Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
[Ökörségek] : |Emese Engem is seggbe baszhatna egy hatalmas néger fasz[Kelemen Anna négerekkel análozik] |Valaki Kivertem rád a faszom [Cigány Pina széttárja] |Valaki Baszlak vén kúrva[érett nő] |Dani Húzd szét azt a gyönyörű pinád hogy feltolhassam a 22cm-es faszom a méhedig és belédélvezhessek[Fiatal Pina xxx] |Gitta Szívesek lennék a csaj helyébe [családi szex] |Valaki Csak baszlak, baszlak és baszlak [Black Angelika magyar pornós] |Kata Én is szeretnék szopni egy ekkora nagy faszt. Jól szájba baszna és a számba élvezne[Aleska Diamond pornó] |Dani Én is leélveztelek[Gangbang után] |Valaki Verem rád a faszom és leélvezlek [Fiatal pina] |Pistabácsi62 Isteni érzés kiverni rád a faszom és leélvezni a pinád [Borotvált fekete pina pucsít] |Niki és a biztonsági szolgálat

Beküldő:Enzós (sasó) Niki

Korán reggel ébredtem. Két pasi feküdt mellettem meztelenül. Gyorsan kibújtam az ágyból, és lezuhanyoztam.
A forró víz teljesen felébresztett. Eszembe jutott, hogy a táskámat az egyetemen hagytam, és hogy vissza kell mennem érte. Csak az volt a gond, hogy már vasárnap volt, az egyetemet már biztos bezárták. Mondjuk az épületbe biztos be tudnék jutni, de a professzori szoba már keményebb dió.
Megtöröltem magam, felkaptam valami fehérneműt, egy rövid szoknyát, egy magas nyakú topot, aztán felmarkoltam a kocsi kulcsot, és elindultam.

Útközben vettem valami harapnivalót a Mc Donalds gyorsétteremben, aztán leparkoltam az egyetem előtt. Az épület nyitva volt, és az előtérben sem volt senki. Integettem a biztonsági kamerának, aztán felszaladtam a lépcsőn az emeletre, ahol szombaton Hoyle professzorral dugtam, hogy feltornázzam a jegyeimet. Sajnos az emeleti folyosó ajtaja be volt csukva. De láttam, hogy a professzori szoba ajtaja tárva-nyitva áll, szóval csak ezen az átkozott folyosóajtón kellett átjutnom.

"RIASZTÓVAL FELSZERELT AJTÓ", állt az ajtón. "NE HASZNÁLJA A NYITVATARTÁSI IDŐ UTÁN. FORDULJON A BIZTONSÁGI SZOLGÁLATHOZ."

A szoba sarkában még a táskám sarkát is megpillantottam, úgyhogy muszáj volt cselekednem. A biztonsági kamerára néztem, aztán kinyitottam az ajtót. Azt hittem, hogy meg fog szólalni valami sziréna, vagy ilyesmi, de csak a kamera pislákolt egy kicsit. Gyorsan bementem, és felkaptam a táskámat. Mire megfordultam, már három biztonsági őr állt a folyosón.

- Hát ez gyors volt - nevettem, erre elmosolyodtak.
- Már azóta figyeltünk, hogy az épületbe léptél.
- Gyere, ülj le - mondta az egyik. - A nevem Botka Miki Gábor, ők pedig Janicsák és Dagadt Gorza. Meg tudnád mondani, hogy mit keresel itt?
- Csak a táskámért jöttem. Benne van a cuccom - feleltem ártatlanul.
Dagadt Gorza nagyot nézett:
- Elnézést, kisasszony, mi is a neved?
- Enzós Niki - feleltem, és csinibabásan a hajamba túrtam.
- Nos, Enzós Niki, elég szigorú szabályok vonatkoznak a diákokra, akik este jönnek be az egyetemre. Még akár terrorista is lehetnél - mondta Janicsák.
- De egy aranyos terrorista - mondtam, és kényelmes terpeszbe raktam a lábaimat, szélesebbre, mint amit egy jól nevelt úrilány megengedhet magának. Láttam, hogy Botka Miki és Janicsák éppen belát a bugyimig. Botka Miki le is ült velem szemben egy székre, hogy jobban odalásson.

- Miért volt a táskád az egyik professzor irodájában? - kérdezte Botka Miki mosolyogva. Nyilván sejtette, hogy miért.
- Egy kis szorgalmi feladaton dolgoztunk - mosolyogtam.
- Miféle feladaton? - kérdezte Janicsák. Most már neki is leesett. Dagadt Gorza egy kissé lassabban kapcsolt.
- Hát ilyesfélén - feleltem, és felemeltem a szoknyámat, hogy mindannyian jól lássák a bugyimat.
- Szólj be a központba, hogy egy behatolót keresünk - mondta Botka Miki.
- Igenis, uram - felelte Dagadt Gorza.
- Ez az - mormoltam magamban.

