Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Hozott tiffany

Beküldő:sasónéni

Tiffany éppen csak 18 lett amikor találkoztam vele. Abba az iskolába járt ahova én is. Én 22 voltam és Tiffany igazán nagy hatást tett rám. Az a fajta lány aki inkább veszettül szexi mint szép. Kék szemek, vörösbarna haj. Böre sima és napbarnított. Mellei átlagosak de szépek és kemények. A legjobb része mégis a lába volt. Szép hosszú izmos lábak és gyönyörű fenék. Ahogy így elnézem és elgondoltam olyanfajta lány volt akit szerintem legalább naponta megdugnak. Képzelhetitek a meglepetésem mikor megtudtam, hogy még szűz. Attól a pillanattól ahogy megláttam tudtam, hogy megveszek egy kis szexért vele. De nem akartam a dolgokat elkapkodni, szóval megpróbáltam hűvösnek látszani. De ez nem tartotta vissza őt. Párszor meghívott magukhoz de egyenlőre semmi nem történt. Ezek tényleg ártatlan látogatások voltak.
Emlékszem hogy volt amikor először fordultak komolyra a dolgok. Egy nap felhívott és azt mondta jó lenne ha fel tudnám venni suli után. Mikor kijött a suliból én már vártam rá a kocsiban. Rövid miniszoknyát viselt. Testre feszülő kis darab volt ami még jobban kiemelte formás fenekét és persze semmit sem takart el formás lábaiból és hosszú érzéki combjaiból.
Én már voltam nővel azelőtt is de Tiff valahogy más volt. Az a gondolat hogy láthatom finom szűz punciját teljesen tűzbe hozott és éreztem, hogy merevedésem van. Mikor odaért a kocsihoz gyors puszit nyomott az arcomra majd gyorsan beszállt. Az út hazafelé egy öröké valóságnak tűnt, de végre megérkeztünk. A ház felé sétálva megkérdeztem hogy otthon vannak-e a szülei. Mire ő cinikusan rám nézett és \"miért mit forgatsz a fejedben\"- kérdéssel válaszolt. Mikor odaértünk az ajtóhoz a nyakamba ugrott hozzáérintette orrát a nyakamhoz majd ugyanolyan gyorsan kibontakozott az ölelésből és kinyitotta az ajtót. Mikor bent voltunk le ültünk ittunk egy üdítőt miközben dumáltunk egy kicsit.
\"Gyere\" - mondta Tiff és elindult lefelé a pincébe a szobája felé. Szép szobája volt királyi méretű ággyal és a szekrényen ott volt a tedy maci gyűjteménye is. Bekapcsolta a rádiót és becsukta az ajtót. Leült a földre és én is mellételepedtem. Mielőtt még észbe kaphattam volna már rajtam is volt. Ajkait enyémnek préselve csókolt és én visszacsókoltam. Heves csók volt, túl heves, talán csak tapasztalatlanságának köszönhetően.
\"Hé lassan, ne kapkodj engedd el magad\"
\"Talán megmutathatnád hogy hogyan csináljam\"
Ez volt a bátorítás amire vártam. Lefektettem a földre és finoman masszírozni kezdtem a melleit lassan fokoztam a nyomást. Lágyan nyögött ahogy utat engedett érzéseinek. Miután megcirógattam és csókolgattam a nyakát megfogtam és kihúztam a pólóját a szoknyájából és feltoltam a mellei fölé. Egy sima fehér melltartót viselt amin keresztül átlátszottak mellbimbói. Egy mozdulattal kikapcsolta a melltartót és hagyta hogy levegyem. A hasánál kezdtem és lassan haladtam felfelé a melleihez. Lágyan csókolgattam simogattam. A mellei mint két teniszlabda. Kerek és kemény. A nyelvemmel a bimbót kezdtem cirógatni. Körbe-körbe nyaltam és időnként finoman bekaptam és szopogattam őket. Közben kezeim sem tétlenkedtek. Egyik kezemet becsúsztattam a combjai közé és éreztem a forróságot ami az öléből sugárzott, szinte sütött. Megfogtam a combjait és széjjelebb feszegettem a lábait. Abbahagytam a mellei babusgatását és felpillantottam az arcára. Szemei becsukva ajkai picit nyitva. Mikor kinyitotta a szemét rámosolyogtam és megkérdeztem milyen érzés.
