Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Séf Fuj de randa szőrös! Mi van 1980-at írunk?[Nejem szőrös pinája] |András Enis kiprobálhatom [Nejem szőrös pinája] |Migos rics Itt lakom Buj on talizhaznank [Excsaj amatőr szex képe] |pityesz Nagyon rávernén én is ,sok gecim van . Merre laktok? Tudok utazni ha kell.vagy csak nézném mikor szexeltek és kiverem rátok.[Rávertem a nőmre] |Zsolt Gyönyörü[nedves punci.] |Anti Akarlak[néger csajok .hu] |Cofi lacigeci Mumumu ahboh ah ah ah[Tundem, magyar retro] |Dan koubil Sokat vertük régen erre a nőre![Tundem, magyar retro] |Pimmes geci Vannak tőgyek nah[asztali gigacsöcsök] |Payopasco Hiányzol pinaróza[asztali gigacsöcsök] |Megbaszott a sógor is

Beküldő:Sasvári nikolett

Én férjnél vagyok már több, mint 1 éve. Szeretem a férjemet. Mondhatom, hogy boldogan élünk. Van egy nővérem is, aki szintén férjnél van. Ők is jól élnek együtt, legalább is eddig nem volt semmi jele annak, hogy ne így lett volna. Sokszor elmegyünk egymáshoz beszélgetni, közös programokat csinálunk együtt.
De ez a sógorom, valahogy nagyon furcsán nézeget az utóbbi időben. Észrevettem, hogy többször rajtam felejti a szemét. Sokszor mond olyan dolgokat, ami nem éppen helyén való sógor és sógornő között.Ez gyanus kezdett nekem lenni.
Egyszer otthon voltam egyedül, és csöngettek. A sógorom állt az ajtóban. Kicsit meglepődtem, hogy akkor jött, és egyedül. Azt mondta, hogy gondolta föl jön és megnézi hogy vagyok.
Kérdeztem tőle, honnan tudta, hogy egyedül vagyok itthon. Azt válaszolta, hogy látta a férjemet elmenni itthonról. Én éppen fürödni készültem, már folyt a víz a kádba.
Finom illatos habfürdőt tettem a vízbe. Imádok ilyen illatfelhőben fürödni.
Megkínáltam a sógoromat egy pohár borral. Én is ittam vele. Jól esett ez a finom vörös bor. Aztán beszélgettünk a családról, erről, arról. Aztán átváltott, és arról kezdett beszélni, hogy az utóbbi időben teljesen megbabonáztam, csak rám tud gondolni, nagyon szép vagyok, szexis vagyok, és a kisugárzásomnak köszönhetem, hogy oda van értem. Aztán közelebb hajolt hozzám, és megpuszilta az arcomat.
Én azt mondtam hogy őrült, hogy ilyeneket mond nekem, de tántoríthatatlan maradt.
Azt mondta, hogy nem őrült, és tényleg teljesen megbabonáztam.
Aztán adott még egy puszit, a nyakamat kezdte el puszilgatni végig mindenütt.
Mondtam neki, hogy ezt nem kellene, mert én nem akarok semmiféle bajt okozni közte és a nővérem között. Azt mondta, hogy ő sem akar semmi bajt, csak hát teljesen elbűvöltem. Hiába volt minden ellenkezés, érv, lassan a számhoz ért a szája, és megcsókolt. Hát ettől kissé megszédültem.
Már tele folyt a kád vízzel, és mondtam, hogy szeretnék megfürödni. Azt kérdezte, hogy mi lenne, ha ő is bejönne hozzám a kádba fürödni.
Azt válaszoltam, hogy jobb lenne, ha inkább elmenne. Azt mondta, ne féljek semmitől, bízzak benne. Nem egykönnyen adtam be a derekam, de már úgy nézett ki, nincs más választásom.
Levetkőztem, aztán beültem a kádba, a finom illatos habfürdővel dúsított vízbe.
Ő is levetkőzött, és belépett hozzám a vízbe.
Leült velem szemben. Aztán nyúlt a cicim felé, és elkezdte simogatni. Szó se róla, jól esett az illatos habfürdőben , ahogy finoman simogatta egyik kezével az egyik, másik kezével a másik cicimet. Odahajolt és bekapta a bimbómat, és érzékien, enyhén szívta és nyalogatta. Írtó kellemesen kezdtem magam érezni.
Aztán ismét a számhoz közeledett, és nagyon szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni.
Érzéki szájával és nyelvével annyira jól csókolt, hogy már teljesen mámoros lettem tőle, meg az illattól, meg talán a bortól.
Már nem érdekelt, hogy a sógorom van egy kádban velem. Én is csókoltam, csókoltam, és már úgy éreztem, hogy semmi nem számít, csak ezek a pillanatok.
A csók hevében a kezünk sem volt tétlen. Ő már a puncimat kezdte simogatni, én pedig a péniszét fogtam a kezembe, ami már kezdett merevedni.
Aztán megmostuk a nemi szerveinket finoman. Én felálltam a kádban, a zuhanyrózsával folyattam magamra és rá a vizet. Nagyon kellemes volt a meleg víz, ahogy folyt végig a testemen. És ő kezdte nyalogatni a puncimat nagyon finoman, érzékien.
Amikor a csiklómhoz ért, én beleremegtem. Aztán a kád szélére ültem, úgy nyalogatta és izgatta a punimat tovább.
Én is simogattam az ő kukiját, le föl húzogattam végig a bőrt, aztán bekaptam és szopogattam nagy élvezettel.
