Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |sex.75@freemail.hu Bár ilyen fincsi popsit dughatnák!! ;)[Tini popó] |sex.75@freemail.hu Ilyen gyönyörű popsit dugnék én is !![Anál szex kép közeli] |sex.75@freemail.hu De finom lányka lehet![amator family porn kepek] |sex.75@freemail.hu De jó is lenne hármasban![Anya lánya pinája] |H.Z. Ronda! Menj szőrteleníteni, ne igénytelenkedj[Amatőr szőrös pina] |Robi Nagyon finom puncid lehet kívánom [Érett bugyis nő] |Csaba Nagyon jó nèzel ki[Amatőr szőrös pina] |Csaba Nagyon jó nèzel ki![Amatőr szőrös pina] |István Szeretnélek[Hopyhe szopik melinda] |férfi szép[Amatőr szőrös pina] |Kivertem a fiam faszát - anya fia szex

Beküldő:monkey anyja 1 kurva

Már három éve vagyok elvált, gyerekét egyedül nevelő asszony. Talán nem szégyen kimondani, de még így, 35 évesen is kívánom a szexet. A válásom utáni hónapokban nem is gondoltam arra, hogy egy másik férfi is megjelenhet az életemben. De fél év elteltével, már kezdett hiányozni a szeretkezés. Hiába próbáltam megfelelő társat találni, nem sikerült. Alkalmi kapcsolataim voltak, de valami miatt ezek mindig halálra voltak ítélve.
Emlékszem október 23.-ra készült az egész ország, ami pont egy pénteki napra esett. Mivel munkaszüneti nap volt, otthon maradtam én is, meg a fiam is, Zsolti. Helyes, aranyos fiú, akkor volt 16 éves. Gimnáziumba járt, és nagyon jól tanult. Egyetlen furcsaság volt vele kapcsolatban, hogy még nem volt barátnője, de az egyik beszélgetésünk alkalmával elmondta, hogy nem nagyon állnak vele szóba a lányok, csak, mint egy jó barát, úgy tekintenek rá, inkább az idősebb, 22-25 éves fiúkkal járnak. Pedig azt is elárulta, hogy ő már nagyon szeretne egy kislánnyal szerelembe esni.
Szóval, azon a pénteki napon elmentünk kirándulni a Pilisbe. Felcaplattunk Lajosforrásra, ittunk egy üdítő, ettünk egy pár szendvicset, majd hazajöttünk. Leültünk tévét nézni, de nem volt semmi érdekes műsor, Zsolti azt mondta, elmegy lefürdik. Elkezdtem kapcsolgatni a csatornák között, de mivel még mindig nem volt semmi érdekes adás, így kimentem a konyhába, vacsorát készíteni. A fürdőszoba mellet mentem el, és bentről nem hallottam semmi zajt, ezért belestem a kulcslyukon. Zsolti ott állt a csap előtt és éppen maszturbált. Szép, hosszú, vastag farka volt. Egy pillanatra elpirultam, hogy meglesem a saját fiamat, ráadásul, pont önkielégítés közben. De aztán felül kerekedett bennem a női ösztön és már nem úgy tekintettem Zsoltira, mint a fiamra, hanem, mint egy érett, kanos férfire.
A kezem önálló életre kelve elindult a bugyimba, és hamar megtaláltam puncim bejáratát. A csiklómhoz hozzáérve elindultam a gyönyör útján. Eközben Zsolti odabent egyre hevesebben húzogatta a bőrt a farkán. Teljesen elvesztve az önkontrolomat, a középső ujjamat bedugtam lyukamba, és elkezdtem magam megujjazni. Éreztem, hogy a sok éve felgyülemlett gyönyör utat tőr magának, és a lábam közül elkezdett kifolyni a pinám leve. Ebben a pillanatban Zsolti is elélvezett odabent. Sűrű gecije patakokban tört fel belőle elárasztva a mosdókagylót.
Összeszedtem magam, visszamentem a nappaliba, leültem a rekamiéra, és vártam, hogy a fiam bejöjjön a szobába. Hirtelen gondoltam egy merészet, és a videokazetták között elkezdtem keresgélni. Emlékeztem arra, hogy valamelyik kazettán van egy pornófilm. Meg is találtam, beraktam a magnóba, lehúztam a bugyit és a melltartó, majd felvettem a hálóingemet. Nemsokára megjelent Zsolti az ajtóban.
- Van valami jó adás a tévébe? – kérdezte.
- Nincs. Gondoltam videózom, van kedved valami jó filmhez?
- Miért ne, végül is, még csak nyolc óra van.
Leült mellém az ágyra, én pedig elindítottam a filmet. Óvatosan rápillantottam, láttam rajta, hogy megrökönyödik, ahogy meglátja, milyen filmet is nézünk.
- Na de anya! – kiáltott fel meglepődve.
- Most mi van, nincs kedved nézni ezt a filmet?
- De igen, csak nem gondoltam volna, hogy van itthon pornófilmünk.
- Miért, talán zavar?
- Nem csak meglepő.
Már nézhettük egy félórája, amikor Zsoltikám felállt, és kiment a szobából. Hallottam, hogy nyílik a fürdőszoba ajtaja. Egyből tudtam, hogy mit fog csinálni. Utána lopództam, és belestem ismét a kulcslyukon. Nem tévedtem, Zsolti keze megint ráfonódott a botjára. Éreztem, cselekednem kell. Kinyitottam az ajtót, Zsolti rám nézett, elpirult, és megpróbálta elrakni az ágaskodó szerszámát.
- Mit csinálsz itt? – kérdeztem.