Visszamosolygott és gyengéden de határozottan elnyomott magától. Összeszorította a lábait és megszabadult a miniszoknyától. Itt volt egy 18 éves szűz és csak feküdt a padlószőnyegen egy szál fehér bugyiban és a szemein láttam, hogy többet kér. Levettem a pólóm és a nadrágom és a lábai közé fektettem a fejem. Puszilgattam a combok belső felét és egyre közelebb kerültem a bugyival fedett gyönyör kerthez. Mikor az orrom már szinte hozzáért félrehúztam a bugyit és megláttam a legcsodálatosabb pinát amit ember elképzelhet. Az ajkak puhák simák és nagyon közel egymáshoz. Vörösbarna szörpihék látszottak az amúgy teljesen szörtelen pinán. A farkam szinte kiugrott az alsógatyámból a látvány olyan izgató volt. Már régen meg szerettem volna csinálni ezt és most itt volt a lehetőség. Egy ujjamat belemerítettem a nagyajkak közé és lassan feltártam az utat a kisajkakon keresztül a hüvelyhez. \"OOOhh Ez nagyon jó\" - sikoltozott ahogy az ujjam elérte a legnedvesebb részt. És tényleg nedves volt. Úgy látszik tényleg akarja. Légzése felgyorsult és feneke fel-le mozgott ahogy ujjam dolgozott a résben. Széthúztam az ajkait és kinyaltam a fenekétől a csiklójáig. A pinája friss volt nem volt semmi különleges illata. Elkezdtem a számmal izgatni a csiklót miközben folyamatosan ki-be csúsztattam az ujjam. Éreztem milyen szűk a lyuka és már előre is élveztem milyen érzés lesz szerszámommal benyomulni a lukba.
Éreztem, hogy közeleg az orgazmusa de még nem akartam hogy elmenjen. Szóval megálltam és nekiláttam levenni a maradék ruhát magamról. Ahogy lehúztam a alsót a dákóm előugrott. A szemei szinte rátapadtak és nem tudta levenni a szemét a látványról. Csak 16 cm. volt de igazán vastag. Mondtam neki hogy jöjjön közelebb és neki nem kellett több biztatás térdre tápászkodott és odamászott hozzám. Lenéztem és majdnem megörültem a látványtól. Egy gyönyörű fiatal lány térdelt előttem szája csak centikre a meredező rúdtól. Nem tudta levenni a tekintetét róla. Majd felnézett tekintetében némi zavarodottság. Mondtam csináljon úgy mint egy nyalókával. Nyalja végig majd vegye a szájába és szopogassa mozgassa ki és be. Kicsit rásegítettem a dologra és közelebb nyomultam a fejéhez. szája kicsit nyitva volt és én becsúsztattam a dákóm fejét a szájába. Igazán forró és nedves kis hely volt. Bekapta a végét majd megszopogatta és hagyta hagy csússzon ki. Majd a nyelvével játszott fel és le egészen a tövéig. Ezt többször is elismételte majd mikor már teljesen nedves lett bekapta. Nem kis meglepetésemre hirtelen egy kéz érintését éreztem a zacskómon és igen gyengéden elkezdte masszírozni a golyóimat. Megpróbált minél többet bevenni belőle és minden alkalommal egy kicsit mélyebbre vezetni a szerszámom a szájába. Igazán élveztem a dolgot és kis idő múlva megmutattam neki milyen ritmust szeretek a legjobban.
Éreztem hogy kezd kifáradni úgyhogy kihúztam a szájából. Mikor egy cuppanással kiugrott a szájából rám nézett azokkal a vágyakozó szemekkel. Némi kis elő váladék és nyál csillogott a szája szélén és igen hevesen lélegzett. Visszafektettem a földre és egy hosszú csókban forrtunk össze.
\"Ez nagyon jó volt\" - mondtam neki -\" készen vagy a többire?\"
Csak bólintott a fejével beleegyezésképpen. Visszaejtette a fejét a földre én pedig végigsimítottam a combjain és felfuttattam kezem a derekáig a bugyija széléhez. Alányúltam és elkezdtem kihámozni belole. Ő felemelte a fenekét, hogy könnyebbé tegye a dolgomat. Most már teljesen meztelenül feküdt előttem a lábai térdben felhúzva. Láthattam a rózsaszín husikát és a nedvességet ami még vonzóbbá tette. Fölé helyezkedtem dombjára tettem a farkam és újra megcsókoltam. Közben én előkészültem hogy végre bevezessem a dorongomat és mindkettőket a csodák országába. A melleit masszíroztam most sokkal több hévvel mint előtte miközben másik kezem a bejáratot kereste és meg is találta. Pumpáltam az ujjaimmal és közben éreztem hogy készen áll. Megragadtam egy párnát az ágyról és a feneke alá tettem. Ez megemelte az alteste megemelkedett könnyebbé téve a behatolást. Megfogtam a dákóm és párszor végighúztam a résben hogy benedvesítsem és csúszóssá tegyem az aktushoz. A fejét a csiklójához dörzsöltem aminek hatására kéjes nyögések hagyták el ajkait.