A nyelvemmel lassan élvezettel nyaltam végig a rúdját, aztán gyors nyelvmozgással izgattam. Végül már úgy éreztem nem bírok tovább várni, be kell dugnia a pinámba a faszát. Annyira kívántam már, hogy a puncimban legyen.
Be is dugta a nagy faszát a pinámba, és elkezdett baszni. Először lassan élvezettel ki-be húzta, és engem valami nagyon kéjes érzés hatott át.
Aztán a kád szélére ültem, és úgy dugott tovább. Isteni volt.
Majd megfordultam, megkapaszkodtam a kádban és hátulról baszott.
Majd ő ült a kád szélére, én pedig beleültem az ölébe a felálló faszába.
És így keféltünk sokáig. Ez olyan finom volt, hogy én ezekután elélveztem.
Megfeszült a hasam, és kéjesen felnyögtem. Szinte megsemmisültem, olyan mennyei érzés volt. Aztán éreztem, hogy megfeszül a pinámban a nagy fasz, mert ő is elélvezett, de kivette, és úgy spriccelt a geci belőle szét a vízbe. Összeölelkeztünk, és egy ideig egymás nyakában csöndben maradtunk.
Aztán lezuhanyoztunk. Mindketten örültünk, hogy ilyen kellemesen töltöttük el a délutánt.
Két hét múlva találkoztunk ismét. Akkor én mentem föl hozzájuk, mert a nővéremmel akartam beszélni. Beszéltem is vele, de közben ő kiment kávét főzni a konyhába.
Persze a sógorom kihasználta az alkalmat, hogy megpróbáljon rávenni, hogy menjünk el egy kicsit kocsikázni..
Mondtam neki, hogy nagyon veszélyes vizeken akar evezni.
Ő azt mondta, hogy bízzak benne, nem lesz semmi baj.
Aztán végül egyszer elmentünk autózni, mert már nem hagyott békén engem. És hát gondoltam, hogy elmegyek vele.
Elmentünk, nem messze a várostól, ahol laktunk egy erdős szép helyre.
Körül néztünk egy kicsit a környéken. Nagyon szép és csendes volt a hely. Kerestünk egy csendes kis zúgot, ahol az égvilágon senki nem láthatott bennünket. Persze ő gondoskodott arról is, hogy valamit le tudjunk teríteni a fűre. Azt mondta, hogy nagyon kívánja a puncimat és szeretné kinyalni.
Lehúzta a bugyimat, letérdelt elém, és elkezdte nyalni a pinámat nagy élvezettel
Így nyalta nyalta, izgatta a csiklómat, már reszketett a lábam, de ő csak nem akarta abbahagyni. Többször is kérdezte, hogy jó-e nekem? Azt akarta, hogy elélvezzek az ő finom nyalásától.
Ez sikerült is. Aztán kezdte kigombolni a sliccét. Előkerült a nadrágból a kéjrúdja. Én bekaptam, és nyalni kezdtem le-föl. Aztán a hegyét kezdtem a nyelvemmel ingerelni, ami hatott is, mert éreztem, hogy kezd a gecit egy picit kifolyni. Mindjárt tovább is mentem onnan a nyelvemmel. Két kézre fogtam a heréit, és úgy nyaltam a farkát alulról fölfelé, ami csak úgy ágaskodott a levegőbe. De mivel én sem vagyok fából, már kezdtem nagyon kívánni, hogy bedugja a pinámba ezt a nagyra duzzadt faszt. Lefeküdtem, felhúztam a lábam, és alig vártam, hogy behatoljon vele a punimba.
Aztán nagyon finoman elkezdett mozogni. Én is emelgettem a csípőmet, szorítottam a kezemmel a hátát és a tarkóját. Majd gyorsabb tempóban kezdett el mozogni, ami nekem is nagyon jó volt. A lélegzésünk is teljesen felgyorsult. És lassan kezdtem érezni, hogy közeledik a mámorító, mennyei érzés. Be is következett, és a bizsergető vibrálás végigfutott a gerincemen. Picit később ő is elélvezett, kivette a faszát, és a hasamra spriccelte a spermáját Ezekután még egy kicsit csendben feküdtünk, és hallgattuk a madarak csicsrgését, éneklését.
Kis idő múlva rendbe szedtük magunkat, majd felöltöztünk, és elhajtottunk a kocsival haza.
Azt mondta a sógorom, hogy isteni jó vagyok a szex terén. Ezt jól esett hallani, de ki kellett ábrándítanom, mert mondtam neki, hogy nem folytathatjuk ezt a viszonyt tovább. Nem úgy nézett ki, mint aki felfogta ezt. De néha a józan észnek is érvényesülni kell.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Xxx fantázia

Elképzelem a vágyat veled. Becsukom a szemem. Milyen lehet, ha testem simítja kezed? Nem is gondolkozom, csak ösztönösen tárul elém a kép. Megpillantalak először úgy, hogy más vagy, másnak látlak, mint azelőtt valaha is. Arcod sima, kedves és gyönyörű. Szemeden azt látom, hogy t....

A tanárnő meglátogat - családi

8. Osztályban voltam, Tina néni szép 37 éves nagymellű, kemény seggű szigorú tanárnénike volt. Akinek mindig is "aranyos" diák voltam


Egyik nap egy szexisebb ruhába jött iskolába ami fel is tűnt mivel nem az ő stílusa, mell kint, fenék látszódott,....
A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Élvezi a faszt

Giga csöcs

pinák

Nagy mellek a szaunában

faszállító pina

A nagymellû szomszéd lány

Leszbi lányok szexelnek

Szöszi játszik

Duci szex film

Két tinilány partiban