Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |xnxx BASZNI FOGSZ AZONNAL![Michelle Wild retro szex] |Lófarkasférfi Jóféle,dugnám a bögyeit[Idősebb hölgy megmutatja magát] |Peko Zoltán Jó a pinád Niki belucci basznám éjjel nappal hagy basszák meg [Niki Belucci pinája] |Sukimon Go Ez Merci! Imádom a sexfilmjeit[tanyasi gigacsöcs] |Tamás Szex[miss picsa] |Séf leszopnám a férjét[Nudista pina meztelen] |Detto Nagyon kivanatos szep csajszi, szivesen kenyeztetnem. [Amatőr szőrös pina] |Jozsi Nagyon jo vagy dugnalak.[Ruhában és meztelen] |Jácint Mi ez a summon fogas leffer? Milyen név ez? Azt hittem valami varázslat a harry potterbol.[Magyar incest pornó] |Séf Ez nálunk volt a ballagási buli, mikor a nyolcadikat kijártam 20 évesen[Magyar incest pornó] |Az osztálykirándulás gruppenbe torkollott szex story

Beküldő:Muka geci

Még fiatal voltam és alig múlt el a 13 évem amik egy osztálykirándulásra mentem el.Mivel egy iskolai menhelyen aludtunk a hegyekben négyen voltunk egy szobába. Mivel volt egy kétágyas szoba is oda én az egyik tanárnőmmel mentünk be, mert az mindig valahogy kedvesebb volt velem mint a többiek. Ebbe a szoba mellett volt egy saját zuhanyozó is amit aztán pár nap múlva már közösen használtuk a tanárnőmmel. Már tavasz volt, de még nem volt nagy meleg ezért mivel fáztam kiszálltam az ágyból és magamra akartam venni egy kardigánt.ekkor odaszólt a tanárnőm gyere ide hozzám és akkor már te sem fogsz fázni.Érdekes módon alig bújtam oda mellé lassan elkezdett dörzsölni a hátamat,majd lassan a keze a fenekemre tévedt és elmúlt a remegésem és a fázásom.

Ekkor megfordultam és a kezemet a mellére húzta és megkért te is simogassál engemet és akkor nekem is elmúlik a remegésem. lassan annyira belejöttünk az egymás simogatásába,hogy már a meztelen melleit simogattuk egymásnak és néha a bugyinkba is benyúltunk egymásnak.Különösen nekem az tetszett ahogy a kezével próbált benyúlni a kis puncimba. lassan elaludtunk és amikor felkeltünk lezuhanyoztunk,majd bejött és nem várta meg amíg én befejezem a zuhanyzást. Ilyet még az anyám se csinált mióta a melleim is kezdtek a testemből kibújni.

A tanárnő meztelenül jött be és megmosta a hátamat majd a fenekemet és a seggem lyukát is. Estére majd megint fürdünk,hogy tiszták legyünk. Elmentünk kirándulni és én az egyik srác oltalma alatt másztam a hegyet és sokszor alám is nyúlt amikor úgy találtuk,hogy nem figyelnek bennünket.Mivel aznap rajtam csak egy szoknya volt és a srácom aki már járkált bennem mert a nagybácsim elvette még az elmúlt évben a szüzességemet sokszor meg akart megint baszni.Amikor visszamentünk a szállásra ketten behúzódtunk a budiba és ráültem a srác faszára és megkefélt. Már nagyon is hiányzott ez.

Ez persze feltűnt a tanárnőnek és amikor bement mindenki a szobájába lefeküdni, én bementem és lezuhanyoztam. A tanárnőm is bejött és megkérdezte ugye kefélni mentetek a budiba. Én adtam a hülyét , de mikor beállt a zuhanyozóba és alám nyúlt a kis puncimba dugta a kezét rögtön észrevette,hogy nem vagyok szűz. meg is kérdezte mióta. Mondtam neki már több mint egy éve,de nem mondom meg,hogy ki vette el ez az én magánügyem.Erre megkérdezte ,hogy az osztálytársam aki ma megdugott tartja a száját nem fecsegi el,hogy veled már ilyen jóba van. Mondtam neki hallgat mint a sír,csak nem akarja a tanárnő is kipróbálni. De igen jött a válasz és kiment a fürdőből felvett egy köpenyt és végiggombolta,majd a konyhába ment. Ott találta a srácomat és behívta magához,azzal,hogy én várok rá.

Amikor bejött a srác és meglátott meztelenül akkor mondta a tanárnő hogy most szabadon baszhattok, de én is be akarok szállni ebbe a buliba. A srácnak a fasza lassan kezdett nőni és a tanárnőm a szájába vette a kis faszát és addig szopogatta míg hatalmasra nőtt. Kb.17 centire és sokkal keményebb volt mint máskor. Közben a srác markolászta a tanárnő melleit ami szép nagy volt és körte alakú 100-asnagyságban. Lassan elhelyezkedtek az ágyon és ráült a tanárnő a faszára és élvezte ahogy ugrált a srác faszán. Én is odamentem elkezdtem a seggét simogatni és a segge lyukába bedugni az ujjamat közben pedig lesmároltam a tanárnőm száját.

