Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Sober5 Kár hogy az igazi életben nincs ilyen csaj[Kis ártatlan] |ExoVáró Ez tényleg jó picsájú [Szép segg] |Alfa drománó Huhú hűha az első két évben szia [Vörös punci] |Sober8 Kár hogy ilyen kicsi a kép[bbw sex] |Benq Nekem ez a benox geci nem kő[oboa.] |Sober8 Jól elintéztek babám[gecis szöszi.] |Faszpuka Minden nap meg nézem[nagymellű dagi nő] |BazskaGeci Ha leborotválná akkor adnám, amúgyjó pina[Szőrös Pina] |Kurvát vettem feleségül

Beküldő:Cuckold

Három éve egy barátommal elmentünk kirándulni hármasban.Én a feleségemmel mentem a barátom egyedül jött, mert a felesége lelépett az francia ürgével és így a feleségem mondta vigyük el őt is ne maradjon el az utazásból.Egyrészt örültem neki hátha rákap a feleségemre és legalább néha jól megdöngeti.
Elmentünk egy német és svájci határ melletti hegyvidékre ahol egy hegynek a tetején volt Hitler üdülője és a hegy gyomrában volt egy mély sóbánya.Először megnéztük az üdülőt és amikor jöttünk lefelé a nejem rosszul érezte magát és a barátom segített ebbe,mert a felesége is mindig rosszul lett amikor nagy sebességgel jött lefelé a lanovka.
A barátom masszírozta a gyomrát, de ahogy elnéztem néha nemcsak a gyomrát masszírozta hanem a melleit is és láttam a nejemen egész jól érzi magát. Mikor valahányszor odanéztem mindig elvette a barátom a kezét a melléről.majd odasúgtam neki tedd a kezed belülre és akkor más nem láthatja meg.De te tudni fogod,hogy a mellét simogatom.ínem baj mert ő akarta,hogy mindenképp te is gyere velünk,így legalább a kirándulások éjszakéin biztosan sikerül neked megdöngetni a nejemet.

Mikor leértünk a sóbányába ott adtak ránk egy kezeslábast hogy azt vegyük fel,mert akkor nem lesz a ruhánk koszos. A feleségem egy aránylag rövid térdig érő szoknyában volt és amikor belebújt a szoknyája felcsúszott és az egész segge kilátszott a bugyija is. erre mondta a feleségem nem tudsz segíteni mindenkinek megmutattad a seggemet.Mondtam neki sajnos bugyi volt rajtad így csak az látszott ki és nem a segged,meg a pinád. Amíg csúszkáltunk lefelé mindig örömmel
vettem tudomásul,hogy a barátom a feleségem seggeit markolássza vagy a melleit és néha sikerült a bimbóit is kivenni a blúzából. A seggénél el volt szakadva a ruha és mondtam a barátomnak nyúljon alá és dugja be a farkát az asszonyomba rögtön nem lesz semmi baja. Így is történt. Persze eszt már más is észrevette és az egyik csúszdán más került az asszonyom hátához és az is bedugta a faszát a lyukba és egy óriásit élvezett a bejem seggébe.

Mikor vége lett az egésznek és lifttel jöttünk felfelé direkt lemaradtam egy fülkényit,hogy legyen ideje becsületesen megbaszni a feleségemet amit odafent mindketten megköszöntek.
Mikor kijöttünk átmentünk Svájcba,mert mondták hogy ott van egy község hammer és ott adnak ki egy szobát éjszakára is akár több embernek is. odamentünk és mondták,ugyan ez nem szálloda, de ha már ilyen messziről jöttek és a felesége hajlandó két három férfival való kefélésre adunk egy szobát,és ne csodálkozzanak azon ha maguk is elfoglalják esetleg egyszerre megbaszhatnák az egyikőjük feleségét is amit filmre veszünk.,mivel ez kupleráj. Mondtam az asszonyomnak mi a helyzet mire azt mondta ő benne van legalább megismeri a svájci férfiak faszát is.

