Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Tibi Kinyalnám a punciját[Pornókurva] |Tibi Beakasztanék neki[Harisnyás picsa] |Tibi Betenném neki[jo ám.] |Tibi Kinyalnám a tangából[Aleska Diamond segge] |Zoli Énis rád élveznek,egy kiados,baszás utan![gecis szemüveg] |zoli Megetetnélek,én is,fehér,anyagommal[gecis] |Tibi Én is ilyen ellátást szeretnék[Az egészségügy szopás glory hole] |Tibi Szívesen aludnék vele[hálóing picsa] |Tibi Engem is leápolhatna[ápolónő picsa mellei] |Tibi Kinyalnám[szét a lábat geciskurva] |Niki és a biztonsági szolgálat

Beküldő:Enzós (sasó) Niki

Korán reggel ébredtem. Két pasi feküdt mellettem meztelenül. Gyorsan kibújtam az ágyból, és lezuhanyoztam.
A forró víz teljesen felébresztett. Eszembe jutott, hogy a táskámat az egyetemen hagytam, és hogy vissza kell mennem érte. Csak az volt a gond, hogy már vasárnap volt, az egyetemet már biztos bezárták. Mondjuk az épületbe biztos be tudnék jutni, de a professzori szoba már keményebb dió.
Megtöröltem magam, felkaptam valami fehérneműt, egy rövid szoknyát, egy magas nyakú topot, aztán felmarkoltam a kocsi kulcsot, és elindultam.

Útközben vettem valami harapnivalót a Mc Donalds gyorsétteremben, aztán leparkoltam az egyetem előtt. Az épület nyitva volt, és az előtérben sem volt senki. Integettem a biztonsági kamerának, aztán felszaladtam a lépcsőn az emeletre, ahol szombaton Hoyle professzorral dugtam, hogy feltornázzam a jegyeimet. Sajnos az emeleti folyosó ajtaja be volt csukva. De láttam, hogy a professzori szoba ajtaja tárva-nyitva áll, szóval csak ezen az átkozott folyosóajtón kellett átjutnom.

"RIASZTÓVAL FELSZERELT AJTÓ", állt az ajtón. "NE HASZNÁLJA A NYITVATARTÁSI IDŐ UTÁN. FORDULJON A BIZTONSÁGI SZOLGÁLATHOZ."

A szoba sarkában még a táskám sarkát is megpillantottam, úgyhogy muszáj volt cselekednem. A biztonsági kamerára néztem, aztán kinyitottam az ajtót. Azt hittem, hogy meg fog szólalni valami sziréna, vagy ilyesmi, de csak a kamera pislákolt egy kicsit. Gyorsan bementem, és felkaptam a táskámat. Mire megfordultam, már három biztonsági őr állt a folyosón.

- Hát ez gyors volt - nevettem, erre elmosolyodtak.
- Már azóta figyeltünk, hogy az épületbe léptél.
- Gyere, ülj le - mondta az egyik. - A nevem Botka Miki Gábor, ők pedig Janicsák és Dagadt Gorza. Meg tudnád mondani, hogy mit keresel itt?
- Csak a táskámért jöttem. Benne van a cuccom - feleltem ártatlanul.
Dagadt Gorza nagyot nézett:
- Elnézést, kisasszony, mi is a neved?
- Enzós Niki - feleltem, és csinibabásan a hajamba túrtam.
- Nos, Enzós Niki, elég szigorú szabályok vonatkoznak a diákokra, akik este jönnek be az egyetemre. Még akár terrorista is lehetnél - mondta Janicsák.
- De egy aranyos terrorista - mondtam, és kényelmes terpeszbe raktam a lábaimat, szélesebbre, mint amit egy jól nevelt úrilány megengedhet magának. Láttam, hogy Botka Miki és Janicsák éppen belát a bugyimig. Botka Miki le is ült velem szemben egy székre, hogy jobban odalásson.

- Miért volt a táskád az egyik professzor irodájában? - kérdezte Botka Miki mosolyogva. Nyilván sejtette, hogy miért.
- Egy kis szorgalmi feladaton dolgoztunk - mosolyogtam.
- Miféle feladaton? - kérdezte Janicsák. Most már neki is leesett. Dagadt Gorza egy kissé lassabban kapcsolt.
- Hát ilyesfélén - feleltem, és felemeltem a szoknyámat, hogy mindannyian jól lássák a bugyimat.
- Szólj be a központba, hogy egy behatolót keresünk - mondta Botka Miki.
- Igenis, uram - felelte Dagadt Gorza.
- Ez az - mormoltam magamban.

