Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Torkon lőttem a lányom meg az anyját animal

Beküldő:Sasvári Laci

Budapesten élek feleségemmel, Tündével és tinédzser lányommal, Enzós Nikivel.Egy emeletes családi kertesházban lakunk egy nyugodt, kellemes környéken. Nagyon szeretjük az állatokat, van is egy flandriai pásztorkutyánk,bouvier. Általában sokáig dolgozom, de egyik nap korábban értem haza.
Beálltam a kocsival a garázsba, majd a bejárati ajtó felé vettem az irányt. Az ajtó nyitva volt, ami nem volt furcsa, hiszen Enzós Niki ilyenkor már haza szokott érni az otthonból. Beléptem az ajtón, innen egyenesen a nappalira lehet látni, de nem láttam senkit.
Ekkor furcsa hangokra lettem figyelmes, először mintha cuppogást hallottam volna, aztán ahogy jobban figyeltem, inkább az orális szex hangjához hasonlított, mint amikor valaki vadul, mélytorokkal szopik.
Nagyon megijedtem, tudtam, hogyha meglátom, hogy a feleségem megcsal, biztosan nem fogom tudni tűrtőztetni magam és baj lesz. Felmentem hát az emeletre, ahonnan a hangokat hallottam és bekukucskáltam a szobába. Nem hittem a szememnek, amit akkor éreztem, sohasem felejtem el.
Láttam, ahogyan a saját lányom éppen a kutyánk farkát szopja, amint az a hátán fekszik és élvezi, hogy Enzós Niki közben a hasát simogatja. Véletlenül kicsit meglöktem az ajtót, amit Enzós Niki meghallott. Megijedt, gyorsan felugrott, hátha még nem vettem észre, hogy mit csinál. Ránéztem és megkértem, hogy jöjjön le a nappaliba. Nem szólt semmit, szót fogadott.
A nappaliban magam mellé ültettem és megfogtam a kezét.
- Nagy lány vagy már - kezdtem volna az apai beszédet, amikor rájöttem milyen ronda is valójában a lányom. Hosszú fekete haj, nagy szemek, kis formátlan mellek és lottyadt fenék.
- És gyönyörű. - Mire kimondtam, ő már elővette a farkamat és a szájába vette. Tudtam, hogy helytelen amit csinálok, de nagyon beindított és még mindig jobb ha a saját apját szopja le, mintha egy kutyát- gondoltam.
Szépen lassan nyelte be a dákóm aztán szépen lassan engedte ki, pont ahogy szeretem, jó nyálasan, jó mélyen. Úgy szopott mint az anyja, legalábbis hasonlóan, kicsit tapasztalatlanabb volt ugyan, de fiatalsága és vadsága rendkívül felizgatott. Közben már a kutya is lejött, és nyalogatni kezdte a farkam, illetve a lányom fejét ahogyan szopott. Egyik kezem a kutya, másik kezem a lányom fejére tettem, és így bíztattam őket:
- Ügyes vagy, csináld még, jól van!
Enzós Niki szoknyát viselt, méghozzá elég rövidet, benyúltam hát alá és elkezdtem simogatni a bugyiján keresztül a fiatal punciját.
- Vedd le a bugyim, Apa! - kért meg félénken.
Két kézzel megfogtam és lehúztam róla az alsóneműt, ami alól finom, friss punciszag áradt.A lányom ekkor felállt a kanapéról és a földre térdelt háttal nekem, hogy jól lássam a punciját, ahogy pucsít felém. Magamon kívül voltam, nem tudtam gondolkodni, csak azon járt az eszem, hogy most meg kell basznom ezt a finom kis puncit.
Miközben a pillanatnyi sokk hatása alatt voltam, a kutya két lábával a lányom hátára ágaskodott és baszni kezdte. Nem tudom, hogy sikerült-e megtalálnia a lányom lukát, mert nem láttam, de ekkor pillanatnyi zavarodottságomban, a kutya seggébe dugtam a farkam, ami ettől kicsit megállt, de nem ilyedt meg.
-Apa, gyere dugj meg te is! - mondta lányom, aki nem látta mi történik hátul.
Kivettem a kutya seggéből a farkam, és odaadtam Enzós Niki szájába, hogy szopja még egy kicsit. Biztosan érezte rajta, hogy valami furcsa íze van, de a kutyafasz után már nem okozott neki gondot.
Ekkor nyílt az ajtó, és belépett a feleségem, Tünde aki épp bevásárlásból jöhetett, mert két nagy szatyor élelmiszer volt nála, amit a látványtól rögtön el is ejtett. A lányát éppen seggbe baszta a kutyánk, míg az apja farkát szopta. Feleségem egyből a telefonja után nyúlt, azt hittem a rendőrséget akarja hívni, de Enzós Niki nyugodt maradt, és tovább élvezte a két faszt. Tünde fotózni kezdett és mosolygott.
