Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |ExoVáró Minden férfi álma egy ilyen buksza! [Csöcsös MILF] |ExoVáró Csak recskázni jöttem rád[Hatalmas cickók] |Exováró Szerelmes lettem a nagy picsajaba!!! [Nagy picsa] |Sober2 Uhh basszameg, gyönyörű vagy [jó pina] |ExoVáró Igazi retró cucc a javából [Kingus pucsít] |Sober17 Mekkora dudák te jó ég [A kalandvágyó szobalány] |Sober7 De durva csocsok[Vörös MILF pornósztár] |Sober7 Na ilyet még sokat[Eredeti nagy mellek] |Sober5 Szép arca van. De a melltartót nem kellett volna levenni. [Kiverem a férjem faszát] |Sanyika és Manyika Az összes taxis egy fasz szopo. Ne utazzatok taxival[Pisis csaj a boltba] |Szex az öcsémmel

Beküldő:dida

A mai napig nem hiszem el, hogy mire beszélt rá a pasim. Soha nem hittem, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek velem. Azt hiszem szeretnék valaki mást hibáztatni, noha én voltam az, aki engedtem, hogy a dolog megtörténjen. Az a dolog, amiröl noha tudom, hogy nem egészséges, mégsem tudom azt mondani, hogy megbántam. Azt hiszem túl messze kerültem a lényegtöl, szóval kezdem az elején. Közeledett öcsém 18. szülinapja és nagyban törtem a fejem, hogy egy szép ajándékkal lepjem meg.

De az albérlet és a kocsi mellet elég kevés pénzem maradt, hogy bármi egyedire is gondolhassak. Megkérdeztem a barátomat, vajon van - e valami ötlete. Néhány percig gondolkodott, majd egy ravasz mosoly jelent meg az arcán. \"Megvan a tökéletes ajándék!\" - kiáltott. \"Ez egy olyan dolog, amiröl mindig is álmodozott, de soha nem számított rá, hogy meg is kapja.\" Elmondta az ötletét és meg kell, hogy valljam ledöbbentem. \"Azt akarod, hogy tartsak sztriptízt az öcsémnek? Hogy adhatsz ilyen ötleteket?

\" Csak nevetett és folytatta: \"Kicsim! Mióta vagy ilyen prüd? Nem mondtam, hogy feküdj le vele, csak izgasd egy kicsikét. Hányszor mondtad, hogy mindig is arra vágyot, hogy valahol pucéron láthasson. Nem is kell teljesen levetköznöd, ha nem akarsz. Fogadok, hogy az efféle ajándékot soha nem felejtené el, föleg, ha teljesen levetköznél.\" Kellet néhány perc, hogy lenyugodjak és végiggondoljam. Végül is nem kerül semmibe és még élvezné is. Nem vagyok szégyellös, de nem gondoltam, hogy képes lennék levetközni az öcsém elött.

Amikor már megszoktam a gondolatot arra gondoltam, ez nem lenne vérfertözés, hiszen nem lenne köztünk semmi. Lényegében nem lenne több, mint mikor masztizáson kaptam, amikor kiléptem a zuhany alól. Ránéztem Márkra és azt mondtam: \"Életreszóló ajándék, nemde. Nem is rossz gondolat.\" Felhívtam Tomit és szóltam neki, hogy nézzen be szombat este nyolckor az ajándékáért. Egész héten Márk elött gyakoroltam. ? tanácsokkal látott el, hogyan mozogjak, hogyan váljon a mozgásom rutinossá. Minden este szeretkezéssel végzödött.

Olyannal, amelyet azelött sosem éltünk még át együtt. Ennek figyelmeztetöleg kellett volna hatnia, de olyan jól éreztem magam, hogy soha meg sem fordult a fejemben, hogy táncom milyen hatást vált ki. Végül eljött szombat este. Beraktunk egy széket a szoba közepére és berendeztük Márknak egy kényelmes helyet a WC - ben. \"Nem vagyok benne biztos, hogy jó gondolat itt lenned.\" - mondtam neki. \"Az én ötletem volt, ráadásul imádom nézni, ahogy mozogsz.\" - felelte. \"Én is itt akarok lenni és szétkefélni az agyad, ha Tomi elment.