Lassan a srác kihúzta a tanárnőből a faszát és az enyémbe tette be ami most egy kicsit fájt, de eszméletlenül jól esett,mert ilyen mélyen még sose volt bennem. Pillanatokon belül elkezdett rángatózni a farka és mire sikerült volna leszállnom a farkáról az egészet a kis pinámba ürítette. A tanárnő erre gyorsan kihúzta a srác farkát és leszopta ami még benne volt,majd megkért üljek a szájára és kinyalta a pinámat, de közben az újával bányászta is és éreztem,hogy kikaparja a pinámból a gecit. közben beküldte zuhanyozni a srácot és mi is bementünk ,majd a zuhany rózsáját lecsavarta a tanárnőm és a cső végét a pinámba dugta, eleinte kissé zavart ez és odanyúlt és összefogta a nagyajkaimat.

Lassan már nem fért el a pinámba a sok víz és ekkor elvette a kezét és eléggé gecis lé robbant ki a pinámból ezt még vagy kétszer megcsinálta ami lassan egész kellemesnek tűnt számomra. Közben a srác felöltözött és csendben elment. Én visszamentem a tanárnőmmel a zuhanyozóba és megkértem mutassa meg hogyan kell ezt csinálni és vagy egy órán keresztül csináltuk ami egyre jobban tetszett és élveztem a vizet. Később fogtam és lezártam a vizet és feldugtam magamnak a csövet és mikor eltűnt a cső fele kinyitottam a vizet és élveztem ahogy össze vissza csapódik a pinámba a cső vége és ahogy jön ki a puncimból a víz.

Mondtam ha hazamegyek ezentúl mindig úgy fogok zuhanyozni,hogy o zuhany rózsáját is beteszem,mert az otthoni rózsa egész kicsi és befér a pinámba, de feltolom de még sose próbáltam. Ami nagyon is tetszett,hogy még e módszerrel el is tudtam élvezni is. Persze a tanárnőm is kipróbálta és ez neki is tetszett. Ezután lefeküdtünk már teljesen meztelenül és elkezdtük egymás pináját simogatni nyalogatni harapdálni. Lassan feldugtam a kezemet ami felment a csuklómon felülre és ott szétnyitottam a kezemet amikor is hirtelen nagyon tetszett a partneremnek. persze az én pinámba még nem lehetett ennyire benyúlni.

Sajnos,persze pár év múlva már a vastag lófaszt is be tudtam engedni magamba. Még az éjszaka folyamán a párnája alól kivett egy húsz centis vibrátort meg egy 15 cm- est és a kezembe adta a kisebbet.majd felült és megmutatta mit csináljak vele . Mielőtt teljesen eltűnt volna bekapcsoltuk és feltoltuk a pinánkba és engedtük,hogy a szeméremajkaink összezáródjanak. a tanárnőm pillanatokon belül elaludt és érezni lehetett a testén ahogy álmában is élvez folyamatosan és a pinájából csorog valami. Mivel meztelen volt és a lába is széttárva könnyen ráfordulta és élvezettel nyaltam le az élvezeti nevét. lassan én is elálmosodtam és elfeledve mi van bennem elaludtam. Arra ébredtem,hogy egymás pináját nyaljuk és nyeljük a levet amit kisajtolt a pinánk.

Reggel alig sikerült kihúzni a pinánkból a vibrátort és meg is beszéltük,ezt csak akkor szabad ennyire betolni,ha van valaki aki segít kihúzni. Másnap sajnos hazajöttünk és itthon ár nehezen ment a találka,mert a tanárnőnek két gyereke is volt és férje is és nem volt szinte egy szabad perce sem.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

A bozgor sex

Ballag a katona gyalog, haza szabadságra. Ëfáradt. Beteg is vót. Aszongya, ha bëér a faluba, bëmén az első házba, ott mëghál. Hát bé is mënt. Mingyá: ? Jó estét! ? Jó estét!
Mondja, hogy mit akar. ? Hát lëhet, vitéz úr!
Hát vót a gazdának ëgy lánya. A lány....

Animal szex történet majmokkal

züleimmel Indonézia egyik szigetén éltünk a történetem idején. Az ősök valami kereskedelmi kirendeltségen dolgoztak, én pedig egy angol gimnáziumba jártam.Az iskolában mindenféle náció volt együtt, következésképpen igazi barátság nem alakult ki, szerelmeskedésről nem is bes....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Nylon harisnya

szopás.

Baszós kurvák

Tág seggluk anál imádóknak

Cigány pina

Egzotikus csajt teli basszák

Pornó rajzfilm

Biszex trió

Falusi szexfilm

Tini latin