fekete tanga volt rajta, meg az a magassarkú cipő. Mindenki őt nézte. Le voltam nyűgözve. Alan megint megcsókolt, és éreztem magamon a kezeit, és a top átrepült a fejem fölött, ott álltam vörös melltartómban. Nem tudtam volna megmondani, hogy boldog vagyok-e vagy éppen ijedt.

Lassan továbbtáncoltunk. Alan és én egymáshoz nyomtuk a csípőnket. Lassú, erotikus ritmusban mozogtunk. Janie már a tangáját is levetette, a cípőktől eltekintve teljesen meztelen volt. És igazam volt a csupasz puncijával kapcsolatban: sima volt, a nyílást mindenki jól látta. A bal nagyajkában egy kis ezüstgyűrű.
Barátnőm már a színpadon állt egy félmeztelen sráccal. Hirtelen rájöttem, hogy neki ez már nem újdonság. Gyanús figyelmeztetése után gondoltam, hogy az este folyamán sor kerülhet egy kis szexre, de nem is mertem elképzelni, hogy majd a nagy nyilvánosság előtt fogja csinálni!
A zene leállt. Janie a srác pólóját, kicipzározta a sliccét és Don kilépett a nadrágjából. Már csak egy kék alsógatya volt rajta. Hatalmas erekciója gyakorlatilag ki is látszott, és Janie le is rántotta róla a gatyát. A színpadon a nézők előtt két gyönyörű, meztelen fiatal állt. Don farka lüktetett, a feje lila volt és nedves. Jól látszottak a dagadt kék erek.

Janie rámnézett. Kacsintott, és bólintott. Tudtam, hogy itt a lehetőség, most vagy soha, úgyhogy visszabólintottam. Vörös melltartóm elöl nyílt, amit Alan már fel is fedezett. Nyelvünk összetalálkozott, keze a mellem között matatott, és a melltartóm hirtelen ki is nyílt. Levettem, aztán kizipzároztam a szoknyámat is, és ledobtam magamról. Ott álltam egy szál vörös bugyiban, fekete harisnyában és harisnyatartóban, és abban a tizenöt centi magas cipőcskében. A fenekem jól látható volt mindenkinek. Alan mindkét mellembe belemarkolt, hüvelykujjával simogatta a bimbóimat. Aztán egyenként kezelésbe vette őket a nyelvével is. Éreztem, hogy a térdem elgyöngül. Alan keze a lábam közé siklott és nedves puncimba be is csúszott két ujja. Aztán lehajolt és fogával lehúzta rólam a bugyit, egészen a térdemig. Segítettem neki egy kicsit, és teljesen kiléptem belőle. A fogaival tartotta, aztán nyelvét a középső, jócskán átnedvesedett részhez nyomta. Aztán megint csókolóztunk. A harisnyán és a harisnyakötőn kívül már nem volt rajtam semmi, nedves kis nyílásom is láthatóvá vált. Éreztem, hogy minden szem rám szegeződik, de nem törődtem vele. Úgy éreztem, mintha lebegnék.

A színpadon megjelent egy matrac. A zene tovább bömbölt, Janie és Don lefeküdtek, a lány széttárta a lábait, egészen a levegőbe. A srác a farkával a pina bejáratánál játszadozott. Kínozta egy-két percig, szegény Janie meg csak nyögdécselt félrefordított fejjel. Olyan nedves volt, hogy még én is láttam csillogó ajkait. Próbaképp magamhoz nyúltam, és éreztem, hogy én is olyan nedves vagyok.
Aztán Don beléhatolt - egyetlen hatalmas lökéssel tövig nyomta. Janie felnyögött, ami mély sóhajjal ért véget, aztán zihálni kezdett, miközben Don ütemesen mozgott ki-be a puncijában. Körülnéztem; néhány srác szintén megszabadult a ruhájától. Janie és Don vadul basztak pár percig, aztán a lány megfordult a fiú előtt.
Aztán már csak arra emlékszem, hogy egy újabb matrac jelent meg valahonnan, és ráfeküdtem Janie mellé. Ő már négykézláb állt, a feneke pont Don felé meredezett, aki tényleg igazi csatárként dugta hátulról a lány csöpögő punciját. Janie száját két másik srác kezdte felváltva dugni. A mély szopások között nagyokat nyögött, közben meg Don egyre keményebben baszta. A testén gyöngyözött az izzadság.