\" Hallottunk egy kopogást az ajtón, Márk elbújt, én pedig beengedtem az öcsikét. \"Boldog szülinapot öcsi!\" - mondtam, ahogy kinyitottam az ajtót. Levette a cipöjét és a konyhába vezettem. Meglátta az üres sörösüvegeket a polcon és azt kérdezte :\"Részeg vagy?\" Csak spices feleltem. Ideges voltam és emiatt szinte folyamatosan beszéltem. \"Nos, felkészültél a szülinapi meglepetésre?\" - kérdeztem. Biztos vagyok benne, hogy fogalma sem volt, mi fog történni. Visszafogottan voltam öltözve. Volt rajtam egy begombolt blúz és egy szoknya.

\"Persze!\" - felelte. De igazán nem kell adnod semmit. Tudom, hogy szegényes idök járnak felétek. Megfogtam a kezét és bevezettem a szobába, egyenesen a szülinapi székbe. Háttal fordultam neki és végigmentem a szobán. Nem voltam biztos benne, hogy meg kellene tennem. A kezeim reszkettek. Hogy a félelemtöl vagy az izgalomtól, a mai napig sem tudom. Vettem egy mély levegöt és a zene hallatán megfordultam. Elfeledkezve az idegességemröl elkezdtem táncolni és közben forogni körbe - körbe. Vetettem egy pillantást az arcára és zavarodottságot fedeztem fel rajta.

Egy pillanatra a padlóra pillantva észrevettem, hogy teljesen elvörösödtem. Nem hagyhattam abba, az nagyobb blama lett volna, mint maga a helyzet. Lassú szám volt. A földre néztem és arra gondoltam, hogy Tomi nincs ott és én csak gyakorlok. A pia, amit még az érkezése elött ittam szintén segített ellazulni. Vettem egy mély levegöt és a zene ritmusára elkezdtem kigombolni a blúzom felsö két gombját. Ránéztem Tomira, hogy lássam az arckifejezését. A szeméböl enyhe vágyat olvastam ki. Minden egyes mozdulatomra vágyakozva figyelt és ez volt az a jel, amire szükségem volt.

Kigomboltam a következö két gombot és láttam az arcán, ahogy kerek melleimet próbálja kutatni szemeivel. Arra várt, hogy a maradék gombokat is kioldjam. Már csak kettö volt hátra, egy a blúzomon, egy pedig a szoknyámon. Még most abbahagyhatom, gondoltam, de látva öcsém felajzott tekintetét rájöttem, hogy erre már nincs lehetöség. Kigomboltam az utolsó gombot is a blúzon, de nem engedtem, hogy leessen, a karomat keresztbe tartva magam elött tartottam a felsöt, miközben öcsém szeme úgy csillogott, mint még soha azelött.

Aztán egy begyakorolt mozdulattal hagytam hogy a felsörész a földre essen. Mosolyogni kezdtem látva öcsém kiábrándult arcát, amikor felfedezte, hogy bikini felsö van rajtam. Ekkor kigomboltam a szoknya gombját és egy hirtelen mozdulattal Tomi felé rúgtam azt. A szeme szinte odaszegezödött zöld bikinimre. Véget ért a zene és én lehajoltam az utolsó üveg sörömért. \"Ne hagyd abba, csak most kezdett igazán izgalmassá válni.\" - könyörgött. Nem akartam abbahagyni, de innom kellett, mert annyira felizgultam, mint még soha.

\"Persze.\" - mondtam és beleittam a sörömbe. Majd a zene folytatódott. Tovább táncoltam. Talán az alkohol miatt táncom kezdett egyre erotikusabbá, izgatóbbá válni. Közelebb léptem hozzá és a melleim néhány centire voltak az arcától. Majd ismét hátráltam és folytattam a jól begyakorolt feladatot. Lassan lehúztam a felsörész egyik pántját, majd a másikat. Tomi kész volt. Láttam ahogy lenéz és észreveszi nadrágja alatt ágaskodó farkát. Majd ismét felnézett és észlelve, hogy én is látom, elvörösödött.

A felsörészt már csak a hátul megkötött csomó tartotta rajtam, majd egy hirtelen mozdulattal hátranyúltam, mintha ki akarnám oldani. Tomi újra lenézett és a nadrágján egyre nagyobbra nött a dudor. Elég kellemetlen lehetett, ahogy hatalmasra dúzzadt makkja a nadrág rabságából szabadúlni kívánt. Majd nem tudom miért ráparancsoltam: \"Állj fel!\" Nem akart, ezért megfogtam a kezét és felállítottam. A következö pillanatban kigomboltam a nadrágját és egy mozdulattal lehúztam róla, ami a bokájánál landolt.

