Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Én és az unokahúgom sex története

Beküldő:milasin

Ez a sztori tavaly nyáron történt velem. Akkor töltöttem be a 18. évemet, de nem túlzottan örültem ennek, mivel még nem volt barátnőm, és ez eléggé bántott. ........
Egy hónappal a születésnapom után a nagymamám úgy döntött, hogy meglátogat minket. Meglepetésemre unokahúgom, Anikó is vele jött. Csak fél évvel fiatalabb, mint én. Már nagyon rég nem láttam, és nem is gondoltam volna, hogy ilyen csinos lett. Kb. 170 cm magas volt, a súlya olyan 50-55 kiló lehetett, formás feneke volt és tenyérbe illő mellei, barna vállig érő haja, kék szeme és elragadó mosolya.
Az alvás úgy lett megoldva, hogy Anikó az én szobámban alszik este. Felkísértem a szobámba és segítettem neki kipakolni. Azt mondta, hogy kimegy a fürdőszobába átöltözni ez a szobám mellett van közvetlenül. Miután bement, pár másodperc elteltével elindultam, hogy lemegyek, és majd ott megvárom, de amikor elmentem a fürdőszoba ajtaja mellett, láttam, hogy az résnyire nyitva van
Én hirtelen megálltam és benéztem a kis résen. A tükörben láttam, amint épp öltözik. Nem láttam sokat, csak a csodálatos melleit, de azt is csak melltartóban, ami kicsit rózsaszínes beütésű volt. Az adrenalin hirtelen az egekig szökött fel bennem, amikor elkezdte kicsatolni a melltartót, de elfordult a tükörtől mikor levette, így nem láthattam a formás melleit.
Remegő lábakkal elindultam lefelé. Nem sokkal később utánam jött. Bementünk a városba és megmutattam neki minden szép helyet, ami csak az eszembe jutott, de sajnos délután kissé viharosra fordult az idő. Mire hazaértünk, az eső is eleredt.
Eljött az este, és már mindenki elment aludni. Már Anikó is bebújt az ágyába, és én is elmentem lezuhanyozni. Pár perccel azután, hogy lefeküdtem, egy nagyot csattant az ég. Még párszor nagyot dörrent, amire Ancsa felébredt. Ilyen vihart még nem láttam soha. Majdnem minden percben legalább hármat dörgött az ég.
Anikó a takarójába burkolózva odajött hozzám és suttogva megkérdezte, hogy aludhatna-e mellettem. Én egy kis habozás után igent mondtam. Úgy feküdt le mellém, hogy a takaróját félig az én takarómra fektette, majd magára húzta az enyémet is félig, majd hátat fordított és oldalt feküdt. Szorosan hozzám simult én pedig fiú lévén bizsergést éreztem és szó mi szó, kissé megkeményedett a ******. Nem akartam, hogy észrevegye, mivel a feneke hozzáért, ezért egy kicsit a csípőmet hátrébb húztam. Így feküdtünk egy óráig, a vihar lassan alább hagyott, de én nem tudtam aludni.
Folyton \\\"rossz\\\" gondolatok voltak a fejemben. Aztán nem bírtam tovább és úgy döntöttem, hogy megteszem. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha megfognám a fenekét, hisz lehet ez az utolsó alkalom, hogy megtegyem egész életemben.
Először a derekára tettem a kezem, mert féltem, hogy felébred. De nem így történt. Erre kissé bátrabb lettem és lecsúsztattam a kezemet a combjára, éreztem a tangálya vonalát. Nem gondoltam volna, hogy abban alszik. Aztán a combját kicsit megsimogattam.
Újra elkezdtem izgulni és az adrenalin felment bennem teljesen. Lassan rácsúsztattam a kezemet a fenekére. Leírhatatlan érzés volt. Feszes volt és gömbölyű, olyan mintha az én kezemre lett volna alakítva. Szinte tökéletes.
Aztán megszólalt bennem a jóság és levettem a kezem. Mondtam magamban, hogy ezt nem szabad, hogy képzeled, mégis csak az unokahúgod&*8230; De még mindig nem tudtam elaludni és ekkor megfordult Ancsa. Azt hittem, hogy felébredt, de csak a hátára fordult és úgy aludt tovább.
Újra előbújt belőlem az ördög és arra gondoltam, hogy mi lenne, ha most a mellét fognám meg. Így hát elindultam a kezem újra. A hasára csúsztattam lassan a kezem, majd ott vártam egy kicsit. És szép lassan elindultam fölfele. A szívem egyre hevesebben vert és az adrenalin majd szétvetett. A kezem is kissé elkezdett remegni. Attól féltem, hogy felébred. Hirtelen elérkeztem a melleihez. Lassan rácsúsztattam a kezemet a ball mellére. Éreztem a mellbimbóját, a hamvas bőrét.
Újra elkezdett kicsit fészkelődni, erre megijedtem és elvettem gyorsan a kezemet. A falloszom teljesen merev volt, a szívem pedig majd kiugrott a helyéről, úgy dobogott.
A kezdeti sikereimen felocsúdva arra gondoltam, hogy mi lenne, ha benyúlnék a bugyijába. Egy kis idő kellett, amíg összeszedtem a bátorságomat és kezdtem elölről a tapizást. A tangája széléhez érve óvatosan bedugtam az egyik ujjamat, majd sorra a többit is. Mikor az összes ujjam vége bent volt, elkezdtem egyre bentebb haladni a fehérneműbe, de nem jutottam sokáig mivel a lábai zárva voltak, így csak \\\"erőszakosan\\\" jutottam volna el oda, ami a kitűzött cél volt.