Janicsák lépett először: kibontotta a nadrágszíját, és kicipzározta a sliccét. Jó nagy, kemény farka volt.
- Hát akkor kezdjük ezzel - mondta Botka Miki, és ő is vetkőzni kezdett.
Lerúgtam a cipőmet, levettem a bugyimat, és felültem az asztal szélére. Botka Mikinek nagyon nagy volt a farka. Tényleg nagy. Annyira nagy, hogy még Janicsák is elcsodálkozott rajta:
- Basszus, ez hatalmas.

Miközben a három erős, izmos, álló farkú férfi körülvett, várakozva simogattam a puncimat. Levettem magamról a topomat, aztán a szoknyámat is, így már teljesen meztelenül vártam, hogy ezek a farkak kitöltsenek.
Botka Mikihez mentem, és letérdeltem elé. A szájamba vettem a farkát, és jól benyálaztam. Olyan vastag volt, hogy majdnem szétrepesztette az ajkamat.
Dagadt Gorza a walkie-talkie-ba beszélt, Janicsák pedig a másik oldalra állt. A kezembe fogtam, és húzogatni kezdtem a farkukat. Felváltva szoptam a három férfit, és mindhárom péniszre bőven juttattam a nyálamból. Éreztem, hogy a puncim már nagyon lucskos. Belenyúltam, és a nedveimet rákentem Dagadt Gorza farkára. Aztán meg lenyaltam róla.

A srácok az ingüket is levették, úgyhogy most már mind meztelenek voltunk. Már nagyon kellett nekem egy fasz a puncimba, úgyhogy felálltam, és az asztalra feküdtem. Készen álltam. Széttártam a lábaimat, és Botka Miki odalépett hozzám, de Dagadt Gorza leállította:
- Mielőtt belényomnád azt a hatalmas rudad, hadd basszuk meg mi.
- Jól van - mondta Botka Miki.

Dagadt Gorza könnyedén a forró kis puncikámba nyomta a farkát. Janicsák szopni kezdte a melleimet, Botka Miki pedig a fejemhez áltt, hogy megint szopogassam. Dagadt Gorza nagyon ismerte a dörgést, miközben keményen baszott, a csiklómat is simogatta. Egy farok a számban volt, egy száj a mellemet szopta, egy farok a puncimban tombolt, egy kéz pedig a csiklómat simogatta, úgyhogy el is élveztem. Méghozzá jó nagyot. Ki kellett engednem a számból Botka Miki farkát, és Dagadt Gorza kezét is el kellett húznom magamról, az orgazmus vad hullámokban söpört végig a testemen. Még majdnem el is pisiltem magamat. Janicsák felugrott az asztalra, és felkínálta nekem a farkát, úgyhogy miközben Dagadt Gorza vidáman baszott, két faszt is szophattam egyszerre.

Dagadt Gorza hirtelen kihátrált belőlem, és a csiklómat kezdte szopni. Kibaszott jó érzés volt! Mindenhol ott folydogált a nedvem, ő meg örömmel szívta fel.
Janicsák odaállt, Dagadt Gorza meg vette a lapot, és átengedte neki a helyét. Janicsáknak jó hosszú, vékony farka volt, messzebbre ért vele, mint Dagadt Gorza. Éreztem, ahogy teljesen kitölt.
Botka Miki szopni kezdte a mellemet, Dagadt Gorza meg a számba nyomta a farkát. Nagyon finoman keveredett rajta a saját elő nedve, és a puncim íze.
- Basszus, ez nagyon jó kis bige - mondta Janicsák, és begyorsított.
- Én is hadd basszam meg - mondta Botka Miki.
Janicsák hátralépett, Botka Miki átvette a helyét. Hatalmas, huszonöt centis farkát a puncimhoz illesztette, és végighúzta a csiklómon. Aztán lassan, nagyon lassan kitöltötte vele a puncimat. Ez volt életem legnagyobb pénisze. Egy másik világban éreztem magam.
Dagadt Gorza simogatni kezdte a csiklómat, közben Botka Miki keményen hozzálátott. Teljesen szétterpesztettem a lábaimat, Janicsák pedig még meg is fogta a bal bokámat, hogy segítsen. Belekapaszkodtam a két oldalamon álló két faszba, Botka Miki pedig egyre élénkebbé vált. Dagadt Gorza és Janicsák nagyon rákaptak a melleimre vadul szopták őket, én meg megint egy hatalmasat élveztem.
Botka Miki kihúzta a farkát. Nagyon furcsa volt, ahogy a puncim megint visszaszűkült.

