Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Sober5 Kár hogy az igazi életben nincs ilyen csaj[Kis ártatlan] |ExoVáró Ez tényleg jó picsájú [Szép segg] |Alfa drománó Huhú hűha az első két évben szia [Vörös punci] |Csere a családban

Beküldő:vargaricsi

Még fiatal házas voltam amikor rájöttem az egyik alkalommal,hogy az unokaöcsémet azért kívánták a szülei hogy ott lakjon nálunk,mert így a srácnak állandó partnere lett a feleségem akit attól kezdve öt éven keresztül napjában kétszer háromszor kefélt többször átjátszotta a barátainak és ha sikerült valamit intéznie mindig felajánlotta a csajt egy jó dugásra.egyébként kb harminc évig dugta a feleségemet sokszor leginkább akkor amikor nem voltam otthon vagy nem aludtam otthon. Ilyenkor volt,hogy másod és harmadmagával ment el és egész éjjel pariztak vele ha felcsinálták semmi gond nem volt,mert a srác apja a harmadik hónapba kikaparta mint nőgyógyász. persze sokszor elment vele szüretelni is egy hétre amit ilyenkor mindig a szülei fedezték.

Én nekem volt egy 800 négyszögöles kertem és ott szerettem dolgozni ahol csináltam egy 3x5 méteres kis faházat amibe volt egy szekrény meg egy ágy.Hisz valahol nekem is kellett kefélnem.Az egyik alkalommal amikor már nem lakott náluk a srác ,mert elzavartam és megnősült odajött a felesége egy mini szoknyába és felmászott az egyik barackfára és megmutatta a combjait és kitárta a lábát. Mondtam neki kár hogy van rajtad bugyi,mert biztosan szép az öled. Erre közölte van egy lehetőséged,hogy akár életed végéig is bányászhatod a pinámat. Én tudom mindig mikor megy a férjem a feleségedhez baszni és mikorra jön haza. Akkor én eljövök hozzád és annyiszor kefélsz meg ahányszor akarsz és nem zavar ha felcsinálsz,mert nekem egy spirál van feltéve a puncimba.

Mikor odafordultam és megcsókoltam a combja tövét már mászott is át a nyakamba és letettem a földre. megfogtam a fejét és lesmároltam majd bementünk a kunyhóba és levetkőztettem meztelenre és egy nagyot keféltünk. többször leszopott és úgy gecis száját kinyitva szájon csókoltuk egymást ,majd lassan megismertem megint a saját gecim ízét és ő is szeretettel szopta nyelte a gecimet.majdnem minden nap a hétvégék kivételéve a szeretőmmé tettem.Most már egyáltalán nem zavart,hogy a feleségemből kefélő bajnokot csinált a férje sőt néha én is adtam alá a lovat.A srác felesége nem szerette,hogy a seggét kefélem és ezt megejtettem az egyik nyaralás alkalmával a feleségemmel amikor rájöttem,hogy ott is van valaki aki baszogatja.

Szóltam a komának,hogy láttam keféli a feleségem,és mivel szeretném úgy megbaszni a seggét rávettem,hogy vigye el a közeli kis szigetre és vetkőztesse le meztelenre,majd amikor javában kefélnek húzza magára és én hátulról meghágtam a seggét. Úgy is történt. persze a feleségem borzalmas volt és kifakadt nem kurva ő hátakkor miért fekszel le bárkivel.Mert jobban kívánom a faszt mint a kaját ,akkor ne visíts hanem élvezd a két lyukba történő kefélést. Mikor abbahagyta a visítást odajött egy harmadik koma és a nejem szájába dugta a vastag faszát,majd egy másik fiatal srác is elkezdte a seggét baszni. A bejem végigsírta ezt a nagy baszási kurzust és lassan abbahagytam és csak estére mentem haza.

persze otthon nagy tam-tam volt és mondtam neki végre sikerült a seggednek is elvennem a szüzességét. Már ott sem voltam szűz.Mert korábban már Peti is megbaszta a seggemet.Ezentúl bárki megbaszhat, de téged nem engedlek magamhoz. Akkor ezentúl minden hónapban megerőszakollak és megtanítalak szopni és elhíresztelem,hogy imádsz gecit nyelni. persze sok vita árán még sokszor sikerült megbasznom,míg egyszer egy néger úgy meghágta,hogy kivették a méhét és attól kezdve egy baszógép lett akire nem volt szükségem.Az baszhatta meg aki akarta.