Két srác szétfeszítette a lábamat. Alan letérdelt és rámmosolygott, nyelvével végigszántott a testemen, külön figyelmet fordított a mellbimbóimra. Tett néhány kört a köldököm körül, beszívta a piercingemet, aztán a combjaim belső oldalára tért át. Úgy éreztem, mintha egész testemet tűk szurkálnák. A puncim olyan nedves volt és úgy lüktetett! Mintha minden rám szegeződő, éhes és csillogó szemet éreztem volna.
Alan nyelve a puncim ajkait nyalogatta, és hirtelen odaért duzzadt csiklómhoz! A hátam égett, ott helyben el akartam élvezni. Bedugta a nyelvét csöpögő puncimba, és ki-be huzogatta. én meg csak gyorsabban és gyorsabban nyögdécseltem.
Alan hirtelen abbahagyta a nyalást és a lábam közé telepedett.
Éreztem, hogy kemény szerszáma megböki egy párszor a nyílásomat. Nagyon akartam már, hogy keményen belémvágja. Mikor belémlökte, tövig belémszaladt, annyira csúszós voltam odabent. Felnyögtem, ahogy Janie, és keményen baszni kezdtünk. Tíz másodperc múlva sikítva élveztem el.

A zene ütemére mozogtunk. Tényleg olyan volt ez, mint egy pogány ünnep: a színpadon basztam egy sráccal, akit félórája még nem is ismertem! Egyre gyorsabban mozogtunk, míg újra el nem élveztem. Hirtelen Alan is kilövellt. Éreztem, hogy jó mélyen belémélvez. A sperma hullámokban áramlott a pinámba, teljesen megtöltött. Közben keményen tovább baszott, a kezem ökölbe szorult, a fejemet ide-oda dobáltam, és csak sikoltoztam. Mellettem Janie is sikoltott, ahogy Don beleélvezett a puncijába. Aztán az egyik srác, akit Janie szopott, odafordult hozzám. Az arca ragyogott az izzadságtól. A farka máris lüktetett, láttam, hogy mindjárt elélvez.
A szemébe néztem, és tudtam, mire vár, úgyhogy bólintottam. Megragadta az arcomat, én meg mindkét kezemmel a seggébe kapaszkodtam, és az ajkaim közé húztam a farkát. Két kemény lökés után már spriccolni is kezdett. Életemben először töltötte meg a sós folyadék teljesen a számat. Egyre csak jött és jött, én meg nyeltem, ahogy bírtam, de egy kicsi így is kicsurgott a szám sarkán.

Tíz-tizenöt másodpercig élvezett - el sem hittem, hogy egy srácban ennyi geci lehet. Hiába nyeltem, a nagyja kifolyt az arcomra és a nyakamra. Azért azzal, ami a szájamba jutott, eljátszadoztam egy kicsit, hogy szokjam a lágy ízt.
A srácra mosolyogtam, és ő visszamosolygott rám. Csak nézte, hogy nyalogatom a spermáját az arcomról. Lehajolt, és megcsókolt. Mikor végre felállt, szájuk között egy vékony spermacsík feszült ki. Egyik kezemmel letöröltem szerszámáról a spermát, és a mellemre kentem, pont a bimbóimra.
Közben meg is feledkeztem Janie-ről. Alan most Janie arcánál állt, aki éhesen szopogatta a fiú kemény dákóját, boldogan ízlelgetve a saját puncijának és a srác spermájának összekeveredett ízét. Éreztem, hogy Don magja kicsorog a nyílásomból a combom belső oldalára. Hihetetlenül kurvásnak éreztem magam - és ez az érzés jó volt, de ugyanakkor részegítő. Benyúltam a lábam közé, és simogattam magam egy kicsit.

A rockzene tovább bömbölt. Valaki adott egy pohár vodkát - mintha szükségem lett volna rá! De két kortyra felhörpintettem. Egy kicsit égetett, de éreztem, hogy a belek szinte azonnal szétterjed bennem. Janie és én felálltunk és láttuk, hogy a teremben úgy harminc srác volt. Mind izmos és jó felépítésű, páran közülük már meztelenek voltak. Észrevettem két lányt is. Az egyik vörös hajú volt, a másik pedig fekete. De még mind a ketten teljesen fel voltak öltözve. Fiatalabbnak tűntek nálunk, valószínűleg egyetemisták voltak.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Ketten basztak meg pénzért

Gazdagok vagyunk , és ronda vagyok,ezért szoktam fizetni a szexért. Egyszer két modell fiúnak fizettem, hogy basszanak meg ketten. Tudni kell rólam, hogy 150 kiló voltam akkor moszt 120 kiló vagyok,elég dagi nő,ezért nem találtam senkit,csak baszásra az interneten. Szóval fizettem ké....

A kutya és a lány

Ez a nap is ugyanúgy végződött, mint a többi. Nikoletta sétálni vitte megtermett kan Bouvier kutyáját, a közeli parkba. Már nagyon várta a nap végét, remélte, hogy ismét egy jó élményben lesz része. Elég elfoglalt nő volt, rengeteg munkája volt, de erre a hóbortra mindig szak....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


szopja a faszt.

Retró pornó

aberki

kitárt pina

puncis.

Két nõvér leszbizik

Szexi csaj erotikus film

Tini szex jó csajja

Szuperhõs szex

Egzotikus csajt teli basszák