Pózt akartam váltani, finoman ellöktem Botka Mikit. Meg akartam lovagolni azt a hatalmas farkát.
- Feküdj le - mondtam neki. A pasi nem is habozott, lefeküdt a ruháira a szőnyegen, én meg a hatalmas szerszáma fölé guggoltam. Jól benyálaztam a makkját, aztán lassan a puncimba fogadtam. Teljesen kitöltött. Janicsák és Dagadt Gorza odajött hozzánk, én meg persze nem tudtam ellenállni a kísértésnek, és szopni kezdtem a farkukat. Közben jól meg is vizsgáltam őket, és úgy döntöttem, hogy Janicsák péniszét fogom a másik lyukamba engedni. Jól benyálaztam, és a pasasra parancsoltam:
- Baszd meg a seggem!

Hát ettől majdnem ott helyben elélvezett. Nagy nehezen úrrá lett magán, gyorsan megkerült, és a seggemhez illesztette a farkát. Egy kicsit még a combomhoz is hozzádörgölte, hogy az odacsorgó puncilé is rákerüljön, aztán mikor Botka Miki egy kicsit leállt, Janicsák határozottan a popsimba csúszott. Hihetetlenül jó érzés volt, ahogy a két fasz kitöltötte a testem. Felváltva kezdték baszni a fenekemet és a puncimat, és mikor Dagadt Gorza elém tartotta a farkát, bekaptam, és mélyen a számba engedtem. Botka Miki kezdett nagyokat nyögni, éreztem, hogy már nem bírja sokáig, és hagytam is, hogy elélvezzen. Tudtam, hogy ha teletölti spermával a puncimat, majd újra elélvezek.

Dagadt Gorza farka nagyon keményen ágaskodott, sőt, a golyói is összehúzódtak, úgyhogy egy nagy adag finom sperma reményében jó nagyra tátottam a számat. Nem is okozott csalódást, egy hatalmas, erős sugár repült a farkából a számba. Forró sperma csapódott az arcomra, én meg próbáltam mind lenyelni. Botka Miki következett alattam, teleengedte a puncimat jó forró gecijével. Ettől én is teljesen extázisba kerültem, úgyhogy akkorát élveztem, mint még soha.

Janicsák kihúzta belőlem a farkát, és én is feltápászkodtam Botka Mikiről. Jó nagy adag sperma folyt rólam a padlóra. Lerogytam, és Janicsák farkát kezdtem húzogatni. Az arcomat még mindig sperma lepte, a csöpögő puncim meg valósággal tátongott, ez a látvány pedig nagyon tetszhetett Janicsáknak, mert nemsokára finom kis spermaadagot engedett az arcomra és a mellemre.

Miután az utolsó cseppet is kisajtoltam a manus farkából, felálltam, és a falitükörhöz mentem. Teljesen lucskos voltam. Az arcomat, a mellemet belepte a sperma. A három férfi végignézte, ahogy a kagylónál lemosom az arcom, a fenekem és a puncim.
- Ennyi elég volt, srácok? - kérdeztem tőlük. - Ugye ezentúl figyelni fogjátok, hogy mikor jövök megint az egyetemre?
- Az biztos - felelte Botka Miki.

Felvettem a ruhámat, erre ők is öltözködni kezdtek. Kimentek a szobából, én meg összegyűjtöttem a cuccomat, és én is elmentem. Még láttam, ahogy a biztonságiak irodájához mennek, gondolom, épp a történteken csámcsogtak. Az volt a legviccesebb a dologban, hogy én még kívántam volna egy kis akciót. Igazi szexfüggő vagyok: ha már belekezdtem, nehéz leállni.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Aletta Ocean magyar pornós   picsanyalás gif   Cigány Pina   vicces.   
roma punci?   szexgif   Pumped gabo porn kép xxx   Pina közelről, picsa közeli   
Rita Faltoyano   Ex feleség teli gecizve   jó barátn?k.   szöszi pina.   
punika   Tini picsa fotózza magát   bdsm szex kép   Cigány prosti xxx