Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Enzós nikit 14 éves korában hatan megbaszták

Beküldő:Enzós niki

Most már bánom,hogy fiatal koromban a kártyán eljátszottam a feleségemet.Igaz,hogy akkor csak egy napra ,de lassan arra a megállapodásra jutott,hogy néha megengedi,hogy kinyaljam a pinájából másnak a gecijét amit én már nagyon szeretek,hiszen rákaptam a kézzel való kielégítésre. A házasságunk elején jó volt,hogy a feleségem csodálatos testét simogathattak,mert az arca szép a megjelenése elegáns, a mellei közül csak a baloldali volt egy kicsit megereszkedve, de nem is lehetett ellene semmi kifogásom,mert amíg udvaroltam neki addig is sokan ismerkedtek vele és sokan meg is baszták.A másik melle egyenesen előre mutatott és bár nem rózsaszínű volt a bimbója hanem világosbarna,azt majd két éves házassági évfordulón tudtam meg amikor egy baráti körben sikerült úgy berúgatni,hogy sok mindent megtudtam tőle előző életéből.

A melleinek nagysága 95-ös aránylag karcsú teste volt szép combokkal csinos lábbal arányosa bár egyenes fenékkel amit aztán a seggében lévő keféléssel tudtuk kigömbölyíteni.A nászutamon sajnos berúgtam és a bár ahol voltunk szerencsére a szállóba volt és amikor az ismerőseink megunták az ott létet levittek engem is a szobánkba és lefektettek az ágy mellé,míg a feleségemet táncoltatták simogatták és lent a szobánkba mind a négyen megbaszták sőt volt ketten aki ott maradt és amikor felébredtem akkor vettem észre hogy egyszerre kefélték és a farkuk is benne maradt a feleségem puncijába és a seggébe.Közben én arra ébredtem,hogy valaki szopja a farkamat. Addig nem is zavart amíg szopott de amikor elélveztem a gecimet nem nyelte le hanem a testemre köpte ki.

Mikor felkeltem és kivertem a dilit akkor mondta a feleségem akit közben a két koma is kefélt,hogy berúgtál és átengedtél négy férfinek akik aztán kihasználták a lehetőségeket és hajnalig keféltek engemet úgy ahogy most is. Lassan felöltöztek és amikor elmentek meztelenül kísérte ki őket a feleségem a lifthez.Mikor visszafelé jött az egyik szobába behúzta két férfi és ők is megbaszták a feleségem örömére és már kilenc óra volt amikor visszajött a szobákba. Aznap még a szállóba hat alkalmazott is megdugta én meg gyönyörködtem abba ahogy kefélik,majd amikor elélveztek én szívtam ki a gecijüket a farkukból.

Az nap este megint felmentünk a bárba és ott a két zenésszel tértünk vissza akik szintén nász éjszakáztak a nejemmel.Másnap reggel elmentünk egy vidéki üdülőbe ahol két hetet töltöttünk és a két hét alatt kétszer sikerült megbasznom a feleségemet,mert általában máshol éjszakázott és kefélt. Én az egyik asszonnyal voltam és azzal keféltem a férje meg a feleségem szájába élvezett folyton.Később átmentünk pár napra Kassára ahol az egyik éjjeli mulatóhelyen töltöttük az éjszakát és egy panzióban laktunk bár a feleségem mindig más ágyában töltötte az éjszakáit és a nappalikat. Mikor eljöttünk akkor derült ki,hogy nem kellett fizetnünk semmiér még a kaja,piáért sem,mert az asszony lekefélte az összeget hiszen öt napig egy kupiba volt ahol kedvére kefélhetett.

A feleségem teste úgy nézett ki,mint a haza hegy és vízrajza,mert rengeteg helyen ki volt szíva és a mellei is meg voltak eléggé ereszkedve.A feleségem csak nevetett az egészen, mert mondta azért van a testem,hogy használják és engem amióta férjhez mentem hozzád rendszeresebben keféltek mint leánykoromban. Valahányszor kefélték a feleségemet mindig nekem kellett leszopnom a kanijaikat és néha némelyik engem is leszopott ami igazán élvezetet okozott. Amikor végre hazajöttünk és megismerte a baráti körömet a feleségem elintézte,hogy valahányszor a baráti közben végigkefélik valaki szórakozik a férjével,velem és addig húzogatja a már kezdő fonnyadt farkát amíg elsül és a zacskója tartalmát és a saját gecijét is megitatja velem.

