Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Tibor Ilyen lányokat keresek [Melinda SSBBW porn] |György Gyönyörű pinadvan szívesen meg kostolnam a csicseidet együtt[Pina] |Biro zoltan Megdugnálak[dagadt lány] |György Leszophatom a csicseidet meg szét szeretnélek kurni minden pozba[eszter magyar celeb] |György Gyönyörű melleid van szívesen szopnam nyalogatnam a bimboidat kényeztetnek a pinad ha szűz még akkor kinyalnyam te meg szopnak az enyemet nyalogatnam kurnalak[ápolónő picsa mellei] |György Sopjamki a csicseidet szét kurnalak mindenféle pózban fürdés közben is kétkezes nyulitanam a pinad elelveztetnekek ha veled tennem azt onnan többet nem venném ki benned hagy nam akár ezer gyereket csinálnék a pinába csak mel[Formás csöcsök] |Győrgy Szívesen kinek így nővel szopatnam nyalnam a nemiszervem én az övét mellei szopnam bimboit nyalnam két kézzel nyúlnak fel a pinája a kitagutanam rendesen kinyalnyam apinajat elelveztetnekek Orbán szájba csocsbe pinába kurn[BDSM fasszopók] |76 Hahó hová menjek, hogy lássalak[Érettsuna] |76 Találkozzunk kérlek[Érettsuna] |76 Ő?!?!?!?!?!?!? Asztamindenit!!!!! ????????????????????????????????????????????????????????????????[Érettsuna] |Sose fogok dugni

Beküldő:Egy sznob köcsög egyetemista

Egyetemista voltam, a szüleim háza melletti szuterénben laktam. Hamisítatlan diákévek, 2 naponta bulik, olcsó borok, cigaretta, nincs-holnap.
Nem kell ecsetelnem, hogy ennek hatására az egyetemi tanulmányaim gyakran problémákkal szembesültek.
Például ez az eset, amikor nem tudtam megérteni &*8211; nah jó, nem volt türelmem megtanulni &*8211; az önkonometria alapjait.
Mint jó egyetemista fiú, egy lányt kértem meg, korrepetáljon: ő bejárt minden órára, jegyzetelt, ésatöbbi, én meg nem jártam be az órákra, nem jegyzeteltem, ésatöbbi.
Nevezzük Zsuzsinak? Nevezzük.
Zsuzsi a tipikus jókislány érzetét keltette. Volt szemüvege, pedánsan fésült haja, okostojás manírjai, átlagos, de mégis elengáns ruhái. Amilyen kis hülye, még ingyen is vállalta a felkészítésem, hiszen &*8220;nehogymár ezt ne értse valaki, félóra alatt elmagyarázom&*8220;. Jólvan kiscsillag, kedd délután egykor induljon az a félóra, várlak &*8211; közöltem én, urasan.
A biztonság kedvéért minden ilyenkor szokásos úri teendőt elvégeztem, söprés ahol látszik, portörlés, ahol látszik, fanszőr borotválás, nem csak ahol látszik.
Zsuzsi kis, mellkasra ölelt mappával érkezett, szinte hallottam a madárcsicsergést a háta mögött, annyira tipikus képet nyújtott az ajtóban. Gyere be, köszönöm, hogy időt szánsz rám, ugyanmár, örülök ha segíthetek, legalább én is átismétlem, felesleges körök.
Azon olvasóknak, akik nem az ökonomoteria doktorai, mondom, hogy ebben vannak gyakorlati feladatok is.
Megmutatta, hogy kell egyet megcsinálni, haladhatok magamtól tovább a logikai úton, ő meg majd jól ellenőrzi.
Nah, persze Zsuzsikám, egy órán sem voltam ott, jegyzetem sincs, majd pont egyedül fogom megcsinálni. Már csak azért sem tudtam volna, mert Zsuzsi közben a tévét bámulta a nagyon dögösre sikeredett vörös kanapémon, közben én meg a meglepően formás melleit bámultam.
Zsuzsi bazmeg, most nézem, ilyen jó melleid vannak, a seggedről meg már régóta tudok, komolyan, miértnem dugtunk még? &*8211; kérdeztem én, a gondolataimban.
Itt kell megjegyeznem, hogy sosem voltam az a tipikus jó-egyetemista-pasi, nem volt gitárom, sem trendien igénytelen hajam, de még művészpólóm sem. Nem, macsó sem voltam. Egyvalamim viszont volt, érzékem, hogy tudjam, mikor-kivel-mit kell tenni, ami még pont nem lép át a határon. Jó, dumálni is tudtam, de ez inkább csak az esélytelenek nyugalmából fakadt.
&*8211; Zsuzsi, kész a feladat, de én nagyonnemtudomhogy, érted, tényleg fogalmam sincs.
&*8211; Ne aggódj, mindjárt megnézem, és együtt végigmegyünk rajta.
A felettébb igényes, penésszagú szuterénemben volt egy nagy asztal, amire jól lehetett bort rakni, hálózaton conterstrikeozni, meg ilyenek. Itt készítettem el életem első ökonometria feladatát, és Zsuzsi itt tolta lejjebb a szemüvegét, hogy átnézze azt.
&*8211; Itt nem d-vel kellett volna osztani, isstenem, te nem is tudod, mi az a reciprok?
Zsuzsi pedáns farmere pedánsan követte popsija vonalát. Namost aki ismer, az tudja, hogy a segg a gyengém.
Ahogy morzsolgattam mögötte a kezem, hogy mégis jó lesz-e a feladat, ő pedig rázta lassan a fejét összevissza, hogy a fasztleszjó, egyre közelebb léptem hozzá.
Van az a pillanat, amikor összeér valakivel a lábatok egy asztalnál, de nem tudod, hogy a delikvens most nem érzi, vagy tetszik neki a testi kontaktus. Az én ágyékom az ő seggéhez ugyanígy ért, és én tudtam, hogy ő érzi.
2 centiméter. Ennyit mozdított a csípőjén, egy kicsit jobbra, olyan lassan és kecsesen, ahogy csak egy nő teheti ezt. Aztán 2 centiméter vissza.
Most írtam le azt a három másodpercet, amiben Zsuzsi egy könyvkukacból nővé avanzsált a szememben.
Ha egy prosztó pornófilmben lettem volna, akkor most megfodult volna, kibontotta volna a haját, a szemüvegét lejjebb biggyesztette volna, és valami olyasmit mondott volna, hogy na végre, csődör!
De mi az én kis szuterénemben voltunk, ahol Zsuzsi éppen a jólnevelt énje és a benne szunnyadó ribanc párharca közepette próbálta visszanyelni a hormonjait. Lágy mozdulatokkal, tényleg alig a bőréhez érve, pár ujjal simogattam meg az oldalát. Ahogy előre hajolt a feladat miatt, felcsúszott a felsője, így én a bőréhez érhettem. Nagyon puha bőre volt, hibátlan. Ahogy táncoltak az ujjaim a derekán és az oldalán, néha összerezzent, és bár a papírokat nézte, tudtam, hogy az elmúlt percekben egy betűre bambul, mert nem tudja mit kezdjen. Akarja, kívánja, de nem engedi magának.
Ez mondjuk egyenlő azzal, hogy nekem kell többet tennem az ügyért.Folyt. köv.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Faszverő anyuka

kíváncsi.

Gáspár Bea pornó kép (fake)

Érett picsa luka

Alexa xxx anál szex

Irodai szex

Feleségbaszás

Orgia az iskolában teljes szexfilm

Hot natalia1989 squirting on live webcam - fin...

Modern család szexfilm