Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Miki Szejel tehetné a lábait! jókat élvezek kiverem rá.[Szőrös suna] |Hulk Enyhe fogalom zavarban vagy haver.Maya Gold ül, nem pucsít,te nyomorék. [Maya Gold pucsít] |Csaba Szuper csaj![perverz gecinyelő] |Robi Basználak[Baszós kurvák] |Miki Minden nap kiverem rá a vásznat![Szőrös suna] |Ferenc NAGYON GYÖNYÖRŰ [Magyar házaspár xxx] |ExoVáró Azok a ronda műmellek[Dögös szöszi meztelen] |Donkopil Jan akkor nyalj sündisznót[Szexi fotó] |Dorombor Jó faszt kapott be. Azt én is leszopnám! ????[Voksán virág pornó képe] |kiss árpád Ismerkedel[szopos szájú lányka.] |Bátyámmal a strandon

Beküldő:Családi szex

Mindig is érdekeltek a nálam idősebb fiuk, amit most elmesélek az 16 éves koromban esett meg velem. Engem Anitának hívnak, a szüleimmel élek és van egy bátyám Jani aki akkor 21 éves volt. Tizenhat évesen egyre jobban kezdett érdekelni a sex, mindig teljesen felizgultam mikor valami jó pasit láttam a strandon, vagy éppen egy erotikus filmben.
Egyik nap kitaláltuk az ősökkel, hogy mennyünk le a közeli tóhoz fürödni. Mivel a szüleimnek közben valami halaszthatatlan dolga akadt közben, ezért ketten mentünk le csak a bátyámmal.
A tó gyalog elég messze volt, mikor odaértünk senki nem volt a környéken, nem tudom miért pedig kimondottan meleg napos idő volt. Egyből megmártóztunk a tóban, aztán kifeküdtünk egy másmellé a napra. Rajtam bikini volt a bátyámon pedig egy kis fürdőnaci. Elkezdtem magam naptejjel kenegetni, közben Jani mellettem háton feküdve elaludt, legalábbis én azt hittem alszik. Sokszor kíváncsi lettem volna, hogy Janinak milyen a nemiszerve. Gondoltam most itt a lehetőség, hogy megnézzem. Először a hasára tettem a kezem, hogy meg nézzem hogyan reagál rá. Meg se rezzent. Aztán csak egy újjal megbökdöstem a szerszámát, mivel erre se reagált felbátorodtam és tenyeremet rátettem. Nagyon fura volt mivel meg soha nem volt a kezemben ilyesmi, még nadrágon keresztül sem. Újaimmal kicsit megtapogattam, de ennek hatására elkezdett merevedni. Hirtelen meg rettentem, mit csinálok? A saját bátyám! De aztán, mikor megláttam mennyire meg növekedett, nem bírtam magammal, teljesen felizgatott a merev hímvessző látványa. Megint rátettem a kezem, teljesen más volt mint az előbb. Most nagyon keménynek és nagyon nagynak éreztem. Egyszer kétszer végig simítottam, legalább húsz centi volt. Leküzdhetetlen vágyat éreztem, hogy megnézzem, milyen is valójában. Ekkor már egyáltalán nem foglalkoztam azzal, hogy felébredhet. Megfogtam a gatyáját a hasa alatt és felemeltem, bekukkantottam alá. De mikor felemeltem a gatyát akkor kitüremkedett belőle, és mikor vissza engedtem akkor már nem takarta el teljesen, mert a makkja kilátszott alóla. Miközben azon gondolkodtam hogyan fogom visszarakni, Jani megszólalt:
- És tetszett?
Hirtelen azt se tudtam mit mondjak, teljesen elvörösödtem, szinte a torkomban dobogott a szívem.
- Na? Tetszett? - kérdezte.
- Igen. Válaszoltam hebegve.
- Ha akarod meg is foghatod?
Teljesen meglepődtem, mert azt hittem most le fog szidni, hogy mit csináltam. De pont az ellenkezője történt.
- Izgató a kezed. - mondta.
Na ezzel még jobban zavarba hozott.