- Semmit, csak kezet akartam mosni.
- És azt a fütykösöddel a kezedben kell csinálnod?
- Nem.
- Hát?
- Ne haragudj, de a film teljesen elvette az eszemet, és nem bírtam magammal.
- Jó, gyere be a szobába, majd ott megbeszéljük ezt a dolgot.
Gyorsan elrakta a még mindig csak fél merev faszt, és elindult mögöttem a szobába. Én leültem a fotelbe, ő pedig a velem szemben lévő ágyra. Rám nézett, majdnem olyan ártatlanul, mintha nem is kaptam volna rajta odakint.
- Nos, mit csináltál odakint?
- Játszottam magammal.
- És szabad ezt csinálnod?
- Nem.
- Dehogy is nem. Vedd tudomásul, hogy már érett kamasz vagy, akinek néha szüksége van erre is.
- Na de anya
- Nincs semmiféle anya, most bemész a szobádba, és addig ki nem jössz, amíg ki nem verted a farkad. Nem jó azt bent hagyni, még valami bajod lesz.
Nem mozdult, csak nézett rám meredten. Nem értettem, mi a baja.
- Most meg mi van?
- Semmi csak így nem megy.
- Nézni akarod a filmet, és közben?
- Nem.
- Hát?
- Nem, csak így nem megy, hogy te is itt vagy.
- Miért, csak nem szégyelled magad előttem?
- De igen, egy picit.
- Nincs semmi szégyellni valód. Különben is láttalak én már téged meztelenül.
- Igen, de akkor még kicsi voltam.
- És? Na gyerünk vetközz.
Felállt az ágyról, láttam, már megint merev a dákója. Lehúzta a pólót magáról, majd a rövidnadrágját, és az alsógatyáját is. Ott állt előttem egy szál merev farokkal, én pedig nem bírva magammal, felugrottam a fotelből, lerántottam magamról a hálóinget, odaléptem elé, letérdeltem, és bekaptam a dákóját. Nem érdekelt, hogy mit gondol rólam.
A makkja úgy tüzelt, mintha forró banánt szopogattam volna. Leengedtem egészen a torkomig, majd egy picit kivárva elkezdtem a számmal megdolgozni a fiatal, kemény faszt. Éreztem, hogy feszíti az ajkaimat, hogy kitölti az egész számat, mintha oda teremtették volna. Eközben az ujjaimmal szorgalmasan izgattam magam. Éreztem, ahogy egyre jobban benedvesedek. Amikor úgy éreztem, hogy már kellően nedves vagyok, felálltam kézen fogtam Zsoltit, és magam után húztam a hálószobába. Bent lefeküdtem az ágyra, Zsolti pedig letérdelt a két lábam közé, és széthúzta a puncimat, feltárva így a bejáratot. Kezemmel megfogtam a fejét és elkezdtem lenyomni a puncimhoz. Először nem értette a helyzetet, de miután kétszer-háromszor oda dörgöltem a száját, már kidugta a nyelvét, és elkezdte kinyalogatni a pinámat.
Nagyon jól nyalt, jobban, mint addig bárki más. Éreztem, hogy közelít a vég, de nem így akartam elélvezni. Eltoltam magamtól, Majd a hátára döntöttem, felé térdeltem, marokra fogtam a farkát, és óvatosan magamba vezettem. Tövig rácsúsztam, és ahogy megérintette a farka vége a méhemet, beleremegtem, és egy hatalmasat élveztem. Alig bírtam megmaradni a lovagló pozícióban, ilyen nagyot már régen élveztem. Láttam az arcán, hogy nagyon örül annak, hogy most nekem jó. Lehajoltam, és adtam neki egy csókot, majd elkezdtem magam fel-le húzogatni a merev dákón. Zsolti mind a két kezével elkezdte markolászni a melleimet, mellbimbóimat pedig két-két ujja között morzsolgatta. Nem kellett hozzá sok, és már a második orgazmust is átéltem, majd tíz percen belül a harmadikat. Az én kis fiam bizony elég rendesen megkefélt. Éreztem, hogy már neki sincs sok ideje hátra, így leszálltam róla, lefeküdtem az ágyra, szétraktam a lábaimat, és marokra fogva magamba vezettem a már jól ismert nagy faszát. Megállt egy pillanatra, szájon csókolt, és elkezdett bennem mozogni.
- Anya, mindjárt jól lesz nekem.
- Zsoltikám, könyörgök, engedd belém. Isteni faszod van, csak csináld tovább.
Egyszer csak összerándult, és teleengedte a puncimat a gecijével. Abban a pillanatban, hogy ő elkezdett belém spriccelni, én is elélveztem. Kihúzta a farkát belőlem, majd lefeküdt az ágyra mellém, én gyorsan feltérdeltem, és a maradék gecit lenyalogattam a farkáról. Azután visszafeküdtem mellé és egymás karjaiban elaludtunk.
Az egész hétvégét átszeretkeztük, és azóta, nem próbálkozok ismeretséget kötni férfiakkal, mert itt van nekem Zsolti, aki teljesen kielégít. Tavaly találkozott egy lánnyal, és azóta együtt járnak. Nem vagyok féltékeny, mert tudom, hogy ennek így kell lennie. Múlt héten pedig beavattuk a lányt a mi kis titkunkba.
Azóta már kétszer voltunk hármasban, és mind a hárman élveztük, tegnap pedig lefeküdtem a lánnyal, és hatalmas leszbi partit csaptunk. De erről már egy másik történetben mesélek

