Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Sober5 Kár hogy az igazi életben nincs ilyen csaj[Kis ártatlan] |ExoVáró Ez tényleg jó picsájú [Szép segg] |Alfa drománó Huhú hűha az első két évben szia [Vörös punci] |Sober8 Kár hogy ilyen kicsi a kép[bbw sex] |Benq Nekem ez a benox geci nem kő[oboa.] |Sober8 Jól elintéztek babám[gecis szöszi.] |Faszpuka Minden nap meg nézem[nagymellű dagi nő] |BazskaGeci Ha leborotválná akkor adnám, amúgyjó pina[Szőrös Pina] |Niki néni a zirzen kurvája 12 négerrel

Beküldő:Sasvári Niki Zirzen

Negyven évvel ezelőtt egy ismerős házaspár elhívott bennünket szilveszterre. Vinni két üveg pezsgőt kellett és az asszonyokat átengedni másoknak is.Mivel máskor is voltunk már másvalakiknél nem okozott gondot,mert egyébként is a feleségem mindig is szerette a srácok hosszú vastag farkát amit én mindig örömmel nyugtáztam.Mire megérkeztünk már volt hat pár akik már nekivetkőztek,hiszen csak gyöngysor volt a nyakukon semmi más.A háziasszony is egy szál mosolyba fogadott és a férje azonnal elkezdte vetkőztetni a feleségemet egy nekünk rendelt szobába. A házaspárnak egy panziója volt 12 szobával és egy nagy hatalmas társalgóval ahol minden pár elfért kényelmesen különböző heverőkön.

Itt mindenki ismert már mindenkit és ezek a párok egyike sem csinált galibát abból,hogy az éjszaka folyamán hány férfivel kefét a felesége vagy nyelte a gecijét, mert ő is ugyan ezt csinálhatta. Mikor legelőször itt voltunk még ismerkedtünk a másik asszonyával és örömteli csodálkozással vettük tudomásul milyen csodálatos dolog ha mással kefél a felesége,mint vele és kipróbálja az akkor ott lévő néger srácok zacskójának a tartalmát vagy a rúdjaikat. Itt egy kis rövid faszú férfi sem érezhette magát alacsonyabbnak a többitől és minden asszony kipróbálta a különböző hosszúságú és vastagságú férfi farkakat.

Általában akik ide kerültek szilveszteri mulatságra valamilyen formában már közös élményük volt a rendező házaspárral vagy azok barátaival és asszonyaikkal. Az én feleségem is amikor szólt,hogy meghívtak bennünket erre a buliba már négyszer kefélt a ház urával én meg az asszonyával és nemegyszer a srácaik is teleélvezték a feleségem pináját, amit amikor hazajött én nyaltam ki. itt minden nő és férfi biszexuális volt és soha nem néztük le,ha valamelyik srác a nők helyett a férfiak faszát szívta ki.Persze mindig éjfélkor az asszonyok csak egy bundát vettek magukra és elmentünk sétálni,majd megmutattuk a város,vagy a falú népének az asszonyainkat meztelenül is.

Az egyik ilyen alkalommal a feleségemet meg másik három asszonyt akinek a legszebbek voltak a kemény mellei elkapták mások is és ott az utcán nyíltan mások szeme láttára megbaszták és leszoptatták őket. A többi asszony csak irigykedhetett a többiekre. Az egyik szilveszterkor megbeszéltük tizenkét nagy vastag faszú néger egyetemistával,hogy az asszonyainkat közrekapják és mindet megbasszák akár vérzik akár nem és utána leszopatják velük a farkukból kiáramló nedveiket.Ennél nagyobb sikert még nem láttunk ,mert amikor megbaszták őket őrömmel megköszönte mindegyik és minden asszony a másik férfit választott szopásra nem a férjét a nyílt utcán meztelenül.