Janicsák lépett először: kibontotta a nadrágszíját, és kicipzározta a sliccét. Jó nagy, kemény farka volt.
- Hát akkor kezdjük ezzel - mondta Botka Miki, és ő is vetkőzni kezdett.
Lerúgtam a cipőmet, levettem a bugyimat, és felültem az asztal szélére. Botka Mikinek nagyon nagy volt a farka. Tényleg nagy. Annyira nagy, hogy még Janicsák is elcsodálkozott rajta:
- Basszus, ez hatalmas.

Miközben a három erős, izmos, álló farkú férfi körülvett, várakozva simogattam a puncimat. Levettem magamról a topomat, aztán a szoknyámat is, így már teljesen meztelenül vártam, hogy ezek a farkak kitöltsenek.
Botka Mikihez mentem, és letérdeltem elé. A szájamba vettem a farkát, és jól benyálaztam. Olyan vastag volt, hogy majdnem szétrepesztette az ajkamat.
Dagadt Gorza a walkie-talkie-ba beszélt, Janicsák pedig a másik oldalra állt. A kezembe fogtam, és húzogatni kezdtem a farkukat. Felváltva szoptam a három férfit, és mindhárom péniszre bőven juttattam a nyálamból. Éreztem, hogy a puncim már nagyon lucskos. Belenyúltam, és a nedveimet rákentem Dagadt Gorza farkára. Aztán meg lenyaltam róla.

A srácok az ingüket is levették, úgyhogy most már mind meztelenek voltunk. Már nagyon kellett nekem egy fasz a puncimba, úgyhogy felálltam, és az asztalra feküdtem. Készen álltam. Széttártam a lábaimat, és Botka Miki odalépett hozzám, de Dagadt Gorza leállította:
- Mielőtt belényomnád azt a hatalmas rudad, hadd basszuk meg mi.
- Jól van - mondta Botka Miki.

Dagadt Gorza könnyedén a forró kis puncikámba nyomta a farkát. Janicsák szopni kezdte a melleimet, Botka Miki pedig a fejemhez áltt, hogy megint szopogassam. Dagadt Gorza nagyon ismerte a dörgést, miközben keményen baszott, a csiklómat is simogatta. Egy farok a számban volt, egy száj a mellemet szopta, egy farok a puncimban tombolt, egy kéz pedig a csiklómat simogatta, úgyhogy el is élveztem. Méghozzá jó nagyot. Ki kellett engednem a számból Botka Miki farkát, és Dagadt Gorza kezét is el kellett húznom magamról, az orgazmus vad hullámokban söpört végig a testemen. Még majdnem el is pisiltem magamat. Janicsák felugrott az asztalra, és felkínálta nekem a farkát, úgyhogy miközben Dagadt Gorza vidáman baszott, két faszt is szophattam egyszerre.

Dagadt Gorza hirtelen kihátrált belőlem, és a csiklómat kezdte szopni. Kibaszott jó érzés volt! Mindenhol ott folydogált a nedvem, ő meg örömmel szívta fel.
Janicsák odaállt, Dagadt Gorza meg vette a lapot, és átengedte neki a helyét. Janicsáknak jó hosszú, vékony farka volt, messzebbre ért vele, mint Dagadt Gorza. Éreztem, ahogy teljesen kitölt.
Botka Miki szopni kezdte a mellemet, Dagadt Gorza meg a számba nyomta a farkát. Nagyon finoman keveredett rajta a saját elő nedve, és a puncim íze.
- Basszus, ez nagyon jó kis bige - mondta Janicsák, és begyorsított.
- Én is hadd basszam meg - mondta Botka Miki.
Janicsák hátralépett, Botka Miki átvette a helyét. Hatalmas, huszonöt centis farkát a puncimhoz illesztette, és végighúzta a csiklómon. Aztán lassan, nagyon lassan kitöltötte vele a puncimat. Ez volt életem legnagyobb pénisze. Egy másik világban éreztem magam.
Dagadt Gorza simogatni kezdte a csiklómat, közben Botka Miki keményen hozzálátott. Teljesen szétterpesztettem a lábaimat, Janicsák pedig még meg is fogta a bal bokámat, hogy segítsen. Belekapaszkodtam a két oldalamon álló két faszba, Botka Miki pedig egyre élénkebbé vált. Dagadt Gorza és Janicsák nagyon rákaptak a melleimre vadul szopták őket, én meg megint egy hatalmasat élveztem.
Botka Miki kihúzta a farkát. Nagyon furcsa volt, ahogy a puncim megint visszaszűkült.

