Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |A nejem szülni van

Beküldő:lalo

Még fiatal házas voltam amikor odavolt szülni a feleségem Mikor legutoljára meglátogattam és jöttem hazafelé megismerkedtem egy fiatal leányzóval aki ugyanabba a városba jött a nővérképzőbe mint ahol mi laktunk.Utána sokszor elhívtam sétálni , de mindig kivettem a melleit a blúzából,mert szerettem harapdálni és szopogatni. Az egyik alkalommal felvittem a lakásomra és levetkőztettem meztelenre,majd végignyaltam és nem csak a pináját nyaltam ki,hanem a seggét is.egyre inkább a lakásba vittem fel,mert ott nyugodtabban ő is ki tudott tárulkozni és az egyik alkalommal közölte úgy mellékesen,hogy ő tulajdonképpen menyasszony mert amikor találkoztunk akkor jött otthonról az eljegyzéséből.

Viszont sokkal jobban szereti a női testeket és nemcsak simogatni, de nyalni is. Az egyik alkalommal észrevette a feleségem képét az egyik szoba falán és mikor megtudta fel volt háborodva. Mondtam neki miért háborogsz hisz te is csalod a vőlegényed velem és a barátnőddel is. De legközelebb ha találkozunk és szeretnéd akkor hívd el a barátnődet is egy nagy enyelgésre és közös kefélésre.Így mindhármunknak jó napja lesz. Úgy is történt és miután mind a két leányzót megbasztam és ők leszoptak mondtam nekik,hogy a napokba hozza haza a feleségem szeretője a feleségemet és a gyereket és szeretném,ha őt is bevennénk a buliba.

Erre megkérdezte hogy néz ki és megmutattam neki azt a felvételt amikor lefényképeztem meztelenül szőrösen majd leborotvált puncival a következő képen a barátom éppen a faszára húzta és a barátnőm felesége meg szívta a melleit bár már nagy volt a pocakja de a seggbekefélést is szerette.
És mit fog szólni mind ehhez. Szerintem bele fog menni.
Úgy is történt amikor két nap múlva hazahoztam és már a kocsiba kezdtem simogatni a combjait és kivettem az egyik mellét megkóstolta a tejét alig akartam abbahagyni a szopást.Nagyon ízlett a teje. Persze rosszul álltam meg az út szélén és egy rendőr jött oda,hogy vagy menjünk tovább vagy álljunk le a padkára. Mikor meglátta a feleségemet és hogy szívom a tejet a melléből bocsánatot kért a zavarásért és elment.A feleségem meg is mondta közben gyönyörködhetett és még visszajött mert valószínűleg tetszett neki,hogy a pinám is kilátszott és láthatta.

Persze már az utolsó pillanatba jutott eszembe megbeszélni vele egy közös enyelgetést. Mikor felmentünk a lakásba és a rokonok is elmentek a feleségem a köpenyéből elővett egy vékony kicsi bugyit és megkérdezte ez kié. Erre már muszáj volt megmondanom ki volt itt és amikor mondtam neked is tetszeni fognak a lányok és a pinájuk is közölte az jó lesz és mikor jönnek. Holnap ha megfelel.

Másnap mikor megjöttek a lányok akiért elmentem a feleségem egy tviszt pulcsiba volt meg egy miniszoknyában. Mondta a gyereket az előbb etette meg és lefektette aludni. Ha lehet ne nagyon visongjunk,hogy ne ébresszük fel. Lassan elkezdtük az ismerkedést és ahogy lekerültek a lányokról a felsőrész vagy a blúz a melltartó mindegyiken ott volt. Azt is levettük közösen a nejemmel majd a szoknya rész húztuk le míg a másik lányon csak egy sort volt ő mondta is ritkán hord bugyit. Erre a nejem megkérdezte te hagytad itt ezt a bugyit igen mondta már azt hittem tegnap a parkba amikor a barátom megdugott akkor veszett el .Később a feleségem is levette a pulcsit majd a szoknyát és a két lány le volt döbbenve milyen szép alakja van a feleségemnek és milyen nagyok a mellei. Rengeteget nyalakodtak ezután alig tudtam hozzájuk férni és a nejem közölte még öt hétig szívesen átengedem a férjem farkát használatra,mert nekem még nem lehet kefélnem, de utána én is igényt tartok néha a farkára.