Innentöl kezdve nem volt mit titkolnia, ahogy farka egyenesen felém mutatott bö boxeralsóján keresztül. Visszalöktem a székbe és megkérdeztem: \"Így már jobb?\" \"Igen\" - sóhajtott, \"Sokkal jobb.\" Tovább táncoltam, miközben kioldottam a csomót a bikinim felsörészén, miközben a szabad kezem a melleimre helyezve megakadályoztam, hogy az öcsi többet lásson a kelleténél. Szemeivel könyörgött, hogy vegyem már el a kezem. Rámosolyogtam és hirtelen elrántottam melleimet takaró kezem, felé dobva a felsörészt.

El is kapta volna, ha a tekintete nem járt volna éppen máshol. Véget ért még egy szám. A tekintete erösen izgalomtól dagadó bimbóimra szegezödött. Gyönyörü volt látni a vágyat az arcán. Tovább táncoltam. Mivel kiváncsi voltam táncom hatására, egy óvatlan pillanatban Tomi boxerére pillantottam, gondolva, hogy a dudor esetleg tovább nött. De ehelyett azt láttam, amint farka egyenesen mered ki boxere lyukán. Mikor megláttam a fallosz végén csillogó elsö ondócseppeket, majdnem abbahagytam, de tudtam, hogy folytatnom kell.

Tomi tekintete közben a bikinialsóra szegezödött. Mivel az elég kicsi volt, Tomi elég sokat láthatott volna csupasz puncimból, ezért próbáltam úgy táncolni, hogy minél kevesebb rálátása legyen féltett kincsemre. \"Úristen!\" - nyögte. Én közben forogtam, hogy megcsodálhassa popsimat. Magamról megfeletkezve elöre hajoltam és így teljes rálátása lett a bikini által alig takart puncimra. A hatást tovább fokozta, hogy addigra már annyira átnedvesedtem, hogy a bikini szinte teljesen áttetszövé vált.

Már csak egy ruhadarab volt rajtam,de tudtam, hogy még nem szabad abbahagynom. Utasítottam, hogy vegye le a pólóját. Közben úgy táncoltam, hogy melleim 1 - 2 centire voltak a szájától. Megragadtam a pólóját és leránottam róla, így már semmi sem takarta ágaskodó farkát. \"Hé!\" - kiáltott, én pedig élveztem a számára kellemetlen helyzetet. Próbálta kezeivel takarni ég felé meredezö falloszát, de sikertelenül. Elégedetten nyugtáztam, hogy bíborvörös makkja egyre jobban fénylett ondójától. Öcsém feje majdnem olyan vörös volt, mint a farka.

\"Állj fel!\" - mondtam neki újra. Közben szemét folyamatosan vöröslö mellbimbóimon tartva felállt, és farkával egyenesen felém mutatott, mintha csak azt mutatná, mi az, amire vágyik. Én visszalöktem a székre és nevettem.. Ujjaimat a bikinialsó pántjai alá dugva szépen lassan elkezdtem azt letolni magamról. Közben erotikusan táncoltam, egyre jobban és jobban bepörögve Tomi robbanásra kész farkának láttán. Az alsót a combomig letolva elengedtem és az engedve a gravitációnak a földre hullott. Gyönyört keltett bennem, ahogy az öcsém ámulattal kapkodta a fejét melleim és a puncim láttán.

Nem tudott betelni a látvánnyal. Teljesen beindulva táncoltam tovább, közben mélyen könyörgö szemébe nézve körbe - körbe táncoltam öt. Ez volt \"gyakorlatom\" kedvenc része. Ott voltunk egymással szemben, teljesen meztelenül. Teljesen közel hajoltam hozzá és éreztem forró lehelletét a mellemen. Majd hirtelen megéreztem nyelvét, ahogy a bimbóimat fürkészi és megpróbáltam hátrálni. Olyan volt mint egy áramütés. A puncim lucskosabb és forróbb lett, mint eddig valaha. Nem tudtam hátrálni és éreztem, ahogy a bimbómat a szájába veszi.

Finom nyögéseket hallatott. Rápillantottam. Egyáltalán nem ezt terveztem. Úgy gondoltam, hogy táncolok neki, esetleg meztelenre vetközök, miközben ö a nadrágjába élvez. De hát nem adhattam neki egy sima sztriptíz müsort, mikor teljesen pucér volt, nem? Túlzottam fel voltam pörögve ahhoz, hogy itt abbahagyjam. Rápillantottam, láttam a vágyat a szemében és tudtam, hogy engedelmeskednem kell neki. Ajkaival ismét a cicimet kereste, majd elkezdte lágyan izgatni keményre dagadt bimbóimat és lassan haladt lefelé.