A barátom ezen teljesen kiakadt mert ezt már nem gondolta volna a feleségemről sem.Mi bementünk a szobába jól megbasztuk közösen a feleségemet,majd az lezuhanyozott és felvett egy miniruhát és pár perc múlva jött a vezetőnő és elvitte magával a feleségemet. Megmutatta melyik szobába viszi és kívülről, hogy lehet megnézni mit csinálnak odabent.

Hát teljesen ledöbbent még a barátom is ahogy hentergett és kefélt a nejem. Lassan levetkőztették elkezdték szoptatni,majd az egyik elkezdte a faszát a seggébe a másik a szájába a harmadik a pináját baszni és amikor elélveztek cseréltek. Ez így ment míg mindenki bejutott minden lyukba,majd a nejem kezébe nyomtak egy egy ötvenestés elmentek. A nejem bement és lezuhanyozott. Majd kijött megnyomott egy gombot mire megint bejött három ürge és kezdődött elölről az egész. Amikor ezek is kikefélték magukat elmentek azok is adtak neki két-két húszast,majd elmentek. A nejem megint megnyomta a gombot és bejött a főnökasszony és behozott két behemót négert akinek akkora fasza volt,hogy legalább 33 centi hosszú és nyolc centi vastag. elmagyarázta hogy ez e kettőt már nem kötelező elfogadni ez ért adott 400 eurót és a csaj ezt is letette majd megsimogatta a négerek arcát. Ezek mint az állatok közrekapták az asszonykámat és úgy megbaszták,hogy a vére is folyt közben elélveztek és azt is megitatták a feleségemmel,majd vagy két óra múlva elmentek és még otthagytak 200 pénzt. Mikor bekopogtunk hozzá úgy feküdt ott az ágyon mint egy rongybaba és elmondta míg a hat srácnak a kefélése irgalmatlanul jó volt ez a két néger mint az állazok azt csinálták. Segítettünk neki felemeltük és elvittük a szobába és ott a fürdőbe ültettük. Megkérdeztük hívjunk e orvost,mondta nem kell reggelre jobban leszek. Másnap délig aludt utána lezuhanyozott és nagy nehezen felöltözött és elmentünk egy gyógyfürdőbe.Ott meglátta egy orvos aki lekezelte,majd mivel egy magyar orvos volt elmondtam neki hogy járt a feleségem és ő rábólintott mondta,hogy itt kell maradnia két napra és addig ingyen gyógykezelik maguk meg menjenek a szomszéd szállóba ahol ötvenesért kapra egy szobát két napra és majd két nap múlva elvihetik a hölgyet. Ezután hazajöttünk és pér napot pihentünk,majd a feleségem közölte,hogy a barátommal fog eltölteni négy napot és pihennek meg kefélnek úgy ahogy ő akarja. Hát ezért érdemes elvinni a barátját az embernek,hogy megismerje az igazi feleséget, Sajnos eléggé későn jöttem rá erre is.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

A büntetés - megbasztak felcsatolható műfasszal

Késő estére jár. Álmosan és az italtól kissé kótyagosan lépsz be a szobátokba. A kollégium már teljesen sötét. A lépcsőn felfelé jövet is fogtad a korlátot a biztonság kedvéért és most se mulasztod el kezdet a falnak nyomni. Tudatodnál vagy, de minden olyan lassúnak látszi....

Masszőr fasszőr

A történetet az esemény után írtam meg. Csak az volt a lényeg, hogy kiírjam magamból az élményt, így in medias res kezdem.

Hasra feküdtem, ő pedig betakargatott. Azután az egyik lábamat, combomat, fenekemet, majd a másikat masszírozta végig. Közben beszélgettünk,....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


nagy pohár geci

nagymellű dagi nő

marika pinája

szöszi pina.

Fiatal pina

Vadul a csaj

Nagy segg szexfilm

Gecis csajok

Interracial szex

Biszex trió