Pózt akartam váltani, finoman ellöktem Botka Mikit. Meg akartam lovagolni azt a hatalmas farkát.
- Feküdj le - mondtam neki. A pasi nem is habozott, lefeküdt a ruháira a szőnyegen, én meg a hatalmas szerszáma fölé guggoltam. Jól benyálaztam a makkját, aztán lassan a puncimba fogadtam. Teljesen kitöltött. Janicsák és Dagadt Gorza odajött hozzánk, én meg persze nem tudtam ellenállni a kísértésnek, és szopni kezdtem a farkukat. Közben jól meg is vizsgáltam őket, és úgy döntöttem, hogy Janicsák péniszét fogom a másik lyukamba engedni. Jól benyálaztam, és a pasasra parancsoltam:
- Baszd meg a seggem!

Hát ettől majdnem ott helyben elélvezett. Nagy nehezen úrrá lett magán, gyorsan megkerült, és a seggemhez illesztette a farkát. Egy kicsit még a combomhoz is hozzádörgölte, hogy az odacsorgó puncilé is rákerüljön, aztán mikor Botka Miki egy kicsit leállt, Janicsák határozottan a popsimba csúszott. Hihetetlenül jó érzés volt, ahogy a két fasz kitöltötte a testem. Felváltva kezdték baszni a fenekemet és a puncimat, és mikor Dagadt Gorza elém tartotta a farkát, bekaptam, és mélyen a számba engedtem. Botka Miki kezdett nagyokat nyögni, éreztem, hogy már nem bírja sokáig, és hagytam is, hogy elélvezzen. Tudtam, hogy ha teletölti spermával a puncimat, majd újra elélvezek.

Dagadt Gorza farka nagyon keményen ágaskodott, sőt, a golyói is összehúzódtak, úgyhogy egy nagy adag finom sperma reményében jó nagyra tátottam a számat. Nem is okozott csalódást, egy hatalmas, erős sugár repült a farkából a számba. Forró sperma csapódott az arcomra, én meg próbáltam mind lenyelni. Botka Miki következett alattam, teleengedte a puncimat jó forró gecijével. Ettől én is teljesen extázisba kerültem, úgyhogy akkorát élveztem, mint még soha.

Janicsák kihúzta belőlem a farkát, és én is feltápászkodtam Botka Mikiről. Jó nagy adag sperma folyt rólam a padlóra. Lerogytam, és Janicsák farkát kezdtem húzogatni. Az arcomat még mindig sperma lepte, a csöpögő puncim meg valósággal tátongott, ez a látvány pedig nagyon tetszhetett Janicsáknak, mert nemsokára finom kis spermaadagot engedett az arcomra és a mellemre.

Miután az utolsó cseppet is kisajtoltam a manus farkából, felálltam, és a falitükörhöz mentem. Teljesen lucskos voltam. Az arcomat, a mellemet belepte a sperma. A három férfi végignézte, ahogy a kagylónál lemosom az arcom, a fenekem és a puncim.
- Ennyi elég volt, srácok? - kérdeztem tőlük. - Ugye ezentúl figyelni fogjátok, hogy mikor jövök megint az egyetemre?
- Az biztos - felelte Botka Miki.

Felvettem a ruhámat, erre ők is öltözködni kezdtek. Kimentek a szobából, én meg összegyűjtöttem a cuccomat, és én is elmentem. Még láttam, ahogy a biztonságiak irodájához mennek, gondolom, épp a történteken csámcsogtak. Az volt a legviccesebb a dologban, hogy én még kívántam volna egy kis akciót. Igazi szexfüggő vagyok: ha már belekezdtem, nehéz leállni.

További erotikus történetek


Szólj hozzá!


Neved:

Hozzászólás:

Írd be a képen látható számot:

Szextörténetek, mobil verzió

Magyar szexképek - Ajánló

Tini sz?ke anál :o   harisnyás cipős pornó   Voksán virág pornó képe   Noelle easton pornós g   
sz?rmok.   Kifejte a gecit   hip hop.   bögyös maca gigacsöcs 2   
Rita Pinája xxx   Pinanyalás   kép   fürd?szobai titok.   
szopik.   Családi szexképregény    amatőr fasszopó barátnő   fejére verték.