Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Sober5 Kár hogy az igazi életben nincs ilyen csaj[Kis ártatlan] |ExoVáró Ez tényleg jó picsájú [Szép segg] |Alfa drománó Huhú hűha az első két évben szia [Vörös punci] |Fórró unokatestvérek

Beküldő:Családi szex

Üdvözlök mindenkit, Zoli vagyok. Ez az eset tavaly nyár elején történt meg velem és másod-unokatestvéremmel, Anettel. Pestiek vagyunk, ő 20, én 23 éves. Én Pécsett tanulok egy főiskolán, és elhatároztam, hogy miest lehetőségem nyílik rá, magammal viszem Anettet is Pécsre, bulizni.
Nyár elején, de már a vizsga időszakban, néhány helyi ismerősöm szervezett egy kisebb összejövetelt ez egyik helyi csehóban. Kértek, hogy vigyek magammal valakit, mert mindenkinek lesz párja. Anettet nem volt nehéz rábeszélni a bulira. A vonaton végig pasikról-csajokról, barátokró - barátnőkről beszélgettünk, jól elvoltunk. Anett nem csúnya lány (szerintem nagyon jól néz ki), többen is megnézték maguknak az úton. Kora délután érkeztünk meg a városba, s mivel este volt a buli, bementünk a koliba lepakolni a cuccainkat. Meleg volt az idő, és az állomástól nem éppen egyszerű megközelíteni a kollégiumot. Mondhatom alaposan megizzadtunk. Bepakoltunk a szobámba, szobatársaim már előző héten levizsgáztak, tehát tök üres volt.
Kijelentettem, hogyha nem gond, elmennék zuhanyozni, mert kezd oroszlánszagom lenni. Anett helyeselte a dolgot és szólt, hogy várjam meg ő is jön. Közöltem vele, hogy a szárnyban csak egy zuhanyzó működik, mert a másikat éppen felújítják, de mondta, hogy ez nem akadály. Neki kezdtem vetkőzni, egymás után kerültek le rólam a ruhadarabok, míg végül csak egy boxer maradt rajtam, valamint egy törölköző volt a kezemben. A zoknit vettem lefele, mikor ő is neki kezdett a vetkőzésnek. Felajánlottam, hogy kimegyek, de mondta, hogy maradjak, végül is \"családban marad\". Levette a nadrágot, a pólóját és ott állt előttem egy tangában és egy melltartóban. De itt nem állt meg! Levette a melltartót is. Gyönyörű mellei voltak. Nadrágomban kezdett felébredni kisördög, de még mielőtt tovább legeltethettem volna szemeimet, sietve visszakapta a pólóját. Jelezte, hogy indulhatunk. A törölközőt magam elé tartva haladtam a folyosón, nehogy véletlenül Anett észre vegye előbbi, már múlóban lévő erekciómat. A zuhanyzó két részre volt osztva egy függönnyel a felújítás miatt (belül a lányok, kívül a fiúk). De jó lett volna ez a megoldás évközben! Ahogy a függönyön belülre lépett, ledobtam a törölközőt, és megmaradt ruhadarabomat, valamint megnyitottam a csapot, had legyen jó meleg a víz. Halottam, hogy a szomszédban isnyílik egy csap. Beálltam a zuhany alá és élveztem a víz bizsergető hatását. A gondolat, hogy alig néhány lépésre tőlem egy gyönyörű csaj zuhanyozik, teljesen felcsigázott.
Egyszer csak libbent a függöny, és ő ott állt velem szemben teljesen meztelenül, vizes hajjal és testtel, fazonra nyírt puncival, mondanom sem kell, nekem sem kellett több. Hebegtem valamit, hogy rokonság, meg stb. de a testem mást jelzett (farkam akkorára 75%-os állapotba került). Anett megjegyezte, hogy már a szobában észre vette gerjedelmemet, és megnyugtatott arról, hogy tudja mit csinál. Ellenkezni sem volt időm, mert már le is gugolt, és farkamat a szájába vette. Mennyei érzés volt. Két-három perc múlva éreztem, hogy nincs megállás, és a szájába élveztem egy hatalmasat. Azt hittem, hogy kész, itt a vége, nincs tovább, én leírtam magam uncsim előtt. Anett felállt és kedvesen ennyit mondott: \"Finom vagy!\" A víz közben zubogott ránk, de nekem a külvilágból semmi nem létezett. Tudtam, hogy talán két- három ember van még a szárnyban rajtunk kívül, és azok is ilyenkor még interneteznek a suliban. Anett kedvesen megcirógatott, majd közölte, hogy most rajtam a sor, szerezzek neki örömöt. Egy úriembernek semmit sem kell kétszer mondani. Elkezdtem simogatni a testét, a melleit, a hasát, majd lassan a puncijához értem. Vizes kezemmel lassan de biztosan haladtam előre az úton, hogy a gyönyörök csúcsára repítsem azt, aki engem is oda juttatott. (Szerintem Anett előtt még senki sem szopott így le, pedig a kolesz jó néhány lányában megfordultam így, vagy úgy!)
