Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Faszika DUGIIII[müller nikolett jobbik szex] |Abel Szexi vagy, kúrnálak. [Kelemen Anna pinája meg 2 fasz] |Andras Nagyon jo kiprobalnam [kumán] |Danixxl Na mikor mehetek hozzád [Gáspár Bea pornó kép (fake)] |ketok basznám, ha tehetném!!!!!!!!!!!!4[cigány pina] |aage lunder nyhamsveien 11[Milf szex kép] |Laci szivesen basználak szopatnálak nyalnálak[Meztelen nagyi] |Csaba36 Szét nyalnám a pinádat, utánna rongyosra basznám.[tárt punci.] |pippi Szexi[Monique Covet pornós] |Ati Lennék a csaj helyében csöri .szabolcs m.[perverz gecinyelő] |Karcsi, Niki, kutya szex történet

Beküldő:Pötty Nikolett

Két évvel ezel&*245;tt történt velem, hogy anyám testvérénél kellett eltöltenem pár napot Sopronban.Niki és családja egy nagy házban laktak a belvárosban. Örültek nekem amikor szüleimmel együtt megjelentünk. Zitának két lánya volt, ezért azt vettem észre, hogy szívesen anyáskodik felettem.
Ez hízelgett nekem, mert nagyon szerelmes voltam belé. Vállig ér&*245; barna haja, barna szeme volt amiben valamiféle izgató t&*251;z csillogott.
Els&*245; éjjel úgy maszturbáltam, hogy arról ábrándoztam Vele szeretkezem. Másnap napközben a kertben segédkeztem Karcsinak a férjének, estére hulla fáradtan mentem vacsizni.
Unokan&*245;véreim elmentek éjszakára bulizni, ugyhogy tök csöndes lett a ház.
Niki elmosogatott, amig letusoltam. Amikor kijöttem a fürd&*245;b&*245;l szólt hogy halkan legyek, mert Karcsi már lefeküdt a hálójukban. Amikor Niki elment tusolni kilopóztam a szobámból leselkedni. A fürd&*245;ajtó kulcslyukán át csak a tükör el&*245;tti rész látszott. Amíg tusolt a leselked&*245;k izgatottságával bámultam befelé.
Amikor törölköz&*245;ben megjelent végre, éreztem, hogy a farkam lüktetni kezd. Niki letette a törölköz&*245;t a helyére és megláttam a meztelen testét. Remegni kezdtem a puncija láttán s verni kezdtem a faszom. Miel&*245;tt azonban elélveztem volna végzett a dolgával és fölvette a köntösét. Idejében eljöttem az ajtó el&*245;l. Csalódottan figyeltem a szobámban, hallottam amint kijön és látva, hogy nálam nem ég már a lámpa halkan lement a földszintre és sutyorogva feljött és bement a hálójukba.
Pár perc múlva nem bírtam magammal és odamentem a hálószoba elé, mert eszembe jutott, hogy a kulcslyukon belátok az ágyra is.
Amit láttam hirtelen nem is fogtam fel. Csak a narancsfény&*251; asztalilámpájuk világított, de éppen elég fényt biztosított, hogy a lyukon át mindent lássak. A sötétbordó ágyon feküdt Karcsi meztelenül mellette felesége egy combfixes harisnyában és mellette pedig Enzó állt, a család kutyája!
Karcsi az oldalán feküdt és a faszát a kezében tartotta. Niki szétterpesztett lábbal feküdt Karcsi mellett, úgy, hogy az egyik lábát átfektette a férje derekán. Mindketten a méretes farkat kényeztették. Szemmel láthatóan azonban Enzó teljesen be volt kanosodva, vagy féltékeny lehetett mert farkát csóválva er&*245;szakosan nyomult Zitára aki többször is megpróbálta ellökni a nagytest&*251; ebet.
A kutya a fülét nyalogatta mire Niki összerándult.
- Nem lehet ezt kibirni! - nevetett fel anyu n&*245;vére. - Szörnyen er&*245;szakos vagy!
Na gyere!
Azzal levette a lábát Karcsiról és négykézlábra állt. Enzónak több sem kellett azonnal felugrott a hátára és párzó mozdulatokat kezdett tenni. Csak Niki nyögésén hallottam mikor hatol belé a kutya, mert sajnos nem látszott semmi a péniszéb&*245;l. Enzó vadul kefélte, amit kéjes nyöszörgéssel nyugtázott. Végre Karcsi elhúzta az eb farkát, hogy láthassa hitvese pináját. Ekkor alkalmam nyílt meglesni Niki formás popsiját, szeméremajkait amint a kutya heréi ütemesen ütögetik. Egy-egy pillanatra megláthattam Enzó furcsa faszát, ami a tövénél vastag volt. Egyszer ki is húzta véletlenül a puncijából, és meg sem állva a combját baszta tovább.
A pénisze végér&*245;l valami fehér csöpögött az ágyra, de szerintem nem geci volt. Niki kezével hátranyúlva újra magába igazgatta a hegyes farkat. Enzó pedig a farát leszegve hatolt újra belé és baszta tovább. Amikor hirtelen újra kijött a farka híg folyamban ömlött ki az ondója Niki pinájára, combjára.
Enzó kicsit görcsölt és félre állt, nyalogatni kezdte a saját faszát.
- Na remélem most tudsz várni! - kacagott Niki. Ismét férje farkának szentelte figyelmét és hagyta, hogy megsimogassa a szeméremsz&*245;rzetére l&*245;tt spermát.
Rámosolygott és mondott valamit, amit nem értettem.
Késöbb Karcsi alaposan megkefélhette kedvesét, mert &*245; nagyokat nyögött de ekkor én már akkorát élveztem, hogy nem figyelhettem &*213;ket, az ajtójukról kellett letörölnöm az ondómat.
Reggel más szemmel néztem Nikoletára meg a hülye kutyájára. Azóta is Niki az egyik legizgatóbb n&*245; akit valaha is láttam..

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
r karcsi
-*-
Szia.Ilyen nincs ,hogy kötelezö föleg ugy ,hogy ti elötte szóltatok is!Én még a csoport pénzt sem fizetem,van elég hitelem amit kell!Amugymeg nem kötelezhetnek rá ,hogy füzesd ki!Én nem fizetném ki,meg azért sem mert nincs tiz ezrem rá!Az én gyerekeim sem voltak kirándulni,nem is akratak menni,de nálunk a cspoport pénzböl rendezik!Aki meg nem fizeti az nem megy!


Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

bögyös maca gigacsöcs 2   baszás   szexgif pisiszex   öreg kurva megmutatja   
Dögös kurvák, nagy mellek   roxana duca xxx   csöcsös tini   Kurvás Judit - magyar lány   
két újjal benne.   Kelemen Anna és a takarító fasza   puncis.   Húsos pina kitárulkozik   
Tini ribancok   Napicsaj   BUÉK pornó 2016 gecis pezsgő   Kelemen Anna pornós