Közben vigyáztam, hogy farka mindvégig köztünk maradjon, mint hamburgerben a hús. Hátradöltem, hogy kezeivel jobban tudja izgatni melleimet. Farka szépen lassan kicsúszott a \"biztonságos\" pozicióból és éreztem, ahogy csiklóm megdagad farka érintésétöl. \"Oh igen!\" - nyögtem, miközben elöre - hátra toltam a csípömet, így dörzsölve felizgatott csiklómat kemény makkjához. Közben ajkai elérték az enyémeket és csókolózni kezdtünk. Keményen és mélyen. Éreztem, hogy azonnal elmegyek és Tomi tudta ezt. Mielött eszméltem volna, éreztem, hogy megfogja a derekam és megemel, miközben farka puncim bejáratát keresi.

Abbahagytam a csókot és azt akartam mondani, \"Ne! Hagyd abba!\". De ebben a pillanatban megéreztem, ahogy hatalmas makkjával a teljesen lucskos puncimba hatol. \"Oh igen!\" - nyögtem. \"Fantasztikus vagy. El sem tudod képzelni milyen régóta álmodom erröl.\" - súgta, miközben egyre mélyebben hatolt belém. Ahogy egyre belém tolta szerszámát, éreztem, hogy közeleg a csúcs. \"Úristen! Úristen!\" - kiabáltam a gyönyörtöl és kezdtem egyre vadabbul mozogni öcsém farkán, ahogy az orgazmus közeledett. A következö pillanatban már Tomi ölében ültem és mozogtam fel - le, miközben arra gondoltam : \"Tudod te, hogy mit csinálsz?

Éppen az öcsédet kúrod!\" Ez még tovább izgatott. Mélyen a szemébe néztem és azt mondtam : \"Bassz meg Tomi, bassz meg keményen!\" Egyre gyorsabban mozgott bennem a farkával, majd egy pillanatban a következöket mondta : \"Eldurranok! Megbaszom a növérem és megtöltöm a pináját a gecimmel!\" Átkarolt és szorosan magához ölelt, ahogy egy utolsót lökött a farkával. Éreztem, ahogy az ondóját belém lövi. Keményen csókolóztunk, miközben farka erösen lüktetett bennem, teljesen megtöltve pinámat friss, meleg nedüjével.

Mikor ráeszméltem, hogy mit is engedek meg neki, megpróbáltam kiszállni az öléböl, de megfogott és nem engedett, csak pumpálta belém gecijét. \"Még ne!\" - suttogta. Erösebb volt, mint én, szóval nem tudtam mit tenni, ott ültem és vártam, ahogy öcsém újra magához tér. Nyelveivel újra cicimet becézte, miközben farka lassan kicsúszott belölem. Mindketten felálltunk, a szemébe néztem és megkérdeztem : \"Tetszett az ajándék, öcsikém?\" \"Oh igen! Hihetetlen volt!\" \"Én is élveztem.\" - válaszoltam, közben lehajolva, hogy lenyaljam farkáról a maradék nedüt.

Bekaptam elpuhult farkát, szopogattam és kiszívtam belöle a maradék gecit. A kezei újra megtalálták a melleimet. \"Ez nagyon jó!\" - mondtam, miközben farkát szoptam a golyóitól kezdve egészen a makkjáig haladva. \"Ez jó volt!\" - felelte. \"Nagyon jól szopsz!\". Kb. tíz perc múlva újra kökemény lett, felálltunk és elindultunk a hálószoba felé. Közben éreztem, ahogy combomon lefolyik öcsém korábban belémpumpált meleg ondója. \"Szeretném, ha megint megbasznál. Érezni akarom lüktetö farkad a pinámban.\" - mondtam, most már minden mindegy alapon.

Lefeküdtem az ágyra és magamra húztam. Ott feküdt félig rajtam, félig combjaim között. Ahogy éreztem kemény farkát hüvelyem bejáratánál, ismét felnyögtem. Tomi újra elkezdett dugni. Lábaimat átkulcsoltam hátám bezárva öt ebbe a pozicióba. \"Igen dugj meg kicsi tesóm. Érezni akarom a többi spermád is magamban. Pumpálj még jobban tele kérlek!\" \"Úristen! Nagyon jó vagy! Igen beléderesztem az összes gecimet! Teljesen át foglak áztatni!\" - nyögte. Megcsókolt, miközben mozdulatai egyre keményebbé, eröteljesebbé váltak.