Ettől kezdve csak akkor tudtam baszni a feleségemmel amikor egy hónapig nem ráztam a farkamat,hogy gyereket tudjak csinálni neki és hét év alatt kétszer tudtam megbaszni. Máskor mindig mindenki jött és kefélt vele a főnökei is nálunk baszták. Ahol laktunk a társasházban a 16 lakásból 12 lakásban lakók kefélték szinte napi rendszerességgel. Az egyik alkalommal amikor sikerült leültetni engem kártyázni a végén derült ki,hogy a nejem eltüntette a pénzemet,hogy kénytelen legyek elkártyázni őt. Akkor berúgattam őt is és elmondta,hogy 14 éves korában hatan megbaszták és valaki közölük felcsinálta és csak a harmadik hónap végén mert szólni a szüleinek,hogy terhes. Állati nagy botrány volt, de az apjának sikerült keresztülvinnie a terhességmegszakadást, de addigra a mellbimbó színe elbarnult és azért lett barna.

Ekkor rúgtam be én is és elkártyáztam és nekem végig kellett néznem ahogy egymás után tizennyolcan megbaszták a feleségemet és leszopni a srácokat. Igaz ettől annyira megundorodtam,hogy évekig nem tudtam kielégíteni magamat, mert nem ráztam el a farkamat. Ekkor kaptam rá a kutyákra, a disznókra ,mert a feleségem az nem engedett magához kártya amiatt. Azóta is csak ha felszedtem valakit azokat tudtam megbaszni. bár újra elkezdtem a hokizást és ittam a saját gecimet ami egyre ízletesebb volt részemre.

Már idősek vagyunk,de ötven éves volt a feleségem amikor rákapott négy húsz éves srácra akikkel előttem kefélt,csak azért,hogy ingereljen és amikor neki akartam menni egy pohárban lévő gecivel leöntötte az arcomat nesze ezt idd ez való neked,nem az én pinám.Még alig fejezte be a fiatalokkal való kefélést amikor rákapott a szomszéd nagy dán dogjára akivel órákig tudott kefélni és nem zavarta,hogy a kutyageci t nyelje le vagy az tölti ki a pináját. aztán az egyik alkalommal összetalálkozott egy idős férfivel aki ugyan nem tudta rendesen megbaszni, de mondta neki jöjjön ki hozzá a tanyára és próbáljon ki egy csődört az biztosan kielégíti.

Attól kezdve tíz évig egy nagy hatalmas csődör dugta és nem zavarta az,hogy negyven centire beleengedte a lófaszt,mert ki kellett vennie a méhét, mert Afrikába kint megbaszták úgy a négerek,hogy kiszakadt a méhe. Persze most már bárki megbassza annak csak örül. Most mióta egy éve már nem baszik senkivel mert a legutolsó koma aki megbaszta valami fertőzést adott neki és az orvos eltiltotta a keféléstől másfél évre a mellbimbói ami a köldökét verik már rózsaszínűek és mégse enged hozzá bár megbaszni már nem tudnám legfeljebb műfasszal.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Megbasztuk történet : mostoha menyem

Meg kell magyarázzam a kissé fura címet. Feleségemmel mindketten a második házasságunkat éljük. Az elsőkből mindkettőnknek vannak gyermekei (most már unokák is). Házasságunk nagyon jó, most is aktív szex-életet élünk. Úgy állapodtunk meg, hogy nincsen a Te gyermeked, meg én g....

Masszőr fasszőr

A történetet az esemény után írtam meg. Csak az volt a lényeg, hogy kiírjam magamból az élményt, így in medias res kezdem.

Hasra feküdtem, ő pedig betakargatott. Azután az egyik lábamat, combomat, fenekemet, majd a másikat masszírozta végig. Közben beszélgettünk,....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Összegecizték a testem

Ex csajok 1

Magyar pornó szereplő Cony Ferrara

szexgif pisiszex

Noelle easton pornós g

Curvy Syndee Capri

Duci szex film

Mexikói szex a konyhalánnyal

Nagy segg szexfilm

Iskolai kaland