Zihálva szedte a levegőt miközben rám nézett és azt mondta \"Gyere csináld már nem bírok tovább várni. Rakd már belém.\" Hallva vágytól futött szavait majdnem elélveztem. Óvatosan megkerestem és széthúztam kisajkait és becsúsztattam a farkam elejét a lukba. Mondanom sem kell milyen szűk és feszes volt a hüvelye. Olyan érzés volt mintha két tégla közé akartam volna bepréselni. Mondtam neki hogy kicsit mozgassa hátrébb a fenekét a párnán. Amint megtette amit kértem kis és gyors lökésekkel megpróbáltam minél beljebb nyomulni a szűk barlangba. Lassan sikerült csak beljebb jutnom és olyan fantasztikus volt, hogy majdnem elmentem. A pinája szűk volt de én úgy éreztem mintha ő még szűkebbé tudná tenni. Még egy kicsit sikerül beljebb jutnom és megéreztem a szűzhártya finom feszülését.
\"Kész vagy rá?\" - kérdeztem.
\"Igen de légy kíméletes kérlek\"- kicsit bizonytalanul mintha nem lenne biztos benne hogy tényleg akarja vagy nem.
Löktem egy erőset amitol farkam hirtelen beljebb szaladt átszakítva nőiességének korlátait. Úgy gondoltam jobb ha hirtelen csinálom mintha hosszan elnyújtva próbálkozom. Lenéztem és láttam hogy szerszámom teljesen benn van Tiff barlangjában. Ő biztosított hogy minden rendben van. Most már azt akartam, hogy ő is olyan jól érezze magát mint én. Szóval elkezdtem mozogni lassú, óvatos lökésekkel és próbáltam visszatartani magam attól, hogy azon nyomban elélvezzek.
Egy kicsit mintha lazult volna a szorossága és sikerült felvennie a mozgásom ritmusát. Hangos nyögésekkel adta tudtomra, hogy ténykedésem nem volt eredménytelen. Minden mozdulat új szenzációs élményekkel gazdagított és fantasztikus volt.
Ő kiáltozott és szinte dobálta volna magát ha én nem vagyok rajta. Ujjai a hátamat markolászták és lábai a derekam köré kulcsolódtak. Most már ő diktálta a ritmust és én igyekeztem felvenni. Jobbra balra dobálta a fejét és láttam hogy mindjárt eljut a csúcsra. Megpróbáltam visszatartani de ne ment.
\"Mindjárt elmegyek\"- suttogtam a fülébe.
Kinyitott a szemét és engem nézett miközben rövid idő alatt megtöltöttem lövetemmel. Olyan érzés volt mintha nem tudnám abbahagyni az élvezést és az adagok lövöldözését.
\"Ez fantasztikus volt\"- mondtam. Ő csak lógott rajtam és gyorsan csókot nyomott a számra.
\"Szeretlek\"- mondta nem kis meglepetésemre.
\"Én is szeretlek\"- mondtam de nem voltam benne teljesen biztos. De olyan lány volt akivel megér egy kis időt együtt tölteni hogy kiderüljön.
Kihúzni a farkam majdnem olyan nehéz dió volt mint betenni. Mikor teljesen kint volt láttam, hogy a sperma szivárog belőle. Tudtam, hogy a következő hónapokban még sok dolgot meg fogok tanítani egy-két dolgot neki. Felálltunk és felöltöztünk és épp csak pillanatokkal korábban értünk fel mint ahogy a szülei megérkeztek. Veszélyes kaland volt de megérte. Soha nem felejtem el ezt az alkalmat Tiffel.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Andris és a műfasz

Gabó
Lassan már tíz éve végzek önkielégítést, független attól, hogy épp volt - e barátnőm vagy sem. 12 - 13 éves korom óta szinte napi rendszerességgel magamhoz nyúlok. Alkalmanként egy - két hetes szünetet hagyok, hogy az önmegtartoztatás után még nagyobbat élvezhes....

A kocsmában basztak meg

Mónika vagyok az esetem a helyi kocsmában esett meg velem. A helyi kocsmába mentem inni egy sört,ahol egy srác beszélgetni kezdet velem és meghivott egy pár italra.kezdtem érezni az italt és azt hogy a popsimat simogatja.mögém lépet a pultnál és a kezemet a farkára tette,ő pedig a p....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


megyünk f?rdeni?

giga csöcs

Tini szex

Dögös szőke pina

dupla punci.

Milf toszás

Sz?rös pinabaszás a medencénél

Vad barna

Kis mellû csaj dugás

Arcra élvezés