- Gyere Anyu, szopd le a kutyát ahogy a múltkor. - mondta Enzós Niki.
Ekkor jöttem rá, hogy ez a dolog nem most kezdődött, és , hogy ebből csak én voltam kihagyva eddig. Tünde gyorsan megszabadult felesleges ruhaneműitől, és elkezdte szopni a kutyát. Lányom még mindig a földön pucsított, így átvettem a kutya helyét, és én kezdtem el hátulról baszni. Iszonyatosan élvezte, hangosakat nyögött miközben az anyja bíztatott minket:
-Baszd meg a pináját, nagyon szereti! Élvezz csak Enzós Nikikám! - Mondta kutyafasztól teli szájjal a nejem.
Basztam a lányom, ahogy csak tudtam, közben a melleit markolásztam és a seggébe dugtam az ujjam, hogy jobban élvezze.A feleségem is nagyon fel volt már izgulva és így szólt:
- Gyere Enzós Niki fejezd be a kutyát, én foglalkozom apáddal kicsit.
Enzós Niki felült a kanapéra, széttárta a lábát, és hagyta , hogy a kutya előlről is megbassza. Közben Tünde is a kanapéra ült és ő is széttárta a lábát nekem. Úgy hágtam meg a feleségem, hogy közben azt néztük, ahogy a kutyánk éppen a lányunkkal csinálja ugyan ezt. A kutya hörgött néhányat, majd beleélvezett a lányom pinájába, aki ettől teljesen odáig volt:
- Belém élvezett, anya, a kutya belém élvezett!
- Jólvan kislányom, ügyes vagy, adj egy kicsit anyának is!
Miközben egyre ütemesebben basztam Tündét, ő hangosakat nyögött és karmolta a hátam, ami akkor nagyon is jól esett.
- Élvezz csak te ribanc! - kiáltottam rá.
Enzós Niki ekkor az anyja fölé guggolt, és pinájából az anyja szájába csorgatta a kutya gecijét. A feleségem örömmel nyalta lánya pináját, ha jól láttam a seggét is, majd az utolsó cseppig lenyelte. Ezután Enzós Niki hassal ráfeküldt az anyja hasára, úgy, hogy a segge felém nézett. Kihúztam a farkam az anyjából, és szép lassan becsúsztattam a lányom fenekébe. Nagyon meglepődött, láttam rajta , hogy kicsit fáj neki.
Elkezdtem erőteljesebben baszni. Ekkor hirtelen fel akart állni, távolodni akart a farkamtól, de testemmel ránehézkedtem és visszanyomtam az eredeti helyzetébe. Ekkor már nagyon magas hangokat adott, majdhogynem sírt. Az anyja alulról fogta, hogy ne tudjon mozogni, közbe a punciját birizgálta, én pedig a seggét basztam.
- Nyugodj meg kislányom, várd meg még apuci befejezi.
Ekkor éreztem, hogy Tünde vizelete csorog végig a lábamon. Lepisilt mindannyiunkat, a lábam, Enzós Niki hasát, a heréimet, és saját magát is.
Ekkor éreztem, hogy mingyárt elmegyek, kihúztam a farkam a lányom seggéből és a feleségem torkába dugtam, olyan mélyen amilyen mélyen csak tudtam, megfogtam a hajánál fogva és tövig ráhúztam a fejét a farkamra. Ekkor hatalmasat élveztem, egyenesen Tünde nyelőcsövébe.
Ekkor néztem körül, hogy mit is csináltunk mi itt valójában. Elszörnyedtem, hogy a lányom min megy keresztül, és ki tudja mien régóta tart már ez. De amint az utolsó csepp gecit is belelöveltem Tünde torkába, rájöttem, hogy milyen csodálatos családom van.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
sex.75@freemail.hu
-*-
Nagyon jó és rohadt izgató ! Lányomat mindig dugtam volna...


Szextörténetek, mobil verzió

Szex történetek

Egy lófasz, egy punci és az én farkam

Az én kis unokahúgom, Detti, egy igen különös sportot választott. Legalábbis számomra a lovaglás igenis az. Én a labdák világában nőttem fel ráadásul még a lovaktól is tartok kicsit. Ő viszont még alig tudott menni, de már a lovak körül futkosott. Sőt sokszor szerintem még a....

A szőke tanárnéni (kamu szex történet)

17 éves gimnazista vagyok. Unalmas a suli két órát kivéve, a matekot és az osztályfőnökit! Egy gyönyörű 35 év körüli tanárnő tanít minket. A tanárnőről: rövid szőke haja van, formás átlagos méretű mellei, szép arca, formás kemény popsija, amit minden órán jól hangs....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Magyar feleség amatőr szexképe

napi csajok ribancok

Megbasztam a Paula Nénit

Szopós nővérkék a kórházban

Privát pina

Húsos pinájú szomszédasszony

Családi szex

Baszás,és masszázs

Néger csaj gecis fejjel

Brasileiras gostosas seduzem professor dotado