Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Dan koubil Izgató az asszony az biztos[Nagy segg] |xnxx fasz ki van, itthon a nudistán csak lógó csöcsű öregasszonyok vannak[Nudista Strand xxx] |xnxx uh ezek a régi szőrös pinájú nők[Magyar vintage pornós] |grey tuxmak Anyád a gyökér gyere üssünk egyet te kutya:) [Maya Gold pucsít] |Hulk Ja ,mindegy! Legközelebb meg egy faszra azt írja,hogy pina, ti meg el lesztek alélva tőle ,hogy milyen csudi-punci! LOL te gyökér[Maya Gold pucsít] |grey tuxmak nem mindegy te faszfej? [Maya Gold pucsít] |Miki Szejel tehetné a lábait! jókat élvezek kiverem rá.[Szőrös suna] |Hulk Enyhe fogalom zavarban vagy haver.Maya Gold ül, nem pucsít,te nyomorék. [Maya Gold pucsít] |Csaba Szuper csaj![perverz gecinyelő] |Robi Basználak[Baszós kurvák] |A kefélés mint sport - a feleségem futtatása

Beküldő:Buzimonkey

Még általánosba jártam a hetedik osztályban amikor elmentem egy 18 éven felüli filmre ahová szó nélkül beengedtek,hiszen eléggé nagy növésű voltam, és már bajuszom is volt. mellém egy 21 éves csinos jó mellekkel rendelkező formás alakú miniszoknyás hölgy ült le. alig ólt le megkérdezte zavarna e ha úgy tenné le a kabátját,hogy az én térdemre és combomra is ráterítené. Mondtam nem zavar hisz akkor ha a kabát alá nyújtom a kezemet senki sem láthatja ha megsimogatom a formás combjait. Maga nagyon huncut. Még nem is ismert engem, de már itt a moziba meg akar dugni.Ezen mindketten nagyot nevettünk és ahogy leterítette a kabátját már alá is nyúltam.

Éreztem,hogy nincs rajta bugyogó. gyomromba is fel akar nyúlni kérdezte,nem azt azért inkább oda mást dugnék. erre átnyúlt és megfogta a sliccemnél a farkamat. Mire vége lett a filmnek már a blúzát is kigomboltam és megkóstoltam a mellei keménységét a fogaimmal. Majd megkérdezte hazakísérsz,ha nem zavar el a lakásodból a srácod vagy a férjed. egyik sincs és remélem van másod is nemcsak a kezed.Ezután felálltunk majd ráadtam a kabátot és megfogtam a kezét. A keze belső részénél a maroknál megsimogattam a tenyerét, érzem nagy kurafi vagy. alig mentünk még amikor behúztam egy folyósora és lesmároltam.

Ez jól esett közölte majd a mellére vonta a kezemet és megsimogattam a ruha alatt. Nagyon gyorsan akarsz haladni. Majd elindultunk a lakása felé kiderült nem messze lakik onnan ahol mi laktunk. Közben elmesélte,hogy huszonegy éves és tanít egy általános iskolába és most végzi levelezőn az egyetemet. Eddig három fiúja volt, de az elsőt nagyon hamar kipenderítette a lába közül,mert folyton megverte mielőtt megdugta. igaz ő vette el a szüzességét is és nagy potenciája volt, de fájt neki a verés. Már elmúlt 18 éves amikor elvették a szüzességemet. megkérdezte te húsz vagy huszonkettő vagy mondtam neki meglepődnél ha megmondanám.miért olyan idős vagy nem mondtam mert fiatalabb vagyok nálad. Sokkal hát nem tudom mi a sok bár felszabadítani még tizenhárom évesen szabadítottak meg a szüzességemtől. Jó hamar kezdted.

És hány éves volt aki elvette a szüzességedet mondtam neki harminc nyolc éves és két tizennyolc éves srácai voltak és férjnél volt. Az anyám egyik unokatestvére volt. Na most már tényleg kíváncsi vagyok rád. Lassan megérkeztünk a lakására és kihámoztam a ruhájából. Nagyon tetszett neki a farkam és megkért lassan tegyem magamévá mert még ilyen nagy és vastag nem járt benne. Nem tudta az egészet a szájába venni. Mikor teleélveztem a pináját, mert nem engedte,hogy máshová ürítsek az elsővel majd közölte a másodikat a szájába szeretné kérni ha nem zavar. majd amikor a második alkalommal is az élvezés határán voltunk kikapta a pinájából lehajolt és bekapta a faszfejét és kiszívta az egészet. Ez nagyon ízlett. Nem gondoltam hogy másodjára is ennyit adsz. Majdnem megfulladt. Ekkor megkérdezte hány éves vagyok mire megmondtam és teljesen kiakadt nem akarta elhinni. Majd mikor a negyedik numerán is túl voltunk és mondta nagyon fáradt, megkért menjek haza mert leragad a szeme és nem fog tudni kiengedni a kapun. megbeszéltük,hogy két nap múlva megint elmegyünk moziba és a mozi előtt találkozunk.