Kéjes nyögdécseléseket hallottam uncsimból feltörni, ebből arra következtettem, hogy jó úton járok. Középső ujjamat lassan benyomtam neki, amire ő halkan felsikoltott. Ez az. Még egy kicsit játszottam az ujjaimmal, közben a nyelvem is elindult lefelé. Melleit egyenként alaposan körbe csókolgattam, a köldökénél gyenge vákumot képeztem, majd egy jó nagyot cuppantottam a megfelelő helyen. Csiklóit kezdetem nyaldosni, miközben az ujjaim sem tétlenkedtek. Anett egyre hangosabban nyögött, majd miután alaposan kinyaltam (akár maci a mézes-bödönt), kéjes vonaglások közepette elélvezett. Felemelkedtem, és gyengéden csókolni kezdtem előbb a melleit, majd a nyakát. Pillanatnyi levegővételemet kihasználva ezt kérdezte:
- \"Szóval ezt tanultad a főiskolán?\" Majd \"lássuk, mit tudsz még\" felkiáltással legugolt, kicsit segített az ismét bevetésre készülő farkamon egy cuppanós csókkal, megfordult, és egyszerűen beleült. Kicsit meglepődtem, hiszen otthon Anett szolid kisleány, itt meg a koli kurváit megszégyenítő módon bánik farkammal, gumi nélkül (a kolis csajok csak gumival engedték magukat megdugni -egy részről jó, másrészről nem). Visszatérve a zuhany alá, farkam simán becsusszant az előbb már bejáratott bejáraton, majd Anett megtámaszkodott a falban és én elkezdtem becsületesen dugni. Mindkettőnknek ez volt a második \"köre\", tehát tovább bírtam, mint az elsőben. Néhány percig hátulról toszogattam unokatestvéremet, majd pozíciót váltottunk. Leültem a rácsra, Anett szembefordult velem, és meglovagolt, közben néha csókolóztunk. Nagyon jól csinálta. Többször is elélvezett már de én még valahogy tartottam magam. Egyszer aztán már én sem bírtam, és mint valami vulkán, kitört a geci a farkamból (hozzá voltam szokva, hogy a gumiba mehet, nem lesz belőle semmi gond). Kicsit rémült lehetett az ábrázatom, mert Anett megállítva lovát, lihegve sietett megnyugtatni, hogy nem lesz semmi baj, majd elmondja miért. Néhány percig még ültünk ott, majd megmostuk egymás hátát és nemi szervét, szárazra töröltük a másikat (kéjes nyögések közepette), majd visszaindultunk a szobámba. Mivel nagyon meleg volt, ahogy voltunk, meztelenül végigfeküdtünk az ágyon és váltottunk néhány szót. Elmondta, hogy azért tud ennyi mindent, mert bátyját (azt hiszem másfél évvel idősebb nála), tizenhét éves kora óta elégíti ki, a legnagyobb titokban s, hogy ne legyen baj, valami hurok félét tetetett fel. Ha az őseik megtudnák, mindkettőjüket megnyúznák. (De jó lenne nekem is egy ilyen hugica!)
Este elmentünk a buliba, mint unokatesók, éjszaka basztunk még egy jót a szobában, a másnap délutáni vonattal pedig hazautaztunk Pestre. Azóta sokkal szorosabb kapcsolat alakult ki köztünk (természetesen teljesen titokban találkozgatunk a családi eseményeken kívül is), és néha jól elszórakoztatjuk egymást Pesten és Pécsett egyaránt.További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Szex mesék - A cselédpornó

- Kisasszony, az apja látni kívánja Önt a szalonban.
- Köszönöm James, azonnal ott vagyok! Kérlek szólj apámnak!
- Értettem, megyek. - lépett ki a teremből. James-t kislány korom óta ismerem. Ő mindig ott volt mellettem, még az apja hozta ide, mikor még kisgyerek volt....

A húgom bozontos pinája

Ez a sztori még tavaly nyáron történt. 19 éves fiú vagyok, van egy 16 éves húgom. Szeretjük egymást, mint testvér természetesen, mindent megbeszélünk. Neeeeem, ez nem olyan sztori lesz, hogy megdugtam a húgomat meg, hogy leszopott, ezeket nem igen hiszem el, ez azokhoz képest lájto....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Magyar cicik

Ex barátnő mellei

Barátnő gecis száj

Balogh Melinda SSBBW pornós

Erika Bella fasszal a kezében

Latin szex.

Idõsebb nõ fiatal fiúval

Nagy csöcsû néger nõ

Családi szexvideó

Néger pár amatõr szex