Tudtam, hogy ismét közel van a csúcshoz. \"Igen! Lödd belém! Lödd belém a kicsikéidet!\" Mivel gyógyszert szedtem, nem kellett félnem a terhességtöl. És mert szülinapja volt, a fantáziájára kellett bíznom magam. Elkezdtem egyre erösebben mozogni és felkiáltottam : \"Úristem, elmegyek!\" Az orgazmusom lehetett neki az utolsó csepp, mert abban a pillanatban újra éreztem, ahogy a meleg lé farkából a puncimba lövell. Ott feküdtünk egymáson és tudtam, hogy ma este már nem akarja többször megtölteni szétkefélt puncimat.

Gyengéden csókolóztunk, majd éreztem, ahogy farka kicsúszik belölem. Felült az ágyra. \"Remélem élvezted az ajándékot Tomika!\" Minden amit tenni tudott, hogy mosolygott. Hirtelen eszembe jutott, hogy Márk még mindig a WC - ban van. Felnéztem az órára és 9:20 volt. Szóltam Tominak, hogy mennie kell. ? ellenkezett, de mondtam, hogy Márk, a barátom 9:30 - kor jön. Mosolyogtam ahogy felállt az ágyról és a nappaliba ment a ruháiért. Felálltam, elmentem az ajtóig és pucéron néztem, ahogy kapkodva felöltözik.

Azután elbúcsúztunk és kiengedtem az ajtón. Ebben a pillanatban kinyílt a WC ajtó, Márk keményen álló farokkal jött ki. Csókolózni kezdtünk és a hálószoba felé vettük az irányt. Arra számítottam, hogy belém nyomja kemény farkát és még jobban telespriccel. Ehelyett fejét lábaim közé tette és nyelvével vad játékba kezdett. \"Úristen, ne hagyd abba. Ez eszméletlen!\" - könyörögtem. Nyelve felváltva mozgott puncim és csiklóm közt, behatolva tágra nyílt puncimba. \"Igen! Nyald ki az öcsém gecijét!

\" - utasítottam. Kétszer mentem el, amíg hüvelyemet teljesen tisztára nyalta öcsém ondójától. Hírtelen felült és farkát pinámba irányította. Olyan mélyen hatolt belém, mint még soha. Mindkettem felnyögtünk. Mozogni kezdett ki és be a puncimban. \"Hihetetlen voltál. Soha nem láttam még ilyen izgatót egész életemben.\" Teljesen magán kívül volt, eszméletét vesztve nyögött. \"Igen! Bassz meg! Azt akarom, hogy keveredjen a gecid az öcsémével!\" - könyörögtem. \"Oh újra elmegyek!\" - nyögtem és a következö pillanatban éreztem, ahogy puncim újra megtelik gecivel és elkeveredik az öcsémével.

Márk elhaló hangon nyögdécselt, zihált, soha nem élt még át ilyen orgazmust. Nemsokára telefonon hívott anyu és az öcsémet kereste. Én elmondtam neki, hogy már nincs itt és nemsokára haza fog érni. Hallhatóan megnyugodott. \"Tudod nem szeretném, ha bármi baja is esne, hiszen még olyan fiatal, nem tud még magára vigyázni, hisz még csak 18.\" Beszélgettünk még egy kicsit, majd elbúcsúztunk és megígértük egymásnak, hogy hamarosan találkozunk. Az biztos, hogy ezt a napot emlékezetessé tettük Tomi számára, de amire nem számítottam, az én számomra is....

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
kedves srác
-*-
én is kinyaltalak volna utána. nagyon klassz, hogy leírtad. köszi. baromira izgató!


Szextörténetek, mobil verzióSzex történetek

Tömegszex a buszon, néger faszok a számban

Méh egy hetes házas voltam amikor busszal mentünk a Mátrába és a férjemet küldtem előre csináljon helyet,hogy fel tudjunk szállni és időben ott tudjunk lenni. Aztán végül is még utánam is felszállt egy férfi aki egész idő alatt vagy másfél óráig a seggemnél és a hátamná....

baszás az erdésszel

Nagyon meleg nyári délután volt. Nem sok kedvem volt kimozdulni a jó hüvös szobából, de tudtam, hogy el kell mennem hozzá. Amióta megláttam, mindig tudtam, hogy egyszer az övé leszek. Úgy éreztem, eljött az idö. Felvettem a legszebb, virágmintás szoknyámat, és csipkés fehér bl....


A többi erotikus történet

Magyar szexképek, és pornófilmek - Ajánló


Szex gif

Gecis titkárnők

Izmos pina

Rita Faltoyano

csöcs villantás

Mérges anyuka

Egzotikus csajt teli basszák

Megbaszott a zumba oktató

Baszás az építkezésen

Pornó rajzfilm