Ez megint olyan film volt ami 18 éven felülieknek szólt. Közben persze otthon az apámtól kaptam két nagy büdös pofont, mert reggel mentem haza és ez teljesen kiborította őket. Mikor megkérdezte hol voltam nem hazudtam hanem azt mondtam baszni volta, erre kaptam a pofont. Persze megígérték,hogy bezárnak, de megszöktem mert nekem is jól esett a kefélés.A moziba a csajtól elkérték az igazolványát és nagyot nevettünk,mert mikor kérdezte a jegyszedőtől az övé nem kell mire a közölte nem,hisz ő már régen betöltötte azt. Mikor leültünk elkérte az igazolványomat és nagyot nevetett,mert alig akarta elhinni,hogy igazat mondtam és nem csaptam be.

Pár nap múlva mikor megint találkoztunk közölte,hogy az osztállyal kirándulni meg a balcsira és ráadásul pont oda ahová mi is készültünk. Mondtam neki majd felkereslek ott és remélem el tudsz szabadulni a felügyelet alól. Nagyot nézett amikor meglátott egy száll fürdőgatyában és pólóban. Mondtam neki én minden évben itt nyaralok és amikor elmentünk moziba megmutattam hogy hol nyaralok le volt döbbenve. Persze itt könnyebben le tudták csapni a kezemről a tanító nénit.

A következő időszakban aztán az egyik ismerőstől kölcsön kaptam egy vitorlást és pár napra sikerült visszahódítanom a tanító nénit, de a későbbiekben már hazautaztak és nekem az ott maradt egyik tanárnő maradt. Már akkor szemezgetett velem amikor még a tanító nénit baszogattam,de utána rögtön rám hajtott és a következőrandin megkért mutassam meg a hegyi kilátót. Én elvittem oda, de közben megálltunk egy tisztáson mert elfáradt. Ahogy leült a szoknyája felcsúszott és gyönyörködhettem a combjaiba is. Persze tudta ezt hisz azért ült le úgy hogy megmutassa a combjait.

Mikor alányúltam és bedugtam a kezemet a bugyijába felvisított, de kért ne húzzam ki inkább mást tegyek oda. Végül ráültettem a farkamra és vagy két órán keresztül keféltem és kétszer is teleengedtem a punciját gecivel.

Persze másnap felháborodva közölte nem ismer többé,mert mikor kérte,hogy ne engedjem bele a gecimet ott hon vette észre,hogy tele van a bugyija gecivel. Ha most felcsináltam nem tud férjhez menni és ez neki nagy csapás lesz. Eddig senkit se zavart hogy a kefélés után teleengedtem a tacskóm tartalmával. Másnap már két diáklánnyal kezdtem ki és a tanárnőjük fel volt háborodva, mire a lányok közölték nem a férjed és mi szeretünk baszni.Minket már felcsinált az egyik tanárunk és még egyszer már úgy sem lehet felcsinálni senkinek.

Közben megismerkedtem egy másik fiatalasszonnyal akit az egyik szórakozóhelyen ismertem meg és amikor visszavittem táncolni közölte a legközelebbi tánc is a tied. persze megint felkértem és ezért morgott két srác és veréssel fenyegetett, de amikor az egyiket a szünetben sikerült véletlenül úgy orrba vágnom ,hogy mentőt kellett hívni hozzá mert nem akart a vérzés elállni soha többé senki nem mert szólni hozzám a fiúk közül.

Így aztán nyugodtan táncolhattam a fiatal asszonnyal. persze a férje az megkért üljek oda hozzájuk és szórakoztassam a feleségét.Nekem nem esett nehezemre. Másnap reggel amikor felébredtem,mert a fiatalasszonnyal aludtam a nagy kefélések után kimentünk a vízre és az ott lévő vitorlással elmentünk kirándulni. Kiderült,hogy a vitorlás az övék és azon szoktak nyaralni. Most nemrég nősült a koma , de sajnálatos balesete folyamán elvesztette a két golyóját és nem tud gyereket csinálni. Mivel én nagyon szimpatikusnak találtattam ezért én pótoltam egész nyáron a férjét és minden éjszaka végigkeféltem az éjszakákat. Mikor aztán augusztus közepén leadták a vitorlást Siófokon elmentek és sajnos többé már nem találkoztunk. Majd vagy nyolc év után egyszer összefutottunk és akkor a férfi megköszönte,hogy felcsináltam a feleségét, mert azóta hárman vannak és most már azóta nagy az öröme is. Hát ilyen is van.

Mikor a legközelebb megint lementem a balcsira összefutottam egy régi barátnőmmel akivel korábban az eljegyzésig jutottam,de nem lett belőle semmi,mert más vette el feleségül. Utána vagy hat évig megint nem találkoztunk és amikor összefutottam a fővárosba a férjével elhívott magukhoz mert aznap volt a lánya szülinapja és annyira felmálházott,hogy nem tudta hazavinni a cuccot és én segítettem neki. Akkor derült ki amikor megláttam a lányát,hogy nagyon hasonlít rám.Az anyjaától mégis csak további nyolc évet kellett várnom mire megtudtam az igazat.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Pisilő lányok

segg öklözés

Czövek Zsuzsa szemüvegben pornózik

BUÉK pornó 2016 gecis pezsgő

karácsonyi kurva

Két nagypapa és a tini kurva

Compilation casting Desperate Amateurs teen mat...

Knock Out Part 1

Duci szex film

Leszbikus szexfilm