Persze az évek során némelyik asszonynak a mellei megereszkedtek vagyis lógtak, de minket nem zavart sőt könnyebben bele tudtunk harapni a melleikbe is.Általában ezeket az asszonyokat mindegyiket seggbe is lehetett baszni,mert az a férj aki nem baszta meg a felesége seggét egy ilyen éjszaka után az asszonya dicsekedett el,hogy hányan baszták meg a seggét is. Persze nagyon sok asszony nem védekezett semmivel a nem kívánt terhesség ellen - gumit ezen az éjszakán senki nem használhatott - , de mivel a társaságban volt három orvos házaspár,így könnyebben sikerült a felcsinált asszonyokat kikapartatni. Azokat az asszonyokat akiket ki kellett kapartatni előtte egy héttel befeküdtek a klinikára és ott minden nap a férfiak rájuk jártak és szabadon lehetett baszni őket akár seggbe is. Ez volt a fizetség az asszonyok részéről a kaparásért.

attól nem kellett tartani,hogy valakitől bármilyen betegséget felszedtünk volna,hiszen minden évben még december közepén nemi vizsgálatra kellett menni ahol megállapították volna,ha valakinek valamilyen betegsége lenne és azt nem lehetett meghívni. Helyette is mindig akadt más jelentkező aki élvezte ahogy a feleségét felváltva kefélőgéppé alakítják a barátaik.Persze sok esetben,mint nálunk is nemcsak a barátok kefélték a feleségemet,hanem azoknak a házaspároknak a fiaik és azok barátai is. az egyik asszonyt egy 12 éves srác csinálta fel amit aztán csak azért tartották meg, mert kiderült,hogy hármas ikrei lesznek. Attól kezdve az asszonynak két férje volt mert a másik gyerek aki felcsinálta a baráti házaspár asszonyát az is nagyobb rendszerességgel baszta az asszonyt mint a törvényes férj. Ezt nevezem és igazi házastársi hűségnek. Mióta wz a házaspárnak már a gyerekei elérték a tizenhat évet a saját anyjukkal is folytatták a szeretkezéseket.

Most már azok a srácok is végigkefélték az összes asszonyokat is és jelenleg az én feleségem is többet baszik másokkal és egyre fiatalabbakkal mint velem. De erről beszélgettem a barátainkkal és azok is ezen a véleményen vannak,sőt volt aki elmondta,hogy az egyik srác olyan sűrűn szokott járni hozzájuk kefélni a feleségét,hogy az már a lányát is bevezette ebbe a tömegbaszásba is. Ezen a nyáron öt osztálytársát kefélte meg a srác és a lányok mind végignézték ahogy egymás után megbaszta a srác,majd leszopták a srác faszát is. Közben kiderült,hogy a lakótelep ahol laknak az ott lakó mintegy közel ötszáz fiatal rendszeresen keféli a lányukat és az öt barátnőjét.

Az asszony is kénytelen volt betársulni a srácok alá,mert a férje rákapott a saját lányára és mondta fiának igazán megbaszhatnád már az anyádat is és az elmúlt héten a srácok apja is rendszeresen megbasszák az asszonyt és valaki felcsinálta, de ki fogják kaparni illetve a méhét is kiveszik,mert az egyik koma szétkefélte a méhét. Kiderült,hogy az egyik éjjel nem jött haza mert elkezdett vérezni és akkor derült ki,hogy az egyik apuka úgy meghágta a feleségemet mondta a barátom,hogy nem bírta ki a harmincnégy centis faszt. Szerencsére az ismerős orvos volt az ügyeletes és így nem lett belőle zűrös ügy.

Persze a mostani szilveszterkor is elmegyünk a feleségemmel és kíváncsi vagyok vajon mindenki meg fogja baszni,mert már eléggé vén lett, de én nagyon örülnék neki,mert a szomszédba lakó két néger srác is elmegy akik eddig is baszogatják a feleségemet, aminek és nagyon örülök.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Magyar szex történet

Indul már a traktor, kinyílott a búza
Pista bácsi a szomszédban a Marikát húzza.
Nagyban megy a szex, izzik a vibrátor,
Egyszer jön a hang a szomszéd szobából&*8230;

Kati néni jött haza, nyitotta az ajtót,
Meglepődött azon, amit akk....

Petting parti

Az egész 2007. december. 1.-én történt. Hideg este volt és már nagyon vártuk az 5 órát. Meg volt beszélve a pasimmal, hogy átjön 5-től 8-ig. Már nagyon hajtott minket valami, nagyon kívántuk egymást. 3 órától hevesen készülődtem, hogy készen legyek a nagy estére.
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


cigány baszás

gecis száj.

gecis.

szöszi pina.

Pina szexkép

Házilag segbe.

Baszás az építkezésen

Néger leszbik

Hármas szex

Lebukás a mostoha el?tt