Fel ált levette a fürdőnacit és vissza ült mellém. Megfogta a kezemet és a farkához szorította. Én meg nem tiltakoztam ellene, mert tényleg szerettem volna megfogni. Nagyon kemény volt forró és szinte lüktetett. Nagyon izgató volt. Elkezdte a kezemmel dörzsölni, letolta a kezemet a heréihez és kezembe szorította, majd azokat is masszírozta. Másik kezével kikapcsolta a bikini melltartóját. Én ekkor melleimhez kaptam a kezemet, de arrébb tolta és masszírozni kezdte a melleimet. Szégyeltem a melleimet, mert nekem nem tetszettek, de az osztálytársnőim szerint jól néznek ki. Hagytam neki masszírozni, csókolgatni. Olyan hévvel csókolgatott, hogy lekényszerített a hátamra. Hátamon feküdtem a törölközőn, ő a két felhúzott térdem között a melleimmel játszott. A bugyim már teljesen átnedvesedett. Izgatott, hogy miközben csókolgat merev szerszáma olykor a combjaimhoz ért. Rám feküdt a nyakamat csókolgatta, és mivel a nyakam a legérzékenyebb részem, nagyon élveztem a dolgot. Farka hozzányomódott a puncimhoz, ekkor ő elkezdte a farkát szorosan hozzádörzsölni a már teljesen szétázott bugyimhoz. Lüktettem minden testrészemben. Megragadtam a fenekét és én is húztam magamhoz.
Sohasem gondoltam volna, hogy a saját bátyám ilyen élvezetet tud okozni nekem.
Feltérdelt és azt kérdezte:
- Volt már a szádban valaha ilyen. - és farkára pillantott.
- Nem, de szívesen kipróbálnám. - válaszoltam.
Felültem, közelebb hajoltam hozzá. Bal kezemmel megfogtam a farkát. Lassan hátrahúztam rajta a bőrt, és közben figyeltem az arcát. Nyelvemmel óvatosan elkezdtem csiklandozni a makkját. Nagyon élvezte. Lassan számba vettem a farkát először csak a makkját szopogattam aztán egészen addig vettem a számba, amíg belefért és csak szoptam, nyalogattam a heréit. Nagyon fura volt mert éreztem a farkán, saját puncim nedvességét. Két kézzel megfogta a fejemet és nem erőltetve csak az én ritmusomban húzogatta a farkára.
Aztán hirtelen abbahagyatta velem mert nem akart a számba élvezni.
Vissza fektetett a törölközőre, levette a bugyimat. Teljesen szétfeszítette combjaimat, és közéjük hajolt. Szemérem ajkaimat széthúzta, nyelvével elkezdte a csiklómat izgatni. Átfutott rajtam a bizsergés, annyira élveztem. Nyelvét a vaginámba dugva, kinyalta a puncimból az összes nedvemet. Kétszer élveztem el míg a puncimat nyalta.
- Te is kielégítesz engemet? - kérdezte.
- Azt akarom, hogy rakd be nekem.
- Nincs málam gumi.
- Nem érdekes.
- És ha terhes leszel?
- Nem leszek az, csináld! - mondtam.
Mivel akkor épp a menstruációm rendetlenkedett, ezért tablettát kellett szednem.
Kicsit habozott még aztán fölém ereszkedett. Lassan a hüvelyem bejáratához illesztette a farkát.
- Biztos? - kérdezte.
Nem válaszoltam neki két kézzel a fenekét megragadva magamhoz húztam. Ekkor belém hatolt, igaz a puncim annyira ki volt tágulva amennyire csak lehetett, de ez fájt egy kicsit. Lassan elkezdte ki-be húzogatni bennem a farkát.
Annyira izgató volt, hogy a fájdalom az első pár lökés után el is múlt. Lábaimmal átöleltem a derekát, körmeimmel pedig a hátába kapaszkodtam. Mikor elélveztem teljesen összekarmoltam a hátát. Egy idő után pózt váltottunk. Hátamon feküdve, térdeimet a melleimhez felhúzva, lábaimat a nyakába raktam.
Ő pedig ismét bevette a puncimat, így sokkal mélyebbre belém hatolt és szinte a harmadik lökés után megint elélvezte. Észrevettem, hogy abba akarja hagyni, ezért zaklatott hangon azt mondtam neki:
- Azt akarom, hogy élvezz belém.
Ő engedelmeskedett és egy pár lökés után el is élvezett és belém engedte az összes anyagát.
Ezután lefürödtünk a tóban, és hazamentünk.
A Szüleim otthon megkérdezték, milyen volt a strandon?
Én azt válaszoltam, hogy :
- Nagyon élveztem!

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
lajos
-*-
nagyon élveztem

Evelin
-*-
nagyon jó volt


Szextörténetek, mobil verzióMagyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


kép

gecis

Ribi milf

rázzad a picsád husi

sz?r?s.

Gangbang szex

Vibrátor show

Lillith Lust nagy picsája

Néger Duci fehér faszt kap

A nagymellû szomszéd lány