Persze rögön megkérdezték miért csak néha, mert itt lakik az unokaöccse és az is rendszeresen kefél és a házban is van két lakó akik már sokszor megdugtak a férjem jelenlétében is.Imádom a nagy farkakat. A fogamzásgátlást és nem szedek gyógyszert,mert felborítja a testem háztartását és most meg különben vigyázok rá mert szoptatom a leányomat, de csak kotonnal vagy megszakítással tudnak velem baszni a srácok. Akkor érzem magam igazán jól ha egyszerre hárman dugnak, bár a lányok pináját is szeretem nyalni és élvezem amikor a számba csorog az élvezeti levük.észrevettem,hogy ti is rendesen kimossátok a seggeteket is,mert lehet ott is dugni benneteket meg ha valaki benyal ne érezze a szaros seggeteket.Mi azt hittük nagy cirkusz lesz abból amit csináltunk a férjeddel, de semmi ilyen nem volt.

Majd hozunk neked is srácokat van egy néger testvérpár akik orvosnak tanulnak és most keresnek maguknak szállást és addig ott laknak a koliba ahol mi. Már sok leányt megdugtak, de mindegyik csak egyszer hajlandó velük dugni,mert állítólag irgalmatlan nagy faszuk van. Hozzátok majd el hozzánk is ha már tudok baszni velük. Mikor meguntuk a hancúrozást először a feleségem ment el zuhanyozni, majd utána mindegyik leányzó.Mikor felkeltünk és odamentünk az ablakhoz az egyik megkérdezte nem látnak be ide,de mondtam és sokszor itt kefélem meg a feleségemet is hagy gyönyörködjenek benne a szomszédok. Nem félsz,hogy elcsábítsák,nem már nem először megbaszta valamelyik szomszéd, de utána és is gerincre teszem az ő feleségét is.

Mikor terhes lett a második hónaptól kezdve a nyolcadikig minden nap valamelyik szomszéd dugta és én sokszor élveztem ahogy kefélik. Rengeteg filmet csináltam róla és ilyenkor keféljen mert ez nem számít megcsalásnak hiszen úgy se tudja felcsinálni senki.

Ettől kezdve minden harmadik nap jött valamelyik leányzó és enyelegtünk, de később belevontam másokat is és a végén teljesen megszűntek a lányok látogatásai, mert a feleségem is máshol keresett magának partnereket és egyre ritkábban tudtam én is megkefélni.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

A beöntés

Nehezen telt el a hét, de nem akartam elöbb telefonálni, nehogy türelmetlennek tünjek. Valahogy szerettem volna minél elöbb túllenni ezen a dolgon. Egy gyenge pillanatomban majdnem visszavonulót fújtam, de azért kitartottam. Nem tudtam elképzelni, vajon mi vár rám. Mi lehet ez a szerta....

Anyámra Maszturbáltam, lebuktam és szex lett

Beatrix tisztán emlékezett az első alkalomra, amikor a fiát maszturbálni látta. Egy hónappal korábban történt a fiú születésnapjának előestéjén. Beatrix meg akarta lepni egy ajándékkal, miközben Tutu a nappaliban ülve TV-t nézett. Csendesen lopakodott a szoba felé az ajándék....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


punci - seggluk

Faszt szop

Szopik

Fiatal punci

Harisnya fétis

Négerek és a nejem

Mellszex

Amatõr szexfilm

Szex a természetben

Mexikói szex a konyhalánnyal