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
fifi
-*-
Kétszer vertem ki a faszomat

oral
-*-
anyám szereti a faszom nyalogatni, szopogatni, minden alkalmat kihasznál, hogy élvezzek a szájába.

jozsef
-*-
Nagyon izgató

Tamás 16 éves vagyok
-*-
Anyuci 36 évesen minden nap leszopja a farkamat,és le is nyeli az ondómat,mert olyan finom neki.

Marianna
-*-
Én is szexeltem a fiammal! Nem bánom meg! Szép évek voltak!

pölös
-*-
én is kefélem anyámat

Zsuzsa
-*-
Én is szexeltem évekig a fiammal. Csodás évek voltak! De én nem engedtem közelünkbe se senkit!

Pityesz
-*-
Anyu mindig kinyalatta magát velem, elég fiatalon.

LANDESZ ISTVÁN
-*-
Nagyon szép történet és meg ható hogy ilyen anyúka vagy . Nekem kétszer fel állt a farkam és kétszer ki is vertem rátok. Ha az én anyúkám lennél egész nap szét basznám a pinádat meg a seggedet is . Biztós szép fasza van a fiadnak azt is leszopnám a gecijét meg lenyelném . Viszket a lukam bárcsak meg baszna a fiad mig te szopsz engem drága anyúci. Várom a válaszotokat ha fel keltettem az érdeklödéseteket.

LANDESZ ISTVÁN
-*-
Nagyon szép történet és meg ható hogy ilyen anyúka vagy . Nekem kétszer fel állt a farkam és kétszer ki is vertem rátok. Ha az én anyúkám lennél egész nap szét basznám a pinádat meg a seggedet is . Biztós szép fasza van a fiadnak azt is leszopnám a gecijét meg lenyelném . Viszket a lukam bárcsak meg baszna a fiad mig te szopsz engem drága anyúci. Várom a válaszotokat ha fel keltettem az érdeklödéseteket.


Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Jó picsa kitárulkozik

Ex barátnő mellei

családi anál party

Szex az aerobic órán

MILF nagy mellek

A szex rabszolga

Mûfasz

Szõke ribi.

Christy Mack

Amatõr otthoni szex Indiából