[Ökörségek] : |Pisti Hmmm. Kívánatos. Szép cickók. ????[Romalány szőrös puncival] |Fredi Szopatnám[buli volt] |Lajos Nagyonjo[Molett, duci, kövér nő] |laci kipróbálnám kinyalnám47[szőrös pinák] |Gyuri Jó megbaszni [Giga csöcs] |Valaki Jó husos puncika[Játékos ujj] |Valaki Közel vagyok nyalnálak[Popsi szex] |Valaki Lehetne szopogatni[Nyújtsuk] |Valaki Nyalnálak de rendesen[a kövér feleségem unatkozik] |Dilodigo Bbbb[Fiatal pina] |Keményen megbaszott

Beküldő:don jacinto nője

Tanulmányi kiránduláson voltunk Spanyolországban. A barátommal már két hónapja együtt voltunk, nagyon szerettük egymást, de akkor még nem feküdtünk le.
Körülbelül a hatodik napon történt az, hogy bementem a szobájába, ő egyedül feküdt az ágyon, és meglepetten reagált, mert nem értette hogy mit csinálok ott. Mondtam, hogy unatkozom, és kérdeztem, hogy nincs-e kedve valami izgiset csinálni.
Ő egyből értette a célzást?


Szexfantáziák - mi jár a fejedben?
Tanulmányi úton a pasimmal

P. Nancy

2015. Jul. 20.

Hozzászólások (0)
1
Még sosem voltunk együtt a pasimmal. Ez az első közös élményünk. Azt sem számoltam, hányszor élveztem. ? Liv története következik.
0000001111
Tanulmányi kiránduláson voltunk Spanyolországban. A barátommal már két hónapja együtt voltunk, nagyon szerettük egymást, de akkor még nem feküdtünk le.
Körülbelül a hatodik napon történt az, hogy bementem a szobájába, ő egyedül feküdt az ágyon, és meglepetten reagált, mert nem értette hogy mit csinálok ott. Mondtam, hogy unatkozom, és kérdeztem, hogy nincs-e kedve valami izgiset csinálni.
Ő egyből értette a célzást?
000000111
Először csak csókolóztunk, majd elkezdtük a ruhákat is levenni egymásról, míg végül ő hanyatt dőlt. Azt mondta, hogy eddig mindig csak ő kezdeményezett most szeretné ha én is megpróbálnám. Erre kicsit mérges lettem, de fel is izgatott, mert szeretem a kihívásokat. Kezembe vettem a farkát, és elkezdtem kiverni neki és játszadoztam vele. Ő hirtelen felállt, így akart tovább kínozni és kiéheztetni. Mikor odébb ment, hirtelen utána mentem, megfordítottam, és nekinyomtam a falnak, és hevesen csókolni kezdtem és a farkát kényeztetni, amivel elképesztően felizgattam. Egyszer csak hirtelen felkapott az ölébe, a két combom a csípőjét karolta át, amitől mind a ketten lázba jöttünk, de még nem tette belém, majd az ágyra döntött és rám feküdt, hátrébb húzódott és elkezdett nyalni.
Olyan érzés fogott el, amit még soha nem éreztem?rázott a hideg, a végtagjaim remegtek, a testem megfeszült, már azt sem tudtam, hol vagyok és hirtelen minden megszűnt, elélveztem, egész végig sóhajtoztam, nyögtem úgy, hogy szerintem a mellettünk lévő szobában is hallották. Ez nagyon lázba hozta, megérintettem a farkát és már kőkemény volt, a vér csak úgy pumpált benne, teljesen felizgultam tőle és már csak annyit tudtam mondani: a farkadat akarom végre valahára kérlek..
Ő: Biztos vagy benne??
Én: Nem, de sose lehetünk biztosak benne, ha nem tesszük meg. De először finoman.
Ő: Rendben, ahogy kéred.
Felhúzott egy óvszert, és óvatosan belémhatolt. Akkor, amikor megérintette a szeméremajkaimat, azt se tudtam hogy most a földön vagy a mennyben vagyok-e. Leírhatatlan érzés volt. Először csak lassan, majd egyre gyorsabban, mert már ő se bírta a vágytól?kívántuk egymást?nagyon. Még eléggé szűk voltam, és ez neki hihetetlen élményt nyújtott. Mondta, hogy el fog menni, és erre csak annyit tudtam mondani, hogy jó, de akkor belém. Éreztem, ahogy a farka pumpálta a spermát?ez nagyon lázba tud hozni. Egész végig csak az mondogatta a fülembe, hogy ennél tökéletesebb nem is lehetett volna.

Gyorsan még egy óvszert felhúzott, és máris megint bennem volt.
Olyan keményen megbaszott, hogy azt el se tudom mondani. Először misszionárius pózban csináltuk, már szétfolytam a nedvességemtől, annyira élveztem. Hihetetlen sebességgel csinálta, és hirtelen megfordított kutyapózba és úgy folytatta, ezt a két pózt imádom a legjobban, és meg se tudom már mondani h hányszor mentem el. Majd abbahagytuk, de egy biztos: hihetetlen élmény volt.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Pornós pina   cicik   Cigány asszony a wc ben   Niki Belucci faszt szop   
ápolónő picsa mellei   csöves szex   spriccc.   Ádám Keresi Évát Petu   
Formás csöcsök   judy nero xxx   webcam?   dream of ashley   
picsanyalás gif   Magyar milf   anyós lógó csöcse   punci bugyiban