[Ökörségek] : |Zoli Szét..kefélnélek[Kis ártatlan] |Zoli Én meggyeskovacsi.ha éhesvagy,szolj![gecis niki] |Szüz Ved el a szüzeségem[Milf picsA] |ENDY Szépike vagy!szivesen kefélgetnélek édes.[Tini suna pinája] |ENDY Édeske csajszi,mosolya,teste puncija minden rendben nála szivesen édesgetném.csok a puncijára is.[Pornós pina] |Mihály ami szép az szép[Szőrös muff] |csaba Megdugnálak[Kitárt picsa ] |Hopa de jolene nekem is[gecis szöszi.] |Terelo Az igen[Melinda SSBBW porn] |Pók Kinyalnálak![Cigány Pina] |Orál az öcsémmel

Beküldő:picsa

Rólam annyit kell tudni, hogy gazdag családban élek, amiért hálás lehetek, de meg kell őrizni a család hírnevét, ezért is választottam a Baszó álnevet. Tizennyolc éves vagyok és néha rám jön az öt perc, amikor a perverzitásom meglepő, valamikor még számomra is.

Ez a sztori néhány héttel ezelőtt történt, amikor is egy kerti partit rendezett családunk és a szomszédok, munkatársak, barátok mind eljöttek, szóval a terünk megtelt. Én unatkoztam, már alig vártam, hogy vége legyen az egésznek és mehessek a szobámba. Szűk farmerben voltam és fehér blúzban, amin enyhén átlátszódott a fehér, 80D-s melltartóm.

Mellém lépett anyám kézen fogva a kilencéves öcsémmel, akinek az inge egy hatalmas csoki foltot hordott magán, nadrágján pedig folytatódott egy kis folyadékkal.

- Áttudnád öltöztetni? - kérdezte anya.

- Persze! - válaszoltam kedvetlenül.

Letettem a poharam a legközelebbi asztalra, majd megfogtam öcsém kezét és felmentünk az emeletre a szobájába.

Becsuktam az ajtót, majd mondtam neki, hogy vegye le az összes ruháját, miközben én keresek neki másikat.

Elkezdte ledobni magáról a cuccokat a földre és bújt elő a húsos kis teste. Eközben én találtam is pont ugyanolyan inget és nadrágot, majd az ágyra dobtam, aztán figyeltem, ahogy levetkőzik. Mikor már csak boxer volt rajta, megláttam, hogy az is összemaszatolódott, majd levetettem vele és elővettem egy másik boxert a szekrényből.

Megfordultam és szemem elé tárult Márk négy centis pénisze. Jó párszor pelenkáztam már Márkot, így nem kellett volna, hogy a himbi-limbije furcsa hatással legyen rám, de mégis ez volt. Az volt a fejemben, hogy "pénisz" és nem az, hogy "öcsi öltöztetése". Éreztem, ahogy a puncim kezd nedvesedni, majd akaratlanul is megnyaltam a szám és harapdálni kezdtem.

Kíváncsi voltam, hogy mekkorára nőhet a picike és még próbálni sem próbáltam ellenállni a vágynak. Be akartam kapni.

Letérdeltem elé, majd ahelyett, hogy feladtam volna rá a boxert, megfogtam a péniszét, aztán hátrahúztam a bőrt és azonnal bekaptam.

- Mit csinálsz? - kérdezte Márk.

- Öhm... - haboztam. - Leellenőrzöm, hogy lett-e valami bajod - hazudtam meggyőzően.

Mivel még csak kilenc éves így könnyen elhitte ezt és folytathattam. Lassan mozgattam a fejem előre-hátra, majd kezdtem érezni, ahogy egyre jobban keményedik a számban. Felpörgetett az öcsém péniszének szopása és egyre gyorsabban szoptam.

Nem sokkal később észrevettem, hogy Márk pénisze már nem mozdul, ezért egy kis időre kivettem a számból, majd megnéztem magamnak. A kicsi kinövéséből egy tizenkét centi körüli méretre nőtt, amin megcsillant a szemem.

- Eddig jó - mondtam mosolyogva, mire az ő szája is felgörbült.

Benyálaztam a makkját, majd visszanéztem rá.

- Majd ne tartsd vissza - persze nem tudta miről volt szó, de attól még figyelmeztettem.

Ismét szopni kezdtem és a nyálamtól tocsogott, majd előjött a kedvenc cuppogó hang, amitől becsuktam a szemem és élveztem, ahogy Márk farka - most már lehet így hívni - a számban volt. Nyelvem körbe táncolta makkját, míg kezemmel gyorsan húzogattam vesszőjét a másikkal pedig simogattam combját.

Márk szuszogott és nyögött a kéjtől, mit ajándékoztam neki és kíváncsivá tett, mi lesz, ha orgazmust fog átélni. Elképzeltem a helyzetet és nagyon tetszett a látvány, amitől csak gyorsabban szoptam és vertem a farkát.

Láttam, ahogy kezét ökölbe szorította, majd a teljesen megfeszültek lábai.

Egy pillanat alatt élvezett a számba, melytől már én is felnyögtem és muszáj voltam simogatni magam, miközben ízleltem öcsém spermáját, melyből egy csepp sem hagyta el a számat.

Ezután teljesen letisztítottam a péniszét, majd felöltöztettem és mielőtt megindultunk volna felültem az ágyra és Márk szemébe néztem.

- Figyelj rám!

- Ugye nincs semmi bajom? - kérdezte félősen.

- Nem dehogy! Makk egészséges vagy - akkor csak nekem volt egy picit vicces, de amiért elmosolyodtam ő megnyugodott. - Ígérd meg, hogy, ami most itt történt nem mondod el senkinek, oké?

- Miért?

- Mert ezt csak testvérek szokták csinálni és sem anyáéknak, sem bárki másnak nem kell erről tudnia.

- Még azoknak sem, akiknek vannak testvéreik?

- Nekik sem. Ez köztünk marad! Rendben, öcsi?

- Rendben.

- Menjünk!

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:
Ildi
-*-
Az én tesom is a számba jött!


Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

tág punci,tág popsi.   puncis popsi.   punciba.   Szilikoncsöcs   
Magyar családi szex   punika   Csoportszex kép   Roma picsák szexelnek   
Pinagyöngysor   Szexi   Larissa Dee magyar pornósztár   Szopós anyuka   
Csöcseim   Nagy mellek mature   Érett nő meztelen   Napi csaj