Persze ahogy már lenni szokott lassan a Peti neje elfelejtkezett arról,hogy odafigyeljen mikor jön nem követik e és az anyósa a kertemig követte és rájött hogy bár a fia az én feleségemet baszogatja a menye meg a baszótársnak a férjével kefél. Így aztán az egyik alkalommal az anyósával jött és elmondta,hogy lebukott és az anyósa is szeretné ha megbasznád. Mondtam neki miért nem a lányodat hoztad, Mert az tudod férjhez ment egy svájci hapsihoz és te meg majdnem gyereket csináltál neki mert már a negyedik hónapba volt amikor az apja elvégezte a küretjét.
attól kezdve kénytelen voltam a nagybátyám feleségét is rendszeresen baszni.

Pár hétre rá a méry anyósa közölte,hogy lehet hogy a menyem anyját is elhozom egyszer mert unja a pesti barátom faszát és jó lenne ha te őt is baszogatnád,hiszen még fiatalasszony alig múlt negyvenöt éves. Az egyik szüreti alkalommal amikor a nejem is ott volt kettőnket elküldtek egy ismerősükhöz,hogy hozzunk el egy dézsát és így elmentünk .persze azok nem voltak ott és mikor még felfelé mentünk sok helyen olyan szűk volt a járás,hogy egymás után kellett mennünk és a csaj megcsúszott én meg a seggét fogtam meg,mert egyébként is tetszett a hegyes kis segge. erre felháborodva mondta engedd el a seggem .Erre felhúztam a szoknyáját és becsókoltam a seggébe az alig bugyit félrehúzva. Majd adni akart egy pofont , d megint megcsúszott és így hanyatt esve ráestem én is és élveztem a keblei simogatását. Lassan a farkamat sikerült becserkésznem a pinájába és egy hatalmasat keféltem vele. Persze amikor valamennyire lecsendesedett mondta menjünk innét máshová és folytassuk ott. erre kerestünk egy tisztást és ő levetkőzött és vagy másfél órán keresztül állandóan keféltem és vagy a pinájába vagy a szájába élveztem. Már régen volt amikor ilyen jó nagyot sikerült valakivel basznom.megígérte,hogy ezentúl rendszeresen fog jönni és mindig odatartja nekem a pináját. Persze volt,hogy éppen akkor jött meg a men szesze ,de minket az sem zavart sőt annyira megkedvelt,hogy elmentünk vásárolni külföldre és nem vásároltunk alig valamit hanem két napon keresztül csak keféltem és ő meg szopott mint a kis angyal.

Volt egy alkalom amikor a testvérét is elhozta,hogy hágjam meg mert mondta a testvére a fiát vette rá egy év alatt,hogy kefélje meg őt rendszeresen, de alig áll fel a fasza. Lassan a méry folyton azon rágódott,hogy alig jut neki valami a farkamból,mert most már tudja,hogy nemcsak őt, de az anyósát , az anyját és a keresztanyját is kefélem.
Megbeszéltem a férjemmel,hogy a jövő héten négy napra elvisszük a feleségedet egy kirándulásra ahol öten mást sem fognak csinálni csak kefélik az asszonyodat. remélem te nem mégy velük és itt maradsz nekem és az lesz az igazi élvezet számunkra.Sajnos elment és mind a hatan a férjével együtt felcsinálták és így kénytelen voltam megint az anyját baszni, de közben bejött az anyósom is és amikor fürödtem bejött a zuhanyozóba meztelen hogy basszam meg már őt is.mert már több mint húsz éve vár erre és legalább szeretne egy jó nagyot baszni. Nem kell vigyáznod rám,mert már évek óta nincs vérzésem és t öregem úgy se tud velem mit csinálni. Attól kezdve ha elmentem külföldre vásárolgatni vagy az anyósommal mentem baszni vagy a Méry anyjával.Lassan már alig állt fel a farkam mert annyira kikészített ez a sok csaj. Annak nagyon örültem viszont,hogy a feleségemre rákapott három húsz éves fiatal srác és sokszor órákon át kefélték és úgy jött haza mint egy kimosott rongy.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

chatbuli

Szilveszter elötti héten, mintegy elöszilveszterként az egyik erotikus csati lakóival, elhatároztuk, hogy nyár után másodszor is megtartjuk a bulinkat. Ment a szervezkedés, hogy mi vidékiek is tudjunk menni. A vége az lett, hogy az egyik srácnál tartottuk a bulit, holmi kocsma helyett.....

Leszoptam egy cigányt a bokorban

Épp jöttem ki a a biciklimhez. Ki akartam nyitni, de akkor mellém jött karcsi.- Csá! - mondta. karcsi egy cigány fiú volt. Feketepóló és egy fekete farmer rövidnadrág volt rajta.- Szevasz - kezet fogtam vele.- Hé karcsi, nem jössz? - szólt a másik.- Nem, menjél csak 2 óra hosszára....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Mélyen

Ex csajok 1

családi szex kép

Meztelen pornós csaj

Leszbi orgia kurvákkal

Fekete fehér.

Interracial szex

Szex a szabadban

Fekete kefélések

4k VR szexfilm