Annyira felizgatott a dolog, hogy szó szerint ziháltam. Ha az orromon vettem volna a levegőt megfulladtam volna. Még a számon véve is kevés volt. A sikertelenség miatt úgy döntöttem, hogy inkább kiveszem a kezem, hisz így is többet kaptam, mint amit valaha is reméltem volna. Mire kivettem a kezem, Anikó megfogta. A kisujjam még bent volt a tangájában, amikor a kezemre tette a kezét. Én rettentően megijedtem, felültem az ágyon, és suttogva kérdeztem, hogy ébren van-e. Ő erre úgyszintén felült és vártam a pofont, de ehelyett megcsókolt. Először csak egy puszit adott a számra aztán kicsit hátrébb hajolt.
Én elvesztettem az irányítást. Olyan volt mintha én ülnék a volán mögött, de a kocsim magától megy arra, amerre akar. Nem tudtam elhinni, hogy ez velem történik.
Elvesztettem az időérzékemet, de sokáig csókolóztunk, aztán egy rövid szünetben a hátamra fektetett. Ő felült, levette a pólóját, majd rólam is levette, és rám ült. Biztos érezte, hogy mennyire felizgatott a dolog. Odahajolt hozzám és a fülembe súgta:
- Én is kívánlak.
Ez annyira meglepett, hogy szóhoz sem jutottam, de nem is lett volna rá lehetőségem, mert újra megcsókolt. Én csak feküdtem az ágyon és egyik kezemmel a derekát fogtam a másik pedig az ágyra szorítva volt. Egy kicsit abbahagyta a csókolózást és megkérdezte, ismét suttogva:
- Ugye még sose csináltál ilyet?
Egy darabig nem tudtam megszólalni sem, aztán csak annyit mondtam: sajnos még nem. Erre leszállt rólam, és levette a nadrágomat. Megfogta a merev ******at, lassan hátra húzta rajta a bőrt, odahajolt és éreztem a forró leheletét. A nyelve hegyével megnyalta a ****** hegyét, amibe én beleremegtem. Éreztem, ahogy a nedves ajkai körbeveszik a ******, és nyálas nyelvével elkezdte körbesimogatni. Soha életemben nem éreztem még ilyen gyönyörű dolgot. Ahogy a puha ajka végigsimogatta fentről lefelé... Nem kellett sok hozzá és zihálva, beleremegve elélveztem a szájába.
Egy ilyen csodálatos dolog után én is viszonozni akartam neki ezt az érzést. Levette a tangályát és hátára feküdt. Majd a lábait szétnyitotta és kissé felhúzta. Én pedig ott voltam a csodálatos *****ja előtt. Szebb volt, mint ahogy le lehetne írni. Gyorsan végig gondoltam, hogy mit is olvastam erről a dologról és az összes film, amit láttam erről mind eszembe jutott.
Az ujjaimat benyálaztam, ahogy azt olvastam, aztán a mutató ujjamat és a középső ujjamat bedugtam lassan a *****jába. Nem tudtam, hogy meddig lehet és hogy milyen gyorsan. Féltem, hogy rosszat csinálok és elmegy a kedve tőle, de ekkor megfogta a kezem és teljesen betolta, majd elkezdte izgatni magát.
A ritmust megjegyezve egyedül folytattam, majd amikor mondta, akkor kicsit gyorsítottam rajta. Aztán odahajoltam és kicsit megálltam a kezemmel, majd megnyaltam a szeméremajkait, mire ő megint odanyúlt a kezével és széthúzta, majd azt mondta, hogy abba nyaljak bele. Csodálatos illata volt a nedves *****jának és az íze leírhatatlan. A végére a jelek szerint kezdtem belejönni. A nyelvemmel és az ujjaimmal közösen izgattam és ő egyre nagyobbakat sóhajtott, és nem egyszer nyögött is, néha a csípőjét kissé megemelte, aztán hirtelen egy nagyot nyögött, a csípője felemelkedett és éreztem, hogy szinte minden izma megfeszül, és a teste beleremeg. Én közben abbahagytam az izgatását kissé félénken, mivel még sosem láttam lányt elélvezni, pedig ennél jobb látvány nincs.
Mellé feküdtem és elkezdtem simogatni a hasán, majd óvatosan betakartam. Még csókolóztunk egy kicsit, de végül abbahagytuk. Simogattam a karját, amire elaludt. Eléggé elfáradtam, én is elaludtam. Egymás karjaiban ébredtünk reggel.
Ez volt az első alkalom, hogy ilyen közel kerültem egy lányhoz. És amit a pornófilmekben lehet látni, mind hazugság. A technika lehet, hogy nem, de ez a dolog nem olyan snassz és monoton, mint a filmeken. Annál sokkal, sokkal jobb!

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
andrás
-*-
én a terhes húgommal voltam igy


Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

A kutyafasz

Ezerkilencszáznyolcvanötöt írtunk. Az udvarlóm megcsalt, én pedig annyira nekikeseredtem ezen, hogy átjelentkeztem az egri főiskolára, hogy még csak véletlenül se találkozhassak vele. Ezzel vette kezdetét a véletlenek összjátéka, amelynek eredményeképpen olyan szexuális életet ....

Pornó történet

Még alig voltunk házasok, de a nejemre annyira jót tett a nászút,hogy folyton baszni akart. lassan teljesen kikészített,mert napjában hatszor hétszer kellett kielégítenem a farkammal és ha nem ment akkor a nyelvemmel. Már egészen megtanultam hogyan kell nyelvel a pináját úgy kielég....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Krasznai pinája

Fiatal punci

Pina nyálazás

dugunk

Pinagyöngysor

Egy húsosabb nõ, aki nem fél a fasztól

Néger megbassza

Privát szex videó

Duci pornó négerekkel

Leszbi cicák